icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

angie267
15. nov 2011

@gilmorka chcela by som nejaky pekny detsky stan, na dvor smykacku, detske sedenie, oblecko nejake......... 😉 a ty co by si chcela?
@jenie123
@basa23 baby co je s vami, nejako to tu viazne 😝 mne este krpata spi uz pomaly 3 hodky uff asi ju idem zobudit, ideme dnes pozriet mojho bratranceka ktory sa pred 2 tyzdnami narodil 🙂

gilmorka
15. nov 2011

@angie267 ja tiez uvazujem nad stanom. Teraz by ho mal v izbe a cez leto aj vonku na dvore. Jednej babke som poradila vlacik,taka drevena kolajnica a vlaciky s magnetom,maju v Tescu. Synovci sa s tym dlho hravali,snad aj Dominik bude. A druhej babke som kupila take detske naradie v kufriku. S tatom stale majstruje,berie mu kladivo,sroby,tak ho to snad bude bavit. K tomu dokupim oblecko a limit bude vycerpany 🙂 A od nas mal byt hlavny darcek dreveny stolcek a stolicka,ale len kvoli tomu sa nam do ikei neoplati ist,tak to asi dostane az na narodky,uvidime. Zatial ma taky plastovy stolcek a stolicku,ale chcela som pekny dreveny. Tak namiesto toho rozmyslam co kupit

angie267
15. nov 2011

@gilmorka ja tiez planujem ten stan v lete vonku na terase mat, chcela som aj taky plastovy domcek ale to su nekrestanske prachy za to, tak nam postaci aj ten stan. A ten stolik a stolicky budem pozerat na nete na mmb. maju velmi peknucke. No musim sa uz porozhliadnut viac ved vianoce sa uz velmi blizia 😝 ja som taka ze nakupujem darceky aj 23. ale teraz som si dala zavazok ze to musim zvladnut aspon do20. 😝

jenie123
15. nov 2011

ahojte kocky..
mne tu ten konik akosi blbne, uz som tu pisala asi 3 krat a nic.. Vzdy nejako skolaboval.. Mala je dnes strasne zla.. Uplakana, na obed spala len hodinku a teraz som ju dala spat, uz ledva videla., bola unavena..
@gilmorka my stolcek so stolickami mame, tie z ikei, stan s loptickami tiez uz mame.. A to naradie chcem aj ja kupit malej, ona tiez stale chodi so srobovakom, kladivom a vsetko opravuje.. Od jednej babky dostane sane od druhej este netusim, od krstnych dostane kuchynku a od nas este neviem.. Rozmyslala som nad zebrou co ma aj angie.. 🙂
@angie267 no ako ti krasne spinkala, ta moja dala len hodinku a noc bola katastrofa.. Inak basa tu uz dlho nebola, dufam, ze sa nic nestalo.. Minule, ked tu nebola skoncili s malou v nemocnici..

gilmorka
15. nov 2011

@jenie123 a ktory stolcek mate? Mozes pozriet nazov? A je pevny,vydrzi nieco? Ci by sa nam tam oplatilo ist. Tu na okoli detske nemaju, len v decodome,a za 90 eur :-P

angie267
15. nov 2011

@jenie123 tiez som nad basou rozmyslala a napadlo ma to iste, no dufam, ze su v poriadku ale len je zaneprazdnena 😝 inak ta zebra by sa stellke urcite pacila je to super hracka. Och zasa prebdena noc u vas, a tak som myslela ze tie homeo aspon trosicku pomoze.

