icon

Je normálne, aby veštica pýtala peniaze?

8. máj 2022

Zaplatili by ste veštici? Je normálne, že pýta peniaze za službu? Nemalo by to byť zadarmo??

Strana
z2
kvietok2891
8. máj 2022

@martinka13 👍👍

mariaveronikag
8. máj 2022

veštica to robí len pre peniaze, teda, áno, z jej hľadiska je to biznis a práca, čiže si nechá pekne zaplatiť.

jaroe
8. máj 2022

A keď ten jej "dar" bude chcieť využiť veľa ľudí, tak bude veštiť po nociach

jaroe
8. máj 2022

@jaroe zadarmo, lebo dar.

abbey1
8. máj 2022

Ty robíš prácu, na ktorú si ľavá? Alebo si v práci šikovná a robíš teda zadarmo? Môžeme si o vešticiach myslieť čokoľvek, ale očakávať, že niekto bude pracovať zadarmo, lebo však dar, je iná sranda. Talentovaný herec, spevák, chirurg, učiteľ, remeselník,...Proste smola. Mali by sa o svoj dar deliť zadarmo.

mariska1989
8. máj 2022

A čo si čakala . Každá pýta peniaze .ty by si venovala niekomu cudziemu čas a hovorila mu čo a akokeby si mala taký dar teda skôr dar ako oklamať ľudí a hovoriť im to čo by chceli počuť

pribinak
8. máj 2022

@katikabarl super, poprosím Tá vyvesti mi čísla do euromilionov, výhru dáme potom na polovicu
Je mi jedno či to bude z kariet, kávy, krištáľovej gule, alebo z čiar na dlani

Diky

larisalarisa
8. máj 2022

Veštica , ktorá má ozajstný dar vidieť, peniaze nepýta. Ostatné "veštice" sú len podnikateľky. Tým sa platí.V okolí Štiavnice sú tie ozajstné, ale nemajú www stránky.

petka3012
8. máj 2022

Ano, je to normálne.
Výdavky síce nie sú vysoke, ale ide o čas, o energiu....

A nie, veštiť si nedávajú len "nekompletní" ľudia.

Čudovali by ste sa.....

Je pravda, že niektoré si za to pýtajú až prehnane vysoke sumy.
Sama by som tolko nedala, aj keď viem, koľko času a energie to berie.

simona139469
8. máj 2022

Ženy vy ste fakt úbohé keď sa potrebujete pretrcat s takýmito názormi… to či vy v niečo take veríte je vaša vec ale ako môžete ľudí ktorí by k veštici išli alebo tomu veria urážať, povedať respektíve napísať že sú nekompetentní a úbohi chudáci? Je na každom a jednom človeku čomu verí... Môžete si myslieť čo len chcete, ale takýto prejav o človeku hodne napovie. A pokojne ma zhoďte aka som chudera ze si toto dovolím o vas myslieť…

Autorka, samozrejme ze je normálne ze veštica pýta peniaze… osobne som nebola a ani sa nechystám, ale vskutku mi príde divne si myslieť, ze by si v dnešnej dobe očakávala akúkoľvek službu zadarmo

lilitela
8. máj 2022

Vravi sa, ze by nemala pytat. Co som pocula, jedna vestica povedala, ze ona nepyta, ale ked chces, mozes nechat dar. Ludia jej davaju dar, su s nou spokojni. Druha vestica si vypytala mensiu sumu. Mozno ju nenapadlo to formulovat ako ta prva, mozno k nej chodili zadarmo, a uz to bolo neunosne, casovo.

puklica13
8. máj 2022

Ja som vestica...naposledy som vestila synovi ze ak sa na pisomku z angliny nebude ucit, nedostane 1...tak sa ucil a dostal 1 🤣

cicuca
8. máj 2022

Každý máme nejaký dar a talent. Pokiaľ je to jej práca, tak prečo by za ňu nemala mať zaplatené?

dilino
8. máj 2022

Ty by si chodila do práce zadarmo.Tak čo sa take hlúposti pýtaš.Ked to robia na živnosť tak štátu musía tiež platiť dane aj sociálne a zdravotne poistenie.Aký dar dar je že vie pekné kresliť, maľovať, niečo rúčne vyrabať to je dar.A nie veštenie máš špekulantov to nie každý vie. Sú schopne sa to naučiť a pýtať si za to peniaze. Veštenie nieje dar ale služba ako ked sa ideš ostrihať, niečo si potrebuješ vybaviť , preložiť, úrobiť vodičák, to všetko platiš tak aj toto je služba.

henrikir
9. máj 2022

@puklica13 tak to si potom velmi dobra vestica :D :D

ivanaks
10. máj 2022

Už pred cca 100 rokmi, keď sa chodilo za vedmami do Starého Hrozenkova, nikomu ani nenapadlo, že to bude zadarmo. Odniesli tam aspoň sliepku, vajcia, maslo, keď nemali peniaze. V dnešnej dobe čakať niečo zadarmo, je trošku viac než len naivita...

dana120
13. máj 2022

Chodenie k veštici je zakázané. Áno, iba Boh poznå budúcnosť človeka.

Strana
z2