icon

Je rovnaká ponuka v McDonald's v Európe?

30. okt 2025

Je podľa vás pokuna v mekáčov všade rovnaká, nemyslím v rámci SR skôr eú? Mám u seba deti mojej sestry, kým si ona rieši zdravotné problémy. U nich sú už týždeň prázdniny. Sestra povedala, že mekáč ich rozveselý keď sú smutné, ale bolo to sklamanie, nenašli sme v ponuke čo sme hľadali. Pravdu povediac chytila som nervy.

janai1
30. okt 2025

V každej krajine je iná ponuka. Okrem SK a CZ - my máme rovnaké
A vieš si to pozrieť aj online na ich stránke takže zbytočne nerváčiš

ivik4
30. okt 2025

Nie nieje

thereisabear
30. okt 2025

Časť je rovnaká, časť nie.

cyneric
30. okt 2025

Nie, každá krajina má obmeny a špecifiká. Je to ovplyvnené preferenciami a aj stravovacími/zdravotnými nariadeniami pre danú krajinu. MC vo francúzsku je niečo úplne iné než MC v Nemecku či Česku. Napríklad v zahraničí je viac kuracieho mäsa v ponuke. 🙂

anonym_9ea050
30. okt 2025

Základ je rovnaký + každá krajina má svoje špeciality a ešte aj tie sa môžu sezónne striedať. Ale ešte sa mi fakt nestalo, že by som si nevybrala. Len tak pre zaujímavosť, čo konkrétne ste hľadali?

iwesska
30. okt 2025

Nie. Napr.v AT maju aj bezlepkove burgre,u nas nie.

muchotrafka298
30. okt 2025

Nie je rovnaka ponuka, staci sa pozriet na internete na web stranku McDonalds v danej krajine.

vikusjk
30. okt 2025

@anonym_autor nie je rovnaka, ani kvalita pripravenych jedal nie je rovnaka. Nemyslim tym ani tak suroviny ako to, ako ten burger/wrap ti zamestnanci urobia. V AT nam vzdy chudi viac, ako na SK.

matus229
30. okt 2025

Ja som bol strašne prekvapený v USA, tam sa to ani trochu nepodobalo našim normám

rachel36a
30. okt 2025

V rámci SR rovnaká, v rámci iných štátov nie...ani to co je písané rovnako, rovnaké nie je...dala som si v Maďarsku wrap a chutil uplne inak...

sampet88
30. okt 2025

Ponuka aj chuť sú rozdielne ale nie nejako výrazne. Porovnávam UK,SK a Maďarsko

kofa77
30. okt 2025

aj na Slovensku su bezlepkove burgre, ale nie vsade

nikha2809
30. okt 2025

V lete v Maďarsku dokonca dávali k menu navyše zadarmo Big mac u nas som sa s tym nikdy nestretla

vevesh
30. okt 2025

Nie, nie je a dokonca ani ceny nie su rovnake. Ceny a menu si vies pozriet, chut nie - ale ta je uplne ina. Moje deti su zvyknute na nemecky mekac, slovensky ujde, s rakuskym maju problem. Kedysi to tak nebyvalo- bola kvazi "uniforma" pre vsetky krajiny. Ale minimalne od korony uz nie je.....

anonym_5c004d
30. okt 2025
@vevesh

Nie, nie je a dokonca ani ceny nie su rovnake. Ceny a menu si vies pozriet, chut nie - ale ta je uplne ina. Moje deti su zvyknute na nemecky mekac, slovensky ujde, s rakuskym maju problem. Kedysi to tak nebyvalo- bola kvazi "uniforma" pre vsetky krajiny. Ale minimalne od korony uz nie je.....

@vevesh
Bratislava Big Mac od 4.70 a Zurich v preratani od 7.20

vevesh
30. okt 2025
@anonym_5c004d

@vevesh

@anonym_5c004d ano, viem. Aj v ramci jednej krajiny nemusia byt rovnake ceny....ale v svajci maju takmer vsetko syrove (a ten syr je uuzasnyy), to len tak pomimo😃

luciad7
30. okt 2025
@iwesska

@iwesska majú aj u nás, ja si dávam stále bezlepkovy

autor
30. okt 2025
@anonym_9ea050

Základ je rovnaký + každá krajina má svoje špeciality a ešte aj tie sa môžu sezónne striedať. Ale ešte sa mi fakt nestalo, že by som si nevybrala. Len tak pre zaujímavosť, čo konkrétne ste hľadali?

@anonym_9ea050 méter chcela Cézár salát ale ten nemali(u nich majú ak kapustový), ale nakoniec si vybrala z ponuky ale ani tie dressingy nemali ktoré chceli kôprove a cesnakové,ani mrkvové snacky, synovec chcel burger asi s cibuľou ale z toho čo si vybral polku nechal, ale všeobecne im to nechutilo tak ako ,,doma,,

sisaka
30. okt 2025

Ponuka je iná a aj chuť. Aj žemle, aj mäso . Napríklad u nás v Kanade McDonald’s používa naše hovädzie mäso a to sa fakt nedá chuťovo porovnať s tým, čo je v burgroch na Slovensku. Na Slovensku nikdy nebolo a nie je chutné hovadzie mäso.
Osobne keď chcem výnimočne raz do roka hamburger, tak určite nie z McDonald’s, mame chutnejšie v iných chains, ale okoštovala som od syna, keď sme boli v EU, no žiadna sláva.

anonym_a82ef8
30. okt 2025
@sisaka

Ponuka je iná a aj chuť. Aj žemle, aj mäso . Napríklad u nás v Kanade McDonald’s používa naše hovädzie mäso a to sa fakt nedá chuťovo porovnať s tým, čo je v burgroch na Slovensku. Na Slovensku nikdy nebolo a nie je chutné hovadzie mäso.
Osobne keď chcem výnimočne raz do roka hamburger, tak určite nie z McDonald’s, mame chutnejšie v iných chains, ale okoštovala som od syna, keď sme boli v EU, no žiadna sláva.

