icon

Je legálne monitorovanie posilňovne bez upozornenia?

14. júl 2025

Ahojte. Žijem na hraniciach a navštevujem Česku posilku. Na dvere pribudla tato nálepka. Môžu to tu len tak monitorovať bez toho aby to nejako oznámili?

Je legálne monitorovanie posilňovne bez upozornenia?
Strana
z2
autor
14. júl 2025
@nyusika

@alantroj mozu, musi to byt oznemane zakonnym sposobom.
samorejme, nikto pricetny by z tohoto vedu nerobil...teda, niektori, ako sme si vsimli, ano

@nyusika kde z toho robím vedu? Ja aom sa len spýtala či je to takto ok 🤣

unicornlady
14. júl 2025

V posilňovni sa zadávajú emaily? To som nevedela.
Bola som dosť dávno v jednej a žiadny email odo mňa nepýtali.

Niekto by si pomyslel, že ho súkromne otravujú.

nyusika
14. júl 2025
@unicornlady

@unicornlady no chyba, ako ti teraz oznamia, ze su tam kamery ?

ha_ha
14. júl 2025
@unicornlady

@unicornlady Tiež ma to prekvapilo, ale autorka písala, že fitko je bez obsluhy, na kód, tak asi nejako cez maily fungujú.

unicornlady
14. júl 2025

@nyusika Ja by som bola asi skôr prekvapená, keby niekde kamery nie sú.

nyusika
14. júl 2025
@unicornlady

@nyusika Ja by som bola asi skôr prekvapená, keby niekde kamery nie sú.

@unicornlady ja tiez

autor
14. júl 2025
@ha_ha

@unicornlady Tiež ma to prekvapilo, ale autorka písala, že fitko je bez obsluhy, na kód, tak asi nejako cez maily fungujú.

@ha_ha cez email sa oznámi koľko lístkov sa dobíja po odoslaní platby a oni posielajú spätný mail s počtom dostupných lístkov ( vstupov ) .

ha_ha
14. júl 2025
@anonym_autor

@ha_ha cez email sa oznámi koľko lístkov sa dobíja po odoslaní platby a oni posielajú spätný mail s počtom dostupných lístkov ( vstupov ) .

@anonym_autor Vďaka, myslela som si, že nejako takto to asi funguje. len som sa s tým ešte v realite nestretla.

autor
14. júl 2025
@ha_ha

@anonym_autor Vďaka, myslela som si, že nejako takto to asi funguje. len som sa s tým ešte v realite nestretla.

@ha_ha za mňa je to dosť pokrokové riešenie. V cz a zahraničí dosť bežné

maya_hi
15. júl 2025
@anonym_autor

Nálepku tak môže nalepiť hocikto 😀 je to fitko bez obsluhy len na kód

@anonym_autor 😁🙈 je to fitko BEZ OBSLUHY? Tak tá kamera je tam celkom logicky 😁 Je to jedjná možnosť ako zabezpečiť miesto pred vandalmi, zlodejmi... 😏 A áno, stačí nálepka. Podľa GDPR pravidiel stačí ak je takéto miesto VIDITEĽNE OZNAČENÉ. A to je splnené 🙂 Druhá vec je, ak by sa tie záznamy zneužili na iné účely (napr. zosmiešňujúce videá na sociálnych sieťach). To by už mohol byť veľký problém. Pre prevádzkovateľa 🫤

lily8
16. júl 2025

@anonym_autor ano je ti to oznamene nalepkou aj mi tak mame oznaceny objekt este s textom ze je to monitorovane kamerou zo zaznamom to ako ma tam stat jeden clovek a kazdemu to povedat. Kamera tam urcite nie je na spehovanie ale bezpecnost ked tam neni obsluha.

3petka
16. júl 2025

@anonym_autor určite aj v meste kde žiješ sú kde tu verejné kamery a oznámil ti to niekto???

blackcat8885
16. júl 2025

Úplne stačí nálepka, logicky to každý pochopí (mal by). Ine miesta su bežne monitorovane nikto to nerieši.

vanilka83
16. júl 2025

@anonym_autor ty s tým súhlasiť nemusíš, tak,ze tam nebudeš chodiť...

luckabj82
16. júl 2025

Nemám problém,tak si ho vyrobím 🤷,bežné sú kamery v nákupných centrách,mestách....
kde by prišli každého o tom mailom informovať,buď rada,že sú keď by sa ti niečo stalo,vedia reagovať

autor
16. júl 2025
@vanilka83

@anonym_autor ty s tým súhlasiť nemusíš, tak,ze tam nebudeš chodiť...

@vanilka83 kee píšem že s tým nesúhlasím???

anonym_92655b
16. júl 2025
@anonym_autor

V posilňovni kde som chodila predtým nám zo bolo hromadne oznámené mailom, preto mi toto neselo. A hlavne boli kamery viditeľné.

@anonym_autor spadla ti činka na hlavu,ze tak nic nechápeš?

vanilka83
17. júl 2025
@anonym_autor

@vanilka83 kee píšem že s tým nesúhlasím???

@anonym_autor oznámenie o monitorovani majú verejné vylepené na nálepke,ak s týmto súhlasiš budeš tam chodiť, ak nesúhlasiš nebudeš,jednoduché. Prevádzka bez obsluhy je každá monitorovaná na ochranu súkromného majetku majiteľa. Ak tam príde niekto pod vplyvom,nejaký feťák, alebo grázli a rozbiju mu to tam,tak ma dôkazy, keďže personál tam nemá, ktorý by mohol svedčiť o škode. A to zariadenie a stroje v posilke fakt nie sú lacné.

Strana
z2