icon

Je študent hrdina alebo nevychovanec?

14. jan 2025

Z kazdej strany na mna vyskakuju clanky, fb videa, dokonca aj na linkedin sa o tom ludia bavia, ze vcera jeden zo studentov, ktory si siel prevziat ocenenie nepodal ruku p. prezidentovi.
Media ho velebia, aky je hrdina a ake odvazne gesto urobil, ale ja si to zial nemyslim.

Aky je vas nazor na to?

kofa77
14. jan 2025

este stale mame demokraciu, mlady ruku nepodal, kedze cela tato zberba mu lezie na nervy a inak svoj postoj ukazat nevie. za to sa u nas nestriela, ani neposiela do gulagu, ako v inej zaslubenej krajine

jajka257
14. jan 2025

@dskjhfdlkdjhl a zas si v politike. Takže takto. Omanik je nevychovany človek, prospechar a nemáme mu za čo tlieskať. Bez ohľadu ako je momentálne spoločnosť orientovaná. Prispel akurát k ďalším hádkam a rozporom. Urazil určitú časť obyvateľov. Nie, je to žiadny hrdina.

lelelienka
14. jan 2025

@markusrasford ja som niekto, kto si pred rokmi tiez prevzal ocenenie, ku ktoremu mi blahozelal vtedajsi prezident, s ktorym som sice nezdielala politicky nazor, ale z ucty k prezidentskemu postaveniu a ako slusne vychovany clovek znaly etikety, som mu ruku bez vahania podala 😉

kofa77
14. jan 2025

@jajka257 on prispel k hadkam, on?
😀
takze takto, Omanik je maldy clovek s jasnym postojom, ktory aj vyjadril. taky Palach sa upalil, takze nepodat ruku za mna je to lepsie reisenie.

mircalla
14. jan 2025

@jajka257 Prilis to prezivas. Tvoje argumenty su viac ako absurdne. Zoberme si priklad Studenkovej. Naozaj si myslis, ze taky Kukura a ostatni oceneni placu do vankusa, lebo strhla pozornost na seba? Prosim ta, dospej
Neboj sa, tento student a tak 80% dalsich jeho kvalit ti tu uz coskoro prekazat nebudu, pojdu do zahranicia, nakolko sa tu uz ozaj neda zit. A ostane ti tu Jano z ucnovky

markusrasford
14. jan 2025

@lelelienka a rozprávky je koniec

jajka257
14. jan 2025

@kofa77 nie, on ukludnuje situáciu. Snaží sa o zmier a hľadá cestu porozumenie🤣🤣🤣

kofa77
14. jan 2025

@jajka257 tak poznas to sama, vies o com hovoris evidentne

markusrasford
14. jan 2025

@lelelienka je Robert Fico slušne vychovaný človek?

kofa77
14. jan 2025

a uz sa s tym zmier, skratka, taki ako Simon ti budu robit sefov, ano, zivot je kruty

mircalla
14. jan 2025

@jajka257 Mier a cesta porozumenia. Dala si si namahu a vypocula rozhovor, preco ten student nepodal Pellemu ruku? Krasne to vysvetlil.

jajka257
14. jan 2025

@mircalla ten rozhovor mohol dať aj bez tohto cirkusu. Mohol odmietnuť a dať verejné vyhlásenie. Nie zatieniť ostatných vo svoj prospech.

jajka257
14. jan 2025

@kofa77 áno, vidím tu v pravidelných intervaloch vaše zmierňovanie situácie formou urážok a zosmiesnovania. Ako jedna tak druhá strana

jajka257
14. jan 2025

@mircalla Zdena tam neprišla a urobila to, čo uznala za vhodné. Nezničili celú akciu vo svoj prospech.

markusrasford
14. jan 2025

@jajka257 aj ty patríš do skupiny "Milujem Fica"?

jajka257
14. jan 2025

@markusrasford nie. Ja patrím do skupiny stačilo.

dskjhfdlkdjhl
14. jan 2025

@jajka257 A teraz schvalne. Tebe sa niekto z tych studentov stazoval, ze ho dotycny zatienil? Ono, keby sa toto nebolo stalo, tak o tejto akcii by pravdepodobne vedeli len tie deti a ich pribuzni. Takze, ak to chces naozaj niekde posunut a nielen sa tu hrat na "spravodlivu", kontaktuj telku, noviny a ziadaj, aby sa viac venovali nadanym studentom a menej sprostostiam. Lebo na MK toto nezariadis, ale mozes aspon tu diskusiu zalozit.

