icon

Je Judita vrahyňa?

20. okt 2023

Poznate niekto ten pribe blizsie?je tu popripade baba zo Za?

deti95060810
20. okt 2023

@tehotna40 človek niekedy nechápe...

tehotna40
20. okt 2023

@deti95060810 nie trafená ale trubka... teraz som to pozerala. Trafenu som videla v inej diskusii tuším...

marca12
20. okt 2023

Ja si to predtavit viem a to je ta rodicovska laska. Ze chranis do poslednej chvile svoje dieta. Myslis si,se ho napravis,spasis...

kittykat22
20. okt 2023

@marca12 ono im asi aj tak nic ine nezostane. Tym co spravila Judita ich aj tak odsudilo siroke okolie a predpokladam, ze sa nove priatelstva moc nehrnu. Kto sa chce davat dohromady s rodinou kde dieta surovo zavrazdilo ine dieta? 🤷🏻‍♀️ Svojim sposobom ich stiahla so sebou. Na rozdiel od nej - chranena pred okolim a nenavistou vo vazbe a jej rodicia ostali v beznom zivote, kedy ich dni rozhodne neboli a stale niesu zaliate slnkom.

liv1
20. okt 2023

Podla mna ak je niekto nevinny, neprestane den/noc riesit, ze je tam (vo vazeni) nepravom. Toto podla mna nie je jej pripad ona podla mna vinna je

brendaa
20. okt 2023

Áno je vrahyňa, sebecká a tvrdá. Motív robila si z neho srandu, vôbec neboli kamaráti... Niečo jej Tomáš povedal, jej sa to nepáčilo a v zlosti a v nenávisti zaútočia.... Žiadnu empatiu nemôžem mať k jej rodičom... Nemôže byť dobre na tom svete, rodičia Judity sú predsa naďalej, oni dieťa majú!!! Sú bez chrbtovej kosti, že sa im chce žiť v takom klamstve.
A to že premazaného jedináčika vychovali, že sa jej všetko pre pečie je ich zásluha.
To su jej stereotypy ani "basa" ju nezmení, lebo je zabezpečená.

kvadrinkaaa
20. okt 2023

@kenzas myslim, ze 12 rokov.

eternity24
20. okt 2023

@brendaa Judita nieje jedináčik, pokiaľ viem ma staršiu sestru

autor
20. okt 2023

Ten motiv ale podla mna vedia jej rodicia. Mna udivuje ako dokaze klamat a tvrdit, ze nezabijala. Take mlade dievca ze sa neprekećlo co ma za svedmie☹️

hendikep
20. okt 2023

@tehotna40 nebol ten pribeh o takej malej miss niekde v amerike? velmi sa to nato podoba az nato ze som nezaznamenala zeby mala so synom horsi vztah

alickapusinka
20. okt 2023

však už bola aj odsúdená. Keby o bol môj syn čo mu to urobila život za život spravodlivosť by som vzala do vlastných rúk.

jakub79
20. okt 2023

Mna presvedčilo to , že ten nôž , noze , už neviem presne koľko ich bolo našli v jej suflikoch . Neni o čom

mima1608
20. okt 2023

To jej "akože tam niekto bol" z rozhovoru s jej mamou je myslím dosť veľavravné v tomto prípade.

maribell
21. okt 2023

No, napríklad v knihe zatratení, kde si autor dopisuje s doživotne odsúdenými väzňami je jeden odsúdený, ktorý zabil svoju ženu a tri malé deti. Jeho svokra mu odpustila a chodí ho navštevovať do väznice. Takže očividne sú ľudia schopní odpustiť viac, ako si dokážeme predstaviť 👀.

autor
21. okt 2023

@hendikep ano jon benet ramsey

tehotna40
21. okt 2023

@hendikep nie to nieje ono, ale poznám aj tento prípad. Tam ale nikdy nikto nebol odsúdený, ale tiež jej brat ubližoval, lebo na ňu žiarlil. Nájdem to ,pošlem.

simona20201309
21. okt 2023

A ona vlastne nie je obvinená, či ako to je? Prečo sa vôbec polemizuje o tom, či je vrahyna? Len preto, že sa ona nepriznala, ale vymyslela si nejaký scifi príbeh?