@sisaka to mäso nie je slovenské🤣aj ten šalát sa dováža už nakrájaný z Rakuska.Trocha si sa sekla ty vlastenka😜

vevesh
30. okt 2025
@anonym_a82ef8

@sisaka to mäso nie je slovenské🤣aj ten šalát sa dováža už nakrájaný z Rakuska.Trocha si sa sekla ty vlastenka😜

@anonym_a82ef8 to myslis teraz ako srandu, ze sa dovaza nakrajany z rakuska? Ale ano, na sk je menej kvalitny salat ako v zahranici - takze bud uz z rakuska ide nizsia kvalita, alebo sa na sk kupuje nizsia kvalita....

janai1
31. okt 2025
@anonym_a82ef8

@anonym_a82ef8 máš nejaký problém s čítaním písaného textu? Ona nikde nepíše, že to mäso je zo Slovenska

anonym_3fb7ce
31. okt 2025
@iwesska

@iwesska aj u nas si vies vybrat bezlepkovu zemlu. Nie na vsetky burgre, ale asi na 4 (v AT asi na 5-6, vcera sme boli)

anonym_3fb7ce
31. okt 2025

A teda my sme boli po dlhom case v mekaci v AT a ano. Je rozdiel v ponuke, ale aj v kvalite. Ja som si dala McChicken a teda zatial co u nas mi je z toho tazko, vcera mi nebolo vobec nic. A mala som pocit, ze bola trosku ina zemla. Ale co ma prekvapilo, nenasla som grilovany wrap (mozno som len zle pozerala)… paci sa mi, ze v AT maju kecup a celkovo omacky v tych “kabickach”… no kazdopadne, nie v eu nie je vsade ponuka a ani kvalita rovnaka. A ani chut

spenat9
31. okt 2025

V indii maju zase vela vegetarianskych hamburgerov

yosi
31. okt 2025
@anonym_5c004d

@vevesh

@anonym_5c004d Tak keď porovnáme náklady na zamestnanca, suroviny, energie, réžiu, nájomné... Tak som prekvapený, že rozdiel je len toľko

yosi
31. okt 2025
@vevesh

@anonym_a82ef8 to myslis teraz ako srandu, ze sa dovaza nakrajany z rakuska? Ale ano, na sk je menej kvalitny salat ako v zahranici - takze bud uz z rakuska ide nizsia kvalita, alebo sa na sk kupuje nizsia kvalita....

@vevesh Pokiaľ viem, tak suroviny sa nakupujú pokiaľ možno lokálne kvôli čerstvosti. Na webe majú formulár pre dodávateľov, takže ani ten šalát nemusí byť rovnaký v Bratislave a Prešove. Áno, stretol som sa s tým, že niektorí ľudia si myslia, že tie burgre posielajú američania do Európy loďou. Tak to samozrejme nie je. Možno by niektorí Hejslováci boli prekvapení, že aj BigMac môže byť viac slovenský ako bryndzové halušky v kolibe

vevesh
31. okt 2025
@yosi

@vevesh Pokiaľ viem, tak suroviny sa nakupujú pokiaľ možno lokálne kvôli čerstvosti. Na webe majú formulár pre dodávateľov, takže ani ten šalát nemusí byť rovnaký v Bratislave a Prešove. Áno, stretol som sa s tým, že niektorí ľudia si myslia, že tie burgre posielajú američania do Európy loďou. Tak to samozrejme nie je. Možno by niektorí Hejslováci boli prekvapení, že aj BigMac môže byť viac slovenský ako bryndzové halušky v kolibe

@yosi to niekedy pred 30rokmi byvavalo, ked boli burgre uniforma -omacky, maso a zemle boli naozaj z usa dovazane. Odkedy sa zmenila politka na lokalne a individualnu chut, tak zacali aj lokalne vyrabat vsetko.

sisaka
31. okt 2025
@anonym_a82ef8

@anonym_a82ef8 napadlo ťa, že som mohla jesť slovenské hovadzie mäso nielen v burgri? 🤦‍♀️
Ak je mäso v burgri z Rakuska, tak kľudne dodám, že burger z rakúskeho hovädzieho masa sa nedal porovnať s tým z kanadského masa, ktoré je celosvetovo známe svojou kvalitou.
Neviem, čo je na tom vlastenecké či nevlastenecké, keď ti chuti hovadzie mäso z nejakej krajiny, ale keď si myslíš, že je, tak si sa trafila, lebo národnosť mám kanadskú 🤣

luliu
31. okt 2025
@iwesska

@iwesska aj u nás sú bezlepkové, nie všetky, ale niektoré ano