icon

Je veštba - rituál zárukou zmeny osudu lásky?

nikussska93
14. mar 2016

Pekny vecer prajem 🙂 ani neviem ako vsetko zhrnut,ale napisem to takto.Mam priatela s ktorym uz tohto roku budeme mat vyrocie 6 rokov.Ja 23 a on 25.Minuly rok som navstivila vesticu lebo som bola zufala co sa tykalo studia.A ked som tam uz tak sedela,tak som sa opytala aj na vztah.A vtedy to prislo..vraj ma miluje,aj ja jeho no o 2 ci 3 roky sa s nim rozidem kvoli niecomu co sa mne nebude pacit..teda ja ho opustim,ale on ma bude stale milovat.Dotklo sa ma to uz len preto,ze ja som ta co ma nizke sebavedomie a vzdy som si myslela,ze to ON by sa somnou rozisiel,ze niesom pre neho dost dobra.Avsak asi pred mesiacom moja znama bola zvedava na svoju buducnost tak napisala tiez nejakej vestici..a potom kedze mala este cas,tak sa spytala na mna a ta jej povedala to iste..ze on nie je muzom v mojom osude,ale vraj ak sa budem kazdy den modlit alebo vykonam nejake ritualy,tak si ho viem vsunut do osudu.Viem,ze zniem ako sialena,ale velmi ma to trapi..lubim ho a aj on mna,ale vestici tiez verim a hlavne aj preto,ze tie ostatne veci co mi povedala sa uz naplnili..Mam sa bat?mali ste niekto podobny osud a zmenili ste ho?Dakujem za kazdy podnet zienky :(

Strana
z2
warholette
14. mar 2016

@nikussska93 pffft, tak ked ti nie je sudeny, tak ti nie je sudeny. Preco chces ist silou mocou proti osudu? To nezmenis... Radsej to ukonci rovno.
PS: A potom zacni pracovat na svojom sebavedomi, najdi si niekoho, kto si ta bude vazit, a po siestich rokoch aj niekam vztah posunut.

lintu
14. mar 2016

Nemal by to byť skôr tvoj partner, kto by sa mal báť? Podľa prvej veštby to budeš práve ty, ktorá budeš iniciovať rozchod 😕 Pozri, asi darmo budeš teraz rozmýšľať, čo ako a prečo sa asi stane. Hra na veštenie je už len preto zlá, lebo určité osoby sa po nej prestávajú sústrediť na prítomnosť a žijú viac budúcnosťou. Strachujú sa, vymýšľajú, pôsobia ako švihnuté....chtiac nechtiac tým sami vnášajú do vzťahov len napätie a zlú energiu. Ok, dostala si návod, ako predísť svojmu osudu. Ak v rámci neho nemáš nikoho zabiť alebo niekomu ublížiť, tak ho pre svoj pokoj vyskúšaj a dobre. Potom šup naspäť do reality, tešiť sa z toho, čo ešte stále máš 🙂 Ak sa má niečo stať, tak sa to i tak stane. Dôvody pochopíš až v danom momente alebo neskôr.

mircalla
14. mar 2016

Vestba je jedine zarukou, ze prides o peniaze, ktore das takzvanej vestknyni podvodnicke, nakolko su to bludy

Pokial mas pochybnosti o svojou vztahu, ries to s partnerom, nie s vestkynou....si dospela zena, ci ako?

Ludia, pouzivajte zdravy rozum

timea7
14. mar 2016

@nikussska93 fakt máš 23 rokov, keď veriš takýmto nezmyslom?

stary_ujco
14. mar 2016

V záujme toho chlapa: rozid sa s ním. Ešte asi chudák nezistil, čo ma doma...
Ps: ak ti za 50 eur vybavím stretnutie s inou vesticou, čo ti povie, aby si sa ho držala, lebo je to muž tvojho života, tak budeš kludnejsia? A ak chceš byť ešte kludnejsia, donesiem ti aj vrecko bylinkovej zmesi, čo mu dáš vypiť a bude navždy len tvoj. Len za 20 eur.

worker_falcon
14. mar 2016

Nemyslis vazne. Urcite je to zart... Dufam.
Ako mozete verit vesticiam? A dokonca takym, co vestia na dialku, o tretej osobe. Ved to je uplna hovadina.
Tym, ze nad tym rozmyslas a stale sa v tom piples, si vlastne opakujes dokola loz. A vies, ze 100x opakovana loz sa stane pravdou. Lebo tomu uveris a zoberies to za fakt.
Keby ti niekto, komu veris, povedal, ze do 3 rokov spachas samovrazdu, a ty by si ho neposlala niekam do ****, tak tu samovrazdu spachas.
Ale kludne si verte, comu len chcete.

