Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
no mi tato noc nic moc bola x krat hore a o 7 uz buntosila.sme boli u svokrovcov tam uz dostala lego.ted som ju dala spat tu boli susedia tak sla neskor spat.tak som zvedava kolko pospi.fuj svokor mi dal fernet s kolou jeden pohar a normalne som tapla ide trochu pospat 😀 tak este raz stastneee a veseleeee 😀
@jenie123
@angie267
ahojte kocky. je fu mrtvo.. My sme mali cely den ulietany.. Boli sme po rodinach a zajtra ideme nanovo.. Toto nemam na Vianociach rada.. Ziadna pohoda, rozpravky.. Dnes som vobec ani telku nevidela, od rana sme boli v tahu a prisli sme len teraz.. A samozrejme mala hotova, vela ludi, vsetci by ju najradsej na ruchach nosili.. Teraz ju manzel uspava a mala place a place.. Ani sa jej necudujem.. Buduci rok asi navstevy v takomto mnozstve vynechame..
@angie267 jejda.. Moze to mat z tych zazitkov.. Aj nasa je taka.. Potom maju nepokojny spanok, lebo to vsetko v spanku spracuvaju.. Aj ja pocitam, ze dnesna noc bude katastrofa..
baby a pochvalte sa co ste si nasli pod stromcekom? 🙂 ja som dostala tasku na tablet a erotikus spodne pradlo od drahemo.. Od nasich peniaze na novy stol 🙂 a od svokry sme dostali taniere.. Minuly rok nam kupila salky s podsalkami a tento rok sme dostali z tej istej serie plytne taniere, tak pocitam, ze buduci rok dostaneme hlboke.. 🙂
ahojte babule no uz som tu stale sme niekde boli rozlietany.citam ze ste mali zle noci asi boli rozrusene z darcekov.no ja som dostala od muza peniaze som mu vyslovene zakazala mi nieco kupovat bo on ma hrozny vkus.len u mami som dostala ponozky,pyzamo,podprdu.gature,obliecky,plachty taka klasika no a plus peniaze aj od mami a od svokrovcov.pak si ja idem nakupit co ja chcem 😀 najlepsie nasa mala rpzbalila darceky a povie ze este 😀 no skoro som odpadla a pritom toho dostala pozehnane 😉 fuuj taka som prejedena ale od noveho roka idem tvrdo dietovat musim dat dole 4 kg 😀 😒
@angie267
@jenie123
@basa23
@jenie123
@angie267
zdravim, po par dnoch 🙂
mierne prejedena a este stale znicena. a to trdlo celkom dobre spava... stedry den v pohode, bez urazu, mala scapala cely tanier kapustnice az nam sanky padli. dali sme jej a mysleli ze sa toho ani nedotkne a ona sa pustila aj do udeneho masa aj klobas a aj snad jednu hubu dala. 😅 no hotovo, myslela som ze ma caka strasna noc, ale nic, pohoda 🙂 darceky sa pacili, bean bag je krasny a ma uspech, babke sa velmi vydaril 😵 vcera sme obiehali starych rodicov. zacali sme svokrou a predstavte si, ze ta sama zacala o tom mikulasi a bavila sa neskutocne ako ona na miu zabudla. no uplne vyrehotana! truba jedna 😖 tak som jej povedala, ze sa nema na com smiat, ze sa moze hanbit, ze zabudla na jedinu vnucku, ze je t smutne a nie vtipne. a ona dalej a dalej, no tupost neskutocna. a drahy jej tiez nakladal jedna radost, ale jej to snad vobec nezaplo. uz jej dcera, co robila certa, vravela, ze nech uz radsej mlci, ale ona furt kvakala. z nej normalne vyslo, ze ju nenapadlo, ze mala miu pozvat aj ked sa jej tam fakt vsetci pytali, ze kde je(dokonca balicek mala, ale ani to si tie dve kravy neuvedomili, az vcera ked prisli na to, ze sa 2 zvysili!) a jej kamaratka si sla do ciech pre vnucata, aby mohli s nimi ist na mikiho. ju to napadlo az ked bola doma v posteli!!!