jenie123
16. nov 2011

dobre ranko..
@gilmorka je to znacka mammut, poslem ti odkaz.. stolik tento: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/7016... a k nemu mame stolicky s opierkou aj bez.. http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/0016... a to sme na to natrafili, ked mali akciu, takze nas to vyslo o nieco menej.. 🙂 a drzi vsetko, dokonca na stolicke sedavame aj my.. 🙂
@angie267 ja dufam, ze je tiez v poriadku a nejde im napriklad len net.. Aku ste mali noc? My klasika, katastrofa.. Od 3 do pol 5 nemohla zaspat, tak dostala mliecko, homeopatika, kvapky od kaslu aj do nosika.. Dnes som normalne unavena.. Na obed pojdem s malou spat aj ja.. 🙂
jeeeeej baby a co sa mi vcera stalo, robila som na obed lievance na tom mojom novom sporaku a prichytila sa mi na tej sklokeramike mikrovlakninova utierka.. Som myslela, ze ma picne.. Neslo to vobec dole, az nakoniec mi manzel doniesol skrabku a tym to islo.. Som akosi cela divna, nic sa mi nedari, zabudam, aj mobil som si vcera zabudla u maminy.. Je to asi nedostatkom spanku.. 🙂 na nieco sa musim vyhovorit.. 🙂

matkaasebko
16. nov 2011

caute baby ako mate?my furt tak isto, poslusny sme len hyperaktivny, v noci spime nacapeny na sebe a ked si dovolim ujst od neho ze nedrzi moje ucho tak v momente revy, dnes sme povedali konecne mama ale zas to bola asik iba nehoda, ked sme doma zavrety tak sme bez plienok, pytame sa cikat a zas nam zrastol pipik...takze my sa mame asik tak...a furt by sme zrali...co nezje jeho to spapa on...a mne to uz hrabe s vianocnymi darcekami...dufam ze aj vam ze v tom nie som sama.... 😀

jenie123
16. nov 2011

@matkaasebko ahooooj, moja je cely certisko.. Ale je to moj milacik.. 🙂 a hyperaktivita nam tiez nechyba.. 🙂 to musi byt zlate, ked ta tak v noci drzi za usko.. Mala zaspava s 2 alebo 3 cumlami.. Jeden ma v puse a ostatne drzi.. 🙂 tiez teraz spavame spolu, velmi casto sa budi, tak sa kazdu noc k nej prestahujem a spinkame spolu..
Stellka mi hovori Mami.. A to je jej najcastejsie slovicko, ked nieco chce, zavola mami, ked nieco boli, mami.. A vy ste teda uz bez plienok.. No super, maly je sikula, u nas to nehrozi.. Vobec nechce na nocniku sediet.. S darcekmi sme na tom podobne, stale spekulujem a vymyslam.. Uz mas nieco kupene? Ja nic.. Musim zacat.. A co s tym pipikom budete robit, treba ho stahovat?
@angie267 tak mala spinka a ja zasa nic.. Musim dat prat, nieco popratat, navecer ma dojst svokra, tak nech ma nepoohovara.. 🙂

basa23
16. nov 2011

@jenie123
@angie267 ahojte kocky no mi zas sme boli od soboty na kramaroch mali sme to iste obstrukcna bronchitida 1.recidiva ach uz som na nervy.dnes nas pustili koncom januara ideme na kontrolu zatial bude doma brat taky roztok do jedla a a take vstreky do ust.och nevladzem vas ted citat som unavena mi tam vstavala stale okolo 4.dnes 4 15 ☹ potom docitam 😉

jenie123
16. nov 2011

@basa23 chudatka baby.. Vy si tej nemocnice uzijete.. Dufam, ze to bolo naposledy.. Ty verim, ze si z toho unavena.. Len si oddychni a potom nam napises.. Drzte sa..

