Je takýto slovník muža vhodný ?
Neviem ci som precitlivela, ale pride vam ok, ked muz povie ? Idem sa vysrat.
Mne to teda moc vadi. No jemu nie.
Najlepšia téma na svete toto, nikdy som sa ešte tak na MK nezabavila ako dnes

kaslite na to, pani ma vsugerovane ze jej muž neprdi a ani ona. nechajte ju. provokuje.
@emiliamilka Fuj..
@jankarec ked sa raz tvoj muz náhodou ocitne v situácii že bude treba aby sa o neho žena postarala (co mu ozaj neprajem) tak ty od neho asi utečies na kilometre lebo by si mohol pred tebou náhodou prdnut a už by si ta nevazil. Nedaj bože že by si mu ozaj aj to hovienko musela obzerať a náhodou ho z neho dat aj dole 🤦♀️ tvoje deti asi nikdy neprdeli a nekakali.
No ja sa poserem z tejto debaty! 😂😂😂
@tripetta podla coho si usudila, ze som bezchybna? Podla toho, ze ma doma nenaucili prdiet pred ostatnymi? Akoze prepac, mam doma robit od 9. 6. 2020 veci, ktore su mi neprirodzene? Ved ja nikomu nevycitam nic, nech si robi kto chce co chce, ved sme normalne komunikovali s ostatnymi prispievatelkami, ja neurazam nikoho, ci?
Ved nemozem pisat, ze doma verejne prdim, ked to tak nie je, mam to pisat, aby som zapadla? Nechapem....
na to aby si si prdla nemusíš trpieť práve meteorizmom. plyn sa v črevách tvorí. z niektorých jedál viac a z niektorých menej. niečo ako hnilobny proces. nemusíš byť vztahovacna len preto lebo 90% žien ti tu napíše ze si fajnovka. veď si, a čo? kľudne odbiehaj na balkón alebo vedľa do izby alevo kam chceš. ale prosím prestaň sa tu hrať na princeznú. garantujem ti totiž, že aj by si sa musela starať o niekoho kto je pripútaný na lôžko a chytí ho sračka alebo si prdbe pred tebou lebo nevie odísť z miestnosti prejde ta to neboj. áno je to nepríjemné a jasne ze si nezaseries na porade pred šéfom ale doma? môj muž so mnou zažil iné situácie moja a zlatá a to, že si pred sebou prdneme alebo si môj muž grgne po dobrom obede ešte neznamená, ze sme neandertalci z jaskyne a nevychovane prasce. nebudem predsa celý život riešiť len prdenie, sú aj horšie situácie to mi ver.... pri tom je aj prd len malina 😉
Moj vravi, ze ide na wc... Ale nevadilo by mi to.. To co pocut z wc nie je kakanie 😂😂 a k prdeniu, muz si prdne aj syn a zasmejeme sa, ale ja sa hanbim. Neviem preco ale neviem si pomoct a odbehnem vedla
Mne toto trochu pripomína film Mravnost nade vše.
@berry266 presne, ako pises - ked je niekto priputany, tak inu moznost nema a je to viac nez akceptovatelne a isto ohrnat nosom nebudem. Ale ked niekto z lenivosti si s prdne vedla mna, tak je to neslusne. Moj prvy frajer bol taky a riadne sa mi zhnusil ten typ muzov na cely zivot
Ak mám byť "sedláčka" pre niekoho za to, že si prdnem pred manželom, tak sa s tým naučim žiť. Dôležitejšie je, že sa cítim doma uvolnená, nevyrábam si zbytočný stres z toho, že čo ak náhodou to pride a pod ako som zaživala 3 roky, kým som sa prestala hanbiť. A naviac samotné zadržiavanie plynov nie je zdravé, dosť, čo to absolvujem v práci, nemusím aj doma. To však neznamená, že mu schválne prdnem pred tvárou a ani, že prdím vela ako delo.
A k téme "treba mi srat" "idem sa vysrať" mne osobne nevadi, mne skôr vadia ine lakocinky, niekedy je to trošku aj na diagnózu :D

@jankarec Ale ale trafena huska zagagala....