icon

Je veštba - rituál zárukou zmeny osudu lásky?

nikussska93
14. mar 2016

Pekny vecer prajem 🙂 ani neviem ako vsetko zhrnut,ale napisem to takto.Mam priatela s ktorym uz tohto roku budeme mat vyrocie 6 rokov.Ja 23 a on 25.Minuly rok som navstivila vesticu lebo som bola zufala co sa tykalo studia.A ked som tam uz tak sedela,tak som sa opytala aj na vztah.A vtedy to prislo..vraj ma miluje,aj ja jeho no o 2 ci 3 roky sa s nim rozidem kvoli niecomu co sa mne nebude pacit..teda ja ho opustim,ale on ma bude stale milovat.Dotklo sa ma to uz len preto,ze ja som ta co ma nizke sebavedomie a vzdy som si myslela,ze to ON by sa somnou rozisiel,ze niesom pre neho dost dobra.Avsak asi pred mesiacom moja znama bola zvedava na svoju buducnost tak napisala tiez nejakej vestici..a potom kedze mala este cas,tak sa spytala na mna a ta jej povedala to iste..ze on nie je muzom v mojom osude,ale vraj ak sa budem kazdy den modlit alebo vykonam nejake ritualy,tak si ho viem vsunut do osudu.Viem,ze zniem ako sialena,ale velmi ma to trapi..lubim ho a aj on mna,ale vestici tiez verim a hlavne aj preto,ze tie ostatne veci co mi povedala sa uz naplnili..Mam sa bat?mali ste niekto podobny osud a zmenili ste ho?Dakujem za kazdy podnet zienky :(

Strana
z2
deltaa
14. mar 2016

@mima4 nie vsetko z okultizmu je zle a proti Bohu, napríklad masáže, jóga a meditácia sú mnoho prospešné, mimochodom sú aj veštkyne ktoré veštia prostredníctvom strážnych anjelov a teda čo jej povolia to vidia, respektíve, čo chce Boh to jej ukáže a dovolí to vidí ostatné jej neukáže, mnohí mávajú veštecké a vizionárske sny a to ani nemusia veštiť. Ale tiež som toho názoru, že toho skutočne zlého a čoho sa vyvarovať je dosť.

mima4
14. mar 2016

@deltaa podla Bozieho slova je to zle a Bohu sa to protivi, neberiem pravdaze normalne masaze... myslim ze sa chapeme. Ja osobne odporucam ruky prec od toho...ono to moze na oko pomoct..ale tym ze sa takto otvaraju dvere inému svetu, moze sa to prejavit v niecom inom - vo vztahoch, v zdravi... a ist aj na deti a nasledujuce generacie.

januska20
14. mar 2016

@mima4 suhlasim s tymto nazorom,ale musim priznat,ze som tiez navstevovala taketo osoby az pokial som nespadla na samu rit (nebudem tu opisovat detaily,tak slepo a naivne som im doverovala)..
a vtedy som si povedala,ze uz NIKDY viac nebudem pokusat a budem doverovat Bohu.. a vsetko to trapenie,ktore som vtedy prezivala som mu odovzdala..
a nic lepsie som nemohla urobit..
a az vtedy som nasla pokoj,ktory som hladala..
takze @nikussska93 - vyskusaj to..

mima4
14. mar 2016

@januska20 super 🙂 tesim sa s tebou!

deltaa
14. mar 2016

@mima4 ono sa to uz deje, tie dvere su uz otvorene ... veda sa cim dalej tym viac priklana k existencii dalsich priestorov dimenzii a co je za nimi ? ludia to budu chciet preskumat tak boli stvoreni tak ich Boh stvoril, je to ich ludska prirodzena vlastnost

mima4
14. mar 2016

@deltaa na to by som sa nevyhovarala, pravdaze je to na kazdom cloveku, ako sa rozhodne, kazdy z nas si sam ponesie dosledky, Bohuzial, neraz aj nase deti, rodinny prislusnici...

nikussska93
autor
14. mar 2016

@worker_falcon tu skor ide o to,ze ta pani pri ktorej som bola si nepyta peniaze..iba ak jej clovek nieco hodi a ja som jej po vestbe dala 5€ nakolko viac by som nezaplatila.Ja na vestenie neverim a som s nim stastna len som chcela poukazat nato,ze je tu taka moznost a ja som sa zamyslala preco by to tak malo skoncit,ked sme spolu stastni

nikussska93
autor
14. mar 2016

@deltaa dakujem za peknu a pozitivnu odpoved.Asi ma tu zle zeny pochopili alebo som to zle interpretovala..ja som tam isla s uplne inou vecou nakolko som mala problemy a povedala som si,ze to skusim.Ako som uz pisala tak ta vestica si nepyta peniaze vopred ani po,len ak jej dany clovek nieco necha a ja som dala 5€ maximum.Skor ma zarazilo,ze znama za nou bola este davno lebo jej dceru muz tyra a chcela vediet kedy to trapenie skonci,tak jej to nechcela povedat,ale potom povedala a bohuzial splnilo sa...

