icon

Je všade cenzúra proti písaniu o protestoch?

19. dec 2023

Aj tu? Je všade cenzúra že nepíše o aktuálnych protestoch u nás proti zmenám fickovcov? Do basy s nimi!

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mamina7070
20. dec 2023

ludia si zvolili aj ked je pravda ze nebolo velmi z coho vyberat

takze namiesto protestov mali ist ludia volit nieco ine

annm81
20. dec 2023

@miriam11 Sklenenú guľu, čo vidí budúcnosť, nemá nikto. Ale niektorí z nás majú aspoň pamäť.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
nikyball
20. dec 2023

počkaj ty tu ako zostavas iba kvoli rodičaku ????? :D :D :D

1ryba
Odpoveď bola odstránená
mima172
20. dec 2023

Tak mne sa zdá, že tie články a fotky na mňa o chvíľu vyskočia aj spoza gauča, takže žiadna cenzúra. Naše médiá sú prevažne liberálne, absolútne preferujúce súčasnú opozíciu, čiže je toho až až.

mapa
20. dec 2023

@miriam11 napis co pozitivne urobil ficot a jeho banda zlodejov od roku 2006, ked sa prvy krat dostal k moci. Postupne mozes, ja mam cas a som hlavne velmi zvedava, co pozitivne vytvoril napr. Konkretne pre teba...

annm81
20. dec 2023

@miriam11 Ja od súčasnej opozície očakávam štandardnú vládu, ktorá nebude napojená na mafiu, bude jasne orientovaná na našich spojencov v EÚ a NATO, nebude platená z Ruska za to, že šíri dezinformácie, nebude nesystémovými úplatkami pre dôchodcov zakrývať miliardové krádeže na diaľniciach, sanitkách, cétečkach atď., nebude sa venovať únosom cudzích štátnych príslušníkov ani znásilňovaniu neplnoletých v ústavnej starostlivosti, nebude sa snažíť prekaziť vyšetrovanie závažnej ekonomickej trestnej činnosti ani oslobodiť právoplatne odsúdených našich ľudí, nebude sa snažiť odstrániť štandardné médiá a najväčší nepriatelia pre ňu nebudú mimovládky. V súčasnej situácii by mi toto prišlo podstatne lepšie ako to, čo nás zjavne čaká.

katulienkax
20. dec 2023

@annm81
@annm81 ja ostavam hlavne kvoli tomu ze mam male deti, ale uz im vtlkam do hlav, zeby mali potom odist za lepsim. Kebyze deti nemam, tiez odidem. Ale uz mam svoj vek aj zazemie tuna, ale mladi schopnejsi odidu

viestta
20. dec 2023

@miriam11 je mi v podstate jedno kto bude skladat vladu pokial bude bojovat proti korupcii, za vymozitelnost prava a zabezpeci stabilne podnikatelske prostredie. Pretoze od tychto troch bodov sa odvija vsetko, socialne istoty, dostatok penazi v statnom rozpocte na riesenie zdravotncstva, skolstva, infrastruktury aj kultury.
Skus napisat, ktory z tych troch bodov naplna Ficova vlada.

roja01
20. dec 2023

Ja si myslim, ze rodiny a dochodci su stedro podporovani. Kde na vysnenom zapade moze byt mlada mamicka do 3 rokov doma. Dochodky su nizke, no primerane k platom. Stabilne podnikatelske prostredie zatial nebolo za ziadnej vlady a korupcia tu bola za kazdej vlady.

miskakyska
20. dec 2023

Otvorím Google a prvé na mňa vybehlo
https://myzilina.sme.sk/c/23259044/zilinou-sa-n...

autor
20. dec 2023

@nikyball áno správne si pochopila. Som na SK kvôli rodičáku, lebo toto jediné tu je fajn že sa žena môže venovať deťom doma 3 roky. Čo myslíš, prečo tu ostávajú ešte nejaké mladé rodiny? Ale je to do plaču že nebyť rodičáku takmer všetci újdú, lebo ostatok je tu pod psa.

