Je to ľudská krv alebo krv z mäsa?
Ahojte, bola som so synom v obchode, zaplatili sme pri pokladni, a ked sme odchadzali, vsimla som si na pokladni tuto krv. Myslite ze ide o krv z masa alebo ludsku? Mam z toho dost stres, kedze syn ma 2 roky a samozrejme vsetko chyta…

Ved to ani nemusi byt krv . Zaschnuta by bola viac hneda . Moze to byt hocijaka stava z niecoho , Dufam ze toho maleho nevolas Tutko pred nim . Lebo on sa chova prirodzene svojmu veku .Skus aj ty . Mas prehnanu reakciu.
To vazne?
@anonym_c68957 no z ludskej nejaka hepatitida alebo ina pliaga, neviem
@anonym_autor neboj, to nie je také jednoduché. Hepatitídu A (klasickú zltacku) dostane skôr s chytenia toho pultu a prenos hepatitídy B a C je takýmto množstvom krvi bez priameho kontaktu s otvorenou ranou nemožný. (Mala som hepatitidu C tak viem veľmi dobre o čom hovorím). Neboj sa nič mu nebude. A nabudúce radšej upozorni predavačku namiesto fotenia a pridávania na fórum.
Daj sa do kludu, vies co vsetko deti pochytaju a ochutnaju bez toho aby sme si to vsimli? Urcite same smakulady. Buduju si imunitu, netreba sa hned zrutit. Sama si povedala, ze nic od toho nemal, pokoj, nadych, vydych.
@anonym_autor kup si do každej bundy ,tašky malé balenie dezinfekcnych utierok,keď to takto ťažko zvladas a budes to mať ľahšie ,riesit takéto veci
Je to ľudská krv. Nechápem ako ti mohlo napadnúť že je to zvieracia.
Je to ľudská krv. Nechápem ako ti mohlo napadnúť že je to zvieracia.
@sevrin napriklad z masa? uplne bezne
@anonym_autor neboj, to nie je také jednoduché. Hepatitídu A (klasickú zltacku) dostane skôr s chytenia toho pultu a prenos hepatitídy B a C je takýmto množstvom krvi bez priameho kontaktu s otvorenou ranou nemožný. (Mala som hepatitidu C tak viem veľmi dobre o čom hovorím). Neboj sa nič mu nebude. A nabudúce radšej upozorni predavačku namiesto fotenia a pridávania na fórum.
@anonym_c68957 dakujem ❤️
@sevrin napriklad z masa? uplne bezne
@pralinka25 ľudská krv nie je z mäsa??
@pralinka25 ľudská krv nie je z mäsa??
@sevrin ok myslela som zvieracia z masa z obchodu ktora pravdepodobne vytiekla ked tovar polozili na pult obcas sa to stane ked je to len v takej vanicke zabalene foliou nie vakuovo.
@sevrin ok myslela som zvieracia z masa z obchodu ktora pravdepodobne vytiekla ked tovar polozili na pult obcas sa to stane ked je to len v takej vanicke zabalene foliou nie vakuovo.
@pralinka25 to bude určite z človeka. Ktovie čo za masaker sa tam dialo 😦
@pralinka25 to bude určite z človeka. Ktovie čo za masaker sa tam dialo 😦
@sevrin masaker motorovou pilou. 😀 ojojoooooj ja som uz videla tolku true crime stories ze by som si kadeco vedela predstavit 😅
Nestihla si sa opýtať predavačky a chytit si decko, aby to nechytalo, ale stihla si vybrať mobil a fotit? Tak neber decko nikde mimo domu, alebo mu obleč taký overal, ako mali kovidáci.
A do budúcna, ked nechceš skončiť na psychiatrii, tak dieťa nikam neber a ked musíš do obchodu, tak vezmi velky koší, vydezinfikuj rúčku, posaď ho tam a máš po probléme. Vies kolko špinavých , chorých ludi chytá tovar a polozi ho naspäť? O tom scenery, ani nehovorím. Dás 2 eocnemu decku scenovat tovar scenerom čo ochytalo 1000 ludi, ale robiš show pre kvapku krvi z mäsa. Či si mysliš, že niekto nakupoval s reznou či bodnou ranou? Máš zlého psychiatra. Vyhladaj ineho
@anonym_autor malému sa asi prerezavaju zuby 😂
namiesto fotenia si mala synovi radšej očistiť prsty - ak si si istá, že sa toho vôbec dotkol
Sestry,že si stihla odfotiť 😄
Tak ked hovoris, ze to bolo zaschnute, tak to je fakt miziva sanca, ze by nieco schytal.
@reela Je dobré vedieť,ze hepatitídou B a C je možné sa nakaziť aj z niekoľko dní zaschnutej krvi.
@anonym_17b223 ja to riesim s psychologom uz dlhodobo… pred nim sa snazim to nedat najavo a byt co najviac v pohode
@anonym_autor zatiaľ má dieťa dva roky, zamysli sa na aké problémy mu zarábaš. Chytáš paniku pre niečo, čo nevieš čo je a ani či sa k tomu vôbec dieťa priblížilo..
@anonym_autor môže byť z hovädzieho mäsa aj tak sa pravdu nedozvies
Dost prehanas. Ale zrejme to robis so vsetkym, je to skutocne diagnoza. Takze ak by sme aj vyriesili problem krvi, zajtra najdes daco nove, kvoli comu budes stresovat. Nemyslim to nejako zle, asi zrejme mam pravdu, ze stresujes zo vsetkeho.
Môže to byť aj cviklová štava 🙃
Keď už, tak to bude skôr krv z mäsa (zvieracieho). Ľudská by bola skôr len taká bodka, alebo neviem, kvapka.. teda, nepredpokladám, že niekomu tiekla krv vo veľkom z prsta. Vyzerá to typicky tak, ako keď položis tu tácku z mäsom, z ktorej vytečie trochu krvi.
Ale čím viac sa na To pozerám, tým viac mi to pripomína niečo iné ako krv.
Pre svoje dobro na to skús nemyslieť, vytesni to. Pravdepodobne o deň, dva príde ďalšia panika pre niečo 🫣 čo je "dobre" v Tom, že na túto zabudneš, dlhodobo je to ale problém, čo aj vieš, nakoľko to riešiš. Úprimne, väčšej hrozbe je vystavené to dieťa vtedy, keď chytí nákupny vozík... Preliezky či retiazku na hojdačke na ihrisku.. alebo možno aj tvoj mobil na chvíľu.
Deti nie sú z cukru. Fajn, že si dávaš pozor, ale tak si urobila všetko, čo sa dalo. A na tento fľak proste zabudni 😉
@anonym_autor jedine zobrať vzorku a spraviť analýzu ..😀

pozri ani to krv byt nemusela, mohlo to byt z hocicoho cerveneho, druhy krat namiesto fotenia povedz pani pokladnicke a utrie to, kludne aj z nejake dzusu to mohlo byt
a ak to takto tazko prezivas ako to popisujes tak urcite by stalo za zvazenie porozpravat sa s odbornikom, s takymto pristupom zarabas dietatu na psychicke problemy v buducnosti
@anonym_17b223 ja to riesim s psychologom uz dlhodobo… pred nim sa snazim to nedat najavo a byt co najviac v pohode