Je študent hrdina alebo nevychovanec?
Z kazdej strany na mna vyskakuju clanky, fb videa, dokonca aj na linkedin sa o tom ludia bavia, ze vcera jeden zo studentov, ktory si siel prevziat ocenenie nepodal ruku p. prezidentovi.
Media ho velebia, aky je hrdina a ake odvazne gesto urobil, ale ja si to zial nemyslim.
Aky je vas nazor na to?
@la_dolce_vita Mne toto pripada ako upravena rozpravka: Cisarove nove saty.
@danyelia Do studentov je hustene? Chces tym povedat, ze tito top studenti, ktorym ty nesiahas ani po clenky nemaju dost vlastneho rozumu? A do teba nie je hustene? To, co zeries ty - populizmus, konspiracie, proruska propaganda atd to neni hustene??
Podla tvojej logiky do studentov (podotykam studenti, nie deti) je hustene, inak by mali iny nazor, ale u teba to uz ina kava, ci ako?
Ja zijem v Bratislave, sustreduje sa tu prakticky inteligencia. Kebyze su volby v Bratislave, Fico by si tu ani neskrtol. Zeby nahoda?
@simca06022011 hlavne ked sa uskrna hranol, ako zase odrbal ludi to je uz pekne nie? A uctive? Ako sa z nas smeju, ze aky su niektory sprostucki co im to zeru…
@danyelia ten študent dostal ocenenie nie vyznamenanie. Ty si tak zvratena ze tvoj morálny kompas máš v ri.i. .
@softiesofie student neprotestoval. Nesiel na protest, len si prevziat cenu za svoj vykon od ministra skostva, ktoeho povazuje za najlepsieho ministra.
@xnatalkax myslim, ze tema je tu ina, a je jedno ci tu budete prepierat celu vladu...
@danyelia tak ja si pamätám že pred prezidentskými voľbami do študentov na gympli učitelia hustili že ak budú voliť Korcoka tak ten ich pošle bojovať na Ukrajinu. Nie,nemám to zo zdroja: jedna baba povedala ale od detí z danej školy. Ale to je ok že áno 😜 alebo na školách kde sú nástenky oblepené štýlom Toto je zlo - a tam predstavitelia opozície 🤣🤣🤣 áno,videla som tie nástenky na vlastné oči 😉 kurník ty si dobre vypláchnuta tou zumpou čo denne počúvaš od koalície že 😁 a potom z teba ide rovnaký materiál pri každom slove 😘
@simca06022011 celú vládu? Fico riadne zúri, už vypustil svoj názor k situácii....možno by si mal pán premiér začať budovať vzťah s vlastným dieťaťom....niekedy lepšie neskoro ako nikdy
@rikarika myslim, ze som sa vyjadrila jasne.
@simca06022011 áno, aj pán premiér sa vyjadrili jasne....mu nervicky pracujú...múdry študent není dôchodkyňa zaslepena pár eurami navyše...😁
@rikarika dobre.
@simca06022011 hlúpučký študent? Keď bude viac takýchto mladých ľudí, čo nebudú skláňať hlavu pred aroganciou štátnej moci, možno sa Slovensko konečne po rokoch beznádeje niekam posunie.
Marian Koval a Simon Dafcik sa umiestili lepsie ak nie rovnako dobre. Preco nebolo oceneni aj ti? 🤔
@jurly mozno boli, ty vies odkial, ze neboli? O tom tu nie je diskusia.
@la_dolce_vita len sa pytam. Lebo ocenenie nedostali. Alebo ano?
@jurly neviem a ani ma to nezaujima, pretoze to nie je podstatne. Treba pozriet ten zoznam na predch.strankach.
Studenti sutazili v roznych vekovych kategoriach, kto vie, ake kriteria boli stanovene.
@jurly skus citat celu diskusiu, na 7. strane je odkaz na pozvanych studentov, obaja spominani tam boli, to len jedna ucastnicka diskusie to tu potrebovala domotat.
@eva8 uz vcera som ti pisala, ze odkaz na zoznam je na 7. strane tejto diskusie. Nenasla si to?
Takze pre tych, ktori to na 7. strane nenasli, tu je zoznam ocenenych:
https://www.minedu.sk/data/files/13148_zoznam-o...

@nyusika cenu odovzdaval minister, prezident mu podanim ruky chcel zagratulovat. Nechcel, neprijal. Za mna sa to na takej oficialnej odovzdavacke patri. Autor sa pytal na nazor, napisala som ho.
Za mna to nie je hrdinstvo.