pkgirl30
20. dec 2023

Myslím si že diskusie na tieto témy by už mohli skončiť keďže to nemá žiaden význam. Tie dva tábory ľudí, ktorí protestujú teraz a protestovali pred voľbami sú tak rozhádané že si už nikdy v živote nebudú rozumieť. vedie to len k ďalším a ďalším hádkam.

mapa
20. dec 2023

@miriam11 fiha, po hodine som tu od teba cakala status o pozitivach a uspechoch sucasnej vlady (a tych dalsich jeho predchadzajucich) aspon na pol strany. A ty si nenasla ani jednu vyhodu? Ci su iba nezverejnitelne, lebo stale platia protikorupcne zakony?
@pkgirl30 je velmi potrebne diskutovat. A poukazovat na to, ze zatial co predchadzajuci protestujuci boli z vascej casti dezolati pozvazani na autobusoch a potom zlodeji bez argumentov, len s vymyslenymi neexistujucimi hrozbami; sucasni protestujuci su ludia, ktori si nechcu ukradnut pravny stat a dovolit vladnut luze bez akychkolvek pozitivnych vizii a moralnych zabran...

macekovam
20. dec 2023

Tak o protestoch opozície sa vždy menej píše.. Aj v minulosti to tak bolo. Nepamätáš?

pkgirl30
20. dec 2023

@mapa no vidíš ani diskutovať nevieš len urážať...urážky patria do diskusie? Akým právom niekoho nazývaš dezolat? čo ti tí ľudia urobili? Na politikov nadávaj koľko chceš... jasné primitív sa nájde aj na jednej aj na druhej strane, ale nemať toľko inteligencie sadnúť si normálne bez urážok...môžu sa hanbiť ľudia aj na jednej aj na druhej strane čo len urážať dokážu....

autor
20. dec 2023

@pkgirl30 tu už nejde o hádky ale o fakty. Pozri čo robía. Znižovať tresty za ekonomické rozkrádačky a rušiť špeciálnu prokuratúru? Vieš aký to má dopad na tento štát. V podstate presne vedia kde patria a kde byšli sk by sa do vlády nedostali. Všetci pôjdu skôr či neskôr sedieť, alebo újdu ako henten do Francúzka. Robia hanbu v EU, videla si výstup v EU parlamente Beňovej 🤮?

mapa
20. dec 2023

@pkgirl30 ale ja dokazem diskutovat, na diskusiu su potrebne argumenty. Dezolat nie je nadavka, jazyk sa vyvija, napr. nemocnice v dezolatnom stave tu mame vdaka korupcii za Meciara a Fica. A co ki urobili ti ludia? Bez uvedomenia si cohokolvek dovolili navrat mafie s absolutne negativnymi nasledkami do buducna...
https://reginazapad.rtvs.sk/relacie-a-rubriky/s...

autor
20. dec 2023

Hlavne že pred voľbami sa Beňová dušovala ako nesúhladí s Ficom a smerom. Je taká istá ako jej kumpáni.

https://plus.noviny.sk/868753-pocuvajte-ma-vy-p...

nikyball
20. dec 2023

tak toto mi uplne ale uplne staci :D nakoniec je to tu vlastne uplne fajn :D :D :D

owecka
20. dec 2023

Nehnevaj sa, ale ja som bola tiez na proteste, aj s malym dietatom, boli tam aj mamicky s kocikmi, netreba sa vyhovarat, ze nemozem prist, treba prist...treba kvoli tomu, co sa deje, kvoli nasim detom...aj ked, ja uz pracujem na tom, aby sme vsetci odisli v najkratsom moznom case prec...