a zajtra tie tavy budem mat na krku hned z rana o 8.30, to bude den 😖 som zvedava, kedy vypadnu, iste budu chciet zaviest domov... dam si zalezat a budem este v pyzu a v tradicnej mrzutej ranajsej naladicke, ked nevedie, kedy sa chod na navstevy. joooj, ja som uz teraz napalena, ked na ne myslim a ze tu budu otravovat aj cely den.... ☹
@jenie123 ja som dostala tradicne somariny a prekvapenie tychto vianoc - vetrovka z polska od mojej mamy, napodobenina roxy, co by ani tak nevadilo, ale na meniny v aprili mi jednu original adidas kupila, co som si ja vybrala a uplne na nu zabudla 😒 a svokra nam prispela na novy tv. a drahy mi prerobil kupelnu 😅
@znamia och ani nevrav ja som taka prejedena majonezovy slat az buduci rok. 😒 no pekne sa mia nabastila nevadiii nech si len da si to moze ona dovolit 😀 ach ta tvoja svokra ja by som pri nej prisla o nervy 😠 tak to vudes tam pekne skoru navstevu tak prajem silne nervy a co najskor nech vypadnu 😀
ahojte kocky.. Tak dnes sme mali aj my ubehany den.. Zajtra mame zabijacku.. 🙂 tak tam budeme uz od rana.. 🙂
@basa23 my sme mali tuto noc uplnu katasrofu, pripisujem to aj tym navstevam a zazitkom.. Ale tusim celu noc sme boli hore.. Stale plakala a ked naplakala tak sa jej nechcelo spat.. Sme sa rano zobudili, uplne grogy.. Uvidime co tuto noc.. Ja som sa tiezobavala toho, ze po novom roku budem musiet nasadit dietu, ale zatial sa drzim, po vianociach - 0,5 kg.. 🙂 ale na silvestra to dozeniem.. 🙂 je Vivi musela byt zlata, ze este.. 🙂 nasa rozbalovala vsetkym darceky..
@znamia ta tvoja svokra je cislo.. Nevie, kedy ma drzat pusu.. Ale aspon sa zasmiala na svojej hluposti.. Ja som bola so svojou svokrou vcera skoro cely den.. Vecer som mala hlavu ako melon.. Ale tak som si kusla do jazyka, aby som nepovedala nieco nevhodne.. Normalne mam na nu alergiu.. ☹ super, ze ti mia tak pekne papala.. A dokonca kapustnicu.. No parada.. Neviem, ci by si to dostala do tej mojej opicky.. Ona je v poslednej dobe len na mase.. 🙂 a velmi jej zacala chutit rybka, co ma tesi.. Este to ovocie by sa mohla naucit jest..
dievcata, co plne dojcite, mate taku skusenost, ze decko si vynucuje mliecko? maly mi zacal nervacit, ak mu nechcem dat prso alebo mu ponukam ine papat ako moje mlieko. je to v tomto veku normalne a prejde to, alebo sa mam bat, ze mi bude robit sceny aj na ulici a bude to horsie? 😖
ahojte baby..
@basa23 my sme tuto noc spali katastrofalne.. Stale fnukala, plakala, tocila sa.. Ani neviem ci som vobec spala.. ☹ teraz mi zaspala.. Ale vobec sa jej nechcelo.. V poslednej dobe sa nam ten cas zaspavania akosi pretahuje..
@darja20 ja uz nekojim 2 mesiace, ale mali sme to dost podobne.. Vzdy som sa snazila malu nejako inak zamestnat, aby zabudla na mliecko a davala som jej 3 krat denne.. Rano, na obed a vecer.. Najhorsie to bolo v noci.. Vtedy chcela pit skoro stale.. Niekedy aj 10, 15 krat za noc..
@jenie123 ach zas ste mali taku noc.to mi je luto,ktovie i ju nieco trapi alebo este preziva tie vianoce.snad budete coskoro zas pekne spinkat.ja som tiez malu dala ted spat ale tiez sa jej neak uz nechce ist ani o 1 spat
@darja20 ja som odstavila pre 2 a pol mesiacmi.mala bola tiez taka ze vsade si vyziadala prso, i vonku,v obchode a v poslednej dobe chcela kazdu chvilu tak som razne prestala kojit.na tvojom mieste uz dokojim ved uz si kojila pekne dlho bo sa to bude zhorosovat aspon u nas to tak bolo
@basa23 vobec neviem co ju moze trapit.. Ak to do noveho roka neprejde asi pojdeme na tu neurologiu.. ☹ teraz som si citala o chlapcekovi, co mu diagnostikovali leukemiu.. A zistili to, ze bol nepokojny, placlivy a v noci zle spaval.. Urcite to prehanam, ale uz myslim na vsetko mozne..
ahojte babule 🙂
@jenie123
@znamia
@basa23 my sme tiez stale niekde behali po navstevach a dnes som bola pozriet v tescu po zlavach ale u nas nic nemali do blavy sa mi nechcelo uz bolo neskoro. Mala dostala kopu darcekov aj Simi takisto, ja som od mm dostala dva parfemy ze aby som mala na vymenu, od svokry nic a od nasich peniaze ktore som uz stihla minut 😝 😝 u mna sa prachy dlho neohreju 😀 😀 potom nieco nafotim a hodim sem a ta kuchynka co som jej kupila je fakt super velmi pekne vyzera, ale zeby sa s nou nejako hrala, to dojde asi neskor. A kilecka, nepribrala som ale ani neschudla ale ak by sa mi podarilo dat dole nejakych kil som happy!!! 😝 😝
@jenie123 nemysli na take veci, viem ze ta uz napada vselico, ale nemysli na to. A skus toho neurol. mozno sa nieco dozvies viac a mozno to bude tou inteligenciou, ked bude raz velka a bude nejaka docentka tak jej potom budes rozpravat o vasich nociach. Rada by som ti pomohla ale neviem ako.
