Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23
@jenie123
@angie267
zdravim, no my sme skoncili s dvomi atb, sirup na kasel a hlieny a kvapky na zapalene uska, plus pokracovat s bronchipretom. o 22.00 je zase vybehla 39ka a nesla dole, ani po nur. ani pan. ☹ takze tak. to ma z tej nadchy pred 2 tyzdnami...
ja som ko, cez den bola umravcana a ked drahu dosiel na obed domov tak sa to len zhorsilo. zaspala v pohode, tak som dopisala sestre seminarku 😠 a sla popratat poschodie po hostoch. a ani som to nestihla, lebo uz bola hore.
u nas bolo takych -18, zdochla nam bateria v aute a tak musel pre nas prist brat, aby sme vobec mohli ist k doki. drahemu sa podarilo ozivit ju az pred 30 min... 😖
@basa23 mnaaaam.. Tak tie kolace mam rada.. Posli mi par.. 🙂 ja sa uz tesim, az vypadneme von..
@znamia no pekne ste dopadli..☹ Nech sa rychlo z toho dostane.. Ja sa chystam zajtra s malou, radsej pre istotu.. Teraz je cele nase mesto chore a vela deticiek ma sarlach a zapal priedusiek.. Tak to tam mate dobru zimu.. To si tu ani nevieme predstavit..
@znamia jeeemine atb nakoniec mate chudatko, nech je Mia skoro zdrava.atb zaberu coskoro.jemine taka zima u Vas.u nas napadlo 5 cm snehu a kalamita v Ba 😒 uz jej je trosku lepsie?bo navecer sa to zvykne zhorsit.
@jenie123 ha uz nam ostali len 3 muz pojedol.mnam som si jeden dala neodolala som strasne su dobre.och ani nestras ja uz sa bojim ze zas skoncime v nemocnici,bo uz je dlho zdrava klop klop
ahojte 🙂
@jenie123 no super sa to cita ze ste krasne spinkali, len tak dalej 😵 😵 😵
@basa23 ty si aka dobra gazdinka, ze moravske kolace 😉
@znamia to ma mrzi ze ste skoncili na atb. no nech jej teda uz rychlo zaberu a coskoro sa z toho dostane opicka mala, musim si zaklopat esteze je Nici zdravucka.
Ja sa dnes chystam upratovat ako diva mam tu bordel a svincik, budem varit francuzske zemiaky a tusim aj zel. polievku spravim.
@angie267 ja som si postavila na fazulovy privarok.. 🙂 uz sme ho strasne dlho nemali.. aj ja by som sa chcela pustit do poriadkov.. v poslednej dobe sa mi nic nechcelo robit, tak sa mi toho nakopilo.. o chvilku skocime k doktorke, normalne sa uz tesim von, uz som od nedele zatvorena s malou doma.. mnaaaam francuzske zemiaky.. to mozem.. drahy ich nema rad, tak ich doma nerobim.. ale ked ich robia nasi, tak si vzdy donesiem.. dufam, ze ich bude mat rada Stellka.. zatial ich nechce..
jeeee baby, davate uz normalne strukoviny detom? ja som doteraz robila ked tak cervenu sosovicu alebo zlty hrach bez supiek.. tak teraz neviem, ci jej dam tohto privarku..
@jenie123 super tip na ten privarok, zaradim do jedalnicka v najblizsej dobe 🙂 uz mam navarene Nici som dala spinkat a veru sa mi uz nic nechce, este nieco spracem a hodim slofika aj ja 😀 u nas zas mm ich strasne lubi ja zas velmi nemusim. Ja som uz zacala davat strukoviny, minuly tyzden som spravila sosovicovu polievku a malej strasne chutila jedla ju dva dni, pekne poprdkavala aj pocas spanku v noci. Zajtra sa chystam ja robit kelovy privarok + hov. maso a bude ho tiez papat, v nedelu sme mali vepro, knedlo, zelo a aj to uz jedla a tiez vyjedala len tu kapustu a maso knedlu nechala.
