icon

Je toto dôvod na reklamáciu?

15. apr 2024

Dobrý deň ,
Kúpila som si tričko značky Guess, zdobené kamienkami.
Dlho som si na neho šetrila a nakoľko som aj chcela aby mi dlho vydržalo prala som vždy iba ručne. Vlastne som ho prala len 2 krát a vydrhla som iba pazuchy a to je všetko.
Počas nosenia mi opadli. Nechápem to a tým že som prala v rukach som myslela že ho ušetrím ale tak hold smola 😀 myslíte že je to pádny dôvod na reklamáciu?

Je toto dôvod na reklamáciu?
matullienka
15. apr 2024

@babulkomale a ty vieš koľko má autorka rokov? Možno si na to tričko šetrila z vreckového. Tie tričká bežne stoja medzi 30-50 eur záleží kde kupuješ a či je nejaká akcia. Tak isto sa niekomu môžu zdať nevkusné aj podľa teba elegantné šaty. Všetko je vec názoru

lakebabe
15. apr 2024

@babulkomale aké chceš vysvetlenie na to ze každému sa páči iný štýl oblečenia? Nechápem čo potrebuješ riešiť co nosia druhi? Však keď sa ti páčia šaty nos ich. Niekomu sa páčia živé farby flitre kamienky co je na tom? Niekto by si na sebe zas nedal tvoje šaty ani za svet lebo mu to príde nudné. Každý sme iný a chvalabohu každý môže nosiť co chce

simca06022011
15. apr 2024

najskor som musela pogooglit ako vyzeralo, ja by som to skusila reklamovat a uvidis. PRoblem je ze mozu sa ohanat kadejakymi vyhovorkami. Cize zalezi, aka budes presvedciva a nedas sa odbit. Kamienky su hakliva vec, ale teda nezda sa mi ze by to len tak odpadavalo, to bude nejaka haraburda.
inak tu je https://modivo.sk/p/guess-tricko-w3yi41-i3z14-c... a este s davaju aj 7% cashback cez plna penazenka :D

guliver19
15. apr 2024

Tricko pre kolotocarov, kolotocarska znacka a ty sa cudujes ze opadli nejake trapne kamienky co sa nosili v roki 2001????😄😄a este sa citis ukrivdena...hm

autor
15. apr 2024

@guliver19 nemáš čo na robote? Len pridávať blbé komentáre? Tvoje chovanie je "kolotočarske" .

babulkomale
15. apr 2024

@lakebabe ja nikomu moje saty nenutim, rovnako aj ja nosim tricka. Otazka znela inak, ale nevadi.

autor
15. apr 2024

@babulkomale páči sa mi to , chodím do roboty deň čo deň , mám 23 rokov , hypotéku, rodinný dom , auto . Na všetko som tvrdo makala od 15 rokov. V živote som nemala nikdy nič značkové tak som si chcela dopriať jedno hlupe tričko. Dala som za neho 55€ odkladala som si z výplaty tak si mi to nečudujte že sa pýtam Vás o radu či mi ho vyreklamuju. Hádam mám na to nárok keď som si ho poctivo kúpila

lakebabe
15. apr 2024

@babulkomale nos co chceš a nechaj ľudí nosit co chcú oni nemusíš rozumieť všetkému💁‍♀️ nech si kazdy chodí aj vo vreci keď sa mu to paci

babulkomale
15. apr 2024

Samozrejme ze mas narok. To nikto nepopiera. Mna to proste zaujimalo, tak som sa spytala. Hypoteka s tym nic nema...nebudem sa pytat cudzich zien na ulici, preco to nosia. Si tu anonymne, tak som sa spytala.

babulkomale
15. apr 2024

@lakebabe
Nemusis utocit, normalne som sa spytala, okrem ineho aj preto, co sama pises:
"Tieto tričká sú velmi slabej kvality. Guess všeobecne upustil a ma katastrofálne materiály. Určite to reklamuj, kde si ho kúpila"

lakebabe
15. apr 2024

@babulkomale načo riešiš stále to iste dokola? Nikto na teba neutoci , utocis ty keď tie veci nazyvas kolotocarske ako z osady. Konštatujem že guess upustil z kvality nie , že je kolotocarsky.
Vieš prečo ich ľudia nosia? Lebo sa im ten dizajn páči . Neviem čo viac chceš počuť.
Pyta sa na reklamáciu ju nezaujíma ci sa to tebe paci

babulkomale
15. apr 2024

@lakebabe ja chapem, ze ju to to nezaujima. Mna to zaujima. Pisem to iste, lebo ty pises stale nieco ine, na co sa nepytam 😃
Ale dobre, uz chapem.

viktoriaxxx
16. apr 2024

@lakebabe diky, skvelá rada.. A inak fakt upustil Guess od kvality.. Ja som si nejakých 5 rokov dozadu kúpila botasky a vydržali mi dodnes. A tie čo som si kúpila pred rokom, katastrofa. Normálne mi na jednej strane botasky z vnútornej strany zišla farba (zospodu ako je nart bolo čierne lemovanie). A podotýkam, že som ich neprala v práčke ☝️. Tie staré som už aj prala a sú v poriadku, stále s minimálnym znakom nosenia.. Ani kabelky už nie sú co boli.. S porovnaním kabeliek od MK sú dosť s kvalitou dole 🥺

lakebabe
16. apr 2024

@viktoriaxxx guess už ide dolu vodou už tam nenakupujem kedysi som mala od nich všetko od tenisiek búnd kabeliek. Už skoro nič bohužiaľ aj keď sa mi niektoré veci páčia ale uz nekupim po terajšom fiasku s ruksakom za 150 eur ktorý sa po roku normálne rozpadol ale ze uplne

babulkomale
16. apr 2024

@lakebabe to sedi s mojou skusenostou s tzv.znackami - tymi drahsimi lebo vsak vsetko je v podstate nejaka znacka.
Nechapem, ci je to kvoli zisku, ze vyrobia este nekvalitnejsie a este lacnejsie ako nejaky Cinan, aby nasobne draho predali. Ale sesternica si kupila ruksak v stanku na dovolenke, kedze znackovy sa jej roztrhal a ten stankovy jej sluzi roky a nic mu nie je.
A takych skusenosti mam fakt vela, uz neminam na drahy brak, aj tak je vacsinou dizajnersky dost ubohy.