nikussska93
autor
14. mar 2016

@stary_ujco Ak viete niekoho hodnotit len podla toho,ze navstivil vesticu,tak je to smutne..to,ze som niekoho takeho navstivila je len moja vec a hlavne som tam isla s inou vecou,nakolko dana pani vestica si nepyta ziadne peniaze za vestenie,ale jej vestby su pravdive(mam to uz overene od znamej)

nikussska93
autor
14. mar 2016

@januska20 Dakujem Vam 🙂 Lenze tu ide o to ako opakujem mna to trapi,ale idem dalej a neriesim to..skor ma zaujimalo,ze ci mal niekto podobnu vestbu ako ja a ci sa to splnilo,lebo ta vestica,pri ktorej som bola vestila znamej a vsetko sa jej este aj datumovo splnilo

nikussska93
autor
14. mar 2016

@warholette Ja vztah este nechcem posuvat nikam nakolko nemam este doriesenu karieru a pod,ja som skor chcela vediet ci niekomu vestica vyvestila nieco podobne a ci sa to splnilo 🙂 Tu islo o zvedavost a nie,ze teraz sa chcem kvoli tomu nedajboze zabit..mam sice nizke sebavedomie,ale pracujem natom a moj partner mi pomaha nakolko som prekonala tazke a zle obdobie...

deltaa
14. mar 2016

@nikussska93 ono vacsinou chodia ludia za takymito druhmi a praktikami ked maju nejake obavy alebo problemy (ja som tiez mala) a nevedia si dat rady. Ak si spokojna je podla teba vsetko vporiadku a ty nevidis ziadne problemy alebo obavy tak to nech tak, vypust to jednym uchom dnu a druhym von. A ak by sa to nahodou aj stalo alebo by k tomu viedlo tak si povies aha tak asi nekecala 😉 to by som ti asi poradila mimochodom zevraj osud sa vacsinou neda menit, to raz povedala jedna vestkyna ze oni nedokazu ani osud ovplyvnit ani ho nijako zmenit ze to moze iba ten najvyssi respektive zazrakom a ze vsetko co sa stane je uz ovplyvnene terajsim momentom uz ten dotvara buducnost 😉

nikussska93
autor
14. mar 2016

@misel0806 nekrmila som lebo dana vestica peniaze nepyta za svoje vestby 🙂 ja som skor bola len zvedava ci mal niekto podobnu skusenost nic viac

nikussska93
autor
14. mar 2016

@deltaa tak mne len povedala tolko,ze ak ho milujete tak,ak sa budete modlit k Bohu a vazit si kazdy den s nim,tak moze to byt Vas muz aj dokonca zivota 🙂

nikussska93
autor
14. mar 2016

@slnecnica174 ja sa tou vestbou neriadim len som bola zvedava ci niekto z Vas mal podobnu vestbu a ci vysla alebo nie..mam 23 no zivot sa somnou nemaznal,ale to je uz na dlhsie..preto tento partner je pre mna vsetko co mam..

deltaa
14. mar 2016

@nikussska93 to je svata pravda, ak si cenime tu spravnu osobu tak niet o com ....

misel0806
14. mar 2016

@nikussska93 tak aj ked ti to nerobila za peniaze podla mna je to cista fraska svoj zivot a osud mi by som s takymi zenami nekonzultovala. A ako som hovorila niektore ti viac ublizia ako pomozu to je moj nazor no.😚😚

nikussska93
autor
14. mar 2016

@misel0806 Ďakujem ešte raz 🙂 za rady..utvrdila som sa len vtom,že ja sama rozhodnem čo spravím a čo nie 🙂
@deltaa Presne tak 🙂 A my dvaja sme si toho už dosť preskákali,preto viem,že sama rozhodnem ako to bude pokračovať dalej

misel0806
14. mar 2016

@nikussska93 mudre rozhodnutie za svoj zivot vztah si zodpovedna ti a nie nejake vestice. Aki zivot si vytvoris taky ho budes mat. Drzim ✊✊✊✊

nikussska93
autor
14. mar 2016

@misel0806 To je pravda 🙂 Ak sa smiem spýtať vy ste už vydatá? 🙂 alebo ešte nie? lebo včera som tu aj čítala ženy,ktoré sem prispievajú,že koľko majú čakať aby ich partner požiadal o ruku,tak ma to zaujalo,že niektoré by čakali aj celý život ak ho milujú a niektoré,že je správne si dať limit napr. 2 roky a potom sa s ním rozísť ak sa nevie rozhýbať ;)

misel0806
14. mar 2016

@nikussska93 ano som vydata a bemam este ani tridsat.. Vydavala som sa ked som cakala babenko. Ale v dnesnej dobe papier neni dolezity ku stastiu. Je to len formalita. Ak sa dvaja miluju dokazu fungovat aj bez papiera... 😋😋😋😋

tony128
Odpoveď bola odstránená
tony128
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2