mircalla
14. mar 2016

@stary_ujco 🙂)

katuliena82
14. mar 2016

vestica by nemala take veci cloveku ani hovorit, lebo za 3 roky sa clovek dokaze velmi zmenit a zbytocne mu vsunie do hlavy nieco, co s avobec nemusi stat. Aj psychicky silnemu cloveku by v hlave hlodalo, keby mu niekto povedal nepriaznivu predpoved ohladom zdravia atd.. vzhladom k tomu ako prezivas vestbu ohladom rozchodu s priatelom (je to priatel, nie je to otec tvojich 4 deti atd...ludia sa rozchadzaju), tak si uz vestit nedavaj. Si panom a strojcom osudu. Ale aj tak si myslim, ze ti to vtlkli do hlavy tak dokonale, ze ti to bude v hlavicke pri kazdej hadke vrtat.

mircalla
14. mar 2016

@katuliena82 vestica by ani nemala existovat, zakazala by som to ako podvodny zdroj prijmu

katuliena82
14. mar 2016

@mircalla ja som bola u vestice pred rokmi...a povedala som jej, ze som v tazkom obdobi a chcem pocut len dobre veci. Nic zle. A ona bola zlata, povedala mi naozaj len pozitivne veci, v tej chvili som to potrebovala pocut a zaujimave je ze jej fakt vysli veci, ktorym som vtedy neverila. Odisla som odtial s nadejou, ze tazke obdobie pominie. Takze je naozaj na nich, ci cloveka nakopnu, alebo zakopu.... ale boal som tam raz, odvtedy som dospela a vyrastla a naozaj sa povazujem za toho, kto je najviac zodpovedny za svoj zivot a ziadne barlicky v podobe vestice mi nepomozu. Ale kopec ludi tam chodi ako na klavir, spoliehaju sa na nejake stastie a svoj zivot neziju...uz by som nesla, je zbytocne vediet nieco negativne dopredu, treba svoj zivot zit co najlepsie podla vedomia a svedomia 🙂

bonaqa2013
14. mar 2016

@katuliena82 kopec ľudí tam chodí ako na klavír... - to naozaj??? sa mi nechce veriť...

silaviat
14. mar 2016

bola som cca u 4 "kartarok" neverim tomu ale tak clovek tvor zvedavy skusila som .. a ked odmyslim omacky z beznej psychologie tak kazda povedala daco ine a v podstate sa splnilo lento,o by povedal i daky psycholog ... bezne veci co sa dali predpokladat .. ak budes nad tym stale premyslat a budes z toho nervna tak sa rozidete lebo tvoja psychyka je uz teraz narusena.. pokus sa to dostat z hlavy a nemysliet na to- co sa ma stat stane sa to nezmenis ,, ale zmenit mozes svojespravanie 😉

segga
14. mar 2016

@nikussska93 V Tvojom dlhociznom prispevku je len jedno tvrdenie pravdive - a to, ze si blazniva. Ked niekto chodi k vesticiam, kartarkam a este aj za tieto nezmysli plati, nic ine ako trapenie sa nad ich vymyslenymi odpovedami si ani nezasluzi....Mozno trochu drsne, ale moj nazor.... 😝

moni244
14. mar 2016

@nikussska93 na to mozem napisat och moj boze 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jolinka
14. mar 2016

no tak co sa tyka ZARUK 😉 😉 ehm ehm. Jedinou zarukou tu je zaruceny prijem vestice z penazeniek zufalych a naivnych osob s nizkym sebavedomim 😎 😎

katuliena82
14. mar 2016

@bonaqa2013 citala som jeden rozhovor s nejakou vesticou, su ludia co minaju na vestcov obrovske peniaze...

stardust
14. mar 2016

niektore vestice vedia velmi dobre odhadnut vlastnosti ludi a myslim, ze podla toho aj "vestia".

jana_eyre
14. mar 2016

ja takymto veciam nedoverujem /aj ja som bola u vestice ako podpora mojej kamaratke a teda neviem, moj osud teda dopadol dost inak - bolo to uz as 10r dozadu 😅 napr. so svojim ciernovlasym muzom som sa uz mala rozist a mala som mat tri deti s nejakym blondakom 😅 - no moj muz sa zatial neprefarbil a cakame tretie dieta/

ale ak ty tomu veris a pomoze ti to - raz som citala clanok od nejakej vraj znamej a dobrej vestice.. ta povedala nieco v tom zmysle, ze osud cloveka nie je len jeden a meni sa kazdym rozhodnutim cloveka, ktory zije svoj zivot..