@znamia ta tvoja svokra to je cislo a ja som myslela ze ta moja je najhorsia, ale na tu tvoju nema 😝
@jenie123 no ved uvidis ked sa nezlepsi spanok tak pre svoj pokoj chod ved nic zato vysetrenie nedas.
@angie267 jeej odfot potom kuchynku.nasa mala hodi do kuchynky, to ju postupne zacne bavit.ja este peniaze mam este som nemala cas ist nakupit nakolko som odkazana na muza autom.no musim si dat predsavzatia zacat soferovat.ja sa radcej nevazim ted cez viancoe ale za tento rok som pribrala 4 kg tak musim dat dole
@angie267 nasa sa s kuchynkou hra.. Vyvara stale a najviac ju bavi davat riady do umyvacky.. 🙂 u mna sa tiez velmi peniaze neohreju.. Polku penazi uz nemame.. Dalsia pojde na stol a hotovooooo.. 🙂 tesim sa na fotky.. 🙂 ze 49, to som mala naposledy na zakladke, mozno v 6 triede.. To si naozaj vazila tak malicko..?
@basa23 soferovanie je super ako presavzatie.. Aspon mozes hocikedy vybehnut bez muza.. 🙂 ale aj nevyhoda.. U nas to niekedy vyzera, ze som hlavny sofer, ked ideme na navstevu a drahy si chce dat pivko.. A to byva casto.. 🙂 veru je rad, ze soferujem..
@jenie123 ano dlhe roky som tolko mala a chcela som strasne pribrat a nepodarilo sa mi to nikdy, po prvom porode do dvoch mesiacov som mala 49 a teraz mam 66 - 67 a nic sa mi nedari zhodit, neviem cim to sakra je ale stve ma to velmi, ale rada si aj pojem hlavne vecer vyzieram chladnicku, ale tiez by nebolo od veci dat si predsavzatie nezrat 😝 😝
@basa23 tomu ver ked zacnes jazdit bude to vyuzivat muzi to velmi radi maju taktiez to poznam. 5 kil zhodis lahko to sa da v pohode asi ale tie moje........ach radsej som ticho
@angie267
@basa23
mna uz moja vaha nijako extra nestve. a to uz niekolko rokov, vratane tehotenstva ked som pribrala 26kg, potom sice zhodila asi 28-9, kym som dojcila. teraz mam viac, a to viem podla oblecenia, ale takisto viem, ze mam totalnu unavu a depku a tak jem viac nez inokedy a ze to prejde. musiiiii..... 😝
a zajtra ideme do t.lomnice, kamoska ma vytiahla 1x v zivote na skialpy, tak ak pojdete smerom dole zo startu, tak ja budem niekde tam na ceste hore, ta najspotenejsia a najcervenejsia. a obe budeme mat nase babule a mangelov so sebou 😉 ta jej je zvyknuta a moja si bude musiet zvyknut....
dobre ranko mi uz tu strasime opica dnes uz o 6 20 vstavala.ach taka som unavena neaka nic sa mi nechce dnes bude den 😒
@jenie123 dufam ze uz ste spali aspon trosku lepsie.
@znamia jeej to vas caka krasny den dneska potom daj vediet ako sa pacilo.
@angie267 alee co len pekne papaj, ved ked si mala 49 kg to bolo strasne malinko
😉 tak sa tym netrap

dobre ranko @basa23 @znamia @angie267
dufam, ze ste sa vyspinkali vianocne.. 🙂 my celkom hej, sice bola zo 10 krat hore, ale vydrzala do 7:30.. celu noc bola prilepena na manzelovi.. 🙂 v tomto je po maminke aj ja som taky tulen.. 🙂
my budeme mat prstruha a opekane zemiaky.. kazdy rok tu rybku nejako menime.. ja salat zemiakovy nemusim.. malej sa aj ja bojim kosticiek.. ale uz sme tak papali rybku, no budem musiet davat pozor..
@katka.t je sosovicova polievka, to som este na vianocnu veceru nepocula davat.. 🙂 aspon viem nieco nove.. 🙂