icon

Je tu kresťan, ktorému chodia smsky?

21. sep 2020

Dobrý den!
Chcela by som sa opýtať, či je tu niekto, kto verí v Boha a teda otazka znie. Chodia niekomu z vás sväté smsky? Vďaka.
Prosím ľudi, ktorí chcú provokačne reagovať, nech sa zdržia ak majú aspoň kúsok charakteru. Vďaka.

ciernysokol
21. sep 2020

A ako ti chodia svate smsky? Mna to strasne zaujima. V dobrom.

letta88
21. sep 2020

Ano, verim v Boha, ale ziadne sväté smsky mi nechodia.

rusalinka
21. sep 2020

aj mňa zaujíma, že aké sú ti sväté smsky 🙂

acrobaleno
21. sep 2020

Toto by zaujímalo aj mňa...akože sms od Boha? Moderné odpustky? Pošleš sms na č 1111 za 3 euri a pošlú ti rozhrešenie?

janinah
21. sep 2020

je to nejaký citát zo sv.písma na daný deň,chodili kolegyni..mne chodia maily v adventnom čase

roselka
21. sep 2020

Ahoj 🙂 Neviem, či myslíš niečo takéto 🙂 Mám to už dlho aktivované, niekoľko rokov...je to zadarmo. Len som poslala "Ano" na to číslo. Má to pod záštitou Emauz 🙂

pribinak
21. sep 2020

Môžu ti chodiť SMS s náboženským obsahom, napr citáty z písma, ale určite nie sväté. Sú to obyčajne SMS, nie sväté.

solange7
21. sep 2020

Ty si asi chcela napísať smsky s obsahom z biblie a nazvala si ich sväté, že?

asia83
21. sep 2020

Prosím vás, čítajte viac kníh. Vyjadrujte sa správne.

autor
21. sep 2020

Áno tie sms, čo napísala
@roselka

autor
21. sep 2020

@janinah
@roselka
@pribinak
@solange7
A ako sa vám to zdá? Sú tie sms v pohode?

pribinak
21. sep 2020

Ja nič take nedostávam, ak by som dostávala a vadilo by mi to, tak požiadam o zablokovanie

roselka
21. sep 2020

Ja to mám ako také denné povzbudenie a zamyslenie, takže pre mňa skvelá vec. Taktiež dostávam cez ne informácie o rôznych udalostiach, akciách v tomto duchu. Odporúčam aj túto aplikáciu "Zamyslenia", na každý deň. 😊

autor
21. sep 2020

@roselka ďakujem za vysvetlenie 🙂