icon

Je vhodné vziať deti na protest?

23. jan 2025

Ahojte,ako to vidíte vy? Išli by ste?
Mám 3 deti,8,6 a 15 mesačné,a uvažujem ísť zajtra v Bratislave na protest, ale neviem či je to dobrý nápad🤔.Keby že som sama,tak idem na každý,ale s deťmi si niesom istá,a nechať ich nemám u koho.
Bol už niekto na tých predchádzajúcich,bývajú tam aj rodiny s deťmi?
Ďakujem za odpovede.🤗

gribka1
24. jan 2025

@sante81 Google alebo IA

sevrin
24. jan 2025

@matej2227 ja nemám deda už takmer 20 rokov. Neviem čo za idiotská poznámka to od teba bola.

sante81
24. jan 2025

@biba_18 môj príspevok bol mienený jemne sarkasticky.
Väčšinou tí, ktorí by nevolili súčasnú opozíciu, tak sme dezole, Fico voliči, vypatlanci, atď 👏

sante81
24. jan 2025

@gribka1 zaujímali ma názory žien na MK 🙂

biba_18
24. jan 2025

@sante81 znova by som zopakovala to čo platilo o tom očkovaní - pokiaľ je človek slušný a neagresívny, možno aj naivný ale neklame, nie je dôvod nazývať ho dezolátom. mám najlepšiu kamošku smeráčku…

gribka1
24. jan 2025

@sante81 Aha, a splnilo očakávania?

gribka1
24. jan 2025

@biba_18 Vážne? Ja by som chcela mať niekoho kto ten smer uznáva, aspoň by som vedela ako to má v hlave nastavené. Netvrdím, že zle. No tu, ak sa človek pýta akí majú názor, nič sa nedozvie.

biba_18
24. jan 2025

@gribka1 ona má nejaký blok v sebe, prišla za dzurindu o prácu v štátnom podniku a odvtedy viní každého z toho brehu ☺️ plus v práci nemá nikoho, s kým by sa mohla otvorene baviť o politike, tak nemá ako konfrontovať svoje názory. to jej podľa mňa dosť deformuje pohľad na vec…

biba_18
24. jan 2025

@gribka1 plus je bez chlapa a fico sa tak rád stavia do pozície obdivovateľa žien a aký má voči nim rešpekt a úctu… no čo ti poviem 🤦‍♀️

sevrin
24. jan 2025

V Humennom mal byť antiprotest na podporu ficoidnej vlády, nakoniec tam neprišiel nikto 😂

gribka1
24. jan 2025

@biba_18 Škoda, chcela by som tie duše chápať. Ale aspoň ťa má 👍

gribka1
24. jan 2025

@sevrin Humenné, bašta Fica? Tí proti sa boja prejaviť, sú menšina.

kika845
24. jan 2025

@sante81 smutne je kolki su ockovani, testovani iba preto ze by ich nepustili do prace, uz zabudli na tie casy ked si musela ukazovat pri vstupe do obchodu QR kod aby si mohla ist do obchodu (v niektorych, nie vsetkych), inak tam nepustili,

gribka1
24. jan 2025

@kika845 Ja sa nepamätám, že by som bola extra obmedzovaná. Buď test alebo očkovanie, stále sa dalo vybrať.

bosorkabb
24. jan 2025

Tuším v BA je aj rodinná zóna som čítala.
Ale ja by som s deťmi nešla. Ešte s jedným ako tak ale 3 určite nie.

kika845
24. jan 2025

@gribka1 ze nemozes ist ani len z okresu do okresu, ze ta bez testu nepustia do obchodu, bez respiratora do roboty? Tak ak ti pride normalne ze musis stat minimalne pol hodinu aby ti vysparali nos a potom cela stastna s pocitom ze uz konecne si mozes chodit do obchodu, a o tyzden zas ttak potom skvele, toto je az otrocka mentalita, prepac, moj nazor je taky ze to bol len test kolko vydrzime,

gribka1
24. jan 2025

@kika845 Nebolo to normálne, neskutočne ma to vytáčalo, ale nezdieľam názor, že očkovať sa museli. No nemuseli.

biba_18
24. jan 2025

@kika845 a čo, vydržala si?

kika845
24. jan 2025

@gribka1 no vidis uz si napisala ze ta to vytacalo, pred tym si napisala ze si sa necitila extra obmedzovana, spomenula si si

elli333
24. jan 2025

@kika845 a mna vytaca, ze niekoho vytacali opatrenia aby sa covid nesiril. Vies kolko ludi zomrelo a kolko by ich bolo zomrelo keby opatrenia neboli? Covid nebol Matovicovym vymyslom. Covid bol celosvetovy problem, ale tu sa vytvara atmosfera akoby si vsetko bola vymyslela byvala vlada a teraz tato nas prisla spasit...no aleluja, alebo ale.huja? No nieco z toho 😀

gribka1
24. jan 2025

@kika845 Necítila som sa tak extra obmedzovaná, aby som sa dala očkovať. To, že sa mi to nepáčilo a vytáčalo na tom nič nemení.

gribka1
24. jan 2025

@elli333 Dodám k tebe, že aj keby tam bol Pelle, inak by to nevyzeralo.

kika845
24. jan 2025

@biba_18 k tym trollom - trolla si predstavujem ako privrzenca, alebo aktivneho clena nejake strany, neries kolko vydrzia ostatni, ale ci vydrzis ty

biba_18
24. jan 2025

@kika845 to že ty si to tak predstavuješ je jedna vec, realita druhá. a ak by som ja chcela robiť trola tak by som vydržala a by som ho aj robila. ty si sa pýtala v tom príspevku na mamičky na koníku - tak prečo nemám písať o nich??

kika845
24. jan 2025

@elli333 ved tu nikto nepise ze covid bol Matovicov vymysel, a napriklad Remisova v nejakom rozhovore vravi ze bola 3x ockovana a 3 x dostala covid, takze tolko k vakcinam, daj si aj booster aj co chces, nikto ti nezakazuje, alebo neprikazuje?

kika845
24. jan 2025

@biba_18 co? 😆 ved kto ti tu pise ze nemozes hovorit o mamickach ci co?

elli333
24. jan 2025

@kika845 ja som 3x ockovana a ano nikto mi to neprikazal 🙂. Ziadne ockovanie nefunguje tak, ze ta ochrani pred chorobou na 100% ked s nou prides do styku. Vacsina ockovania funguje tak, ze skratka priebeh choroby bude omnoho miernejsi

biba_18
24. jan 2025

@kika845 nevieš čo si písala?

biba_18
24. jan 2025

@elli333 očkovanie proti covidu je jediná vakcína ktorá ma viac negatívnych účinkov na neočkovaných ako na očkovaných 😂

kvieta
24. jan 2025

@biba_18 Najprv som nechápala, čo to píšeš...😉🙂