icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
5. sep 2011

@jenie123 no to si viem predstavit ked jedla sama ako to vyzeralo 😀 😀 dobre teda potiahla.... 😉 vychadza to 63,40 tusim so m platila + nafta radsej ani neratam 😠 😠 ja uz len ked ju idem dat sadnut do sedacky tak prostestuje, opica jedna........
nasa sa teraz kupka a potom do hajan........

jenie123
5. sep 2011

@angie267 presne tak, vsetko jedlo naokolo len v pusine skoro nic.. 🙂 ale bola zlata a snazila sa a masko radsej prstekmi vyzobala.. 🙂 my sme platili 50,50 ale ze sme mali nejaku zlavu, vzdy nam nieco odratali, ked sme neboli na vsetkych castiach toho daneho kurzu.. malej sa v poslednej dobe v aute paci, teda nemoze ist niekam daleko.. to tiez protestuje alebo ked nema naladu, to je kriku, revu.. teraz manzel malu uspava.. a ako pocujem, mala mu tusim rozprava nejaku rozpravku, pusu si nezatvori.. to bude dlhe uspavanie.. 🙂

angie267
5. sep 2011

@jenie123 ja som ju teraz tiez ulozila do postielky, inak dari sa mi v uspavani teda polozim ju do postielky dam jej mliecka a zaspinka sama, teda takto nam to fungovalo doteraz len na obed a skusam aj na nocny spanok a dari sa uz treti den, zatial je tam ticho...... 😝 som bola aj nasrata, ze to nespomenula Zubalikova, ale uz kaslem na to.....to je super, ze ti ju uspi muz 😉

jenie123
5. sep 2011

@angie267 jeeeee aj mne by sa take uspavanie pacilo.. ja ked odidem z izby tak spusti plac.. raz som ju tak nechala a plakala a plakala az zaspala, ale tak mi jej bolo luto.. u nas to funguje tak, ze s malou vzdy niekto ostane, hrame sa s cumlikmi a do 10 minut zaspinka.. a manzel malu uspava vecer dost pravidelne.. ideme do jej izby, dam jej mliecka, ked staci, zdvihne sa a ide si pre tatka do obyvacky 🙂 a ja uz odidem a manzel malu uspi.. 🙂

angie267
5. sep 2011

@jenie123 mate to super zariadene a ked zaspinka do 10 min. tak je to v pohode 😉 ona je uz zvyknuta na ten vas ritual 🙂 🙂 🙂
sa mi zda nejako teplo teraz vecer som jej dala pyzamko cele s dlhami rukavmi aj nohami, tusim jej bude teplo 😒 😒 stale neviem ako ju na noc mam obliekat a to uz si odvykla od spacieho vaku teraz cez leto no mam obavy na zimu co bude, lebo zakryta nevydrzi ani 5 min. okamzite vsetko skope prec 😝 😝

jenie123
5. sep 2011

@angie267 o spani mi ani nehovor, vobec neviem ako malu obliekat.. tiez nedokaze byt chvilku prikryta, hned sa zacne jedovat a odkope sa.. ja som jej dnes dala body s kratkym rukavom a polodupacky.. a vcera mala dlhy overal.. spinka pri otvorenom okne a nad ranom je dost chladno a ked neni prikryta, tak som chcela, aby jej bolo teplo.. ale ked uz teraz jej davam dlhy overal, co bude nosit v zime, ked jej moc nechcem v izbe kurit.. do spacieho vaku ju tiez uz asi nedostanem..

angie267
5. sep 2011

@jenie123 ved to, ze nebudu chciet v tom spinkat a potom im bude chladno v noci, poznam to na sebe ked som odokryta a zobudim sa na to, ze mi je chladno, toho sa obavam ako to bude, predtym to bolo ok zapla som ju do vaku a prikryla este a spinkala celu noc pekne v teplucku......

jenie123
5. sep 2011

@angie267 ked ide mala k nam spat, tak je to strasne smiesne.. my oba sme pod perinou a mala len tak spinka odkopana medzi nami.. 🙂 teraz hladam ubytko v budapesti.. no veeeela je ich.. a je prave na case nieco zajednat, o 2 tyzdne by sme tam chceli ist.. velmi sa tesim..

