Je tu niekto na pokecanie?
Ja som pozerala s muzom hokej a taky nervak to bol,ze som sa uplne prebrala. Tak skoro nezaspim 🙈
@h2 veru nezaspala , bodaj by , ale po tom čo so sa dozvedela včera o desiatej večer , spat je to posledné na čo teraz myslím
@nikolka1986 ako sa život otočí o 380 stupňov . Muž bol na urológii že ma zapal semenníka a nakoniec je z toho nádor , čaká ho operácia 😭
Vo štvrtok bol na urológii a tam ho vypísal do nemocnice že sa mu od 15.2 ten zapal lieči dlho , využíval 4 balenia antibiotík čo mu dal dr , včera sme išli že na príjem , druhý dr ho vyšetril , urobil sono , a povedal že to neni zapal 😭😭😭že nádor 😭😭
rakovina semenníkov má 95% úspešnosť vyliečenia a okrem toho aj pomerne dobrú znasanlivost keďže ňou trpia zvyčajne mladí muži 20-40r, prajem skoré uzdravenie
ak ťa to ukľudní a pomôže, tak aj ja napíšem a zároveň súhlasím, že tento typ onkologického ochorenia je veľmi dobre liečiteľný, tak ako píše príspevok vyššie. Poznám 3 chlapov kt. si tým prešli a dnes všetko v poriadku. Držím palce a skoré uzdravenie!
Prajem veľa síl aby ste mohli byť oporov Vášho muža Verím,že to zvládne a bude všetko ok.

Ahoj.