angie267
16. nov 2011

@basa23 och boze tak predsa ste boli v nemocnici, sme na teba mysleli s Jankou. No len si pekne oddyychujte a potom nam popises co a ako. A hlavne nech ste uz iba zdrave.
@jenie123 mne dnes malu varovala svokra ja som bola po nemocnici s dedom, takze lietacky cely den, ani som nemala cas kuk sem. No skoda ze nic na Stelli nepomaha, ja neviem uz co by pomohlo rozmyslam nad tym hocikedy, ona bude asi take narocnejsie dietatko. Pozriem si tie linky na tie stolicky a nie su velmi mohutne? Inak ked mas nieco nove sa vzdy nieco musi vysrat tebe s tou uterkou, ale mozem ta upokojit aj mne uz horala cela uterka som uz oblievala cely sporak 😝 😝 a tiez sa mi stalo ze som zabudla vypnut zehlicku, to bolo hned ako sme sa nastahovali a predstav si ze isla skoro 24hod. mala som vtedy velke stastie ze sa nic nestalo, a to mam taku staru este po mojej mamine zehlicku. mm som to povedala asi az po pol roku co som vyviedla 🤐
@matkaasebko ahoj no vy ste sikovni, nasa tiez zacala sa pekne pytat trvalo to asi dva tyzdne a potom akoby utal nocnik nechce vidiet a ked ju cchem posadit tak uteka o zlom krk, ja neviem co sa stalo. A tiez mi hrabe z tych darcekov zatial nemam nic ale pokukavam.

jenie123
16. nov 2011

@angie267 teda, tak ty si mala ulietany cely den.. Dedo je ako na tom? Na ten spanok uz neviem co zaberie, asi si budem musiet na to zvyknut, ze sa tak skoro nevyspime.. Ze vraj je to normalne ked sa deti budia do 3 rokov.. Angie, ty si mi radila este jeden liek? Ako sa prosim ta volal? Mne sa podarilo, zabudnut vypnut ruru a isla pol dna.. 🙂 to som sa muzovi ani nepochvalila.. 🙂 a to sme raz kupili do kupelne dost drahe nadobky na kefku a mydlo a hned na druhy den som ten poharik na kefku rozbila.. Tak ja sikula som ho zalepila, ze snad si to manzel nevsimne.. Hned ako prisiel do kupelne to zbadal.. 🙂 jeeeej a objednala som tu zebru.. 🙂

jenie123
16. nov 2011

@angie267 chcela som pridat sem fotku tej stolicky, ale zasa mi to akosi nejde.. Ale v mojom albume je fotka kde mala sedi za notebookom a sedi na tej stolicke.. Je mohutnejsie nez ta, ktoru si raz sem davala..

angie267
16. nov 2011

@jenie123 no v piatok uvidime budu vysledky ale ja mam pocit, ze znova sa to vratilo ☹ Ano to budenie je normalne aj ked sa to zda nenormalne, ale je to tazke ked to musis zvladat noc co noc. Ten liek sa vola Viburcol skus nieco o nom vygoglit a prip. este vyskusaj. A ze chlapi si nevsimaju take veci 😅 ta dobre rychlo odhalil 😀 uz som na tie stlolicky pozerala su velmi krasne len fakt trosku vacsie ja chcem nieco mensie aby to nezabralo hlavne vela miesta, lebo to musim natrepat do obyvacky zatial kym je este malicka, neskor to pojde do jej izbicky ked bude zariadena. Jeee tak budete ju mat aj vy a kupovala si novu? co ta vysla?

angie267
16. nov 2011

@jenie123 inak toto je ta postel co mame pre Nicolku http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/S598...

angie267
16. nov 2011

@jenie123 toto sa mi velmi paci http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/4010... este keby to bolo v ruzovom 😉

angie267
16. nov 2011

@jenie123 este taketo ma Simi v izbicke vyzera to velmi dobre http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/4013...

