Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julianka777 ahoj.. no zatial len pisomne.. 🙂 a co ty? co mas vsetko na plane?
@jenie123 pisomne?ste si dali sprvait pozvanky? 🙂 no my tiez len pooznamovali,dnes konecne pokupili,tortu upeciem ja,som zvedava ako dopadne,chcem spravit slniecko na oblaciku a potiahnut to takou marschmelou hmotou,hadam sa podari 🙂
@julianka777 🙂 len, ze si o tom tu piseme.. 🙂 nad pozvankami som rozmyslala, ale zatial som to len kazdemu povedala.. ta torta moze byt super, uz si ju robila, ci to bude prvy krat? a co si take pokupila?
@jenie123 ahaa,my sme tiez rozmyslali nad pozvankamy...este som nikdy tortu nepiekla 😅 nakoniec sme jej kupili tu hupacku,bazenik a take suknicky
@julianka777 a co planujes urobit na oslavu na papu? aj nejaku vyzdobu?
@jenie123 chcela som nejake tie tanieriky a tak,len ked som kukala,pride mi to dost drahe...neviem,ak natrafim na lacne,tak by som chcela 🙂 asi urobime chlebiky,alebo misu oblozenu,priatel chcel,aby som este 2 kolace upiekla a pride kamaratka s dcerkou,tak spravim tay malinky kutik s chrumkamy a keksikmy pre krpcov 🙂
@julianka777 🙂 my tam budeme mat krsniatko a tiez som rozmyslala, pozvat kamosku s malou.. nech sa tam maju deti s kym hrat.. 🙂
@basa23 ano zboznuje kone, su jej zivot aj jazdi uz pomerne dlho, len trosku drahy spas 😠 😠 ale co neurobime pre svoje deticky 😵 macko pu torta bude nadherna ja rozmyslam nad tym slnieckom, no uvidim skusim popozerat nejake foto a vybrat si. Konecne sa ti to s tou trojkolkou vyriesilo.
@jenie123 ta torta vyzera velmi krasne mnam sa mi slinky zbehli 😝
ja este nemam ani nic kupene, ani pozvanych hosti, tiez neviem co pripravit, ale tak asi klasika chlebicky, nieco slane, sladke + torta myslim, ze bude toho az az 😀 😀 Budeme to mat buducu nedelu ved aj presne vtedy ma narodeninky presnejsie 20.38 hod. My mame v rodine tuto nedelu aj krst, svagrova krsti maleho tak nieco nahanam este. A on sa narodil tiez v sobotu ako Nici a cas mal 20.37, aky paradox 😵 😵 😵 😵
Inak hlasim nasu prvu celu noc prespatu bez mliecka 😉 😉
@angie267 - gratulujem, my sa este raz budievame, ale nevadi 😉
Nejake nase fotocky prihodim, my sme mali rocik vcera, oslava bude v nedelu, tak mal len taku mini tortu a darceky dostal, mali uspech 🙂 Ja budem robit pre maleho dvojposchodovu, hore smotanovu, dole s parizskym kremom, uvidime, ako to vypali... profi to nebude, ale snad ani hrozne, ved malemu je to aj tak jedno, hlavne, nech sa do nej moze zahryznut 🙂
@angie267 mi oslavujeme den pred Vami malej to presne vyslo na sobotu.jeeej prespata noc aach tej sa ja tak skoro nedockam 😀
@1anicka2 waaau krasna torta 🙂
@anjelicek26 jezis aky zlaty,aj ta torticka je krasna 🙂 uz je chlap rocny 😀
@basa23 - torticku robila suseda, ja budem robit az na oslavu 🙂 Ale sa tesim, chcem dvojposchodovu robit(tenkrat poprve - dolu parizsky krem pre nas a hore smotanovu s broskynami pre Maxa), tuto som robila cvicne minuly tyzden, chcem robit rovnaku, ale len modre hviezdicky 🙂 Chutila fakt super, bola cisto smotanova s broskynami 🙂
