Je normálne, aby dieťa močilo do jazera?
Ahojte. Príde vám normálne aby kamaratov syn (3r) pred nami močil do jazera?Ešte more ako tak pochopím, aj keď my sme to nikdy nerobili....Ale jazero? Toto by som dieťa
Asi neucila že je ok cikať do jazera ...aký máte názor? Nechcela som im nič povedať , aby sme sa nepohadali.
@simsalabim To som fakt rada, ze sa tato situacia nestala mne, lebo by to jedenie chytilo velmi neprijemnu notu. To ma fakt potencial ma nazurit
Pane bože 😳🤦 normálne nechápem a zíram, čo všetko sa tu dokáže riešiť 😂🤦 keď sa chce niekto vycikať, nech sa vyciká a nechváli sa tým a ten kto nechce, nech hľadá aj 20 minút správne miestečko kde to pustí 🤦🤦
Fuj, ja neznášam matky co učia svoje deti ostavat kricky a stromy na plazi a na kúpalisku. Človek hľadá trochu tiena a smrdí to tam stankami☹. Koľkokrát asi tak počas leta zaprsi, aby dážď zmyl ten smrad ?
Neviem čo tu dievčatá riešite. Už v 5-tom príspevku autorka jasne píše "A hlavne kamoš sa neunúval zobrať ho ani len mu vysvetliť že wecka sú minútu od jazera"
Takže WC sú pri jazere. Len neplávajú priamo na vode ako by ste si predstavovali. 😉
@simca06022011 ano, presne v bb.. a skus ist na tie oooobrovske verejne wecka po xy schodoch dolu s dietatom ked mas este jedno dalsie dieta v kociku.. kym sa zoskackam z tych schodov dieta mam pocurane..
@simsalabim to bolo od delfína😀
@xsuzannex paneboze, citaj s porozumenim… to tusim ide poniektorym este menej, ako zvladnut hygienicke navyky 🙄🙄🙄
@mclissa pozri, nelaka ma liezt do hilamaji, kde tie wc fakt nie su a nemam pocit, ze by som o nieco prisla 🤷♀️ ano, zazila som plaze bez hygienickeho zazemia, ale tak nebudem tam proste cely den. Pojdem napr na 4 hodiny, co mi bohate staci aj na vyzitie, a aj tolko vydrzim bez jedla a bez zachoda.
Kym bola dcera mensia, tak sme sa proste prisposobili. Alebo mi chces tvrdit, ze pre nejake 2,5r dieta je “nezabudnutelny zazitok na cely zivot” ako robilo to ci ono? 😂 v tom veku je to fakt o tom, co chcu rodicia.
Ja stale nechapem, ze v 21.storoci treba ludom vysvetlovat taketo veci a este dobre ze ja sa nemam citit zle, lebo mam vyssi hygienicky standard ako polovica diskutujucich 🤣 vies, to ze ja som sa rozhodla na vylucovanie pouzivat zariadenia na to urcene, nikdy nikoho nemoze znechutit, poburit ci obtazovat (teda nemalo by, no 😅). Kdezto ocikane verejne priestranstva vzdy niekomu vadit budu.
Aby si sa mohla v tom jazere kupat, tak to jazero musi mat prirodzene samocistiace mechanizmy. Vela ludi cika do vody, preto kupaliska smrdia ako smrdia (a “vdaka tomu” su damske wc nonstop volne vsade kde su bazeny jazera atd). A k tomu dietku - holt kamen neotesany, mozno casom sa nauci (ale od rodicov asi nie)
A teraz si este predstavte,kolko ludi si po stolici neutrie poriadne zadok a si ho vymacha v tom jazere. Detsky moc je proti tomu destilovana voda. Samozrejme,ze ak je wc pri vode,dieta ucime ist tam,ale ak tam nie je,tak cika tam,co je najblizsie, voda pripada v uvahu len,ak to nestihne. Mna skor zaraza,ked na oplotenom ihrisku vytiahne mamka dietatu pindura a cika tam,kde sa deti hraju🙈
A v tom jazere sa kupé,ci ako?Lebo ja by som do jazera nesla sa kupat.Ale stale lepsie ako ked sa medzi ludmi kupu psy.Tento rok na plazi ktora nebola určená pre psy som bola zhrozená a aj z toho ze ranné vychádzky so psami skoncili obstatym pieskom po psoch,a do toho si potom niekto ľahne,hroza.
Nepride mi to normalne. Ani ked mi cudzie deti chcu ocikavat stromy v zahrade. Pre niekoho zjavne normalne....my pouzivame wc.

V jazere je tolko prirodnych veci,pre ktore by som donho ja sama nevliezla,ani do ziadneho strkoviska ci inej prirodnej vodnej plochy,ze ten moc by mi bol ukradnuty.Ano,je to uplne normalne.Pokial to nie je bazen,neriesim.