jenie123
17. nov 2011

dobre ranko.. ako ste spinkali? my celkom dobre, sice sa v noci mrvila aj bola asi 10 krat hore, ale o vela lepsie sme sa vyspali.. vstavali sme o 7.. 🙂
@angie267 ako tak pozeram, tiez frcis na ikei ako ja.. uz sme tam dlho neboli, sa tam moc tesim.. chcem si tam kupit nieco do kuchyne.. to vajicko sa mi tiez paci.. maju ho v spievankove 2 zlte.. vidis, aj ti ide to spievankovo? tu postielku som si tam uz nasla.. 🙂 zebru budeme mat novu.. na MMB som nasla akciu, ze do 20.11 za 55 eur a ked som pozerala uz pouzite, tak najlacnejsi mali za 50 eur, tak som zobrala hned novu.. 🙂 ty si ju za kolko zohnala..? mne by vobec nevadili po niekom, ale take peniaze chcu za to ako za novu.. ☹
@basa23 ako ste spinkali, dufam ze lepsie ako v nemocnici.. len dufam, ze sa ti nebude teraz pravidelne budit tak skoro..
davam sem aj tu fotku so stolickou.. 🙂

basa23
17. nov 2011

no ahojte holky tak som konecne tu,mi noc okj bola hore prvykrat o pol 5 a som jej dala caj a spala este do 6 15 ale uz chcela vstavat co bola hore prvykrat ale tu predsa neni take svetlo v izbe tak musela spat 😉 ach snad tam uz tak skoro nepojdeme snad uz nikdy lebo ma picne.cele dni tam behala po chodbe ma nohy boleli jak kona 😀 uz na drihy den bola ok.sme stihli prist vcas nie ako prvykrat.ale super sem mali dobru doktorku niektore sestricky ochota ach 😠 ale spanie hruza tazko sa prisposobit viac detom.som si chcela aj zaplatit izbu ale boli obsadene
@angie267 jeej jaka krasna postielka taku kupime vivine do noveho fakt krasna som sni nevidela v ikei.
@jenie123 jeej vymate tie noci este ale aspon do 7 pospinkala.aj mi mame taku stlicku,krasnaa Stellka maniacka notbookova 😀

jenie123
17. nov 2011

@basa23 krasnu noc ste mali.. Joooj, dufam, ze sa tam uz nevratite.. Co Vivi na ten kasel davali? S viacej detmi na izbe to musi byt narocne.. Ale este dobre, ze tam s malou mozes byt.. Stellka, ked vidi notebook, mobil alebo tablet, hned don ho tuka.. Ina bude po tatinovi.. 🙂

angie267
17. nov 2011

ahojte 😉
@basa23 super ste mali noc esteze sa vratila do normalu ako tak citam nikdy nechcem ist do nemocky. Ja by som tam asi zblaznila z toho vsetkeho. Hlavne ze ste tam neboli prilis dlho a to si bola s nou priamo v izbe aj ty si mala svoju postel? Pytam sa lebo ani netusim ako to tam chodi.
@jenie123 ano dost veci mame odtial aj manz. postel sme odtial brali a max. spokojnost pacia sa mi ich vyrobky keby som mala plnu penazenku penazi ani kamion by mi nestacil 😀 😀 😀 to je dobra cena dobre si spravila ze si kupila novu lebo predavaju ich pouzite velmi draho, ja som ju kupila od kamosky za smiesnych 25e 😅 to spievankovo som zacala stahovat ale este ho nemam uplne stiahnute musim to spustit.

angie267
17. nov 2011
jenie123
17. nov 2011

@angie267 aj my mame odtial vela veci.. Niekedy mi to pripada, ze by som mohla robit ikei reklamu.. 🙂 teraz som este tu zebru videla na babybazare za 45 pouzitu.. Naozaj to predavaju dost draho.. Dnes si si nesla s Nici pospat? 🙂 mala sa mi teraz zobudila.. Asi sa pojdeme na chvilku vyvetrat.. 🙂

angie267
17. nov 2011

@jenie123 vela za nu chcu to by som aj ja radsej par eur prihodila a kupila novu. Nie nesla som robila som poriadky vonku na dvore trosku, lebo nas pes je kazisvet 😠 a este Nici spinka no uz by som ju aj stopla ideme svokrovcom a nechcem ist neskoro. Inak vonku je strasna kosa 😠

