icon

Je výhra v rádiu skutočná alebo podvod?

30. sep 2025

vyhral dakto z bvasho okolia, je sutaze v radiach?
niekedy mam pocit ze je to podvod, na druhu stranu, ktovie kolko tam denne ludia posielaju sprav.

chrobak7
30. sep 2025

@anonym_autor Ja som pred rokmi vyhral vo fun radiu Sodastream pristroj.

A v inom rádiu lístky na koncert, ale už neviem koho. Myslím, že som ich posunul niekomu.

Ale ak myslíš peňažnú výhru, tak si zober, že tam pošle SMSku stotisíc ľudí a aká je šanca, že vyžrebujú teba?

autor
30. sep 2025
@chrobak7

@anonym_autor Ja som pred rokmi vyhral vo fun radiu Sodastream pristroj.

A v inom rádiu lístky na koncert, ale už neviem koho. Myslím, že som ich posunul niekomu.

Ale ak myslíš peňažnú výhru, tak si zober, že tam pošle SMSku stotisíc ľudí a aká je šanca, že vyžrebujú teba?

@chrobak7 musia mat neskutocne vynosy...

bonboniera
30. sep 2025

Peniaze nie ale snad 20 rokov dozadu lístky na koncert 😄

nikha2809
30. sep 2025

V pôrodnici som ležala s kočkou co jej práve volali z Expresu

viestta
30. sep 2025
@anonym_autor

@chrobak7 musia mat neskutocne vynosy...

@anonym_autor pocet pravdepodobnosti ste sa v skole ucili, vsak. Tak toto je jeho aplikacia v zivote. Organizator ziadnej loterie sa nikdy nedostane do straty, cim vyssia vyhra, tym viac ludi je ochotnych sa na nu poskladat zo svojho.

bagerka
30. sep 2025

Vo FunRadiu pobyt v hoteli- kaštieli

simsalabim
30. sep 2025

@anonym_autor svagrina vyhrala dovolenkovy pobyt.

anonym_a93812
30. sep 2025

Priateľ poslal v sobotu ráno o 9:00 sms a v pondelok vyhral 2000€, v útorok ich mal na účte.
Poslal zasa v sobotu o9:00 a v pondelok telefonovali zasa, ale nepovedal heslo.
Už to ďalej nefunguvalo😅

klarissa25
30. sep 2025

Ano brat vyhral 30000e

autor
30. sep 2025
@klarissa25

Ano brat vyhral 30000e

@klarissa25 jejo a v ktorom radiu? teraz niekedy? potesiiiii

klarissa25
30. sep 2025
@anonym_autor

@klarissa25 jejo a v ktorom radiu? teraz niekedy? potesiiiii

@anonym_autor je to uz par rokov dozadu, fun radio

autor
30. sep 2025
@klarissa25

@anonym_autor je to uz par rokov dozadu, fun radio

@klarissa25 👏 to muselo byt radosti

anonym_53989f
1. okt 2025

@anonym_autor je to podvod

hellwant
1. okt 2025
@anonym_53989f

@anonym_53989f ďalší čo nikdy nevyhral a preto si myslí, že to je podvod? Toto počúvam o Lote, či súťažiach ( Fun, Expres atd) v radiach už dlho. Nebuď taký neveriaci Tomáš, je to je pravda, len je to fakt veľmi mala pravdepodobnosť- hlavne pri peňažnych vyhrach, tie viac lakaju.

anonym_0af335
1. okt 2025
@anonym_53989f

@anonym_53989f nie, nie je to podvod, sesternica môjho muža vyhrala pred mesiacom

sasesoe
1. okt 2025

Nemusi to byt podvod, len pravdepodobnost byva niekedy taka mala, ze mas vacsiu sancu, ze Ta zasiahne blesk. A teraz vygooglit statistiku, kolko ludi zasiahne blesk;)

moonlight1210
1. okt 2025
@anonym_53989f

@anonym_53989f iba v tom zmysle, ze nedavaju zo svojho. Peniaze sa vyzbieraju na prihlasenych do sutaze. Cast z nich pouziju na uhradu veci s tym spojenych (dane, atd). Cast pokryje vyhry. Cast im ostane.

