icon

Je to chybný kus?

2. jún 2022

Kúpili sme nový mobil a chcela som ho dať nabyt ale ako ? Keď ma obe strany rovnaké koncovky ??

nikasmile
2. jún 2022

No to už takto dávajú takže je to ok.

autor
2. jún 2022

@nikasmile a ako mám nabiť mobil ? Keď adaptér nemám

nikasmile
2. jún 2022

Výrobca predpokladá, že adaptér máš zo staršieho modelu. Zaplatíš za telefón a adaptér si kúp. 🤦🏻‍♀️

martinmmartin
2. jún 2022

Toto je novy standart USB-C kde su obe koncovky rovnake a telefon a nabijacka maju obidvaja rovnake diery kde zapojis obidve koncovky. Doteraz bol USB gulas vo forme USB-A USB-B UsbMini USBMicro atd, to sa snazia zmenit aby ostal iba jeden typ. Potrebujes USB-C adapter do zastrcky za par euro

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
3. jún 2022

To vyzerá ako od iPhonu. Ini tie nové modely predávajú bez adaptéru len kábel. Čiže ešte treba adaptér. 🙂 . Zdierajú za všetko .

liljana
3. jún 2022

Na jednej strane pripojis do mobilu na druhej do laptopu do USB-C. Alebo kupit adapter na usb-c. Pripadne sa spytaj po okoli, ci niekto nema doma viac. Je to politika EU, aby sa zbytocne s kazdym mobilom nevyrabali dalsie adaptery a nevyhadzovali stare. Ak mas laptop s koncovkou adaptera s usb-c, tym sa da mobil nabit tiez.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
dagmara17
3. jún 2022

Hmmm asi to takto už bude, oni si to kedykoľvek menia, no či je taký problém k balení pripojiť aj adaptér, tak to už neviem

nikasmile
3. jún 2022

@gabrielkaa aj ja si myslím, muž kupoval iPhone a mal aj teraz bez adaptera a aj pred 2 rokmi mal už bez adaptéra. Ja som pred 2r. kupovala Samsung a tam ešte bol, ale už tento nový adapér.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
3. jún 2022

@nikasmile Ty máš teraz Samsung? Lebo od 11 iPhone už je iný adaptér. Rychlonabijaci, takze ten starý bude pasovať ale batériu si odpalis

nikasmile
3. jún 2022

@gabrielkaa samsung áno

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
4. jún 2022

@zoro9836 tak „odpali“ je silne slovo. Ale tak mi povedali v Apple. Že ten novy adaptér je rýchlonabíjaci na čo je prispôsobená aj batéria v telefóne. No a tie staršie modely tieto batérie nemajú…tam sa ten telefón nabíja dlhšie. Takze skráti to životnosť batérie . Ale zas ja nie som odborník. Možno to je len ďalší ťah ako dostať zo zákazníka peniaze

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená