Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte, pijú ešte vaše detičky mlieko v noci? môj malý stále si pýta okrem mlieka na noc ešte 2x plnú flašu 😒 chcela by som ho odnaučiť, no bude to boj 🤐
@jenie123 taaak vcerajsia babska jazda dopadla vynikajuco prisla som az okolo jednej a malinka krasne spinkala, zobudila sa az o piatej rano dala som jej cucnut a pokracovali sme do 7.30, takze maximalna spokojnost. My s babami chodime kazdy mesiac takto von niekam sa zabavit chvilku vypnut a vsetky mame deticky dokonca jedna ma 4-mesacneho chlapceka, ono aj ked sme doma na materskej tak take ulety nie su na zahodenie 😀 😀 😀 😀
dnes nam namontovali kovanu branu tak sa vytesujem, chodim ju otvarat a zatvarat ako male decko 😅
velmi ma mrzi ze malinka tak casto je v noci hore, dufam, ze coskoro sa zmeni, zeby ten makovy odvar? 😅
@majus10 je to detmi, niektore pomaly uz od narodenia pekne prespia celu noc a niektore sa budia.. a v podstate je to jedno ci je kojene alebo na UM, i ked tie kojene sa skor ceconia.. 🙂 je to boj, uz som to raz skusala, plakala, ale treba sa nevzdat a nedat.. my sme skoncili pri jednom kojeni, ale teraz sme opat naspat tam, kde sme zacali.. ☹
@angie267 no mala by som to praktizovat aj ja.. manzel tak chodi raz za cas, vyjdeme spolu, ja s malou idem domov a on pokracuje.. mala by som si to niekedy vymenit.. 😀 to by asi dopadlo.. 😀
@basa23 o hlave mi ani nehovor, mna v poslednej dobe boli stale.. este som zabudla napisat. mala v noci tak vymyslala, ze mi rozbila peru, buchla do mna hlavickou.. dnes sme skoro stale vonku, boli sme kuknut pri vodicke a mala si vybrala kocik a babka jej ho kupila k narodeninam.. isli sme vyskusat aj to odrazadlo, co jej chcela kupit sestra a mala na nom nechcela byt.. tak odrazadlo sme zrusili.. ☹ mala je jak prasiatko stale, kazdy den mozem prat a zehlit..
@basa23 ja som chcela odrazadlo, lenze ked este nevedela chodit, to sa jej tam pacilo, teraz len chodit chce.. a trojkolku sme tiez skusali, ked este nechodila, tak snad v nej usedi a ked bude starsia, bude slapat sama.. to odrazadlo ma tak mrzi.. ☹ jeee a grilovane by som si hned nieco dala.. slinky sa mi zbiehaju.. 🙂
odrazadlo sa aj ja nejake chystam kupit, trojkolku mame a zatial super vecicka malej sme tam namontovali take to piskatko a ona sa s tym zahra pekne 🙂
ahojte 😀 kocky,spadli vam niekedy deturence z postielky?nasa minulu noc spadla z postele ☹ som bola taka unavenaze asi po minute som si to uvedomila a na druhy den vecer zase ☹ sa citim jak nezodpovedny clovek a to bola len minutka...ale nastastie sa jej nic nestalo...dnes nam doniesli krstny nocnik,ste mali vidiet ten strach v ociach co mala 😀 takze zatial mame dalsiu hracku 🙂
@julianka777 nasa zatial este nespadla z postele ani z postielky, klop, klop. No stava sa to a potom si to vycitame, ale hlavne je, ze malicka je v poriadku. Nocnik mame aj my ale veru ho nenavidi tiez zatial 😝
@angie267 sranda s tymi detmi 😀 ale trojkolky sa tiez najprv bala a teraz sama chodi za nou a uz sa neboji,tak hadam to bude tak aj s nocnikom 🙂
dobre ranko
@angie267 ako som nad tym odrazadlom rozmyslala, ved ked teraz nechce mala na nom sediet, ved neskor moze chciet.. asi jej nekupime to drahsie co sme povodne chceli, ale nieco lacnejsie a mozno sa chyti.. 🙂
@julianka777 ani nam este nespadla z postele, ale to co ona stvara v noci k tomu vedie.. uz tolko krat som sa zobudila a ona bola na kraji.. a na nocnik maju este cas.. minule v telke spominali, ze deti treba ucit na nocnik a teda odnaucat od plienok az okolo 2 rockov, az budu mat na to rozum a pochopia to..
