Je moné kúpiť iPhone do 500 EUR?
Ahojte, mysliste ze sa da kupit iphone aspon 14 a lepši v rozumnom stave do 500€? pripade mate nejake skusenosti s nakupom repasovanych? ja osm nikdy telefon z druhej ruky nekupovala ( teraz mam samsung vyse 5 a pol roka), a JEDINE preco ho chcem vymenit je kvalita fotiek...ta je pre mna proste u iphonov fakt na jednotku a samsung sa nechyta...len mam kusok ombedzeny budget a chcela by som to do tych cca 500eur. za kazde tipy vdaka
https://mobilne-telefony.heureka.sk/xiaomi-14t-...
Chces fotky dobre kúp toto
No za 500€ kúpiš dobrý mobil ak ti ide len o fotky.. Skôr iphone sa nechytá na androidove telefóny s fotkami a to sama mam iphone, ale ak si nekúpis pro radu, tak nejaké extra úžasné fotky nečakaj.. Samsung S-kove rady majú určite lepší foťák
iPhone nerobí lepšie fotky než Samsung (podotýkam Sková rada) ja mám ip15 manžel s24 a ajfon je ďaleko pozadu oproti tomu ako jeho Samsung fotí 🙂
repasovaný ano

z cisto novych z obchodu si do 500e dokazes kupit napr. starsie SEcko z roku 2022, a mozno Iphone 12.
potom este 13ky s 128GB tam je to dakych 550e
vsetko ostatne lepsie a vyssie su ceny uz hodne viac ako 500e.
Potom ked uz tak, tak jedine repasovane. Ale si budes musiet popozerat bud predajne co mas na okoli, alebo zistit, ktore online su spolahlive a pozriet si ich konkretne ponuky, co prave maju k dispozicii.