Je tu nejaká obeť podvodníka z Bazos.sk?
Musim aj ked nerada priznat, ze som naletela podvodnikovi. na bazos.sk som dala inzerat, ze kupim kociar concord do 120 euro. a ozvala sa mi pani slavka, ze mi ponuka za 100 euro concord neo. chcela, aby som jej peniaze previedla na ucet, tak som aj urobila. no a dnes som citala upozornenie na zenu, ci muza, nevime, co robi tieto veci, ze ponuka tovar, ktory nema, zhrabne peniaze a tovar a ani svoje peniazky nikdy neuvidite. patrala som na nete a zistila som, ze som uz asi 10 podvedena pravdepodobne tou istou osobou. podla cisla uctu a podla mena majitela uctu by malo ist o tu istu osobu. neviem, co dalej.... zvazuje podanie trestneho ozamenia. ak ma niektora podobnu skusenost, prosim ozvite sa. dikes.
dobry den,
zhanam ludi okradnutych podvodnickou zuzanou schvarzovou , bytom Francisciho 716/3, Prievidza , nar. 27.08.1983 ,na podanie hromadneho trestneho oznamenia . prosim, piste mi mail na : dolapenie.podvodnicky.schvarzovej.z.prievidze@c... , kludne mi preposlite celu mailovu komunikaciu s nou. dakujem 🙂musime ju dostat ! nech neokrada dovercivych ludi !!!dakujem.
Dobrý deň, bol som okradnutý podvodníčkou ing.luciarumanova@centrum.sk na bazos.sk.
Dal som zalohu 160€ z celkovej sumy 260 €. Jedná sa o tento inzerát. http://pc.bazos.sk/inzerat/56261904/Playstation...
S pani Luciou som mal aj ja problem ked som od nej kupoval iphone. Po asi mesacnej komunikacii ked sa vyhovarala ze mi posle tovar a neskor uz peniaze ktore som od nej ziadal vratit mi ich nakoniec vlozila na moj ucet v banke. Aj to po vyhrazkach kde som skusil snad vsetko az nakoniec som si zistil vdaka znamosti adresu aj kontakt na pana ktoremu som poslat peniaze na ucet. Upozornoval som ju ze na nu podam trestne oznamenie ona pre zmenu ze poda na mna za krive obvinenie a podobne tak ze toto velmi na nu nezabera. Nuz netreba sa vzdavat a na danu pani tlacit kazdy jeden den a skusat vselico mozne az sumu vrati. Mne sa to podarila vdaka tomu ze budem otravovat toho pana ktoremu som to poslal na ucet. Peniaze som poukazal na tento ucet: 0372240822/0900
Vela stastia.
Ps: pisal som aj na bazos a ich podporu a zaslal vysvetlenie + zadal ip adresu odkial pani zasielala emailovu komunikaciu nech tuto ip zablokuju aby uz nepraktikovala tuto nekalu cinnost na inych ludoch no asi sa na to vykaslali.
Mam otazku či sa niekto nestretol s podvodníkom ktorý má čislo učtu 2910591363/1100 ? Prosim ozvite sa ako niečo o ňo viete
Zuzana Schvarcova, na ňu pozor, mala som záujem o iphone, no poslala mi fotky, ktoré vyzerali ako stiahnuté z iného inzerátu a komunikácia s ňou katastrofa..tiež chcela zálohu a zbytok ked mi príde tovar. Nezdalo sa mi to celkom seriozne, aj to aká bola nepríjemná ked som jej povedala že si to ešte premyslím. Vraj jej je plný internet, ako okráda ľudí.
😨 Predsa len je najspolahlivejší osobný odber. Nikdy neposielať nič vopred.
veľká vdaka za toto forum, že som sa o nej dozvedela čo to je zač inak by som bola ľahšia asi o 200€ 🤐
Aj ja som naletela na bazoši na telefon nokia c3,ale sme to hneť stopli na pošte aby peniaze nedostal,a udali na políciu,hneť zistili na polícii kto to je podla adresy aj keť nebola dobre viditeľná,nakoniec nám povedali že sme neboli prví oklamaný,chlapec mal s toho súd,a peniaze nám pošta nakoniec vrátila takže nikdy to tak nenechávajte že šak to nebolo veľa peňazí,on takto nazbieral koľko, keť to bolo iba 50eur a keby sme to tak nechali tak by dalej okrádal ľudí,a obohacoval sa,to čo nám poslal nebol ani telefon ale kus plastu,takže radšej osobný odber aby ste vedeli a videli čo vlastne kupujete.....
Dobry den,pridavam sa k obetiam...nemate nahodou niekto nepekne skusenosti s mgr.ivana.polkova@gmail.com?ak ani ozvite sa prosim dakujem
POZOR! žIADAM O POMOC!!
HLADAM LUDI KTORY BOLI OKLAMANI.OKRADNUTI TyMTO PANOM
tieto informacie by som chcela predložiť na stažnosť do TV JOJ :LADISLAV LANG
MALá MAňA 91
941 45 MAňA..