cize ked sa zajtra rano zobudis a pojdes hned do obchodu zmenis si osud tym, ze napr. stretnes staru znamu, ktora ti mozno preberie muza.. ak sa zajtra rano rozhodnes ostat doma, tak ju nestretnes a nikto ti ho nepreberie 😀 /to su samozrejme len priklady, ja vestica nie som/ tym vlastne asi vysvetluju vestice aj svoje nenaplnene vestby..

kassandra25
14. mar 2016

a prečo sa s tým vôbec trápiš? Ved ked ty máš ty nižšie sebavedomie z vás dvoch, nemyslíš si, že to bude aj oveľa lepšie pre váš vzťah, ked sa skutočne jedného upršaného dňa skončí? A príde niekto lepší, pri kom budeš mať úplne bodové supra sebavedomie a vobec nikdy nebudeš riešiť otázku typu vzťah, lebo nový priateľ ti ho tak bude podsúvať, že on ťa povedie tam, kde s týmto tu nemáš šancu sa nikdy dostať? ži si svoj život s tým , čo ťa robí šťastnou a pri kom ťa robí šťastnou, myslím, že nateraz nemáš silu , ani chuť a ani to sebavedomie s týmto súčastným ten vzťah ukončiť, ale ked raz spraví to, čo ta nerobí šťastnou, tak ten krok už sprav.

barnica
14. mar 2016

zmeniť vieš všetko načo naberieš odvahu a keď otvoríš srdce žiadna veštba ti určite vzťah neukončí alebo nevnesie doňho problém. Skôr ak budeš naďalej veriť že veštica mala pravdu tak si ten problém umelo v mysli vytvoríš a začnú ti vadiť aj veci ktoré si predtým prehliadala a budeš im pripisovať väčší význam ako majú. Ja si prečítam horoskop bola som už aj u veštice ale skôr to beriem ako srandu nie ako niečo čo sa reálne musí naplniť do bodky. Uvediem príklad: Keby ti povedala že do troch rokov umrieš pri autonehode tak by si nechodila odvtedy autom ani po ceste aby sa to náhodou nesplnilo? Nie! Tak prečo hľadať problém tam kde nieje🙂 Hlavu hore ak sa ľúbite bude všetko ok 🙂 a ja vám to zo srdca prajem

mircalla
14. mar 2016

Pocas MD ucim anglinu.ale teraz som na to kapla.idem robit vesticu,nikam sa nemusim trepat,budu chodit ku mne a za dvacku,nie ze 10 eur co mam vydrete za tu anglinu sj s cestou

emilia25
14. mar 2016

No často som volala vesticism ohladne domu natrafila som dokonca na jednu ktora mi povedala ze pri 3 detoch to ťažko.asi 2 vesci sa celkom trafili ze oddnes do 3 rokov mali pravdu to bol rok 2011 a rok 2013 sme kupovali dom pri 3 detoch.takže nie je vestica ako vestica.este kamaratkyna mama mi vestila z ruky.uz vtedy sme chceli 4 deti to sme spolu len chodili ale vtomto sme mali jasno vtedy mi povedala ze nie 4 ale 3deti budem mat.no a mam 4.aj ked 3 chalanov boh vie ci to nahodou nevidela ako chalanov to by veru sedelo.kazdy si robi osud sam.

jolinka
14. mar 2016

@jana_eyre takym to stylom, ze kazdym krokom ci cinom zmenim svoj osud...mame kazdy po miliony osudov 😉 Ano, kazde nase rozhodnutie, i mimovolne ci banalne nas niekde nasmeruje a co? Ktory z tychto milionov osudov vidi nejaka vestica ??

Uprimne poviem, ze vestica vidi leda tak velke HOUNO 😀 😀 😀 ... potom uz je len na jej sikovnosti, ako vie to "houno" okecat a predat... 😝 😝 Ta co je sikovnejsie , vyrecnejsia a lepsie sa vyzna v ludoch...ma i vacsiu "uspesnost" rozumej plnejsiu penazenku. 😉

Nic viac nic menej, starociami sa ludska hlupost a ludska naivita v spojeni so zvedavostou a tuzbou menit "osud" nemeni... a su ludia ktori to vedia vyuzit vo svoj prospech.

