icon

Je povolený vstup psa na vodítku do Pepca?

kittyna5
6. jún 2024

Ahojte, prosím máte skúsenosť, alebo viete či ma napr. do Pepca, alebo Dračika pustia so psom na vodítku? Niektoré obchody v OC máme obskúšané, ale v týchto sme ešte neboli a dnes tam potrebujeme ísť.

Ďakujem

Strana
z4
luccija
6. jún 2024

@dorothee ja som už videla v Eurovea ako sa pes vysral a majiteľ nemal sáčok🙂decko poslal na záchod pre toaletak.My máme psa a ten by to tam hneď ocvrkal veď pre nich to je prirodzene.Ked bol malý bol v taške na rukach

martinkatinka
6. jún 2024

@nyusika 👍 tak potom je to ok. Su ludia, co to nerespektuju.

zojazoja
6. jún 2024

@luccija vieš ako spoznáš správneho pisckara? Ze ma sáčky na psie💩 všade. VSADE. V každej taške, bunde, v nohaviciach, veste, v aute, v kabelke, v ruksaku..😆 ( takisto aj pamlsky). To len tak na odlahcenie 🫠

nyusika
6. jún 2024

@luccija práveže výchovaný pes v interiéri necika, ale jasné - každý si svojho psa pozná

nyusika
6. jún 2024

@zojazoja presne tak 😂😂😂
Ja som ešte polrok po tom, ako som prišla o predchádzajúceho psíka nachádzala všade možne sáčky a pamlsky 🙈

zojazoja
6. jún 2024

@nyusika 😀 😆 vždy keď niekde sme so psami q niekto z partie, ľudí potrebuje sáčok na niečo tak nechapu, že do par sekúnd im ho poskytnem🫢😅😅

sandrasstini
6. jún 2024

Ja som bola v nakupakoch so psom a v pohode. Tiez ju neberem ze si poviem a co budem idem so psom na nakupy…vzdy je to cestou odniekal, taktiez nakupne su casto v centre a nechame tam auto a ked ideme domov a uz sme tam tak si idem nieco ked tak popozerat.
V taliansku moze ist pes skoro vsade, aj do potravin. Srdcene by som to tu zaviedla nech ludi rozdrapi
Nehnevajte sa na mna ale ze vadi ze sa pes obtre o oblecenie, alebo lezi ticho v restike pod stolom?
Hlavne ze tie handry v kabinke si pred vami/aj mnou skusalo xy zien a boh vie co mali na kozi, alebo co je pre nich cistota, je to dost nechutne ked sa clovek nad tym zamysli, co tie saty vsetko mohli nadnesene obtriet, tak to uz fakt lepsie psie chlpy. Za mna lepsi pes v restike co ticho lezi, ako stol s detmi kde im rodiacia nechavaju robit rodeo, hadzat jedlo na zem a teda co najviac milujem ked dieta beha po restike a dojde k stolu a zacne tam chytat pozerat sa a mamicka sa smeje ze ake rozkosne a necha ho pri danom stole uradovat. Stalo sa mi to xy krat, mam rada deti, ale fakt nepotrebujem cuzdie dieta aby ma otravovalo a vrieskalo kusok od mojej hlavy, a jediny kto si mysli ze je to rozkosne je mama. A nie neporovnam psa a dieta ale davam priklad tej tolko omielanej tolerancie, ze vzdy treba zvazit co uz je cez ciaru.

lenkasarka
6. jún 2024

@nyusika ja síce mimo tému ale vyzeráš fantasticky. Tvoj vek je ozaj len číslo

nyusika
6. jún 2024

@lenkasarka ďakujem 😍

jankasmejka
6. jún 2024

@kittyna5 prepáčte, mám dvoch yorkov, ale v živote by ma nenapadlo brať psa do obchodu, ani sa o to pokúšať, s výnimkou zverimexu, napr.vyskúšať postroj do auta. Pes nemá čo v obchode robiť.

ktochytavzite
6. jún 2024

@nyusika ale ty nie si v ita ani v at tak respektuj a hlavne neprepasu psa v taske,moze sa ti do nej vykadit.

ktochytavzite
6. jún 2024

@mandzula To je jedno aj vychovany oes nema co v restike hladat ani pod stolom,Nie kazdy clovek to vnima pozitivne a kazdy ma doma ine hyg navyku,niekomu nevadi pso zadok ani v posteli,to je jeho vec ked tym neobtazuje inych ludi.

Strana
z4