Je test pozitívny??
Ano,podla mna je pozitivny.Urcite treba opakovat lebo je to velmi skoro,nemusi sa este poriadne embrijko uchytit,ale velmi jasne sa to tam crta.Takyto som mala presne tento test 9 dni po ovulacii.
@veronikaszabova no to je jedno, myslela som to, že tak zavčasu po pôrode. Mala sa chrániť.
@markaterka ja netvrdim, ze sa nemala chranit. Mala, a poriadne. Ale je len a len na nej, co spravi.
@alojzova ja tam vidím iba tieň, možno ani tehotna nebudeš. Vyspi sa na to, zopakuj test a pripadne prerušenie tehotenstva rieš s gynekológom a nie tu na fóre. A nech ti ani nenapadne kupovať niekde na nete potratovu tabletku. Na Sk to je nelegálne a bohvie čo za chemické koktaily predávajú na nete. Môžeš sa ňou aj zabiť.
Kolky deň si si robila.tento test? Mešká menštruácia? Lebo ja som na prvý deň meškania mala jasnú zreteľnu čiarku a na druhy deň koľajnice.
Podľa mňa je negatívny. Na 4.den by uz mali byť normálne silne 2 II. Verím, že nie si tehotná, kvoli tomu dietatku 😕.
@alojzova moja priateľka otehotnela tri mesiace po pôrode a ďalšie dieťatko porodila presne rok po prvom. takže, ak nebudeš tehotná, odporúčam si dávať väčší pozor. lebo ja som tiež žila v presvedčení, že to telo hádam nie je tak skoro pripravené s celým ženským aparátom na otehotnenie, ale keď ona otehotnela som pochopila, že naozaj sa dá tak skoro otehotnieť. a že to má ťažké asi ani netreba hovoriť.
držím palce!