dskjhfdlkdjhl
14. jan 2025

@jajka257 Ty ho tak dobre poznas, ze tvrdis, ze je prospechar?

mircalla
14. jan 2025

@jajka257 Ty si inak v poriadku? Bavime sa o inteligentnych a nadanych studentoch. Vacsina na z nich ma na Pelleho rovnaky nazor ako on, to ti garantujem. A garantujem ti tiez, ze mu fandia.

kofa77
14. jan 2025

mozno ked bude mat Simov 72 rokov ako Zdena, tiez to bude riesit inak. ma 19 a myslim, ze ma jasny postoj k terajsej oreintacii Slovenska pod evdenim kolaicie a inak ho ukazat zatial nevie. podla mna sa z toho robi tragedia celostatneho rozmeru, nuekazal mu ani fakera, ani mu nenadaval, vysvetlil, preo to urobil. je maldy, mozno chel ostat doma, nie ist studovat do zahranicia, ale konanie vlady ho utvrduje, ze tu byt nechce. tak je nastvany. co take strasne sa stalo? ako pisem, sme v demokracii a za to sa z okna nevypadava. nikoho nezatienil, prave naopak, upriamil pozornost na sikovnych studentov
a tiez nevidim rozdiel medzi poskytnut rozhovor na poziadanie medii a dat verejne vyhlasenie, vlastne vidim, verejne vyhlasenie mi pride ako prejav "samozeru" , na rozdiel od rozhovoru , o ktore je poziadany

mircalla
14. jan 2025

@dskjhfdlkdjhl No presne toto som chcela napisat....vedeli by to len pribuzni a skola....ziadne mena...ale pise to, akoby ze nebyt Simona, mali by slavu svetovych medii

@jajka257 Mas tam snad dieta medzi ocenenymi a doma sa hadze o zem, ze ho Simon zatienil? Vazne sa spamataj, ake absurdity davas. Toto nie je sutaz v skolke.

jajka257
14. jan 2025

@dskjhfdlkdjhl z môjho pohľadu sa tak zachoval. Strhol na seba pozornosť? Strhol. Takže je prospechar, ináč to zrejme nevedel len takto.

guudy
14. jan 2025

@jajka257 cast ocenenych studentov to vobec neriesilo. Napr moja dcera ani nezachytila tu samotnu situaciu so Simonom. Cela ceremonia prebehla v klude a vporiadku a nasledny obed s Druckerom tiez. Nikto na seba nestrhaval pozornost. Ked sme prisli pre dceru, videla som Simona ako dava rozhovor, este som nevedela o co ide 🙂

jajka257
14. jan 2025

@mircalla a to vieš odkiaľ? Rozprávala si sa s nimi? Či si iba myslíš?

guudy
14. jan 2025

@jajka257 ja to viem

mircalla
14. jan 2025

@jajka257 Neviem aky prospechar. Ukazal odvahu. Ty a tebe podobni mu to date dostatocne vyzrat a budete ho hejtovat pri kazdej prilezitosti. Zijeme na Slovensku, kde to hejtom zije. On to dobre vie. Neviem, co je na to prospecharske, sposobil si akurat problemy. Zapoj mozog

dskjhfdlkdjhl
14. jan 2025

@jajka257 Myslim, ze si urobila z komara somara. Simon sa proste zachoval tak, ako to citil. Nie ako nasa hlavna podrztaska, ktora sa chova tak, ako mu Fico piska.

mircalla
14. jan 2025

@jajka257 Moj partner uci na skole, kde Simon chodi. Je jeho ucitelom. Staci???
Gamca je mimochodom top skola a to nielen na Slovensku.

kofa77
14. jan 2025

@mircalla presne, uz ho krysy prenasleduju, info o nom hladaju , o rodicoch, kurna, teraz nech prehod vlasok sa vyjadruje na sietach

mircalla
14. jan 2025

@jajka257 Skus este raz zapojit mozog. Caka ho peklo. Vraj prospechar. Vraj zatienil. Uz po nom idu. Ty fakt moc nerozmyslas