Je študent hrdina alebo nevychovanec?
Z kazdej strany na mna vyskakuju clanky, fb videa, dokonca aj na linkedin sa o tom ludia bavia, ze vcera jeden zo studentov, ktory si siel prevziat ocenenie nepodal ruku p. prezidentovi.
Media ho velebia, aky je hrdina a ake odvazne gesto urobil, ale ja si to zial nemyslim.
Aky je vas nazor na to?
Zachoval sa trápne a chcel byť za každú cenu úžasný a velebený u progresivcov🤣 vyrastá tu nejaký ďalší Cintula🤫🤫🤫Nedajbože by niekto nepodal ruku Zuzanke Čaputke a už by bol gauner,nevychovanec a podobne
P.s-reagovala som autorke tak ma láskavo neoznacujte inde a nezapajajte do svojich "právd" 🫡
@dskjhfdlkdjhl uz som nasla, dakujem. Len som chcela zistit, ci si to dotycna overila, alebo len "kopiruje" napisane. Nereagovala.
Podla mna je prezident obetou. Vybral si sposob "ucel sveti (od slovicka svet) prostriedky" pre vyssie dobro.
@eva8 prve, co mi napadlo, ked nam prislo info o zmene casu, miesta a dress code bolo, ze sa na tom chce Pellegrini lacno prizivit. Podla dcery, ktora tam bola, bol jeho prihovor velmi usmevny, plny prazdnych reci… parkrat sa aj uskrnula 🤭. Predpokladam, ze to podobne vnimala vacsina ocenenych…
Tito mladi ludia su dostatocne bystri, aby sa nedali opit rozkom. Vidia, aka je realita aj v slovenskom skolstve.
@hzn123 trápna si ty,ak porovnávaš pani prezidentku Čaputovú a terajšiu podržtašku. Podať ruku jej bolo a je každému súdnemu slušnému človeku cťou,o pellegrinim sa toto povedať nedá.A každý z nás sa sám slobodne môže rozhodnúť komu ruku podá a komu nie. A študentovo odmietavé gesto bolo viac ako slušný spôsob vyjadrenia svojho slobodného názoru.To len Fico a spol. nemôžu preglgnúť,že sú aj ludia,ktorí sa im nepchaju do riti,pardon...do priazne.
@guudy no ved, prazdne kecy, keby im radsej prispeli na vreckove, aby im nemuseli platit studenti z inych krajin / tak sa vyjadril Simon.
@la_dolce_vita a to nie je vsetko... Ja som dievcatam kupovala za vlastne aj timove tricka, aby mali vobec rovnake. Teraz maju pekne, reprezentativne, so slovenskou vlajkou a inu sadu dokonca so slovenskou vysivkou a kvetinovym vencekom. Ale teda za vlastne peniaze. O vreckovom sa nam ani nesniva….
@guudy ach jo, smutne, ale kecat budu a na sebe samozrejme nesetrit , fakt hnus a ked niekto odvazny urobi neskodne, symbolicke gesto, tak farizeji a ... no proste ludia bez sudnosti, sa idu s prepacenim...
Ti, co hovorite o ucte, etikete a pod , co si myslite o nepodaniu ruky prezidentom Kiskom a inymi ustavnymi cinitelmi Kotlebovi, ked sa dostala lsns do parlamentu?
Etiketa ako etiketa, nie? 🙃
@eva8
ze to bola ina situacia, ako tato a konkretne v tom pripade slo o preslap - bolo to neprofesionalne a trapne.
Ci sa nam to paci, alebo nie, ten nacek bol demokraticky zvoleny, volby boli v poriadku - nemalo sa to stat
ale ja by som kotlebovi a podobnym fasistom ruku tiez nepodala, nastastie, ja si to dovolit mozem.
rovnako, ako si to mohol dovolit tento student - nie je celny statny predstavitel
Pan prezident sa vyjadril chapavo a uz dostal nenapadne verejne upozornenie od pana premiera, ze takto teda nie.
Ze si na tom nebude skusat budovat karieru neutralneho chapaveho prezidenta pre ludi a snazit sa odtrhnut od tych, kto mu do uradu dopomohli.
Mile.
@moonlight1210 ano, pan prezident sa nema co tvarit chapavo, pan prezident ma pockat na instrukcie od pana Fica - co si ma mysliet a ako sa ma k comukolvek vyjadrit.
to kde sne, aby bol prezident empaticky a mal vlastny nazor ??
Uvidime, ci mi to admini zmazu 🙂

@guudy netrep?