Je výhra v rádiu skutočná alebo podvod?
vyhral dakto z bvasho okolia, je sutaze v radiach?
niekedy mam pocit ze je to podvod, na druhu stranu, ktovie kolko tam denne ludia posielaju sprav.
@anonym_autor Ja som pred rokmi vyhral vo fun radiu Sodastream pristroj.
A v inom rádiu lístky na koncert, ale už neviem koho. Myslím, že som ich posunul niekomu.
Ale ak myslíš peňažnú výhru, tak si zober, že tam pošle SMSku stotisíc ľudí a aká je šanca, že vyžrebujú teba?
@chrobak7 musia mat neskutocne vynosy...
Peniaze nie ale snad 20 rokov dozadu lístky na koncert 😄
V pôrodnici som ležala s kočkou co jej práve volali z Expresu
@chrobak7 musia mat neskutocne vynosy...
@anonym_autor pocet pravdepodobnosti ste sa v skole ucili, vsak. Tak toto je jeho aplikacia v zivote. Organizator ziadnej loterie sa nikdy nedostane do straty, cim vyssia vyhra, tym viac ludi je ochotnych sa na nu poskladat zo svojho.
Vo FunRadiu pobyt v hoteli- kaštieli
@anonym_autor svagrina vyhrala dovolenkovy pobyt.
Priateľ poslal v sobotu ráno o 9:00 sms a v pondelok vyhral 2000€, v útorok ich mal na účte.
Poslal zasa v sobotu o9:00 a v pondelok telefonovali zasa, ale nepovedal heslo.
Už to ďalej nefunguvalo😅
Ano brat vyhral 30000e
Ano brat vyhral 30000e
@klarissa25 jejo a v ktorom radiu? teraz niekedy? potesiiiii
@klarissa25 jejo a v ktorom radiu? teraz niekedy? potesiiiii
@anonym_autor je to uz par rokov dozadu, fun radio
@anonym_autor je to uz par rokov dozadu, fun radio
@klarissa25 👏 to muselo byt radosti
@anonym_autor je to podvod
@anonym_53989f ďalší čo nikdy nevyhral a preto si myslí, že to je podvod? Toto počúvam o Lote, či súťažiach ( Fun, Expres atd) v radiach už dlho. Nebuď taký neveriaci Tomáš, je to je pravda, len je to fakt veľmi mala pravdepodobnosť- hlavne pri peňažnych vyhrach, tie viac lakaju.
@anonym_53989f nie, nie je to podvod, sesternica môjho muža vyhrala pred mesiacom
Nemusi to byt podvod, len pravdepodobnost byva niekedy taka mala, ze mas vacsiu sancu, ze Ta zasiahne blesk. A teraz vygooglit statistiku, kolko ludi zasiahne blesk;)
@anonym_53989f iba v tom zmysle, ze nedavaju zo svojho. Peniaze sa vyzbieraju na prihlasenych do sutaze. Cast z nich pouziju na uhradu veci s tym spojenych (dane, atd). Cast pokryje vyhry. Cast im ostane.
Je to to iste ako akakolvek loteria, stieracie zreby, a spol.
Vklad uhradia ucastnici, nie poriadatel.
Riaditeľka našej ZŠ vyhrala 10 tisíc na Exprese
@anonym_autor poznám babu, ktorá vyhrala v očkovacej lotérii🤣ja sa malo zapájam, ale vyhrala som TV, lístky na koncert a v rádiu 1500 eur vyhrala kolegyna sedela so mnou v kancelárii.Preco by to mal byť podvod?
@anonym_autor poznám babu, ktorá vyhrala v očkovacej lotérii🤣ja sa malo zapájam, ale vyhrala som TV, lístky na koncert a v rádiu 1500 eur vyhrala kolegyna sedela so mnou v kancelárii.Preco by to mal byť podvod?
@anonym_f31703 v ockovacej aj moja mama aj muz po 100 euro.
No pište kto vyhral najviac, nech si to všetci porovname. 🤪🙃 Funko sa nam zas celkom milo zaguľatilo😁
Sorry moonlight, nemalo to byť tebe, ale všeobecne, tak som to zmazal a prepisal sem.
No pište kto vyhral najviac, nech si to všetci porovname. 🤪🙃 Funko sa nam zas celkom milo zaguľatilo😁
Sorry moonlight, nemalo to byť tebe, ale všeobecne, tak som to zmazal a prepisal sem.
@hellwant oki
Ja som raz vyhrala lístok na dvojdňový festival. Smola bila,že som mala doma malé dieťa, tak som tam šla len na nejaké 3 hodiny
ja vyplnam dotazniky a raz som vyhrala luxusnu veceru v prahe. kedze to mam 5 hodin, tak som im napisala, ze bohuzial sa nemozem zucastnit a oni mi poslali 200€, ze to bol rozpocet na tu veceru 😀
@hellwant ja som vyhrala raz 100 euro v zrebe.
@hellwant ja som vyhrala raz 100 euro v zrebe.
@anonym_autor Ja som 100 vyhral v tej očkovacej loterii. Potom v 3 suťažiach s Jednotou ( rôzne roky) chladničku s mrazničkou( tu som predal), bicykel a nakupne poukažky do Jednoty v hodnote 130 eur. V suťaži s Orionom davnejšie netbook, ten som daroval. V radiu raz kozmeticky baliček a v 2 tombolach, čo na plesy chodime, raz prvu cenu - bicykel a raz špecialnu ovečku😅( tu som vymenil za 6 brojlerov u toho, čo poskytoval tu cenu, my na jahňacinu nie sme, aj keď je zdrava ) a slušne peniaze v Lote.
Ale už mam zo 7 rokov celkom suchoty. Manželka by mohla šťastenu zas potiahnuť par rokov😬😃
@anonym_autor Ja som 100 vyhral v tej očkovacej loterii. Potom v 3 suťažiach s Jednotou ( rôzne roky) chladničku s mrazničkou( tu som predal), bicykel a nakupne poukažky do Jednoty v hodnote 130 eur. V suťaži s Orionom davnejšie netbook, ten som daroval. V radiu raz kozmeticky baliček a v 2 tombolach, čo na plesy chodime, raz prvu cenu - bicykel a raz špecialnu ovečku😅( tu som vymenil za 6 brojlerov u toho, čo poskytoval tu cenu, my na jahňacinu nie sme, aj keď je zdrava ) a slušne peniaze v Lote.
Ale už mam zo 7 rokov celkom suchoty. Manželka by mohla šťastenu zas potiahnuť par rokov😬😃
@hellwant 🙂))

@anonym_autor Ja som pred rokmi vyhral vo fun radiu Sodastream pristroj.
A v inom rádiu lístky na koncert, ale už neviem koho. Myslím, že som ich posunul niekomu.
Ale ak myslíš peňažnú výhru, tak si zober, že tam pošle SMSku stotisíc ľudí a aká je šanca, že vyžrebujú teba?