@basa23 ako ste spinkali? my na nic.. bola hore asi 5, 6 krat a 6:15 sme vstavali.. kde su tie casy, ked tak pekne spinkavala..
dobre ranko
@jenie123 asi ju trapia zubky ,snad coskoro to prejde a budete ok spinkat.mi docela ok bola hore 3 krat a teiz vstavala o 6 15.nakoniec som malej sa rozhodla ze kupime kuchynku taku krasnu som nasla.mala rada vybera veci z kuchyne a k tej kuchynke je aj mobil a 17 ho akych veci tak sa moze realizovat 😉
dobre ranko
@jenie123 ja som povedala ze radsej udem spat s nou na zemi na matracoch,tam nech sa prevaluje kolko chce...lebo taky strach co v noci zazivam,to je dost...na ten nocnik ju nebudem nutit,sem-tam ju posadim a uvidime 🙂
@jenie123 dakujeme aj vám 🙂
ahojte kocky, tak aku ste mali nedelu..? my sme boli dnes doobeda plavat a poobede sme isli na ryby.. 🙂 o chvilku pojde mala spinkat.. dnes sme rozbalili jej prvy narodeninovy darcek.. 🙂 kocik pre babiky, tak dnes behala s nim po byte, bola podarena.. som zvedava, ci sa jej budu pacit aj ostatne.. 🙂
@basa23 to ste celkom fajn spali, tak dufam, ze aj tuto noc budete mat super.. som zvedava, co ta moja opicka v noci vymysli.. 🙂
@julianka777 to ti verim, ja sa v noci stale budim a kontrolujem ju, kde a ako spi.. a potom, ze niesom vyspana.. skusim ju tuto noc dat do postielky..
@jenie123 a snad uz aj Vam sa vratia tie krasne noci.mi sme dnes boli kuk po hrackarstvach ale nic nas neak nenadchlo.ted tu mala vymysla jedla predchvilou somnou melon 😀 musim ju este udrzat hore je uz sice unavena ale tak skoro spat ona nemoze ist bo by bola hore uz o 5 😉 tak to ste mali krasny den 🙂 jeeej urcite sa budu Stellke pacit darceky ved tym nasim detom sa lubi hoc co aj sacik 😉
caute baby drobec uz zarezava a ja idem kuk dnes telku,
@jenie123 to odrazadlo kupim aj ja ale tiez len tie lacnejsie co su, ved to su hrozne prachy co za to chcu a bavi ich to len chvilku.
@basa23 aj nasej velmi chuti melon nestacim jej davat aj nektarinky velmi lubi
a dnes sme boli na krste, svagrova krstila synceka......
ahojte, tak my sme uz doma z dovolenky, bolo fajn az na pocasie, maly zvladol cestu ok, more sa mu mooooc lubilo...pak hodime foto...akurat vyberam tortu k narodeninam
dobre ranko
@jenie123 tak tak netreba im ani darceky stacia stipce,sacky,flasky a je 😀 ako ste spinkali?mi hrooozne kazdu chvilu bola hore a okolo 11 taky plac som ju nevedela ukludnit taka som unavena hlava,cele telo ma boli 😒
@matkaasebko vitaaaj 😀 co ste mali zle pocasie?foto cakame 🙂
dobre ranko..
@matkaasebko ahoj.. no musis nam porozpravat ako bolo.. co si vsetko vyuzila na dovolenke, co bolo zbytocne a tak, aby sme sa aj my mohli prichystat.. 😀 😀 skoda toho pocasia.. ale aspon mate zazitkov..
@basa23 no mala bola hore asi 4 - 5 krat, uz to opat ani neratam.. vstavala o 6:20, dnes si o 5 minut potiahla.. 🙂 prvy spanok ma vzdy celkom pekny, 4 hodinky v kuse spinka, len potom sa to akosi pokazi a je hore kazdu chvilku.. ze by nase opicky naozaj trapili zubky.. teraz si vytiahla mala v kuchynskej linky misky varesku, formicky a nieco dobre nam kuchti k ranajkam.. 🙂 tiez by sa nam asi zisla kuchynka pre malu.. uz si nejaku vyberala..?
@jenie123 aaach moja od rana len place kazdu chvilu z nicoho nic.ide padne jak vzdy ze sa nebuchne len nazadok a place,za vsetko place aaach to bude dlhy den 😒 urcite ich zubky trapia si myslim,hej uz som vybrala sa tesim aj zo zvukmi je sa asi ja najviac nanu tesim 😀 pridam foto ak mi to pojde kuchynky.vybrali sme nie ruzovu nemusi mat vsetko ruzove sa nam strasne pacila ze je zelena aj malej chceme dat zelenu izbu potom 🙂

@anjelicek26 Maxik je nadherny 😵 tie junovciatka sa nam teda riadne vydarili 😀 😀 ach aj mne je luto, ze uz to nie je to babatko malicke, taky uzlicek, ale teraz je to take veselsie 😉