icon

Je ok zarábanie cez webkameru súkromne?

aranel16
28. apr 2018

Caute pisem kvoli kamoske nakolko sa hanbi spytat a nevie kde :P Nevie ako ma zistit ci moze byt nejaky problem z toho ak by brala peniaze za to ze sa..ehm, poukazuje cez webku...normalne muzom da cislo uctu a oni jej poslu ze si chce takto zarabat ale nevie ci je to v sulade so zakonom ci sa to berie ako darovanie alebo ako...nazory ? :DD

janinah
29. apr 2018

@sasa1983 a ešte niečo,ak si nepoznáš manžela ,tak nevieš kade s kým a prečo chodí a čo robí,ja si svojho poznám a preto mi tvoje narážky nevadia....😉

aranel16
autor
29. apr 2018

@janinah no to teda sa nepytam sama o sebe :D pekny den

sasa1983
29. apr 2018

@aranel16 ja Ťa / kamarátku za to neodsudzujem, názory žien na portály majú hodnotu 0, spýtala by som sa niekoho kto vie /daňový poradca,právnik.

janinah
29. apr 2018

Však nech dáva daňové priznanie,tvár jej síce vidieť nebude,len v záznamoch bude všetko aj "predmet podnikania"😉 už sa tu ozaj smejem,tak pekný deň, "dámy"🙂

majkeel
29. apr 2018

Najviac ma dostala hlaska Chlapi sú blbý :D

sasa1983
29. apr 2018

@janinah ale ja som Ťa nijak neurážila, práve naopak, nikdy nehovor nikdy. Vecí môžu mať svoju pravú tvár aj inde než sa na prvý pohľad vidí. Trosku objektivity nezaškodí

marusia12
29. apr 2018

@sasa1983 svedomie ti asi nič nehovorí, čo? 😀

sasa1983
29. apr 2018

@marusia12 svedomie koho? Preboha ja som len napísala, že každá vec ma minimálne 2 uhly pohľadu. A že sa nemá hneď za to upalovat zaživa. Svedomie mi náhodou niečo hovorí, ale zas otvorené oči nikoho nezabili

marusia12
29. apr 2018

@sasa1983 Tak to svedomie postav pred tie otvorené oči... a tie potom už nepotrebuješ. To len taká malá rada...

aranel16
autor
29. apr 2018

@marusia12 omg...smer klastor, ale nebud prekvapena ze tam sa tiez len karty nehraju, ktovie ci tm ma svedomie

sasa1983
29. apr 2018

@aranel16 to zas ale nie. Úplne na obhajobu sa mi to nezdá. Ja to ani veľmi neschvalujem. Pozerám sa na to len tak, že ak ja to nerobím a ani baby viď vyššie, tak baba, ktorá to robí je automaticky k. .a (s prepacenim), ale ani že nie je. Vidím to tak 50:50. S kláštorom to ale nemá spoločne nič, celkom na istotu.

aranel16
autor
29. apr 2018

@sasa1983 vsak ja chapem, ja to tiez neschvalujem ide o to netvarit sa ze tie veci neexistuju alebo je to najhorsie na svete co sa robi, mozno to robi suseda alebo kamoska alebo bude ona ked bude v dlhoch a deti nebudu mat co jest, to je cisto priklad......

sasa1983
29. apr 2018

@aranel16 skôr to robia baby, ktorým sa to vidí ako ľahko zarobene peniaze za čas a to, čo musia vedieť a čim disponovať. Na také peniaze sa ale ľahko zvyká 🙂

marusia12
29. apr 2018

@aranel16 smer kláštor? Ty budeš tiež nejakého lacného zamerania bez svedomia, že? Žena má byť ženou a nie kurvou... vieš čo znamená slovo "žena"? Ďalšia intelektovo nízka duša... že? Ak sa chceš niekde pretŕčať, tak to rob a potom sa nečuduj, aké veci sa ti v živote budú diať. Pre tých chlapov si len kus handry... ak ti to teda nevadí. A nehraj sa tu na to, že to píšeš pre kamošku... až moc to tu rozoberáš. Možno by si s touto témou mala vyraziť na pokec a nie medzi matky na MK. To si fakt tak vytretá?

marusia12
29. apr 2018

@sasa1983 ale áno, je KURVA a treba to napísať otvorene.

