Je takýto slovník muža vhodný ?
Neviem ci som precitlivela, ale pride vam ok, ked muz povie ? Idem sa vysrat.
Mne to teda moc vadi. No jemu nie.
podľa nadpisu som dedukovala, že ta minimálne poslal do pi*e a nie, že sa ide vysrať.... síce neviem koľko ste spolu ale ja to s mojim taham už 10r a poviem ti, ze toto by bol ten najmenší problém pri chlapovi.... o prdeni ani nehovorím 😂 všetci prdia aj ženy.... neviem si predstaviť, ze by som 10r chodila prdnut na balkón 😂😂😂😂😂 alebo môj muž.... ok nie sme zvieratá, ale zasa hrať sa tu na fajnovku, keď pri mne prežil môj pôrod a to twda boli iné zvuky 😂😂😂 wtf?
No aby som sa vrátila k pôvodnej téme - pokiaľ to hovorí tebe a nie napríklad tvojej mame na navsteve, tak v tom nevidím nejaký problém a nesokovalo by ma to.. mohol by ešte aj vravieť "idem sa vykakať" to by zase vyznelo zzenstilo 😂
Niekedy mám dojem, že takéto prkotinky ľuďom vadia (resp.riesia) vtedy, ak človeka neberu naozaj ako životného partnera..
No ja umrem 😂😂 to by som si fakt nemyslela ze existujú ženy co si pred vlastným mužom utekajú prdnut do inej izby 😂😂 môj muž mi na začiatku nášho vzťahu zo srandy povedal, že až keď bude pri mne prdiet tak je náš vzťah skutočne vážny 😂 trvalo mu to asi 2 mesiace, ale priznal sa, že veľakrát predtým už mu skoro bok vyvalilo ako sa mu chcelo ale nechcel pri mne 😂
@evittam no takto... ak som doma sama a bez svedkov, pustim. Ale neurobim to pred ziadnym clenom domacnosti, jednoducho mi to nie je prirodzene a je mi to negustiozne... Ale ok, beriem, tak som asi divna a skrupulozna, no co uz so mnou...
Len teraz neviem, ci sme synovi neurobili nasou vychovou traumu, ked sme ho odmalicka krotili v jeho crevnych prejavoch. Asi sme nechceli aby nekontrovatelne prdel v skolke, v skole, druzine...

@evittam a ked si 8 hodin v praci, tiez si prdnes a grgnes? Asi nie, lebo okolie by so o tebe pomyslelo, ze si prasa. Tak ked dokazes mat respekt pred cudzimi, vlastneho si nevazis a pustas to pred nim? Pardon, ale zeny by si nieco take mali naozaj nechat pre seba a riesit to v sukromi. Tak isto aj muzi, ale ti su vacsie prasce vo vseobecnosti
@0silvia0 tiež to nerobíme, netvrdím, že si necháme bok vyvaliť, dá sa aj decentne, nie rana na pol izby, veď keď je niekto medzi ľuďmi, prednáška, kancelária, kaviareň...tiež sa musí ovládať, nie? Ale fakt rana a smrad len tak bežne sa u nás nekoná. A grgnúť už vôbec nie. Len fakt výnimočne.

@0silvia0 ty si musíš robiť srandu nie? 😂 Neverím že to myslíš vážne čo píšeš :D