@angie267 ako si to urobila, ze ti prespala celu noc..? aj ja by som chcela.. 🙂
@anjelicek26 urcite bude torta super.. ja chcem spravit tiez nejaku speci pre malu.. 🙂 A Max aky je uz velky.. 🙂
@basa23 chcem to robit u svokry, u nas na byte by to bolo o nicom.. Ona ma super zahradu, tam sa dame vsetci a mozme veselo grilovat.. uz sa tesim.. 🙂
@jenie123 - strasne to ubehlo moje drobatko 2.5 kg to uz veru neni. Ale tak aj teraz budu nadherne momenty, ked sa konecne viac rozbeha, zacne viac rozpravat, viacej vnimat, opakovat, hovadiny robit (dnes mi zo stolicky vyliezol, preliezol na stol a zjedol segre zemlu 😕 )... aj sa s nim bude dat viacej robit, uz to vidim na tych dvoch, ze sa spolu viac vyhraju, ze ho neberie uz len ako hracku, ale ako partaka na hranie 🙂 Tieto prazdniny to bolo fakt fajn, vyhrali sa obaja 🙂
@anjelicek26 no ta torta je krasna nato ze si robila prvykrat.som zvedava natu dvojposchodovu.urcite bude krasna.potom foto 😀
@jenie123 tak to hej .budem drzat palce nech len vide pocasie 🙂
@anjelicek26 ani nehovor ako to utieklo, ved len nedavno sa narodili.. teraz to je uplne ine obdobie, nez ked boli babatka, uz je s nimi viacej srandy a este len bude.. Maxik musel byt podareny, ked tak vysiel na stol za zemlickou.. 🙂
@basa23 tak hlasim, uz mam baloniky nakupene.. navecer sme skocili k svokre a este sa dohadovali na drobnostiach.. este nejake pekne umele alebo papierove tanieriky a pohare kupit a snad uz vsetko mame.. zajtra nam nepojde cely den voda, ma porazi.. musim este dnes narobit zasoby.. 🙂
gratulujem všetkým detickam k 1 ročku,hlavne vela zdravicka 🤐
dlho som tu nebola,nejak mam stale čo robit ked uz je Damko vacsi,veru to rýchlo ubehlo to perinkove obdobie a toto je uz uplne o inom,ale myslým že je s nimi vacsia zabava.
Damko ma 12,5kg a 81cm uz nam zacal chodit a celkom pekne mu to ide 🙂 je to strasne krásne obdobie tie prve krocky 🙂 a tie pusky co uz vie davat ,najviac na svete ho milujem
dobre ranko
@jenie123 gratulujem k balonikom 🙂 jeezis cely den voda to je strasne,ale tak zasoby urcite mas uz porobene vydrzite 😉 ako ste spinkali?mi nic moc stale sa budi posledne noci,neviem tie zuby asi 😒 a vstavala 5 50 a sla spat o 9.boze to dieta neviem po kom je ja aj muz sme spaci 😒
dobre ranko
@basa23 dakujem.. 🙂 uz mam napustenu plnu vanu.. snad to bude stacit.. 😀 aj my sme spali katastrofalne, stale sa budila a nevedela zaspat a mna opat strasne boli hlava.. ☹ isla spat o pol 9 a vstavala tiez 5:50 🙂 ja sice nie som velky spac, ale kludne by som aspon do tej 7 ci 8 pospala.. 🙂 dnes pride moja sestra z Ba, tak sa na nu tesime..
jeee, baby poradte co dnes varite? nemam vobec predstavu a ani moc chut.. ked tak pre nas staci sunka, len malej treba nieco vymysliet..
@kuriatko33 dakujeme a tiez gratulujeme.. Damko je uz aky chlap.. 🙂 tak nech sa malemu i nadalej takto pekne dari..
@anjelicek26
Jeeej aky je nadherny...
@basa23 este som nasla nieco http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=3542292 🙂

ahojte bambule 🙂 co mate nove?pripravy na narodky ste uz zahajili? 🙂