icon

Je Gypsy Rose naozaj prepustená z väzenia?

juliacenc
31. dec 2023

Som v soku, ze tu este nie je diskusia o gypsy jej zivote a ze je prrpustena z vezenia. Co vy na to?

petronellla87
31. dec 2023

@juliacenc samozvane kriminalistky a sudne znalkyne maju asi cez sviatky volno😂🤷🏻‍♀️
Ale inak tuto informaciu som nepostrehla ze ju prepustili. Ja si myslím, že teraz napíše knihu, netflix o nej spravi dokument a bude sa snazit z toho vytrieskat co najviac dokym sa na nu nezabudne😁

jaga18
31. dec 2023

To je to dievča, čo matka tyrala? Myslela si, že he vážne chorá, matka ju v tom utvrdzovala, že nemôže chodiť, potrebuje drahé operácie a podávala jej lieky, ktoré ten stav vyvolávali? Potom ju to dievča zavrazdilo...
Až áno, tak hádam bude pod dohladom psychiatrov a terapeutov, ktorý jej to všetko pomôžu spracovať a včas by vyhodnotili riziko, že opäť dojde k skratovemu konaniu

galganka
31. dec 2023

...nevidím to na happy end, ten týpek, čo sa k nej prilepil, s tým to nebude ok... 🤷🏼‍♀️

candii
31. dec 2023

Nic. Je mi to jedno

anjelicek26
31. dec 2023

Ten typek je divny uplne,Ale Tak ona sa potrebuje rizkukat v zivote.. Kazdopadne matka ju brutal tyrala, sondy do brucha, lieky, dala vytrhat vsetky zdrave zuby🥶🥶🥶Nikto jej nepomohol,nikto to nevidel.

juliacenc
autor
31. dec 2023

@petronellla87 😄 tak to bol gol dobre som sa zasmiala. Tiez si to myslim a tusim uz aj kniha je vonku. Ale je to nieco nenormalne co prezila

juliacenc
autor
31. dec 2023

Strasne daco, nenormalne… co ma to dievca v hlave teraz…

petronellla87
31. dec 2023

@juliacenc tak to ano, co si prezila bolo uplne sialene... Snad raz bude psychicky ok, velmi jej to prajem

juliacenc
autor
31. dec 2023

Chuda dievca.. tiez jej prajem kludny a vyrovnany zivot

babulkomale
31. dec 2023

@juliacenc som to tu otvorila ze ide o novu odrodu ruze, ale vidim ze som jedina, co netusi, o kom je rec 😂

juliacenc
autor
31. dec 2023

@babulkomale 😄. Je to fakt masaker skutocny pribeh

babulkomale
31. dec 2023

@juliacenc a kde to najdem? Pozriem ci je to zaujimave.

misinka0611
31. dec 2023

Pred cca 2 rokmi som videla ohľadom toho dokument. Jej matka trpela Münchhausenovým syndrómom. Z dcéry urobila invalida. Dopovala ju liekmi aby nemohla chodiť, keď sa snažila z vozíka postaviť bila ju. Vytrhala zuby. Gypsy podstupovala zbytočne operácie, kŕmila ju sondou zbytočne, holila vlasy. Klamal o jej veku, predstierala že dieta má leukemiu, dystrofiu atď. Gypsy tomu uverila sama aká je chorá a ako dospievala uvedomovala si že až taká chorá nieje a začala mať obavy že ju neskôr zabije a zbalí to na chorobu. Zaujímavé bolo ako lekári nemali podozrenie, až jeden. Bolo mu divne že ma svaly na nohách. Aj keby to niekomu povedala nikto jej neuverí. Jej matku mali za ženu ktorú každý ľutoval, ako sa obetovala.

To ako neviedla na vraždu toho “ priateľa “ musela byt čistá zúfalosť a veľká nenávisť ale podľa všetkého to ľutuje čo urobila a snáď sa zaradí naspäť do života aj keď to bude mať podľa mňa veľmi ťažké a veľa ľudí sa bude snažiť určite vyťažiť z jej príbehu čo najviac.

Odporúčam na YT maminka mŕtva a nejdrahší, alebo bol o tom natočený aj krimi príbeh.

oli18
31. dec 2023

@babulkomale sme dve

domak2
31. dec 2023

Ja hlavne dúfam, že kým bola v base, mala aj nejaké terapie. Chuda. A hlavne tým ze je o nej film, dokument a kadečo, nemôže začať len tak nový život lebo ju všade každý spozná.

babulkomale
31. dec 2023

@misinka0611 to je hnus, tym sa zaoberat nebudem.
Idem si robit plán vysadby tych novych ruzi 😍
Krasny vecer vsetkym.

lenkasarka
1. jan 2024

@babulkomale sme tri

juliacenc
autor
1. jan 2024

@babulkomale neviem ti povedat konkretne je aj film uz natoceny ale neviem ani ako sa vola videla som ho len na tiktoku

ivik4
1. jan 2024

Ja som najviac v soku z toho, ze mala xy operacii a bola zdrava. Co jej ku.. Ti lekari operovali potom a preco?
A jej mamka? Je mi jedno co si pomyslite, karma sa jej vratila. Dcere znicila zivot, zdravie uplne a psychiku navzdy

misinka0611
1. jan 2024

Ospravedlňujem sa za mylnú informáciu so zubami.

“ Väčšina zubov, ktoré Gypsy Rose mala, jej vypadla ako vedľajší účinok liekov, ktoré jej matka dávala vrátane liekov na rakovinu. V dokumente je vidno, ako sa jej zuby menia, až nakoniec musela nosiť protézu. “

juliacenc
autor
1. jan 2024

Sialene, ze dokazala fingovat tie jej choroby a poverat na to financie samozrejme z kt zili. Napr u nas aj chory clovek nedostane invalidny dochodok, alebo opatrovatelske. To len tak na zamyslenie pomimo…

misinka0611
1. jan 2024

@juliacenc Dokázala. Jej matka mala psychickú chorobu. Čítala som si o tej chorobe a taký ľudia dokážu urobiť všetko pre to, aby fingovali zdravotné ťažkosti svojho dieťaťa.

Robila rôzne úkony, podávala lieky aby sa priťažilo a zas keď už máš hrubú knihu rôznych vyšetrení a operácii tak ďalší lekár ku komu ideš aj tak viac menej sa odpichuje od tvojej zdravotnej dokumentácie a neštudujte tvoj zdravotný stav od začiatku.

Čím dlhšie to trvalo tým ťažšie niekto odhalí aká je pravda a po dlhých rokoch kto by tomu dieťaťu aj uveril, keď pred všetkými hrala že hej dieťa je ešte retardované?

Každopádne už ma aj IG a neviem či pre ňu je dobré hneď takto byt na sociálnych sieťach, vychádza aj dokument , či kniha či čo okoli 7.1. 2024… za mňa evidentne chce z toho vyťažiť čo najviac.

juliacenc
autor
1. jan 2024

@misinka0611 tak asi jej ani nic ine neostava. A ludia ju chcu videt a pocut a to ju hecuje este viac