Je toto dôvod na reklamáciu?
Dobrý deň ,
Kúpila som si tričko značky Guess, zdobené kamienkami.
Dlho som si na neho šetrila a nakoľko som aj chcela aby mi dlho vydržalo prala som vždy iba ručne. Vlastne som ho prala len 2 krát a vydrhla som iba pazuchy a to je všetko.
Počas nosenia mi opadli. Nechápem to a tým že som prala v rukach som myslela že ho ušetrím ale tak hold smola 😀 myslíte že je to pádny dôvod na reklamáciu?

@viktoriaxxx jasne len vyššie značky sú cenovo neporovnateľne s týmito na denné nosenie .
@lakebabe to určite áno 🥺🥺
Reklamovať môžeš dať úplne všetko, nám chodila jedna mamička pravidelne reklamovať dierky na detských veciach aby si mohla vymeniť za nové veci keďže deti rastú 😊 do jedného roka od kúpy ti to môže predajca zamietnuť iba s odborným posúdením a to sa nikomu neoplatí riešiť
@babulkomale Je to o viac veciach súbežne. Keď sa tebe tvoje šaty páčia a cítiš sa v nich dobre, je to vidno aj na tebe ako osobe - žiariš. Ak by som si ich obliekla ja a nebudem sa v nich cítiť dobre, byť by mi aj sadli a svedčali, budem v nich jak chudera. Tak je to aj s kamienkovými tričkami (a teda inými vecami) 😉

@lakebabe presne tak 👍.. Ešte mi napadlo, že celkom sa drží Chanel a YSL..