icon

Je stránka Notino dobrá stránka?

lenieta25
8. máj 2017

Baby poraďte my, chcem objednať manželovi parfem - len cena s porovnaním fann parfumeria a stránky notino je riadne rozdielna. Baby ktorá ste objednávali z Notina ste spokojná? Či su to len napodobeniny. Ďakujem

Strana
z4
lindda
11. dec 2018

Aj ja tam kupujem a predavaju 100%originala ako bolo vyššie pisane.

stixi999
12. dec 2018

Kočky mne dnes došiel parfém z Notino a na krabičke (síce bola zabalená v celofáne) som po rozbalení objavila vyslovene vyrezaný unikátny kód, ktorý sa nachádza vo vnútri krabičky (navrchu) a akýsi kód bol vyrezaný aj na spodnej strane krabičky (bolo to prelepené ďalším čiarovým kódom). Ešte som takúto skúsenosť s touto stránkou nemala a dosť ma to zarazilo, tak som im napísala mail, že o čo ide...

lorela
13. dec 2018

@stixi999 S najväčšou pravdepodobnosť ide o parfum, ktorý 10 rokov pobudol niekde v ázijských či arabských krajinách, až kým ho nezakúpilo Notiiiino za pár drobných aj s jeho značne zníženou kvalitou...
Som zvedavá, čo odpíšu 🙂.

momoqui
13. dec 2018

@stixi999 ja od nich kupujem a kazdy druhy nakup reklamujem lebo mam pocit ze parfum je stary 🙂 nerobia opletacky, vratia ti hned €

stixi999
13. dec 2018

@lorela aj ja sa obavam, ze v tom bude nieco take... odpisali zatial len tolko, ze predavaju zarucene originaly a poprosili ma o fotky poskodeneho balenia, aby to mohli preverit

stixi999
13. dec 2018

@momoqui tento variant mi zatial neponukli, odoslala som im fotky balenia, som zvedava, aky bude dalsi postup

momoqui
13. dec 2018

@stixi999 ja som to tam vzdy doniesla osobne a spytali sa ci chcem refundaciu alebo vymenu za tovar nerobia problemy s reklamaciami

jasminet
13. dec 2018

volakedy som nakupovala vo fann a douglas v rakusku, teraz v notino - overene parfumy, par razy som mala otvorene 2 balenia tej istej vone - jednu z fann a druhu z notina a rozdiel ani vo vydrzi, kvalite..nebol. to iste dekorativna kozmetika - v original znackovej predajni ruz 40€, v notino ten isty 20€. za mna odporucam - za tie roky co u nich nakupujem ja, moj muz, mama, zname sa nestalo, ze by sa vona alebo dekorativna kozmetika cimkolvek lisila od produktu z kamennej predajne

klaudia_kaja
13. dec 2018

dobra objednavala som

lorela
14. dec 2018

@stixi999 Originály áno, ale, ako píšem nižšej kvality určené na trh s menej náročným spotrebiteľom (Arábia, Ázia) + ešte aj skupujú parfumy, ktoré sa za celé roky nepredali a väčšinou boli zle skladované a/alebo precestovali celý svet tiež za podmienok znižujúcich ich kvalitu.
Parfumy sú to akoby riedené, zväčša je ich cítiť alkoholom (aspoň v úvode), s tým súvisí kratšia výdrž, iný vývoj vône počas najbližších hodín. Pochopiteľne, u každého parfumu je to rôzne, sú aj také "notorické silné držiaky", ktoré sú takýmito aj z Notino, že si človek rozdiel takmer nevšimne 🙂
Samozrejme, mám aj množstvo vlastných skúseností, keďže v rodine nie som sama, ktorá prepadla už dááávno čaru parfumov a kozmetiky. Roky sme objednávali z Notino (predtým Parfums či tak nejako) a za tie roky sme mali aj množstvo negatívnych skúseností, mali sme s čím porovnať, pretože príležitostne sme kupovali v kamenných autorizovaných predajniach - posledných pár rokov nakupujeme výlučne len tam. A čo ti poviem... Nebe a dudy! Rozdiel veľký, citeľný aj badateľný.