basa23
17. nov 2011

@jenie123 strasne vela toho brala tam toho an iporiadne neviem len neaky ventolin si pametam jej to vsetko podavali inhalovanim a vstrekoch nic som jej nemusel pchat do ust bo to by bol boj 😉 ved to ze tam mozem byt snou inak neviem sama by tam zosedivela keby musela byt v posteli len
@angie267 jeej to je krasne, by som to kupila keby sme nemali mi sme dali za stolik a stolicku len o nieco menej a to mame len jednu stolicku 😠 hej s nou na izbe som bola,sa ma aj pytali ci tam ostavam ja ze hej si neviem predstavit tam nechat ju samu by som ani nespala 😒
baby uz mate nieco pre baby na vianoce?mi uz sme kupili kocik pre babiky dvojkombinaciu.aj detsky notbook ale ten iuz dostala dopredu 😉

angie267
17. nov 2011

@basa23 tiez sa mi to paci asi to kupime k vianociam, tak ty uz zacinas s nakupmi ja zatial nemam nic, ale inak my mame toho velmi vela po Simonke aj kociky tiez 3 kusy 😝
tiez by som v nemocnici malu nenechala samu aj keby som mala na stolicke spat.

znamia
17. nov 2011

@jenie123 ja mam velmi rada tie plastove ikea stolicky, su velmi stabilne. my mame starsi dreveny set a to tu stolicku schovavam, aby z nej nespadla. stale na nu lezie a prenasa si ju k nabytku, aby dosiahla na to co nemoze a ono sa to na tych parketach moc smyka 😠
@angie267 ten stolik vyzera super! v lete ho das von a moze sa babrat vo vode ci piesku.
citam, ze riesite darceky... ja uz mam z toho tradicnu kazdorocnu depku ☹ ze kolko minam a kolko este musim kupit. malu mame u nas doma vyriesenu. doma dostane knizky, nejake sety od little people a podlozku aquadoodle(co sa na nu kresli vodou). a u nasich som jej zaobstarala mini trampolinu a sedaci vak, ktory este musim usit 😝 ked konecne dojdu tie objednane gulicky. ostatnych clenov rodiny musim este povacsine vybavit. najhorsie je, ze svokre a svagrinej ni nema chut nieco zhanat. zaujem o malu minimalny u svokry a mensi nez to u svagrinej. asi to vyriesia tesco kupony 😠
@basa23 je mi luto kolko trapenia ste mali v poslednom case a dufam, ze uz s tym mate navzdy pokoj! 🙂 popri vam su nase nedavne choroby a komplikacie nic...

jenie123
17. nov 2011

@angie267 aj my mame odtial vela veci.. Niekedy mi to pripada, ze by som mohla robit ikei reklamu.. 🙂 teraz som este tu zebru videla na babybazare za 45 pouzitu.. Naozaj to predavaju dost draho.. Dnes si si nesla s Nici pospat? 🙂 mala sa mi teraz zobudila.. Asi sa pojdeme na chvilku vyvetrat.. 🙂

angie267
17. nov 2011

@znamia ano cez leto jej to dam na terasu a moze sa babrat. Mozes hodit link na tu podlozku nech viem co to je lebo vobec netusim. Jej trampolina super vecicka a bude okolo nej aj sietka? Ja tiez budem nakupovat aj pre mamu aj svokru pre deticky darceky lebo oni nevedia co kupit, keby kupovali oni kupili by uplnu blbost, tak si to radsej ja nakupim a oni platia. A co sa tyka darcekov pre ostatok rodiny, my nekupujem pre rodicov ani surodencov nic, lebo by sme mohli vyhlasit krach, neda sa to financne zvladnut, iba detom si kupujeme. Uz to takto budeme mat druhy rok a je to super aspon nemusim nic nahanat aj tak clovek kupi hocijaku sprostost len aby nieco mal.