@angie267 mnaaaam kelovy privarok.. tak ten milujem.. uz som dnes nad nim rozmyslala, ked som uvidela v obchode kel.. asi ho spravim buduci tyzden a knedlo, vepro, zelo to tiez moc mozem.. ty mi dnes ake chutky robis.. 🙂 boli sme u tej lekarky a mala je v pohode, nema ziadny zapal, len ten kasel sa jej nepacil a sopliky.. tak sme dostali kvapky a mozme sa liecit.. mala mi spinka a ja by som mala nieco robit.. ale tak sa mi nechce.. ☹
@jenie123 jeeej super ste spali budem drzat palce nech vam to vydrzi uz si to zasluzite mozno budes prekvapena a uz vam take noci ostanu.mi sme spali ok mala bola raz hore a vstavali sme o pol 8.
@angie267 to som prvykrat robila a mnaaam vsetky muz zjedol boli fakt dobre ale nabuduce treba dvojdavku 😀 mna take veci bavia piplacky ze musis dat lekvar,tvaroh a taaak.uz sa tesim ked ich budem robit opät.
aach baby mne sa tak nic nechce dnes som dokopy nic nerobila.mala je dens zla len place.och som nasla ze nam ide dalsia stolicka takze 2 naraz nam idu 😒
@basa23 dufam, ze nam noci ostanu, i ked bojim sa, ze to bola len vynimka.. ☹ jeeeej tie stolicky, ale ber to z tej druhej stranky.. aspon ich budete mat co najskor vonku a nas vsetkych to len caka.. aj ja mam rada piplacky.. 🙂 musim napiect aj ja moravske kolace, uz sme ich dlho nemali.. mas aj nejaky recept na ne?
@basa23 uvidime.. ved zajtra hodim info.. dnes bola u nas svokra a bola u nas aj moja mamina a neviem ci sa svokra nahnevala alebo co, ale po 15 minutach odisla.. tak som zvedava, co z toho zasa bude.. ☹ zajtra rano idem na diabetologiu.. ☹ som zvedava ako mi dopadne test.. a tu hnusnu sladku vodu pit.. bleeeeee.. normalne ma otriasa ked si len na nu spomeniem..
@basa23 aj ja chcem recept 🙂 pls
@jenie123
nasa noc tiez usla, al kedze cestovala po celej nasej posteli, tak som sa nevyspala. raz som ju nasla ako spi na brusku na kraji postele a hlava jej visi dole 🙂 ani neviem ako mi presla noc. na mna tiez nieco lezie, len fufnem a hlava boli 😖
mia teraz vyspevuje s kazdou pesnickou v spievankove 2, som celkom prekvapena, lebo je dlhsie a nema ho tak dlho...
jasom dnes robila fish&chips z mrazaku, lebo som si vecer nevybrala maso. polievka bola od vcera..
@jenie123 no super ze vsetko u doki v poriadku, veru chutky len keby som si tak mohla nalozit do syta, musim sa hamovat a za tyzden som dala dole 1 kilo 😀 😀 sa tesim ale ked ma to prejde tak ho mam za den spat 😠 😠 bleee ten otrasny ekrazit budes pit, ti nezavidim humus je to, ja som sa skoro povracala 😝
@basa23 ja piplacky nenavidim, ja mam rada ak to je rychle a jednoduche 😝 uz budete mat aspon pokoj so zubkami ako napisala Janka nas to este caka 😒
@znamia tiez by som sa nevyspala keby mala spala s nami, to len teraz ked je churucka spava s tebou, alebo stale?
