Je vhodné vziať deti na protest?
Ahojte,ako to vidíte vy? Išli by ste?
Mám 3 deti,8,6 a 15 mesačné,a uvažujem ísť zajtra v Bratislave na protest, ale neviem či je to dobrý nápad🤔.Keby že som sama,tak idem na každý,ale s deťmi si niesom istá,a nechať ich nemám u koho.
Bol už niekto na tých predchádzajúcich,bývajú tam aj rodiny s deťmi?
Ďakujem za odpovede.🤗
Ano, úplne bežne sú tam celé rodiny, aj kočíky, len sa pripravte na hluk a brutalne pozitívnu energiu👍🇸🇰🇪🇺
Tiež tam vidím rodiny s deťmi ale vzhľadom na vypätú situáciu by som deti rozhodne nebrala...v KE bolo 20 000 ľudí v Ba tipujem bude ešte viac..
Koalícia robí všetko preto aby sa ľudia báli prísť ..o tom im ide, vyvolať strach...ja dúfam že všetko dopadne dobre a v kľude ...jediný kto je tam schopný podsunúť výtržnosti je samotný diabol Fico a tváriť ja nič ja muzikant ..raz dúfam sa bude zodpovedať za tento úpadok .
@kika845 a ty kde žiješ ? V krajine zázrakov?
tak,pre tentoraz zostan radsej doma...budeme tam aj za teba...
Veľa ľudí, dav a hluk. Ustrážiť deti je náročné na každej väčšej akcii. Ja by som s deťmi nešla....a ešte k tomu stúpa chorobnosť, niekto tam na vás kýchne a budete zasoplení aj vy. Ale je to na Tebe, ty si rodič.
@apolka77 a nie? Niekto ,,uctieva ,,PS,niekto Smer,niekto Matoviča ..... verí im každé jedno slovo ,berú ich ako Bohov ,čo povedia tak ľudia im to ,,žerú,,a robia presne to čo im povedia,že je správne v tej danej situácii spraviť a ľudia to spravia.Čiže to nie je fanatizmus? Nech sa páči tu je definícia -Fanatizmus je krajný stupeň oddanosti nejakej myšlienke alebo veci, založený na slepej viere v správnosť svojich názorov a činov. Sprevádza ho neznášanlivosť voči inému presvedčeniu a názorom, neschopnosť zaujať kritický postoj k sebe a svojim skutkom
@kofilka33 zajtrajšie protesty nemajú s fanatizmom nič spoločné !
Je to postoj za slobodu, demokraciu . Tak ako v 89.
Mne opozícia nemusí masírovať mozog ja vidím aké kroky robí dnešná koalícia a kto tu vládne akým spôsobom . Sedliackym rozumom by to malo byť každému jasné.
Takže buď to vôbec nesledujes alebo si úplne mimo
Nie, s ucastou deti na proteste som nesuhlasila ani ako bezdetna. Teraz cakame druhe, nechystam sa protestovat lebo neviem, aka haved sa postavi vedla mna a napadne ma.
Chodia rodiny s deťmi bežne. V auguste v tých 35° horúčavách som tam videla deti a zvládali to lepšie ako rodičia. Odporúčam ísť niekde na koniec, ďalej od pódia. Keď odídete o niečo skôr vyhnete sa aj davu a preplneným MHD.
S detmi v ziadnom pripade - dav je nepredvidatelny, staci aby sa vyvolala panika a tie deti tam udupu. Ani nahodou by som to neriskovala
Ja som dnes bola v Ke aj s kocikom, boli sme na konci, bolo vela ludi s detmi, samozrejme nie niekde pod tribunou, urcite pojdem aj na buduce… pred casom ked som sa pytala mami co robila v 89 a povedala mi ze bola so mnou doma lebo sa bala, uvedomila som si ze ja nechcem dat dcere rovnaku odpoved…
@jarmila2010 ❤
@lienka.7 prečo niesom normálna?
Zdá sa ti v poriadku o niekom toto tvrdiť?
Ja nepíšem že idem,len že nad tým uvažujem,a zvažujem pre a proti ,práve kôli deťom..
Rozhodne ich úmyselne ohrozovať nechcem...To ide veľmi dobre tým čo tu teraz vládnu☝️..takže kľud 🙌
@17alexis ďakujem za odpoveď🙂
@prasiatko30 ďakujem za názor🙂
Chodim na protesty pravidelne a bezne aj s detmi - mam styri. Deti to maju radi, chapu suvislosti.
Najviac sa mi paci ako o nebezpecnych protestoch pise niekto, kto na ne nechodi 😀
Protesty su strazene, vsade policajti, uzatvorene cele priestranstvo, medzi ludmi chodia dobrovolnici a dozeraju, ci je vsetko v poriadku, ci nie je niekomu zle, atd.
Recnici na podiu opakuju ze ide o pokojne a nenasilne zhromazdenie.
Zhora je to monitorovane dronmi, davaju sa instrukcie, co robit, ak niekto zacne robit bordel.
Tento strach tu rozsieva jeden hnusny zbabely uboziak a je na nas, aby sme mu ukazali, ze sa nedame zastrasit. Ide o buducnost nasich deti. Taka je prosta pravda.
Kto nesuhlasi s touto vladou a nejde na protest, tak nema pravo nadavat. Len tym ukazuje, ze mu vlastne sucasny skorumpovany k diktature smerujuci rezim vyhovuje.
@soldi 👏👏👏 presne tak.
Dnes jedna známa sa mi sťažuje na politiku aké je tu všetko na houby..býva v KE od centra 10 minút pešo!!!...pýtam sa či ide na protest ,,,nie, chrbát má bolí ...Wtf...ako niektorí fakt by si zaslúžili..nie sú schopný prejsť pol kilometra ..
Ale budú prví na všetko nadávať.
Určite nie
Wtf, ake utekanie 😀 Su to uplne normalne slusne zhromazdenia. Uplne bezne tam chodia ludia s detmi, je ich tam skutocne plno.
@dannieja aj tak by sa to dalo povedať,ďakujem🙂
Autorka - len na uvod nikdy som nevolila nikoho zo súčasnej koalície, ale Vallovi povodne z Ps sa nezvyšovali hneď platy aj jeho starostom? Nezvyšoval viac ako raz miestne dane? Nezaťažíl rodiny parkovacou politikou? Neokradol mestske casti o financie na školy? Nekona v prospech developerov a záujmových skupin (odpustenie Kmotrikovi 50% dane za štadión), Neobsadil úrady neodbornikmi len preto, že mu robili kampan a nevyhodil dlhoročných zamestnancov? Pôjdeš aj na protest za zvrhnutie celého aparátu Magistratu, ktorý ničí Bratislavu? To si naozaj niekto mysli, že keď sa spojí SaS, PS, KDH a Matovic, tak vytvoria spojenie, ktoré povedie tuto krajinu niekam?

@tamta žiaľ nemám,ak aj tak len tie staršie by som mohla u babky,ale malá bezomňa nevydrží..