evaachesa
21. okt 2023

@tehotna40 @hendikep
Myslím že je to tento príbeh, nie? :(

https://www.youtube.com/watch?v=i8mfjLw7am0
tehotna40
21. okt 2023

@simona20201309 je už odsúdená, ale práve to, že žiadny motív v podstate neexistuje , a jej rodicia spravili tu stránku, kde poukazuju na pochybenia polície. Ja ďalšia vec, čo nechápem ako môže byť 16 ročne dievča, také psychopatické a tvrdé, že sa na polícii nezlomí.

tehotna40
21. okt 2023

@evaachesa ano uz som aj ja pridala

autor
21. okt 2023

@tehotna40 presne nechapem

valeria_h
21. okt 2023

Ja si myslím, že vraždila. Story o vymyslenom odpočtárovi sa nepotvrdila, žiadne iné stopy v byte okrem jej a zavraždeného sa nenašli. Nože v šuplíku. Myslím, že nie je o čom. Jej chladnokrvný výraz tváre. Rodičia si bránia dieťa, to je celé.

ysseba
21. okt 2023

Ja som týmto prípadom tiež dosť žila, sledovala som ho podrobne. Akurát minulý týždeň som bola služobne v Žiline a išla som okolo tých novostavieb kde sa to stalo. Tak potom som kukala stránku pravdaojudite či nepridali rodičia niečo nové. Aký mám názor? Keď som v minulosti čítala tú stránku, tak som sa veľakrát zamyslela, že čooo, tá Judita je asi fakt nevinná. Niektoré veci boli naozaj otázne, ale myslím si, že za vraždou stoji ona sama.

mima1608
21. okt 2023

@tehotna40 možno ani nie tvrdé... Ak má nejakú psychickú poruchu, možno jednoducho sama seba presvedčila, že sa to nestalo a verí tomu.

pralinka25
21. okt 2023

@mima1608 ale zas videli ju psychologovia a myslim ze aj psychiater tak by poruchu osobnosti alebo nieco podobne odhalili nie?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
tehotna40
21. okt 2023

@kittykat22 jasne chápem. Ale už len ten stres. Ja už mám stres keď ma v aute zastavia, že čo som spravila, či dostanem pokutu alebo co. A teraz ti zrazu hrozí 16 rokov basy, keby sa priznala je to polahcujuca okolnosť nie ? A empatia voči rodičom obete. Je pravda ze nemôže byť v poriadku, s tým úplne súhlasím.

andrea901
21. okt 2023

Podla mna urcite ano, je vinna.
Zo zaciatku som tiez vahala, ako to je, ale pripad som sledovala naozaj do hlbky, precitala som snad vsetky verejne dostupne informacie o tomto pripade a naozaj nechcela som tomu uverit, ze by toho bola schopna.
No vsetky dokazy su proti nej. Rodicia podla mna velmi dobre vedia, ze to spravila ona. Napr. aj stopy krvi sa nenasli nikde inde len kusok pred bytom a vo vytahu, ale aj to boli Juditine stopy...Takze je vylucene, ze by tam niekto treti bol. Hlava mi to neberie, co sa muselo stat, ze takto konala, ked este aj fotky tesne pred cinom su, co ju tak nastartovalo. Podla mna, je to nebezpecny clovek. Rada sledujem krimi pribehy hlavne kvoli tomu aby som pochopila, co vedie vrahov k tomu, aby nieco take spachali, resp. vediet identifikovat znaky potencialne nebezpecneho cloveka pre spolocnost. Takmer u kazdeho vraha sa potrvdila nejaka porucha osobnosti a pod, myslim, ze je Judita velky narcista a za kazdu cenu sa rozhodla ochranit samu seba. Smutne.

anna777115
21. okt 2023

Toto je typická vražda z afektu.Takáto vražda sa nedá nikým a ničím predpokladať a žiadne psychologické testy nikdy neodhalia, čo je kto a kedy schopný urobiť, keď sa dostane do konkrétnej situácii, ktorá tento afekt vyvolá.