Je ok zarábanie cez webkameru súkromne?
Caute pisem kvoli kamoske nakolko sa hanbi spytat a nevie kde :P Nevie ako ma zistit ci moze byt nejaky problem z toho ak by brala peniaze za to ze sa..ehm, poukazuje cez webku...normalne muzom da cislo uctu a oni jej poslu ze si chce takto zarabat ale nevie ci je to v sulade so zakonom ci sa to berie ako darovanie alebo ako...nazory ? :DD
Oficialne stetku v sr legalne robit nemozes.... ale kolko firiem vykazuje nieco ine ako v skutocnosti robi....
Nech to robí, ak chce. A nezamýšľala by som sa nad živnosťou....🙂Tu sa iné veľké veci nekalé dejú v tomto štáte. A mimochodom.....stále ma neprestáva udivovať....ako mnohé ženy by dali ruku do ohňa za svojho muža. Ja verím na 100% len sama sebe. Ale je krásne veriť svojim milovaným.
boze baby :D to su co za nazory, ze o nu poriadny chlap ani nezakopne a ze sa nezbavi povesti slapky :D ved nejde spavat s cudzimi chlapmi, iba sa im ukaze hola, no boze. neobhajujem tuto "pracu", ale aj tak nechapem, preco je hned slapka :D
A neboji sa ,ze ju nejaky kamos spozna?Potom sa ozaj akoze nalepky s.....uz nezbavi aj ked robit take veci nebude ale take reci sa rychlo rozsiria a na dedine este rychlejsie.
@aranel16 kym to bude maly obcasny zarobok, tak to urady tankovat nebude.
Ak si z toho rozbehne pravidelny biznis s prijmom trebars nad 500 eur mesacne, tak uz by po podani upozornenia mohli zareagovat.
To vies - dane, zdravotka (ta berie snad z kazdeho prijmu svoje percenta. Este aj z vyhry v loterii.)
Co sa tyka moralky, to uz je jej vec. Niekto je proste na rychle peniaze tu a teraz a neriesi.
Co sa tyka kostlivca v skrini - nuz, uz vies o tom prinajmensom teraz ty. Bohvie, kto vsetko este.
Kazdopadne uz je v kybli, lebo ani za seba ruku do ohna nedas, ze ak sa s nou raz posekas (trebars prave kvoli nejakemu chlapovi, zivot je nevyspytatelny), tak jej minulost pred ludmi s takym gustom nevykricis, len tak luskne. (Teda, pokial ta kamaratka nie si ty sama.)
A aj bez tvare ju moze niekto spoznat. Nahrat si ju z monitora na mobil, a potom posunut ulovok dalej jej znamym, nech sa pobavia, cim sa zivi.
Inak, odporucam, aby sa aspon predvadzala pred nejakym pozadim alebo platnom, nie tak nasprostasto, ako niektore, ze za nimi ich izbu vidiet. A zrazu pubertalny chlapec od susedov kuka, ze vsak to tam vyzera ako v izbe palovej segry. 😁
Inak moja ex kolegyna to robila, teraz ma uz manzela a 3 dni. Zarabala si tak popri praci. Pruser bol, ze na to v praci nejako dosli a bola to celkom hanba. Baba, o ktorej by ma to nikdy nenapadlo. Teraz nemoralizujem, len je tam aj tento aspekt
@moonlight1210 Vôbec by ma netrápilo to, čo si myslí sused alebo kamoška... trápilo by ma to, ako vyzerám sama pred sebou. Ak niekomu nedochádza toto morálne bahno, tak je to smutné. Ale aj kurvy musia byť medzi nami...
