Je to chybný kus?
Kúpili sme nový mobil a chcela som ho dať nabyt ale ako ? Keď ma obe strany rovnaké koncovky ??
Výrobca predpokladá, že adaptér máš zo staršieho modelu. Zaplatíš za telefón a adaptér si kúp. 🤦🏻♀️
To vyzerá ako od iPhonu. Ini tie nové modely predávajú bez adaptéru len kábel. Čiže ešte treba adaptér. 🙂 . Zdierajú za všetko .
Na jednej strane pripojis do mobilu na druhej do laptopu do USB-C. Alebo kupit adapter na usb-c. Pripadne sa spytaj po okoli, ci niekto nema doma viac. Je to politika EU, aby sa zbytocne s kazdym mobilom nevyrabali dalsie adaptery a nevyhadzovali stare. Ak mas laptop s koncovkou adaptera s usb-c, tym sa da mobil nabit tiez.
Hmmm asi to takto už bude, oni si to kedykoľvek menia, no či je taký problém k balení pripojiť aj adaptér, tak to už neviem
@gabrielkaa aj ja si myslím, muž kupoval iPhone a mal aj teraz bez adaptera a aj pred 2 rokmi mal už bez adaptéra. Ja som pred 2r. kupovala Samsung a tam ešte bol, ale už tento nový adapér.
@nikasmile Ty máš teraz Samsung? Lebo od 11 iPhone už je iný adaptér. Rychlonabijaci, takze ten starý bude pasovať ale batériu si odpalis
@zoro9836 tak „odpali“ je silne slovo. Ale tak mi povedali v Apple. Že ten novy adaptér je rýchlonabíjaci na čo je prispôsobená aj batéria v telefóne. No a tie staršie modely tieto batérie nemajú…tam sa ten telefón nabíja dlhšie. Takze skráti to životnosť batérie . Ale zas ja nie som odborník. Možno to je len ďalší ťah ako dostať zo zákazníka peniaze

No to už takto dávajú takže je to ok.