Je takýto slovník muža vhodný ?
Neviem ci som precitlivela, ale pride vam ok, ked muz povie ? Idem sa vysrat.
Mne to teda moc vadi. No jemu nie.
@0silvia0 myslím že si tú starú tému pamätám.. mne je napríklad neprijemnejsie o tom takto písať ako si doma pred členmi domácnosti uľaviť.. 😂 a teda deti sme nikdy nekrotili a napriek tomu to nerobia na verejnosti nekontrolovateľne, vedia kde sa udržujú určité spoločenské hranice, iba tomu 3,5r to.treba občas zopakovať.. iba dcéra s tým má naozaj problém, ale ona ho má zdravotný, po surovom čistom mlieku je to na nevydržanie a tak ho zväčša nepije, iba pani uč.na to občas zabudnú pri desiatej.. čo chcem ale povedať, že prílišné zadržiavanie vetrov môže naozaj urobiť zdravotnú šarapatu..
@0silvia0 ved každého vec. My ako manželia teda nemáme tento problém. Berieme to ako ľudské. Keď vieme mat spolu sex tak niečo ako prdnutie je úplná pohoda. Ale veru syna by som to maličkého neučila. Zadržiavanie vetrov je nezdravé a moze spôsobiť zdravotné problémy. Moja 3,5 ročná to ešte aj oznámi keď prdne výrazom "prdiiik" a zasmeje sa.
@lucia147852 to fakt porovnavas sex s prdenim???koniec toto
@jankarec Krásne to vystihla
@lucia147852
Ja muza rešpektujem aj on mna a to že si pred nim prdnem ci on predo mnou nepovažujem za nerešpektovanie.
Taký slovník by sa mi nepáčil. U nás sa povie, idem kakat....
@jankarec no ja neviem kde žiješ ale pri sexe sa teda trápnosti vie zažiť kopec a aj zvukov. Takže áno porovnávam to. A isto nemám pocit ze môj muž si ma neváži lebo si prdne alebo ja pred ním.
@lucia147852 lebo ste na tej istej urovni.prdoch si hlada uprdenu, inak by to nemohlo fungovat.
@lucia147852 Takže si zaradena...👍😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Od neprdiacej kakajucej a hlavne rešpektovanej.
@jankarec si svoje inventivy a posudzovanie nechaj pre seba. Ja sa do teba nenavazam tak ty si prd alebo neprd pred kým chceš. Ovšem vidím ze prdenie je pre teba dôležitejšie ako vzťahy s ľuďmi.
prdoch si hlada uprdenu, no mna seriozne j*bne 😂😂😂😂😂😂😂😂
@evittam áno áno, lebo ved ženy neprdia a nechodia na WC. A co spapaju tak sa premení na cukríky 🤣🤣🤣
@lucia147852 aj hovienka si obzerate?

@jankarec To ze si prdnem pred muzom neznamená ze som prasa nevychovane.