@angie267 aj ty drzis dietu? ja ani nedrzim a zhodila som 2 kg.. ani neviem ako.. a to som ani nechcela.. 🙂 ja som sa z tej hnusoby tiez skoro povracala.. som si citala niekde, ze si tam baby nosia citron.. ze si to mozu takto ochutit.. ked som sa na to pytala kamosky - sestricky, ktora robi na tej diabetologii.. tak ze o tom nepocula a este si tam nikto citron nedoniesol.. tak neviem, ci to mam zajtra vyskusat.. 🙂
@znamia ja Stellke sa spievankovo 2 hned pacilo.. uz ani jednotku nechcela.. 🙂 teda uz aj na teba nieco ide, aj ja sa citim pod psa..
ahojte baby.. Ako ste spinkali? My opat nic moc.. No co uz.. ☹
@angie267 ja som ten citron zabudla doma.. ☹ a ked som sa pytala, tak dovoluju to tehotnym zenam a teda dovolili by to aj mne.. 🙂 co ked som si ho tam nezobrala a tu hnusobu som musela vypit.. Bleeeee.. Este teraz mi je z toho nanic.. A cukrovku nemam.. 🙂
@basa23 tak bola to nahoda ta noc.. ☹
ahojte kocky no konecne som tu od rana sme lietali vcera bola suseda s malou 27 m ma u doktorky na prehliadke a doktorka ze ma ploche nohy a sme kukali aj Vivi a ta ich ma tiez neake cudne.tak som jej bola v lekarni kupit sandalky na doma.bo mala take papuce ale ze to neni dobre 😒
@jenie123 mi sme spali ok vstavala 7 45 raz bola hore na caj.ach to mi je luto ze ste mali zas zlu noc 😒 coo odisla nevies preco nebola si snou alebo nevolala ze co sa urazila?
@angie267 ved hej na jednej strane je to suepr ze budeme mat pokoj uz nech su vonku lebo je strasne uplakana cez den.chvalabohu ze v noci neni zla 😉
@znamia jasne poslem posli meil a poslem ti ho.a ako mia uz lepsie?
@basa23 diky, poslem. mia vyzera lepsie, kym nepridedrahy domov, potom uz len mnauka a nechce sa ma pustit 🙂 nema horucky, kasle a nadranom sa mi pri kaslani dogrckala, ze by dobre znamenie, ze sa odhlienuje?
teraz uz spi hodinku, moje 30 min. dieta 😀 parada!
zajtra ideme na kontrolu a dufam, ze otobacid na uska zabral a nemusime na usne.
@jenie123
@angie267
vsetky tu nejako krasne chudnete 😀 blahozelam... mozno aj ja s prdam, uz by sa mi patrilo, lebo drahymi zacal ukazovat moje fotky z pred par rokov. zrusila som ho tym, ze ja zacnem chudnut, ked on zacne tahat za mna nocne s miou a bolo po probleme 😅 ale uprimne, nabrala som v novembri, ked bolo zle pocasie a mne sa ani von nechcelo ist, a ani spat som nemohla, proste depka z tejto diery. a to vtedy len zeriem... ale uz som celkom ok, tak sa viem kontrolovat 🙂
@basa23 ako chodievame na to cvicenie pre deti, tak tam maju deti taky chodnicek, aby nemali ploche nohy, su tam nasite palicky a vselijake veci rozneho tvaru.. Tak si po nom cupitaju.. Aj doktorka mi hovorila, ze je dobre ked deti v lete chodia po trave boso.. A co sa tyka svokry, vobec netusim co jej crnklo cez hlavu, ani dnes drahemu nic nehovorila alebo aspon mi on nic nespominal..
@znamia ja mam dnes taky den.. Stale by som nieco zrala, len chodim do kuchyne a jem vsetko na co sa pozriem.. U nas dnes prsi cely den a okrem toho vysetrenia som nikde nebola uz par dni, tak mi to vsetko ide cez hlavu.. Ale zajtra sa rozkopem.. 🙂 ideme si sadnut s kamoskou a jej muzom na poharik vinka.. Ako sa poznam opat mi nesadne a na druhy den budem ko.. ☹ ale treba sa vyvetrat.. 🙂
@jenie123
@basa23
noo, tak to nase dieta sa dnes vyhadzalo z dalsich atb! ☹ ukazuje rucku, ze bibi. pozriem a cela dlan bodkovana, a ritka rovnako. 😢 ked jej raz bude nieco vazne, co jej budu davat? za poslednych 6m, z 3ch atb mala reakciu na 2je.... volala som na pohotovost ci staci len vysadit atb a nasadit zodac, ale ze mi tak nemozu povedat, ze mame prist. tak som nakoniec nabrala odvahu a o 19tej brnkla na mobil jej doki a ta povedala, ze staci. a rano k nej ideme tak, ci tak.
