Je to schválnosť?
V priebehu roka, sa mne a mužovi naskytli 2 príležitosti ísť na pár dní na welness. Sami, bez detí. Dlho sme to plánovali (teda aspoň zo 3-4 mesiace) pre mňa celkom dlho a par dni pred odchodom ochorel (no po zvyšok roka mu nevadí, ak sa necíti najlepšie, keďže to má dlhodobé problémy s dychanim) alebo našiel iný vážny dôvod prečo neísť.
A dobre vedel, že sa teším. Že som už unavená..
Inokedy, keď ide s kamošmi je ok... ale keď mame ísť spolu, tak mu niečo je. Odkedy sme mali deti sme posledný rok chceli konečne niekam ísť a takto to dopadlo.. príde mi to akoby už somnou nechcem nikde chodiť. Pred 2 dňami sa bol ešte s chlapmi do rána zabávať a štvrtok sme mali ísť my dvaja prec ale zase sa vyhovoril... Už neviem čo si myslieť...
A jeho by bavil taky weness? Mozno sa mu len nechce ist tam.
Skus navrhnut aktivitu, ktoru vies urcite ze ma rad, alebo nech on navrhne.
@andreatytler no jeho nebavia žiadne aktivity, on najradšej leňoší, hrá sa hry, poprípade ide z chlapmi do krčmy... čiže za slobodna nám welness najviac vyhovoval
Tak ho s tym konfrontuj. Alebo jednoducho chodte, aj ked je chory, preco by to mal byt dovod na sedenie doma? Mozno sa mu tam aj polepsi 😁
Alebo ho nabuduce nepusti s kamaratmi :D, v ten vecer ked mu je tak skvelo, nech si spravi miesto toho program s tebou, argumentovala by som, ze ti to dlhuje ;)
A ved vidis na nom ci je ozaj chory alebo to len hra?
Ak je fakt chory tak za to nemoze.
Ak si vymysla tak treba hodit rec co ma za problem.
Ja bys som si nabudúce vybrala wellnes ktorý zaplatíš dopredu, aby mu bolo ľúto tých peňazí, alebo by som povedala fajn ja idem aspoň sama, aj ked neviem či máš možnosť sa niekde dostať aj sama 🙂
@amiaja ako troška pokasle, ale to má takéto kasliace obdobia, cely rok. Má miernu astmu... A už som sa s nim aj rozprávala, ale vždy má dostane do úzkych, že myslím len na seba.. A tam debata skončí
Co su to dnes za jelita ti chlapi? Prepac za vyraz, ale fakt mam pocit, ze zena moze robit vsetko, vynalozi snahu, aby svoj vztah spetrili a im sa proste nechce ani zdvihnut z gauca, alebo este lepsie tlacia kaleraby do hlavy inym zenam. Som fakt nastvana na tych chlapov… co tu citam, tak mam pocit, ako by im vobec nezalezalo na vztahu…
@dadis to je pekný napad. Ale tak chcem ešte zažívať pekne spoločne chvíle so svojím mužom
A čo tak skúsiť niečo iné ako wellness? Niečo čo pán manžel vyberie a ty tam s nim pôjdeš. Chlapi wellness moc nemusia, obetujú sa, hlavne keď ešte babu nemajú "istú", ale keď sú za vodou je to pre nich neprimeraná "obeta" na oltár spoločného súžitia.
Asi by som šla aj sama 😁, ja by som asi od jedu praskla,hlavne keby o tom takto dopredu vedel a vyhováral by sa...btw mám doma chlapa plného testosterónu furt hokej,bike všetko možné, ale wellness by neodmietol isto a ešte keby sme sami bez detí 😆
No ked sa chces doprosovat jeho pozornosti, tak ostan doma aj ty 🤷♀️. Ja by som isla a poriadne si to s kamaratkou uzila. Po navrate by som nehovorila podrobnosti, len ze bolo super, ze aj nabuduce ked nebude moct ist, pojdete takto
išla by som bez neho, s kamarátkou, deti by som mu samozrejme nechala, neumiera, ale to, že nechce ísť ani spolu s tebou na večeru, by som rozdebatovala, to už je viac ako divné. Ak vždy trávil čas s kamarátmi po krčmách, zázrak nečakaj
Akého si si vybrala, tak rieši voľný čas. Myslím si, že zbytočne čakáš na zázrak. On ma priority nastavene
tak keď to nie je jeho šálka kávy, tak by som išla bez neho, s kamoškou alebo tak, len keby narovinu povedal, že teda nechce ísť, bolo by to oveľa jednoduchšie ;)
Sú i výnimky . .Môj welness miluje ,aj 3* do roka ,čo ja zase nemusím .Všetko sám nám zorganizuje ...len on je celkovo hyperaktívny ,neznáša premrhať čas pred telkou ,PC.Vybral by si fitness a welnes ako isť s chlapmi do krčmy ..
@petricka22 prečo si naštvaná na mužov? Ak si žena vyberie muža, ktorý trávi voľný čas s kamarátmi v krčme a hraním hier, tak prečo čaká, že keď bude s ňou, tak ho bude tráviť na wellness, v divadle a na výstavách? Ľudia sa radikálne nemenia, prečo by sa mali meniť, keď začnú žiť s partnerom?
Zacni s nim chodit do krcmy aby ste boli viac spolu 😁 uvidis ze velmi rychlo najde termin na wellness s tebou a pojde aj s kaslikom
@petricka22
Nerozumiem tvojmu prispevku. Autorka tejto temy sa dobrovolne vydala za chlapa, co chodi s kamaratmi po krcmach, hra hry a velmi mu na vztahu s nou nezalezi. Proste bola to jej volba a teraz musi s takym lcovekom zit.
Kazda zena si moze zvolit, kto sa stane muzom jej srdca, avšak ak zijem len pre obručku a x deti, tak je tam rychle riziko, ze na krku bude mat krcmoveho zadubenca
@elizabet173 Najabsurdnejsia vec je vsak to, ze v roku 2022 zeny stale veria, ze chlap sa zmeni, ked nastane to a hento...
Inak, ja by osm nerobila ani zo zien svatice, dost z nich je vygumovanych
No keď sa to už zopakovalo viac x , tak to asi náhoda nebude. Tak by som sa ho na rovinu opýtala, kde je problém.
@elizabet173 no s mojím chlapom som tak žila, welness 2x do roka, pravidelne kino, večera, obed, aquapark... zmenilo sa to až keď sa nám narodili deti, a keď sme sa odsťahovali do vlastného.
@tykat už som pár krát bola. 😄😄 ale veľmi sa mu to nepáčilo, vedela som schopne pokecat z jeho kamarátmi 😁😁
nezmenilo sa to určite zo dňa na deň, prečo si nezasiahla hneď? A nepíš prosím, že nechodil pred deťmi do krčmy a nehral hry. Ak má už zaužívané hrať sa na mobile a vysedávať v krčme, bude to veľmi ťažké ak nie nemožné zmeniť.

A v podstate je to tak aj z večerou vo dvojici, či iným programom vo dvojici.