@aranel16 Ak chce kamoska toto robit, tak nech ide cez agenturu, ak vie anglicky, tak si v klude dohodne v akych krajinach ju budu streamovat, cize napriklad ziadny pristup pre strednu Europu, atd. Davat cislo svojho uctu 'zakaznikovi' je riadna blbost. Z toho co si popisala mi skor pride, ze same moc dobre neviete ako to funguje...alebo len velmi amatersky. Kamoska si musi ujasnit x-veci. Ked si mysli, ze sa niekde na kameru otrci hola, a zarobi si 😅 aj v tejto robote sa bude musiet obracat.
To s tou živnosťou bol viac menej fór..... samozrejme, že toto by neprešlo, jedine masážny salón, takých je v repubike isto pár stoviek.... lenže toto plánuje robiť len online
@marusia12 ak je sama so sebou s tym vysporiadana, tak nam je do toho nic. nech to robi. a nech si dava pozor, aby sa jej nieco pritom nestalo.
@missguerlain ja si tiež myslím, že je to logisticky relatívne náročná záležitosť a pokiaľ si baba kvázi chce "prilepšiť" o 250-300 eur mesačne, teda nerobiť niečo len full time, tak lepšie si nájsť jedného dlhodobejšieho lepšie situovaného kamaráta s výhodami, dáka vecera a vínko a reset, dá jej niečo na prilepsenie a ju to nebude stáť ani veľa času a bude to iste ovela viac spolocensky safe. Je to už svojim spôsobom prostitucia, ale zas na kamaratovi s výhodami (pokiaľ by bol 1ks a dlhodobejsi ) vidím menšie zlo než otrcanie sa na nete.
@sasa1983 Ja som raz mala kolegynu, ktora si privyrabala tym, ze 'dozerala' na tie holky na kamerach ( i ked ona bola taky typ, ze by som skor verila, ze bola pred tou kamerou 😂), a ona hovorila, ze mala tie baby, ktore zrovna streamovali live na jednej velkej obrazovke, a cielom bolo aby si ich niekto vybral na private session - z toho isli peniaze. Takze ta baba tam len tak polonaha nemohla lezat, to nikoho nezaujimalo, cize tie baby, ktore nevedeli, ze co alebo nemali pripravene svoje performance, tak ta moja kolegyna im pisala, co maju robit, atd. Osobne by som tiez z hladiska bezpecnosti, z toho, ze ma niekto spozna, atd. volila radsej sugardaddyho 😂 Akurat, ze to je narocnejsie na najdenie, a este pri tom baba asi musi nejak vyzerat, kdezto internet znesie vela.
@missguerlain presne sugardaddy som myslela, len som si nevedela spomenúť na presnú definiciu. .
@missguerlain Vypadas ako niekto od fachu, zivis sa tym?
že sa vobec niečo také pýtaš však pokec je plno takýchtto web šlapiek a takých čo ponukajú hned na živo a si myslíš že tie trápy nejaká živnost alebo niečo? a ty chlapi tam to je des a ešte ked tam natrafite na perverzného reholníka ktorý študuje teologiu a hladá takéto babenky tak to už je dost aj na mna 😨
@robin_claire Vypadam? Ha ha, ja na to nemam ani postavu, ani odvahu, ani ma to nelaka😂 Akurat som v zivote stretla vela zaujimavych ludi vo svete a dobre pocuvala a pozorovala 😅 Sice raz som mala super napad, ze budem predavat svoje stare obnosene topanky na foot fetis, ale moj muz pri tomto napade zdvihol obocie niekde az na temeno hlavy, tak to neklaplo😝

@aranel16 myslím, že ak si nezaloží na toto živnosť alebo s.r.o. do daňového priznania nič dávať nebude, neviem si celkom dobre predstaviť, ako by im posielala faktúry alebo pokladničné bločky 😊 keby sa meselo každé + číslo na osobnom účte zdaňovať a uvádzať do priznania týkalo by sa to aj predaja vecí tu na koníku. Práve pre to sú tieto práce také lákavé lebo sú to čisté prachy "na ruku". Samozrejme to platí len ak to bude robit sama a nebude zamestnávať nikoho ďalšieho.