Je správne ak ma manžel stále kontroluje?

erikakusnirikova
4. nov 2011

Prvom rade sa Vám chcem poďakovať za vaše názory a som rada, že som si niečo z toho zobrala.Ale chcem sa Vás opýtať či je ešte normálne, ked chlap príde domov a hned vam siaha po mobile a kontroluje ho či je normalne ked co kolvek robim na počitači tak to najde samozrejme potom sa hadame.Aj dnes rano nasiel tuto stranku a este k tomu vstal rano a hned utekal k počitači čo som tam ja robila. Neviem čo mam už robiť tak ako som diskutovala o hrani sa na mobile počitači proste neviem si rady a ked mu nieco poviem tak mi povie že mam rozumy od mami a ked si hladam inu cestu tak on to vysnori a je urazený.Chodila som do roboty prisla som domov neskoro tak som dostala. Teraz som doma staram sa o domacnost a aj tak ma podozrieva ze ho podvadzam. Nasiel mi stranku ze si pisem raz za mesiec zo strym priatelom ale ostali sme kamarati, povedal ze ho klamem pritom on zo svojou byvalou normalne komunikuje ja nevidim na tom nic zle či vy ano. Asi mam toho vela a tak ako mi jedna z Vás odpovedala že som spadla z kaluže do blata. Ahojte a dik

indiankaindi
4. nov 2011

@erikakusnirikova utekaj utekaj a utekaj. Možno sa ti zdá, že nemáš kam, alebo neviem akýkoľvek dôvod máš, ja by som utekala. Rýchlo a okamžite, to, čo ti manžel robí nie je normálne, legálne ani ľudské. Ty sama musíš vedieť, či ti to vyhovuje a si spokojná. Ak nie a on nie je schopný akceptovať tvoje požiadavky aby s tým prestal, tak od neho čo najskôr odíď.

annaopialova
4. nov 2011

ahoj jedno pravidlo je ze muz sa preto tak sprava lebo si mysli ze robis to co robi on

sisaha
4. nov 2011

@erikakusnirikova v prvom rade si zmen nick, aby ta nevedel najst podla mena. V druhom by mi neskutocne vadilo, ze ma partner kontroluje. ak on komunikuje s byvalou, preco by si nemohla aj ty? nevidim na tom nic zle. ak pride domov a prve co chce je tvoj mobil, daj mu ho, az ked on odovzda tebe tvoj na kontrolu. Myslim, ze potom by sa uvedomil..Ale inak, tiez si myslim, ze to uz zachadza za vsetky hranice tolerancie..

heni79
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sisaha
4. nov 2011

@erikakusnirikova no som si az teraz vsimla, ze za neskory prichod si dostala... co si dostala? vynadane, alebo ta udrel??? Ak ta udrel, tak by som si pakovala svoje veci ak to nie je tvoj byt a odisla. Ak je to tvoj byt, tak by som spakovala jeho..

maruschka
4. nov 2011

@erikakusnirikova v prvom rade sa spýtaj sama seba, koľko takto ešte mieniš trpieť..koľko ešte budeš vládať trpieť a či sa dokážeš dívať na choré správanie manžela k teba a k tvojim deťom...Čakáš, že ti poradíme, ty urobíš krok k lepšiemu, on urobí otočku o 180 stupňov a všetko bude v poriadku? Myslíš si, že je to reálne a možné? Máš vo svojom živote človeka, ľudí, rodičov, iné miesto, kam by si sa mohla odsťahovať? Máš isté zázemie, možnosť zamestnať sa a odísť? Stojí ti ešte tento človek za to, aby si sa nechala ponižovať, strácať najlepšie roky svojho života a života svojich detí? Skús sa zamyslieť a odpovedať si úprimne a na rovinu-bez obhajoby manžela, bez výhovoriek, bez všetkého -reálny status..Podľa toho, čo si sama opísala vo svojom príbehu asi tušíme, aké budú odpovede...Všetci máme len jeden život, netreba si ho nechať zničiť a prežiť v smútku a slzách..Niekedy stačí urobiť jeden veľký krok k obrovským zmenám...držím ti palce..

janie80
4. nov 2011

@erikakusnirikova skusala si sa s nim o tom rozpravat? aky ma k tomu postoj on? ak taky, ze je to normalne, co robi a on ma na to pravo a je priam jeho povinnostou ta takto strasne kontrolovat a obmedzovat, tak honem rychlo rozmyslaj, kedy a kam odist... co znamena, ze si dostala pri tom neskorom prichode z prace? 😕 aj na teba zdvihol ruku? 😠

lfr
19. feb 2016

@annaopialova konečne niečo múdre na tejto stránke- ešte sa hovorí, že dôveruj, ale preveruj

sirinka
19. feb 2016

@erikakusnirikova koniec, taky nech zije sam so sebou a kontroluje svoj tien....