Je môj tréning správne zostavený?
Baby ahojte. Tie, ktoré sa cvičeniu venujete vedeli by ste mi podadit či tento tréning čo mám zapísaný môžem cvičiť a budem vidieť nejaky progres. Je dobre zostavený. Chýba tam niečo? Ďakujem za každú radu

takze plati to prve co sme vsetky pisali, ak to tam mas napisane po partiach ktore cvicis spolu - mas vela cvikov
Gratulujem autorka. 🤣
Ak mas 60kg svalu, tak by si aj s 10-15% tuku musela vážiť minimalne 90kg. 🤣Vieš kolko je 10-15% tuku na žene?To by si musela byť do kože vysekana. S tymto tréningom, ale kulturistika na steroidoch asi nebudes. Ale pobav ma ešte. 🤣
Ak mas 60kg svalu, tak by si aj s 10-15% tuku musela vážiť minimalne 90kg. 🤣Vieš kolko je 10-15% tuku na žene?To by si musela byť do kože vysekana. S tymto tréningom, ale kulturistika na steroidoch asi nebudes. Ale pobav ma ešte. 🤣
@mamamasama si moc uverila🤣 ale fake it till u make it 🤣🤣
@mamamasama si moc uverila🤣 ale fake it till u make it 🤣🤣
@lucia13022023 MK je bizár za bizárom 🤣👌🏻
@mamamasama chudla som zo 130 ☺️ tak asi si múdrejšia ako stroje inbody
Tak ak mas teraz 130kg a si strongwoman, alebo kukturistka, tak by si nejakym zazrakom mohla mat 60kg cisteho svalstva. Inak rozhodne nie. Mozno nie som mudrejsia ako Inbody, ale rozhodne viem viac ako ty. Inbody ti nemera ciste svalstvo, ale LBM, co nie je cista svalova hmota. Nemas za co. Zmen trenera, bud pokornejsia a nechaj si poradit.
Tak ak mas teraz 130kg a si strongwoman, alebo kukturistka, tak by si nejakym zazrakom mohla mat 60kg cisteho svalstva. Inak rozhodne nie. Mozno nie som mudrejsia ako Inbody, ale rozhodne viem viac ako ty. Inbody ti nemera ciste svalstvo, ale LBM, co nie je cista svalova hmota. Nemas za co. Zmen trenera, bud pokornejsia a nechaj si poradit.
@mamamasama ty sa v prvom rade nauč čítať š porozumením. Nestojím dalej o rady od niekoho ako ty
Jaj, pravda bolí. Viac s porozumením sa to už cítat ani neda. LBM máš 60kg a vážiš 85-90kg(a to si myslím, že ti ešte lichotím) Fakt zmeň trénera.
Jaj, pravda bolí. Viac s porozumením sa to už cítat ani neda. LBM máš 60kg a vážiš 85-90kg(a to si myslím, že ti ešte lichotím) Fakt zmeň trénera.
@mamamasama tvoja osoba ďalej pre mňa nieje podstatná a nebudem ti vypisovať moje hodnoty 🙂 o tom sa radšej budem baviť s niekým skúsenejším a normalnejším
60kg svalov je nerealne na beznu zenu. Dokonca aj pri 130kg si musela mat min. 40% tuku, plus dslej je este voda v tele , hmotnost kosti , organy atd. Ale kludne hod foto z inbody, h akejo stroja je zo merane

😂😂 baby st eto nepochopili. Autorka sa chcela iba pochváliť a vy jej tu dávate reálne rady 🙄
@janai1 ničím sa nechválim, nepotrebujem si honiť ego na cudzích ženských