Je to to iste ako akakolvek loteria, stieracie zreby, a spol.
Vklad uhradia ucastnici, nie poriadatel.

weleda123
1. okt 2025

Riaditeľka našej ZŠ vyhrala 10 tisíc na Exprese

anonym_f31703
1. okt 2025

@anonym_autor poznám babu, ktorá vyhrala v očkovacej lotérii🤣ja sa malo zapájam, ale vyhrala som TV, lístky na koncert a v rádiu 1500 eur vyhrala kolegyna sedela so mnou v kancelárii.Preco by to mal byť podvod?

autor
1. okt 2025
@anonym_f31703

@anonym_autor poznám babu, ktorá vyhrala v očkovacej lotérii🤣ja sa malo zapájam, ale vyhrala som TV, lístky na koncert a v rádiu 1500 eur vyhrala kolegyna sedela so mnou v kancelárii.Preco by to mal byť podvod?

@anonym_f31703 v ockovacej aj moja mama aj muz po 100 euro.

hellwant
Autor odpoveď zmazal
hellwant
1. okt 2025

No pište kto vyhral najviac, nech si to všetci porovname. 🤪🙃 Funko sa nam zas celkom milo zaguľatilo😁
Sorry moonlight, nemalo to byť tebe, ale všeobecne, tak som to zmazal a prepisal sem.

moonlight1210
1. okt 2025
@hellwant

No pište kto vyhral najviac, nech si to všetci porovname. 🤪🙃 Funko sa nam zas celkom milo zaguľatilo😁
Sorry moonlight, nemalo to byť tebe, ale všeobecne, tak som to zmazal a prepisal sem.

breznica
1. okt 2025

Ja som raz vyhrala lístok na dvojdňový festival. Smola bila,že som mala doma malé dieťa, tak som tam šla len na nejaké 3 hodiny

soldi
1. okt 2025

ja vyplnam dotazniky a raz som vyhrala luxusnu veceru v prahe. kedze to mam 5 hodin, tak som im napisala, ze bohuzial sa nemozem zucastnit a oni mi poslali 200€, ze to bol rozpocet na tu veceru 😀

autor
1. okt 2025
@hellwant

@hellwant ja som vyhrala raz 100 euro v zrebe.

hellwant
1. okt 2025
@anonym_autor

@hellwant ja som vyhrala raz 100 euro v zrebe.

@anonym_autor Ja som 100 vyhral v tej očkovacej loterii. Potom v 3 suťažiach s Jednotou ( rôzne roky) chladničku s mrazničkou( tu som predal), bicykel a nakupne poukažky do Jednoty v hodnote 130 eur. V suťaži s Orionom davnejšie netbook, ten som daroval. V radiu raz kozmeticky baliček a v 2 tombolach, čo na plesy chodime, raz prvu cenu - bicykel a raz špecialnu ovečku😅( tu som vymenil za 6 brojlerov u toho, čo poskytoval tu cenu, my na jahňacinu nie sme, aj keď je zdrava ) a slušne peniaze v Lote.
Ale už mam zo 7 rokov celkom suchoty. Manželka by mohla šťastenu zas potiahnuť par rokov😬😃

autor
1. okt 2025
@hellwant

@anonym_autor Ja som 100 vyhral v tej očkovacej loterii. Potom v 3 suťažiach s Jednotou ( rôzne roky) chladničku s mrazničkou( tu som predal), bicykel a nakupne poukažky do Jednoty v hodnote 130 eur. V suťaži s Orionom davnejšie netbook, ten som daroval. V radiu raz kozmeticky baliček a v 2 tombolach, čo na plesy chodime, raz prvu cenu - bicykel a raz špecialnu ovečku😅( tu som vymenil za 6 brojlerov u toho, čo poskytoval tu cenu, my na jahňacinu nie sme, aj keď je zdrava ) a slušne peniaze v Lote.
Ale už mam zo 7 rokov celkom suchoty. Manželka by mohla šťastenu zas potiahnuť par rokov😬😃

@hellwant 🙂))