jenie123
6. sep 2011

dobre ranko
@basa23 ako ste spinkali? my celkom v pohode.. isla spinkat o 8, vstavala 6:30 a bola hore 2 krat.. co je super, keby to aspon takto chcelo ostat.. jesenne veci uz mam poriesene a kedze slecna moc nerastie, jarnu bundicku bude nosit aj na jesen.. 🙂 teraz sa chystame k prababke na trampolinu.. 🙂 brokolicova polievka je uz navarena.. 🙂

basa23
6. sep 2011

dobre ranko
@jenie123 tak to ste pekne spinkalli.mne isla mala spat o 10 a vstavala o 7 45 ale bola hore fu ani neviem kolko krat som to uz neratala.vcera som jej videla v ustach ze jej idu 2 ocaky tak preto asi tak zle spi.och taka je zla cele dni si drzi usta,usi a placeeeee.och idem aj ja tu polievku varit sa mi nechce 😒 by som spala

angie267
6. sep 2011

ahojte 😉
@jenie123 idete na vylet len tak alebo priamo niekam? trampolina je pre deti velka zabava nasej sa paci velmi 😀
@basa23 och chudatko s tymi ocakami, ale aj mne sa zda ze to ma navrete spodne ale nie hore na dasne ale tak este nizsie, tak neviem ci sa uz tiez netlacia 😒

gilmorka
6. sep 2011

Ahojte. Nas maly sa tiez stale v noci odkopava, ked ho prikryjem,pri najblizsom prehadzovani sa zas odkope a uz ho nemozem ani znova tym istym zakryt,lebo ked sa tu napr.decku snazim spod neho vydolovat,prebudi ho to. Ak ked ho v noci prikryjem mojou perinou,budi ho to. A ked je chladnejsie a je vo vaku, jeduje sa,lebo sa mu neda krutit sa raz na brucho,raz na chrbat. Vak mu ciastocne vadi pri pohybe a tym padom mi pri prebudeni zakazdym place,aj ked bez vaku by sa mozno len pretocil a spal.
Je to tazke.
Inak mam jeden typ,ked mi maly nechcel nic jest ani chlebik, tak mu chutila obycajna sucha hrianka 🙂 Ktoru som si samozrejme spravila pre seba,lebo som chcela nieco dietne, mala som pokazene travenie. A normalne zjedol pol krajca,opicka mala

jenie123
6. sep 2011

@basa23 joooj, tie zubky vam nedaju chvilku pokoj.. snad rychlo vyjdu.. musi ju to chudatko boliet.. som myslela, ze od ocnych budeme mat chvilu pokoj a nie ze pojdu vsetky za sebou.. ako ste zvladli dnesny den..? keby sa chystate do budapesti..?
@angie267 ideme na vyletik.. zajednali sme si listky do tropicarium ocenarium v Budapesti (aj Basa ide.. 🙂 ) a chceli sme to tam troska prechodit, este sme tam neboli.. tak som tam dnes konecne zajednala ubytko.. len tam prespime, takze ziadny 4 hviezdickovy hotel.. 🙂 takze aj Nici pojdu ocaky..? inak aj Stellka ma stale rucku v pusine, ale do pusinky ma nechce pustit, tak je mozne ze sa tlacia aj nam.. no uvidime..

jenie123
6. sep 2011

@gilmorka tie nase deturence su asi vsetky opicky, vobec nechcu byt prikryte.. aj co som sa dnes bavila s kamoskami, presto to iste hovorili.. spinkaju neprikryte.. 🙂 dnes mi mala vynimocne jedla chlebik, teda az 4 krat si kusla.. 🙂 a to som jej nan nasekala sunku a syr.. 🙂

angie267
6. sep 2011

@jenie123 pocula som o tom, ze to tam je velmi pekne 😉 neviem ci jej uz idu ale ked sme sa blaznili s zsklonila hlavicku tak som si vsimla, ze to ma take velke biele ale nie na povrchu, tak neviem, ale nemuseli by este nech mame chvilu pokoj.
@gilmorka to ano s tym vakom je to zle ked sa potrebuju prevracat, no neviem ako to budem riesit a ako pises ked sa snazis dostat deku spod neho zobudi sa, presne tak aj nasa.

basa23
7. sep 2011

dobre ranko
@angie267 uz nech nam vidu tie zuby a bude pokoj 😉 hlavne tie ocaky prezit potom uz bude ok.
@jenie123 vcera mi mala spala len jeden spanok lebo neskoro vstavala rano ale dnes uz o pol 7 vstavala tak dnes asi opät 2 spanky.v noci x krat hore 😒 och neviem aj som na tu budapest zabudla musim pripomenut mame no ale mali by sme ist co najskor potom skola sa mi uz nebude chciet.akurat vcera som sa dozvedela ze ked buduci rok si dam prihlasku na mgr tak uz bude trvat 3 roky miesto 2 r,neviem ci len u nas alebo vsade no ale je to na hlavu

jenie123
7. sep 2011

dobre ranko..
@basa23 no aj my sme spikali zle.. do pol noci pekne spinkala a od pol noci bola hore do pol 5.. stale chcela prsko, potom nevedela zaspat.. tak som ju hodinku uspavala v kociku, ale hned ako som prestala vozit sa hned zobudila.. nakoniec zaspala s nami v posteli a vstavala o 7:45, ale ta noc stala za to.. v takychto situaciach si hovorim, ze Stellka bude jedinacik.. musim jej kuknut do pusiny, ci to neni zubkami.. vcera si malu zobrala poobede svokra, co ani nemusela.. ale dnes by sa mi to zislo.. asi poobede skocim k nasim.. do budapesti ideme buduci tyzden vo stvrtok..
@angie267 dnes uz idem posielat konecny navrh kuchyne.. no som zvedava co vymyslim, ked mam ledva oci otvorene.. dnes vyskusam dat malej nutrilon na noc.. som zvedava ci ho bude chciet..

jaruska8
7. sep 2011

Ahojte baby, sa sem znova votriem, neva???? Počujte, vy ste už boli na MMR očkovaní či ešte nie????

angie267
7. sep 2011

ahojte 😉
@jenie123 potom hod ten navrh aj sem nech pozrieme 🙂 asi to budu zubky chudatko 😒 ale neboj nebude jedinacik rychlo zatuzis po druhom 😉
@jaruska8 este sme neboli ideme koncom septembra 😠

gilmorka
7. sep 2011

my sa mame na ockovanie ohlasit medzi 15 az 18 mesiacom, tak si niekedy vyberieme, ze kedy, ked budeme mat chut 🙂 Aj ked na to asi nieje nikdy vhodny cas.

Inak vcera som objavila siedmy zubok 🙂 po skoro trojmesacnej pauze vysiel. Dolna dvojka.

jenie123
7. sep 2011

@jaruska8 my ideme tiez koncom septembra..
inak baby date deti ockovat proti ovcim kiahnam?
@angie267 jasne hodim.. 🙂 dnes som malu skusala dat UM, pred spankom som jej dala nutrilon, ani si necucla.. ale dnes je straaaasne urevana.. ani nic nejedla a zaspala o 11.. ale asi bola unavena z noci.. prave robim trnkove gule s makom.. mnaaaam.. uz sa tesim.. 🙂
@gilmorka gratulujem k dalsiemu zubku, uvidis teraz sa to rozbehne.. my sme mali tiez dlhu pauzu a potom sup za necely mesiac 6 zubkov..

basa23
7. sep 2011

@jenie123 musim aj ja dohodnut s muzom tu budapest.och asi zubky Stelka uz ma ocaky alebo este nie?ak hej ako ich zvladala bo nasa je strasne mrzuta aj v noci 😒 konecne mi papa tu brokolicovu kebysom jej uvarila nieco ine to by nechcela.ted mi tu tancuje som jej zapla barney a pratele 😉 och aj mi ideme na ockovanei 19steho

gilmorka
7. sep 2011

@jenie123 dakujeme 🙂 snad dalsie rychlo vybehnu,nech mame na chvilu pokoj. 4 dni mi nejedol varene jedlo,vcera konecne trochu polievky a dnes ani lyzicku. Namiesto obeda vypytal broskynu a hrusku,tie zjedol. Cele dni mi je len ovocie a obcas trosku peciva. Ved uz mi aj 2,5 mesiaca nepribral,zhadzuje brusko, bol trosku macko,ale nie zas moc.