0948320259
0919182662
tibor kosiarik banska bystrica ...podvodnik na bazos.sk !
Ja som tiež naletela podvodnikovi menom Jan Klimeš.na bazosi predaval nový tablet.ale ked mi prisiel displej bol prasknuty a vobec nic neslo.zapnut isiel ale viac nic.dajte si nanho pozor.adresu ma Jan Klimeš Pribinova8 bratislava1
Dalsia zlodejka na Bazos.sk Scarlett Lodererova Bratiskava t.c:0903221300.Dala si poslat peniaze na ucet a tovar neprisiel.Po kontaktovani sa vyhovara ze som si nepoziadala o doporucenu zasielku tak tovar poslala obycajne.Dobre to ma vymyslene uznajte sami koho by to napadlo?
Roland Rafay Kosice -tiez podvodnik na bazosi,poslal balik so starym tickom za 40 eur./nuz cigan z vychodu/.
Na Slovensku nie su normalne obchody ??? To preco takto kupujete ?
Ja som sa ulakomila na cenu tenisiek convers vraj raz nosene original za 25€.No nekup to a fakt vyzerali super.Potom mi pani napisala ze vsetci co nakupuju obnosene veci na bazosi si zasluzia aby im tovar neprisiel 🙂
@triciachloebrody Aby sa ludia ako Ty mohli spytat.Dojemne verim,ze to robis aj Ty
Edita alebo Mona Pelerova vraj Michalovce ma oklamala na detskom nutrilone za 40 eur.....jej č. učtu je SK0409000000005116134660 a telefon 0945445986 ...ešte niekoho oklamal na bazoši?
Mam skusenost pri objednavani cez Bazos,aj ked je pravda,ze sa mi to stalo len raz.Dotycny predaval vraj kvoli ruseniu obchodu tovar znacky Tomy Hilfiger a vystupoval pod menom Roland Rafay z Kosic.Poslal mi stary brak za 42 eur.Uz podla mena je to Kosicky cigan ktory takto okrada ludi.Nech mu padnu na uzitok a skoda,ze ho jeho ciganska mater vobec porodila.Inac mam s Bazosom velmi dobre skusenosti.No co uz stalo sa.
@stula Náhodou som objavila teraz tento príspevok o tomto ZDENKOVI MATEČEKOVI z BB,som tiež jedna z obetí tohto podvodníka ktorý oklamal po celom Slovensku vyše tisíc ľudí, podala som na neho trestné oznámenie a viem aj o ďalších ktorí to urobili... po čase prišlo oznámenie od vyšetrovateľky, ale ako sa to skončilo neviem...bol vôbec potrestaný?.. ako som zistila on už pár rokov podniká ďalej,veď má z čoho keď si na nás oklamaných vtedy ,,zarobil" vyše 6 miliónov SK,určite nikomu nič nevrátil a ako som zistila tak má ďalšie dlžoby v poisťovniach a všetko sa mu zase prepečie..toto je tiež príklad aký máme právny štát, podvodníci vyhrávajú a obetiam ostanú iba oči pre plač.. .ako sa on môže každý deň pozrieť do zrkadla a nehanbiť sa aj pred svojou rodinou a kolegami...
Aj ja som nalela na bazosi.,podvodnici su dvaja muz a zena,inzeruju pod menami Katka,Kata,Monika ,Anna Zlochova a cisla pouzivaju:0940950956,,,,0940130885, ako som zistila takto ""pracuju ""aj CR.Ak ste mali tiez s nimi takutu skusenost ozvite sa mi.dakujem
Ahojte aj ja som naletela na bazosi... kupovala som kabelku od dotycnej ktora vravela ze je v zahranici jej cislo uctu bolo SK4202000000002741873553 volala sa "Z" prosim ak bol niekto podobne oklamany a peniaze zaslal na tento ucet napiste mi
dakujem
@zuzanka1707
Dobry den. Ozvite sa mi na kikuska197@gmail.com. Podame trestne oznamenie
@luciaone dobry den ja som no toto cislo uctu zaslala 50 €

AHOJ POLICIA A ANI BANKA NEMOZE S TYM NIC ROBIT,MNE SA STALO OMYLOM SOM POSLALA SVOJE PENIAZE NA INY UCET,POMYLILA SOM SI JEDNO CISLO A BANKA NEVEDELA S TYM NIC UROBIT,V TVOJOM PRIPADE SA JEDNA O PRIESTUPOK AK SKODA NEPRIESIAHNE 266EUR,A JE TO VELMI KOMPLIKOVANE A ESTE AJ SKODU VYMAHAT VSETKO SI MUSIS PLATIT SAMA SUDNE POPLATKY ZA KONANIE,TO JE U NAS TAKY SYSTEM PROSTE,CHAPEM TO ALE JE TO TAKK,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.....