Je normálne, že zdravotná sestra vykrikuje?
Dobry vecer, chcela by som sa opytat, je normalne ak zdravotna sestra vykrikla na rodinnych prislusnikov na chodbe pred ostatnymi navstevnikmi pred ARO oddelenim ohladom pacienta " kto ho otravil? Je otraveny!" Ide o mojho otca, ma poleptanie pazeraka, vypil nejaku latku a lekary nam povedali, ze to musela byt náhoda, keďze tu látku nepolkol ale vyplul, len nejaka časť tej latka zasla dalej do traviaceho traktu, takže podla lekárov nejde o otravu, chcem sa len spytať je normalne, že zdravotna sestra takto vykrikne na chodbu stav pacienta, a este ked ani nejde o celkom pravdive informácie, podla mňa by nemala ani len poskytovat ziadne takeho informacie ale lekár, či sa mýlim, som strasne nahnevana a neviem, či sa mam ist na nu stažovať alebo nie, ďakujem za názor
@taktotedanie chýba vôbec nie je jasná. Mi napíš,ako môžeš chodiť za alkoholikom celý deň. Veď to je nereálne.
@mmoonna tak minimalne zabezpecit nebezpecne latky a nie nerealne to sa povie najlahsie
@vivi291018 nieneto poslanie, je to zamestnanie
@vivi291018 pravdepidob e povedala nahlas to, o com sa rozpravali medzi sebou na odd

@vivi291018 tak na alkoholika ano!!!! Aby sa nestalo presne to co sa stalo!!! Takze chyba je jasna