Je legálne monitorovanie posilňovne bez upozornenia?
Ahojte. Žijem na hraniciach a navštevujem Česku posilku. Na dvere pribudla tato nálepka. Môžu to tu len tak monitorovať bez toho aby to nejako oznámili?

V posilňovni sa zadávajú emaily? To som nevedela.
Bola som dosť dávno v jednej a žiadny email odo mňa nepýtali.
Niekto by si pomyslel, že ho súkromne otravujú.
@unicornlady no chyba, ako ti teraz oznamia, ze su tam kamery ?
@unicornlady Tiež ma to prekvapilo, ale autorka písala, že fitko je bez obsluhy, na kód, tak asi nejako cez maily fungujú.
@nyusika Ja by som bola asi skôr prekvapená, keby niekde kamery nie sú.
@nyusika Ja by som bola asi skôr prekvapená, keby niekde kamery nie sú.
@unicornlady ja tiez
@unicornlady Tiež ma to prekvapilo, ale autorka písala, že fitko je bez obsluhy, na kód, tak asi nejako cez maily fungujú.
@ha_ha cez email sa oznámi koľko lístkov sa dobíja po odoslaní platby a oni posielajú spätný mail s počtom dostupných lístkov ( vstupov ) .
@anonym_autor Vďaka, myslela som si, že nejako takto to asi funguje. len som sa s tým ešte v realite nestretla.
@ha_ha za mňa je to dosť pokrokové riešenie. V cz a zahraničí dosť bežné
Nálepku tak môže nalepiť hocikto 😀 je to fitko bez obsluhy len na kód
@anonym_autor 😁🙈 je to fitko BEZ OBSLUHY? Tak tá kamera je tam celkom logicky 😁 Je to jedjná možnosť ako zabezpečiť miesto pred vandalmi, zlodejmi... 😏 A áno, stačí nálepka. Podľa GDPR pravidiel stačí ak je takéto miesto VIDITEĽNE OZNAČENÉ. A to je splnené 🙂 Druhá vec je, ak by sa tie záznamy zneužili na iné účely (napr. zosmiešňujúce videá na sociálnych sieťach). To by už mohol byť veľký problém. Pre prevádzkovateľa 🫤
@anonym_autor ano je ti to oznamene nalepkou aj mi tak mame oznaceny objekt este s textom ze je to monitorovane kamerou zo zaznamom to ako ma tam stat jeden clovek a kazdemu to povedat. Kamera tam urcite nie je na spehovanie ale bezpecnost ked tam neni obsluha.
@anonym_autor určite aj v meste kde žiješ sú kde tu verejné kamery a oznámil ti to niekto???
Úplne stačí nálepka, logicky to každý pochopí (mal by). Ine miesta su bežne monitorovane nikto to nerieši.
@anonym_autor ty s tým súhlasiť nemusíš, tak,ze tam nebudeš chodiť...
Nemám problém,tak si ho vyrobím 🤷,bežné sú kamery v nákupných centrách,mestách....
kde by prišli každého o tom mailom informovať,buď rada,že sú keď by sa ti niečo stalo,vedia reagovať
@anonym_autor ty s tým súhlasiť nemusíš, tak,ze tam nebudeš chodiť...
@vanilka83 kee píšem že s tým nesúhlasím???
V posilňovni kde som chodila predtým nám zo bolo hromadne oznámené mailom, preto mi toto neselo. A hlavne boli kamery viditeľné.
@anonym_autor spadla ti činka na hlavu,ze tak nic nechápeš?
@vanilka83 kee píšem že s tým nesúhlasím???
@anonym_autor oznámenie o monitorovani majú verejné vylepené na nálepke,ak s týmto súhlasiš budeš tam chodiť, ak nesúhlasiš nebudeš,jednoduché. Prevádzka bez obsluhy je každá monitorovaná na ochranu súkromného majetku majiteľa. Ak tam príde niekto pod vplyvom,nejaký feťák, alebo grázli a rozbiju mu to tam,tak ma dôkazy, keďže personál tam nemá, ktorý by mohol svedčiť o škode. A to zariadenie a stroje v posilke fakt nie sú lacné.

@alantroj mozu, musi to byt oznemane zakonnym sposobom.
samorejme, nikto pricetny by z tohoto vedu nerobil...teda, niektori, ako sme si vsimli, ano
@nyusika kde z toho robím vedu? Ja aom sa len spýtala či je to takto ok 🤣