stixi999
14. dec 2018

@lorela prave som dostala odpoved od Notino, ze vyrezanie tych kodov je bezny postup, ak chce dodavatel ostat v anonymite 😁 neviem co nato povedat... unikatny kod, ktory svedci o originalite produktu predsa nema byt co vyrezany dodavatelom, ale no ok...
Uz to nebudem dalej riesit s nimi, idu sviatky, naco sa znervoznovat 😊

lorela
14. dec 2018

@stixi999 To je teda odpoveď... 👎
Skôr oni chcú aby dodávateľ zostal v anonymite 👏🙄

stixi999
14. dec 2018

@lorela presne tak ako pises... 👍

momoqui
14. dec 2018

@stixi999 no teda ... napis im ze to chces vratit podla mna nebudu robit problemy...
Osobnu skusenost mam taku ze faky to nie su ake niektore parfumy su mozno dlho skladnovane alrbo daka nevydarena kolekcia atd ... preto vzdy ked aa mi nieco nepozdavalo som to reklamovala. Notino existuje aj v nemecku je to franch a s tym ze dodavatel chce byt v anonymite by son si moc tazku hlavu nerobila. Aj tak skoro vsetky znacky vyraba jeden chemicky zavod asi len Chanel ma svoj 🙂

viera27
15. dec 2018

@momoqui no, to tak celkom nie je. Závod vyrába esenciu. Ta sa potom predáva a riedenie je už záležitosť dodávateľa a trhu, na ktorý to smeruje. V tom je problém. Vy rezané kódy sú šedý trh, kde parfém išiel do arabských krajín a Ázie a tam sa bohvie koľko ponevieral a ako sa nariedil. A potom keď bol nepredajny, pripadne menový kurz priaznivý, tak sa previezol sem. Ale nakoľko na to nebol určený a originál firme by to vadilo, vyrezu kódy, aby sa už nik nedopatral.

momoqui
15. dec 2018

@viera27 to je mozne
Nestretla som sa este s vyrezanyn kodom a ak hy urcite by som to reklamovala

magda15
Odpoveď bola odstránená
teleskop
25. feb 2020

kupila som prvy aj posledny krat parfum co stoji 80 e tam stal 20 e, pre mna su to falzifikaty "to co mi prislo" pachlo hlavne alkoholom a prisadami, so vzidalenym nadychom niecoho podobneho parfumu!!!!NIkdy viac

bulgarianrose
Autor odpoveď zmazal
bulgarianrose
Odpoveď bola odstránená
adamkopetko
Odpoveď bola odstránená
hugoparfum
24. nov 2023

Zdravím vás moja skúsenosť je..mal som veľa krát parfumy od nich, ale bolo to ze som sa ulakomil na cenu...tak môj názor je ze som dal prednosť parfumérii lebo parfum je drahší to je pravda ..ale vôní pekne je cítiť ze som sa naparfemoval..lebo keď som si dal z Notina nebol skoro vôbec cítiť..a to predsa nieje význam parfemu ze si jo dáte ako keby ste si nedali...40e 50e atď.. ako keby som zahodil..neviem čím tom je ci du staré alebo slabá koncentrácia.. ale už kupujem v parfumérii..a efekt tam je..a samozrejme ze som si to skúsil ze som si v parfumérii stretol tester vône ktorú som mal doma aby som si to vedel porovnať..tak skúsenosť radšej priplatiť im a vôním.to je moja skúsenosť. Majte sa pekne.

zuzlaka
27. nov 2023

@hugoparfum ja už dlho objednávam z Notina a nemám problém, žeby mi voňavka nevydržala, práve naopak. Aj teraz som darčeky objednávala a super.

cmeliak123
27. máj 2024

Dobrý deň, objednala som si make up z notino a jeden som si kúpila priamo v sephore a čírou náhodou som si všimla rozdiel medzi nimi. Ten z notino má krivé logo taktiež kriví tvar čo sa týka obsahu a zaskočilo má to či by Nars vyrobil Krivý make up no neviem. Tak som vám sem chcela pridať nejaké fotky toho ako to vyzerá a čo si vy o tom myslite.
Ďakujem

zuzlaka
3. jún 2024

Ja mam aj s lakmi na nechty odtialto dlhorocne skusenosti a super. Ked odtialto nieco objednavam, zakazdym si tam jeden prihodim. 😀 Toto je rarita by som povedala, mne ich laky dost vyhovuju.

Strana
z4