Je normálne, aby dieťa močilo do jazera?
Ahojte. Príde vám normálne aby kamaratov syn (3r) pred nami močil do jazera?Ešte more ako tak pochopím, aj keď my sme to nikdy nerobili....Ale jazero? Toto by som dieťa
Asi neucila že je ok cikať do jazera ...aký máte názor? Nechcela som im nič povedať , aby sme sa nepohadali.
No, rodicia ho mohli usmernit, ale 3rocny naozaj este nevie tieto veci si sam od seba inak riesit. Aj to more mi pride take... sama neviem, zas ked sa vycika niekde pri plazi, bude to tam smrdiet. No ale ano, robi to viac ludi, nez su si ochotni priznat
Ryby tiež nechodia cikať na zem. Stačí naučiť aby to robil tak, že iný nevidia.
@h2 to fakt toto? 😁 Tak mne to rozum neberie, ja som nikdy nemocila ani do mora ani jazera atď. Hlavne keď minútu odtiaľ sú wecka.
A hlavne kamoš sa neunúval zobrať ho ani len mu vysvetliť že wecka sú minútu od jazera
No vieš, pri väčšine jazier nemáš WC. Tak čo myslíš, ako to riešia ľudia tam?
v jazerach vie byt taky bordel, ze cikanie by som absolutne neriesila. zdochnute ryby, o ktorych ani nemusi clovek vediet, ze tam su, vam nevadia? alebo nedajboh ine mrtvoly...
Podla mna moc je v tom jazere este cisty, oproti tomu co vsetko tam najdes.
Tak isto aj more 🤷♀️
Nerob z toho tragédiu 🙂 Pri mnohých jazerách wecká ani nie sú, čo myslíš, kam chodia tí ľudia?
Horšie je, keď ľudia močia do bazéna. Vždy keď idem na wecko v aquparku alebo na kupku, tak sú skoro prázdne.
@h2 no do kríkov, tam to aspoň zmyje dážď. Ale voda v jazere sa moc Teda nemení a necisti
@belllinka to si hádam dospelí ľudia nestia do plaviek 🤦😁
A kam to podľa teba zmyje dážď spod tých kríkov? No do toho jazera.
jazerá majú samočistiacu schopnosť
@autor autorka máš pravdu.Ja si toto tiež neviem predstaviť takto cikať.Vážim si prírodu.Dieťa občas nezastavíš ak rodičia nedávajú bacha alebo ak je už vo vode a nevidia čo stvára.Ale ak sa vedome na to ešte aj pozerajú.Veru ťukám si po čele aj ja vtedy.A u dospelých to už absolútne nechápem.Ale doma do svojho bazéna by si necvrkli.Sranda
Na jazero by ma nikdo nedostal, ani keby mi zaplatia, to je doslova voda zo staniek a sraciek nielen deti a dospelých, lebo zájsť na záchod je ťažké ľuďom, ale aj výkalov všetkých zvierat
Pre mna je no-go mocenie akejkolvek ludskej bytosti na verejnych priestranstvach. Nie je to za mna normalne a ani v poriadku, ani u deti, ani u dospelych. Toalety boli vymyslene uz pred starociami, dnes uz existuju aj prenosne / cestovne wc, takze nevidim dovod vykonavat potrebu vonku. A je mi uprimne na grc z ludi, ktori deti ucia tuto ocikat stromcek, tuto travicku… ostiavajte si svoj byt / zahradu / balkon, nie verejne priestranstva a cudzie pozemky.
Ja odpadnem.😂😂😂
Niektoré nosíte zo sebou toytoy - ku všade,kam idete?
Inak more je okrem iného plne spermií žralokov,veľrýb a iných rýb.🤭
Ja by som syna vzala bokom, ak je wc tak tam, ak nie je tak ku stromu.
Ale zasa nechapem baby, co tu riesite, ze vam vadi, ze dieta ocika travu/ strom. Ako bolo spomenute, vsetky zvierata mocia a kakaju v prirode. A male dieta naozaj nevydrzi pol hodinu / hodinu, kym sa clovek vrati z vychadzky.
U dospeleho je to samozrejme uz ine.
@belllinka prosim ta, a ty doma zeres granule z misky na zemi, vonku si pekne na voditku a nosis nahubok a aj pekne na povel sadnes alebo aportujes, ked sa porovnavas so psom ?? Som myslela, ze ludia su trosku inde, ale ocividne nie 🤷♀️
Kedze ja nie som ochotna vyprazdnovat sa vonku na verejnosti, tak si program zariadim tak, aby bolo wc k dispozicii. A vobec to nie je take komplikovane, ako to tebe a poniektorym dalsim pripada. A verim, ze ked sa ocitnete napriklad na bratislavskej hlavnej stanici, tak vam ten zapach mocu pride normalny, mozno aj nosu lahodiaci, ved mocit vonku je normalne 🤷♀️
Mne osobne sa to hnusi ja som nikdy necikala do mora a ani vonku v prirode 😃
A ten dážď to kde asi zmyje?
@h2 mne to teda normalne nepride, asi som divna. A to chodim v lete takmer denne plavat do jazera.... ale som si ista, ze to mnohi robia. Snazim sa na to nemysliet. Ak by tam kazdy robil bordel, to jazero casom pride o schopnost samocistenia.

Áno, príde mi úplne normálne, že 3 ročné dieťa močí do jazera. Myslíš, že prítomní dospelí to nerobia?