sasa1983
29. apr 2018

@marusia12 prečo? Lebo má rada sex, rada si to spraví sama, bezpečne a keď sa niekto chce pozerať a zaplatiť za to, tak nech sa pozerá. Nie je to prostitucia, nulové riziko pohlavných chorôb, otehotnenia, zranenia. .

marusia12
29. apr 2018

@sasa1983 je to prostitúcia, je... 😀 Sexualita je výsostne súkromná vec. Ty budeš tiež trošku nižšia duša.

sasa1983
29. apr 2018

@marusia12 ja som lekárka a by si sa divila, ako sa Ti zmení uhol pohľadu na veci, keď si denne v kontaktnej situácii na ktorej stoja a padajú ľudské hodnoty. Teoreticky znie všetko pekne, vlavo/vpravo. V skutočnosti je širšia paleta farieb. Ľudia sa zrazu správajú a zachovajú inak, ako by predtým ani sami o sebe nepredpokladali. A potom Ťa zrazu už maločo posadí na stoličku.

sasa1983
29. apr 2018

@marusia12 a v dnes dobe už nie je sexualita súkromná vec. Keby si žila v realite, vedela by si prečo. Stačí si pustiť televiziu, otvoriť noviny, alebo zdvihnut hlavu na každý 5ty bilboard pri ceste. Internet a reklamy ani radšej nespomeniem.

marusia12
29. apr 2018

@sasa1983 ja si nepotrebujem pustiť TV... nepozerám to vôbec... na to, aby som vedela, kde je morálka ženy. Normálna žena nikdy nebude niekde rozťahovať nohy a nechávať si za to platiť. Nehovoriac o tom, že tu tá dievčina radšej uprednostňuje kurvenie sa pred chlapmi oproti práci napr. v Tescu. Toto je pre mňa bohužiaľ neprípustné. Ale áno, svet sa v peklo obracia... to ešte neznamená, že s tým budem súhlasiť. Potom tie vzťahy a manželstvá tak aj vyzerajú... keď je žena takáto.

sasa1983
29. apr 2018

@marusia12 tak už vieme kde bude ten problém.

0silvia0
29. apr 2018

@sasa1983 nepochopila si vobec moj prispevok.

sasa1983
29. apr 2018

@0silvia0 neviem. Možno naozaj nie

0silvia0
29. apr 2018

@sasa1983 vies ja som pisala o paradoxe medzi hanbou pytat sa a medzi hanbou odhalovat sa.
Ty si to dala do povrchnej roviny co je na tom take strasne poukazovat svoje sexi telo, ved o nic nejde, kopa zenacov to vyuziva...
Ak bude cela spolocnost takto s velkym pochopenim a s povrchnostou pouzivat svoje tela ako nastroje na lahky prijem, tolerancia spolocnosti sa posunie za hranice moralky. Otazkou je, ci by si bola taka tolerantna napriklad ku svojej dcere

zuzanka.zuzu
29. apr 2018

zakladateľke poradiť neviem, ale ako píše @sasa1983 tak sú povolania, kde sa ti poriadne zmenia pohľady na život (celkový, tvoj, ostatných) vplyvom okolností.... lekár je jedno z nich, nie však jediné, takže súhlasím 🙂 tie striktné názoru sú od žien z "bežného" normálneho života, ale aby ste si ho mohli žiť, treba aby niekto robil aj menej bežné povolanie 😉 nech vám vaša harmónia stereotypu vydrží čo najdlhšie, bez irónie, naozaj...

novana
29. apr 2018

@aranel16, myslím, že takýto obchod naša legislatíva neupravuje, ale skús sa opýtať v právnej poradni https://www.modrykonik.sk/group/1900/detail/

mircalla
29. apr 2018

@aranel16 To je zaujimave, ze vzdy sa za chulostivou otazkou skryva kamoska

aranel16
autor
29. apr 2018

@marusia12 no som dost intelektualne vysoko aby za neznizit odpovedat tebe :P takze si mysli co chces, vies jak ma to... :D

aranel16
autor
29. apr 2018

@mircalla no, tak je celkom logicke ze sa to nebude pytat tu pod svojim menom ja to chapem ak ini nie tak co uz

kiwi3
29. apr 2018

@aranel16 tento prijem brat ako dar? mas vobec 18? lebo to je taky naivnucny nazor. jasne, ze je to cierna praca.