lakebabe
16. apr 2024

@babulkomale ja kúpim keď sa mi vec paci podľa výzoru neriešim prioritne cenu a značku. Miesto tohoto rozpadnuteho som si akútne kúpila ruksak za 15 eur v Auparku ani neviem aká značka,lebo som súrne nejaký potrebovala. A je kvalitnejšie spracovaný ako ten za 150. Takže vždy je to o náhode , ale preto radsej kúpim niekde kde nerobia problém s reklamáciou keby nahodou

kathhii
16. apr 2024

@babulkomale mne sa to tiež nepáči... Ale keby to tomu dotyčnému aj pristálo, tak nehovorím nič... Ale keď sa to niekomu páči, nech si šetrí, kúpi, nosí a ukazuje sa v tom , a hlavne nech si to užije. Je mi ľúto, keď sa drahé veci takto kazia, to by sa nemalo stávať. Keď to bohužiaľ dnes už nie je že keď to stojí viac tak by to mohlo aj viac vydržať.
Niekedy ( nie vždy) je to len taká "drahá handra"... Preto sa značkám vyhýbam oblúkom.

abcdefgh666
16. apr 2024

@lakebabe presne..ja som si kupila v Rakusku triko je to 5 alebo 6 rokov a periem ho casto na 30stup a stale vypada super

stanulienkat
16. apr 2024

Urcite reklamuj.

lakebabe
16. apr 2024

@abcdefgh666 ja som mala podobne to guess icon stalo vtedy 50 eur ale prala som ho aj do sušičky dávala a predala potom ako nové o dva roky tu
To teraz také robia biedne

bela30
16. apr 2024

Reklamuj urcite. Pokial si nemala na stitku papierovom vyslovene napisane, ze kamienky mozu odpadavat mali by ti reklamovat. Mne reklamovali takto tricko Guess aj Karl Lagerfeld. Len asi prisli na to, ze maju vela reklamacii pre tento dovod, tak ako som spomenula vyssie, zacali to pisat na stitky, ze kamienky mozu odpadavat, tak neviem, ze co tym ako chcu povedat, predpokladam, ze asi to, ze to nespada uz pod reklamaciu, ked je to tam uvedene.

lakebabe
16. apr 2024

@bela30 to vážne tam Začali písať?😳 to si uz budem musieť na to dávať pozor

bela30
16. apr 2024

@lakebabe Ano, ja som dostala take tricko od manzela priamo z predajne Guess a tam to bolo napisane.

lakebabe
16. apr 2024

@bela30 no super to už budú ozaj kryti

viktoriaxxx
16. apr 2024

@lakebabe úplne s Vami súhlasím. Pre mňa to už bola posledná kúpa, keď sa mi nejako zapáči niečo tu na MK tak si kúpim. Ja tiež primárne neriešim cenu, ale ak už mám za niečo zaplatiť, tak očakávam, že to vydrží.. A odkedy začal Guess dávať vyrábať do tretích krajín, tak je to katastrofa.. A tiež veľa vecí, ktoré mam no name sú v omnoho lepšej kondícii aj po rokoch ako tie, aj keď nesú svetoznámu značku.. 😉

lakebabe
16. apr 2024

@viktoriaxxx presne ale už sa pokazil aj CK a Hilfiger tieto nove kolekcie aj tenisky som terez musela reklamovat po roku. Škoda lebo som mala tie značky rada

viktoriaxxx
16. apr 2024

@lakebabe CK už veľmi dávno skončil s dobrou výrobou a TH ma dosť prekvapuje.. Ja som kúpila manželovi dve tričká a šitie jedna katastrofa 🙈🤦.. Takže od nich už tiež nič neberiem..

lakebabe
16. apr 2024

@viktoriaxxx diesel detto 😄za chvíľu nebude kde nakupovať

viktoriaxxx
16. apr 2024

@lakebabe presne.. Diesel už niekoľko rokov nekupujem 🙈.. Tak ostali už len drahé značky ako LV (u neho mi, ale vadí, že najviac fakeuju), potom Dior, ten mám ešte rada, ten sa drží. Aj co sa týka kozmetiky.. KL mi pride nezaujímavý 🤷.. No a naostatok Fendi.. Ale to už by som musela ísť kradnúť 🤣🤣.. Ozaj škoda, že tie výroby produktov dali robiť Číne a tretím krajinám, chápem, že ich tlačí trh dole a hľadajú lacnejšie alternatívy, ale takto si len kazia meno. Kedysi stačilo mať ozaj pár kusov kvalitných značiek a vydržali roky rokuce.. No dnes 🤦🤷..

lakebabe
16. apr 2024

@viktoriaxxx presne tak kvalita ide dolu vodou mam pocit ze obyčajne tričko z tezenis vydrží viac