icon

Je takýto slovník muža vhodný ?

9. jún 2020

Neviem ci som precitlivela, ale pride vam ok, ked muz povie ? Idem sa vysrat.
Mne to teda moc vadi. No jemu nie.

len_nig
9. jún 2020

@0silvia0 ty si musíš robiť srandu nie? 😂 Neverím že to myslíš vážne čo píšeš :D

0silvia0
9. jún 2020

@evittam nie, ja sa nehram na fajnovu, mne to jednoducho nejde a neviem to zmenit. A v noci pod paplonom ked spim tak za to nie som zodpovedna, co sa pod paplonom v spanku deje...

0silvia0
9. jún 2020

@len_nig co konkretne mas na mysli?

evittam
9. jún 2020

@0silvia0 Ahaaa tak takto. 😀😀😀😀😀

0silvia0
9. jún 2020

@evittam tak paplon je ospravedlneny, ale situacia ze sedime na gauci, kukame telku a zrazu rana ako z dela plus aroma to nieee

jankarec
9. jún 2020

@len_nig ver mi, ze nerobi a je to nechutne. Hlavne od zeny

evittam
9. jún 2020

@0silvia0 A to akoze bezis do záchodu? Ved to ta po ceste aj prejde...No ale ved kazdy podla seba. Nehovorím ze prdim 20x za deň ale proste to beriem ako normálnu ľudskú potrebu a nemam sa za co hanbit pred najbližšimi doma.

viestta
Odpoveď bola odstránená
len_nig
9. jún 2020

@jankarec Ja nechápem čo je na tom veď to je uplne prirodzené. Vy čo ste za princezné preboha? 😂 poslala som túto konverzáciu aj mojmu mužovi a teda ten sa dobre baví, aké ste fajnovky 😂

evittam
9. jún 2020

@jankarec Je to normalne. Ci sa ideme tváriť ze zeny neprdia, negrgaju, neseru ani nic podobné? 😀😀😀😀

len_nig
9. jún 2020

@evittam
@jankarec a hlavne, zadržiavanie vetrov neni ani moc zdraviu prospešné už keď sme pri tom...

sticker
berry266
9. jún 2020

podľa nadpisu som dedukovala, že ta minimálne poslal do pi*e a nie, že sa ide vysrať.... síce neviem koľko ste spolu ale ja to s mojim taham už 10r a poviem ti, ze toto by bol ten najmenší problém pri chlapovi.... o prdeni ani nehovorím 😂 všetci prdia aj ženy.... neviem si predstaviť, ze by som 10r chodila prdnut na balkón 😂😂😂😂😂 alebo môj muž.... ok nie sme zvieratá, ale zasa hrať sa tu na fajnovku, keď pri mne prežil môj pôrod a to twda boli iné zvuky 😂😂😂 wtf?

jana_eyre_2
9. jún 2020

No aby som sa vrátila k pôvodnej téme - pokiaľ to hovorí tebe a nie napríklad tvojej mame na navsteve, tak v tom nevidím nejaký problém a nesokovalo by ma to.. mohol by ešte aj vravieť "idem sa vykakať" to by zase vyznelo zzenstilo 😂
Niekedy mám dojem, že takéto prkotinky ľuďom vadia (resp.riesia) vtedy, ak človeka neberu naozaj ako životného partnera..

0silvia0
9. jún 2020

@len_nig
@evittam no tak som fajnovka, co s tym narobim? Ja za to nemozem... A ako to mate s grganim?

nana8989
9. jún 2020

No ja umrem 😂😂 to by som si fakt nemyslela ze existujú ženy co si pred vlastným mužom utekajú prdnut do inej izby 😂😂 môj muž mi na začiatku nášho vzťahu zo srandy povedal, že až keď bude pri mne prdiet tak je náš vzťah skutočne vážny 😂 trvalo mu to asi 2 mesiace, ale priznal sa, že veľakrát predtým už mu skoro bok vyvalilo ako sa mu chcelo ale nechcel pri mne 😂

evittam
9. jún 2020

@0silvia0 Normálne. Grgnem si.

evittam
9. jún 2020

@0silvia0 No ved nic. Len si neviem predstaviť ako bezim cez pol bytu do záchodu keď sa mi chce prdnúť.😂😂😂

len_nig
9. jún 2020

@0silvia0 Aj ja 😂

0silvia0
9. jún 2020

@evittam no takto... ak som doma sama a bez svedkov, pustim. Ale neurobim to pred ziadnym clenom domacnosti, jednoducho mi to nie je prirodzene a je mi to negustiozne... Ale ok, beriem, tak som asi divna a skrupulozna, no co uz so mnou...
Len teraz neviem, ci sme synovi neurobili nasou vychovou traumu, ked sme ho odmalicka krotili v jeho crevnych prejavoch. Asi sme nechceli aby nekontrovatelne prdel v skolke, v skole, druzine...

sticker
jankarec
9. jún 2020

@evittam a ked si 8 hodin v praci, tiez si prdnes a grgnes? Asi nie, lebo okolie by so o tebe pomyslelo, ze si prasa. Tak ked dokazes mat respekt pred cudzimi, vlastneho si nevazis a pustas to pred nim? Pardon, ale zeny by si nieco take mali naozaj nechat pre seba a riesit to v sukromi. Tak isto aj muzi, ale ti su vacsie prasce vo vseobecnosti

jankarec
9. jún 2020

@evittam uz len ten slovnik vela napovie, prepac

jankarec
9. jún 2020

@len_nig nie som princezna, ale ani prasa nevychovane

jankarec
9. jún 2020

@viestta samozrejme, ze aj ja mam normalne ludske pochody tak isto, ako zvysok populacie. Ale viem si to ustrazit, aby som to vypustila v sukromi. Aj moju dceru to ucim, a to ma 3,5 roka

daganov
9. jún 2020

@0silvia0 tiež to nerobíme, netvrdím, že si necháme bok vyvaliť, dá sa aj decentne, nie rana na pol izby, veď keď je niekto medzi ľuďmi, prednáška, kancelária, kaviareň...tiež sa musí ovládať, nie? Ale fakt rana a smrad len tak bežne sa u nás nekoná. A grgnúť už vôbec nie. Len fakt výnimočne.

viestta
Odpoveď bola odstránená
evittam
9. jún 2020

@jankarec Aky slovník? Ze napíšem ze sa človek ide vysrat? Ale joj aby si sa teda nepokakala.
Ty budeš asi z tych co sa "kojkate, kakuskate, grcuskate" cca do 5rokov...

viestta
Odpoveď bola odstránená
evittam
9. jún 2020

@jankarec Tak toto naozaj nie je dokaz rešpektu ze si prdnem pred muzom s ktorym zijem už 19rokov. Prepac ale si ma pobavila.

len_nig
9. jún 2020

@jankarec ani ja nie som prasa nevychované. Normálne si prdnem doma, proste pred rodinou.

jankarec
9. jún 2020

@evittam absolutne nie, matersky plural naozaj nemusim a kojila som kratko. Ale zena musi mat istu uroven, that' s all. Teraz mam pocit, ze citam prispevky zien z ceskej zameny manzeliek🙈