angie267
7. sep 2011

@gilmorka no vidis ze rastu 😉 si sa bala......
@jenie123 no u vas to bude asi tazke s tym UM, ja malu davat nebudem ockovat proti kiahnam. Skus jej dat vypit ked bude v polospanku mohla by to vtedy vypit 😝
@basa23 hlavne nech su rychlo vonku aby malinku uz netrapili 😒
co sa chystate zajtra krpcom varit? Mna nic nenapada mam pocit, ze jej varim dookola to iste.

jenie123
7. sep 2011

@basa23 ocaky este nemame a dufala som, ze nam daju chvilku pokoj.. my ich urcite budeme zle znasat ako vsetky doteraz ☹

jenie123
7. sep 2011

@angie267 bude to tazke.. mam kamosky, ktore este koja raz za noc, ale inak deticky papaju UM.. maja zavislacka chce len cici.. ale dnes sa mi padarilo jej dat len 1 krat cez den a teraz na noc.. uvidime aka bude noc.. by sa mi zislo sa aj vyspat.. dnes budem kukat modre z neba.. uz sa tesim, opat si poplacem.. zajtra bude mat mala hotovy prikrm tusim kralik so zemiakmi.. teraz som jej to otvorila na veceru a zajtra si to dopapa a dala som jej k tomu uvareny zemiak, co mi zostal z trnkovych guli.. a moc jej chutil.. a dnes mala zeleninovu polievku s pismenkami..
@gilmorka pockaj ani sa nenazdas a pojdu jeden za druhym.. 🙂 to ti naozaj nic nepribral.. teda ja neviem ako ta moja opicka, uvidime ked pojdeme k doktorke.. lebo na nasej vahe sa stale jasi a vzdy odvazi uplne inak.. pockame si na tu u doktorky..

angie267
7. sep 2011

@jenie123 no uvidis mozno sa nakoniec nauci ho pit, no musis jej ho stale ponukat 😉 na modre z neba sa tesim aj ja, to bude tiez slz. Inak aj teraz mam take zmiesane pocity z toho co sa stalo nasmu hokejistovi Palovi Demitrovi velmi som ho mala rada, ked on nehral hokej tak som to ani nepozerala, nemal zomriet nezasluzil si to 😢 😢 😢 😢 a vlastne vsetci co tam boli 😢 😢 je mi to velmi luto 😢

nasa tiez dnes mala Hippku a zajtra jej spravim nejaku polievku, no nic idem kuk to modre z neba

jenie123
7. sep 2011

@angie267 ani mi nehovor.. ked som to pocula, husia koza mi naskocila.. este teraz tomu nemozem uverit.. je to strasne.. uz som si poplakala.. vzdy ako o tom spominaju v telke, mi slzy vyskocia.. 😢 😢 😢

gilmorka
7. sep 2011

@angie267 to ja som sa nebala o spodne zubky, to ina kocka,len nemam cas hladat ktora 🙂 ale som rada,ze mu rastu,jasne 🙂

@jenie123 myslim ze nepribral.Ono celkom presne to nieje,lebo raz je vykakany,raz nie, tak 60 gramov hore dole. Ale predtym mesiace priberal aj 200 mesacne. Ale teraz sa vela hybe a ma aj z coho chudnut, mal sunky aj brusko 🙂 Ale sa pekne vytahuje,nozicky uz ma dlhsie. Vazi 11,82 kg,takze zase nie je to ziadny drobcek, neviem presne kolko meria ale odhadujem tak 83 cm, naposledy mal 81 a to uz je davno. Asi ho zajtra odmeriam.

jenie123
7. sep 2011

@gilmorka ten tvoj je ale aky dlhaaaan.. nasa je taka krpana.. nosi tu istu velkost uz od jari.. uz sa tesim k doktorke ci na odvazenie a aj zmeranie.. v roku mala 74cm a 8 kil..