pkgirl30
20. dec 2023

Áno vidím čo robia....a presne ide o fakty a chcem konečne tie fakty počuť, chcem vidieť že nájdu dôkazy na to že Fico a jeho banda patria do väzenia. Raz sa toho snáď dočkáme, hádam to s tými protestami ľudia dokážu, zvrhnúť túto vládu

annm81
20. dec 2023

@pkgirl30 Pane bože, a potom sa divte, že vás volajú tak lichotivo, ako vás volajú. Koľko dôkazov ešte potrebuješ? Prevalilo sa toľko káuz ficových vlád za toľké miliardy a toľko morálne nechutných káuz, a to všetko nekompenzované čimkoľvek pozitívnym (vo všetkých možných rebríčkoch sa vďaka Ficovi prepadáme), že tvoj príspevok môže súdny človek považovať buď len za prejav provokácie, veľmi dlhého zimného spánku, alebo nie najvyššej inteligencie.

cajomila
20. dec 2023

@janinah 🤣

stanulienkat
20. dec 2023

@pkgirl30 urcite im niekto nieco dokaze, ked rozlozili sudnictvo, rozlozili stat, rusia kvoli tomu prokuraturu. Zabezpecuju beztrestnost nasich ludi...atd. Mozno sa nieco zmeni, ked si dezolati vytiahnu hlavy z vlastnych analov. Prajem ti,aby si to rozlozene sudnictvo raz okusila na vlastnej kozi. Raz pochopis, ked nedostanes dochodok, lebo ti ukradnu aj vankus spod hlavy. A nie, PS nas nespasi, len sme cakali, ze sa opat zaradime k vyspelym kulturnym statom s normalnym spravovanim krajiny. Bohuzial, butathotov je tu stale vela. Patrime k najtupsim narodom v Europe. Aj to o niecom vypoveda. Aj statusy ako tvoj. Ty si nesledovala videa z polovnickej chaty?????????? Pripada ti to normalne???????? Vo vyspelych krajinach by uz sedeli v base, len v tejto dzamahirii sa im nic nestane. A este maju podporu idiotov.My zrejme do Europy nepatrime, ale k primitivnym rusom. Len nechapem, preco tam dezolati nechodia aspon na dovolenku, uz ked tovar nakupuju z hnusneho zapadu.

pkgirl30
20. dec 2023

@annm81 No ale ľudia kričali včera na uliciach Fico do basy...prečo tam nie je? Prečo pustili Gašpara? Prečo pustili Kaliňáka? Prečo Fica zatkli za to že robil auto štrajk a nie za to čo reálne urobil ? Som si istá že niektorí smeráci kradli, ale prečo ešte nesedia?

roja01
20. dec 2023

Co som pocula v tv, tak napr. v Rakusku ani v Nemecku nemaju specialnu prokuraturu a vraj tresty za korupciu su u nas v sucasnej dobe 4x vyssie ako prave v N. a v R.
Mozno okrem toho, ze chcu zbavit specialneho prokuratora funkcie (kazda jedna vlada si dosadzuje svojich), tak chcu aj usetrit na vydavkoch, ved viete v akom stave je nasa ekonomika po predchodzej vlade.
Aj liberali by si dosadzovali svojich, aj by rusili aj ustanovovali urady a najma by sa potrebovali nabalit, pretoze kazdy novy sa najskor potrebuje sam zabezpecit a az potom mysli aj na druhych. Taky je zial svet.

cubo2
20. dec 2023

@pkgirl30 vieš prečo sa dezoláti nazývajú dezoláti? Lebo ich vnímanie reality a sveta okolo seba je v dezolátnom stave.

Nedokážu rozlíšiť, čo je pravda a čo lož, čo sa stalo a čo sa nestalo (pomreli sme na očkovanie? Nie. Sme očipovaní? Nie. Boli naši muži mobilizovaní? Nie. Boli voľby zrušené? Nie. Boli zmanipulované? Nie. A kopec ďalších..). Fica, Republiku a podobne volia hlavne preto, lebo im ponúka jednoduché vysvetlenie zložitého sveta. Amerika je zlá, Rusko je dobré. Všetko ostatné sa odvíja od toho. Nekvalitné potraviny? Zlá EU. Rusko zaútočilo na na Ukrajinu? To ich určite vyprovokovalo USA. A áno, Fico nedovolí, aby sme tu mali "všade buzerantov". Hlúpe? Áno. Absurdné? Áno. Obmedzené? Áno. Ale taká je realita slovenského voliča.