icon

Je normálne, že zdravotná sestra vykrikuje?

vivi291018
2. júl 2024

Dobry vecer, chcela by som sa opytat, je normalne ak zdravotna sestra vykrikla na rodinnych prislusnikov na chodbe pred ostatnymi navstevnikmi pred ARO oddelenim ohladom pacienta " kto ho otravil? Je otraveny!" Ide o mojho otca, ma poleptanie pazeraka, vypil nejaku latku a lekary nam povedali, ze to musela byt náhoda, keďze tu látku nepolkol ale vyplul, len nejaka časť tej latka zasla dalej do traviaceho traktu, takže podla lekárov nejde o otravu, chcem sa len spytať je normalne, že zdravotna sestra takto vykrikne na chodbu stav pacienta, a este ked ani nejde o celkom pravdive informácie, podla mňa by nemala ani len poskytovat ziadne takeho informacie ale lekár, či sa mýlim, som strasne nahnevana a neviem, či sa mam ist na nu stažovať alebo nie, ďakujem za názor

Strana
z4
taktotedanie
4. júl 2024

@vivi291018 tak na alkoholika ano!!!! Aby sa nestalo presne to co sa stalo!!! Takze chyba je jasna

mmoonna
4. júl 2024

@taktotedanie chýba vôbec nie je jasná. Mi napíš,ako môžeš chodiť za alkoholikom celý deň. Veď to je nereálne.

taktotedanie
4. júl 2024

@mmoonna tak minimalne zabezpecit nebezpecne latky a nie nerealne to sa povie najlahsie

anika
13. júl 2024

@vivi291018 nieneto poslanie, je to zamestnanie

anika
13. júl 2024

@vivi291018 pravdepidob e povedala nahlas to, o com sa rozpravali medzi sebou na odd

Strana
z4