tenerifka
14. mar 2016

Ked si zoberieme, ze aj takito ludia maju volebne pravo, tak sa nicomu necudujme....
Ja by som bola za to, aby k volbam mohli ist ludia len od urcitej urovne IQ

jolinka
14. mar 2016

@emilia25 to slovo ze vestice sa v niecom "trafili" presne vystihuje podstatu vestenia. Vsak daco treba povedat, a vzhladom na vek, pohlavie a odhad cloveka sa v niecom "trafia" a cim viac sa trafia, tym je lepsia reklama a viac ludi pride.

mircalla
14. mar 2016

@tenerifka to by potom rozhodne nevyhral Smer🙂, tiez by som bola za

slnecnica174
14. mar 2016

@nikussska93 Napadlo ich, ze ked mas len 23 rokov, ze to urcite este neni definitivny partner😉 Prosim ta, prestan verit takymto zvastom a radsej na tom vztahu pracuj, ak nechces, aby tvoj partner zdupkal, pretoze asi keby si mu toto povedala, zacal by uvazovat, ci s takou zenou ma zmysel zit a rozide sa s tebou on😉

misel0806
14. mar 2016

@nikussska93 vestenie je totalna kokotina. Vies kolkotakych bolo never takym veciam su to bluudy. Vestice len klamu povedia ti to a to zoberu nekrestanske peniaze potom sa tym clovek len trapi a aj tak to neni pravda... Ja som tiez mala vyvestene ze nas vztah bude trvat asi tak rok a rozchod navrhnem ja. Lenze vestica sa kapanek sekla zobrala love a mne dobre pomotala hlavu nezmyslamy.. Lenze jej to nevyslo s muzom som uz desat rokov a casom som to hodila za hlavu. Takze taketo veci vestenie numerologia su debiliny ja tomu vobec neverim bud sama sebou ja si myslim ze nazor od vestice je to posledne co potrebujes ku stastiu.. Neries to nedovol aby ti negat.myslienky zatemnili rozum. Si este mlada sustred sa na svojho chlapa a nepocuvaj nejaku samaritanku a hlavne ju nekrm peniazmi lebo ti to skor ublizi ako pomoze😄😄😄😄

deltaa
14. mar 2016

veštkýň je veľmi veľa, tie dobré aj tie dosť zlé. Ono veštenie nie je zlé ani poniektoré veštkyne, ale všetko ma svoje čierne aj biele stránky. Ja mám osobné skúsenosti priamo aj v veštkyňou aj s ľudmi čo si sami veštia doma . Veštkyne využíva aj polícia pri hľadaní nezvestných ľudí, zložité prípady keď sa nemajú žiadne indície tak idú za veštkyňou, lenže veštkyne fungujú tak, že oni vidia v hlave obrazy takže preto niektoré nedokážu dostačne zreteľne vidieť a teda povedať a opísať to alebo aj cez pocity napríklad či je človek ešte živý dokážu sa k nemu preniesť a podobne, prípadne aj na mape so závažím aj to vedia vyhľadať osoby, tých techník je stráááášne veľa. Ale sú určité veci ktoré veštkyne nepovedia buď sa boja aby človeku ešte viac nepriťažili alebo nevedia ako by zareagoval. Žiadna veštkyňa si nevezme na zodpovednosť a nebodaj na svedomie že vám povie že 24.5.2020 vás ráno keď budete prechádzať pri zastávke na druhú stranu chodníka zrazí auto a vy zomriete. Ona uvidí ten obraz ale môže vás tak jedine varovať aby ste si vtedy dávali veliký pozor keď budete prechádzať cez cestu. Mne sa splnilo všetko teda zatiaľ čo mi veštkyňa povedala a aj také veľmi súkromné názory ktoré som nikdy nikomu nepovedala a rôzne vnútorné dilemy takže viem že ona skutočne mi veštila a nebola to len taka nejaká domáca kartárka, ktorá si v knihe číta význam kariet aby vedela čo vytiahla. Mne konkrétne veštenie pomohlo v tom, že som sa uistila v tom, ako konám a že to splním ale že to nebude hneď, ale že sa nemusím v živote báť, že patrím k tým ľuďom čo vedia kedy sa rozhodovať srdcom a kedy treba rozum 😉 Ale 50 eur by som nikomu nezaplatila sú veštkyne aj za 10 eur a môžte si položiť 3 otázky, mne spravila pri druhom veštení aj takúto akciu 😉

mima4
14. mar 2016

@nikussska93

pozri, vestenie patri do okultizmu, je teda zle, je to vzbura voci Bohu a prinasa zlo do zivota cloveka aj rodiny... takze áno, máš sa čoho báť...

Strana
z2