takze tolko moj den...
ahojte kocky.. ako sa mate? my sme dnes boli u zubarky aj s malou.. ja s manzelom sme si odniesli po plombe a malej len kukla do pusiny, dostala kartacik na zubky.. a o pol roka mame s malou opat prist.. 🙂
@znamia chudatko Mia.. to je ale na skoda, ze uz je na dvoje antb. alergicka.. naozaj by ma zaujimalo, co jej budu davat, ked bude vazne chora.. ako ste dopadli u doktorky? ja mam tiez mobil na nasu doktorku a tiez som jej uz raz volala vecer o 8..
@basa23 urcite jej sandalky neuskodia.. kolko ta vysli? a aku ste mali noc? my celkom v pohode.. len som bola z noci nejaka rozbita a mala uz vstavala o 6.. akosi sa jej uz nechce rano spinkat.. ale mohla by este chvilku potiahnut..
@jenie123 no tak dnes som sa u doki dozvedela, ze tentokrat alergicky reagovala na atb, ktore mala ako 1. a nic jej vtedy nebolo, tak ja neviem... a ani ona. a bola zlata, povedala, ze kedykolvek mozem zavolat. 😅
a mame doma havina 😀 trosku sa boji, ale je oproti tej nasej predoslej o dost vacsia, a pri tom ma 6t a ta predtym mala 2m, ked sme si ju vzali. som zvedava, ako si rychlo zvykne 🙂
ahojte 🙂
@znamia
@jenie123
@basa23 som tu vcera nebola, musim vas docitat co mate nove. My celkom dobre akurat v noci viac hore, al napije sa cajika a spi opat. Dnes sme boli v mater. centre ako kazdy tyzden a Nici bola strasne zla, hadzala sa mi tam o zem, druhe deticky tahala za oblecenie, vzdy chcela zrovna tu hracku s ktorou sa hralo ine dieta, no slak ma isiel trafit, ta hanba normalne uz som bola zufala 😠 😠
ahojte kocky konecne tu tieto dva dni stale niekde sme.
@znamia och chudatko, to mi je luto.uz je lepsie dnes?jeej havinko hod potom foto chcem vidiet toho krasneho haskyho.
@jenie123 no konecne tu stale niekde sme.sandalky stali 25 eur.ale mala 21 ale nakoniec som jej ich sla vymenit za 22 tie su jej lepsie.mala dnes vstaval prvykrat o 7.som jej dala caj v nadeji ze pospi a nic 😉 a vy aku noc ?to uz mam ist aj ja zubarke s malou?
@angie267 z toho si nic nerob to robia deti kazde pride do obdobia ked to robi.aj moja mava take stavy,ved to je dieta tak ju aj okolie bere neboj 😉
ahojte holky..
@znamia ja mam v tomto ohladetaku istu doktorku, kedykolvek jej mame zavolat.. Velmi sa mi to paci.. I ked asi toho sukromnia vela nemaju.. ☹ jeee havino.. Mia musi byt natesena.. 🙂
@angie267 nasa je v tomto podobna.. Strasne lakoma a ked vidi u niekoho hracku, samozrejme ju chce ona.. A tiez su tam bitky.. Ale inak sa vacsinou pekne hra.. Ale este to bude horsie, obdobie vzoru este len pride..
@basa23 krasne ti spinkala.. Super.. My sme mali noc super.. Moja mama si zobrala malu na noc k sebe a ja s drahym a este s kamosmi sme si isli sadnut von.. 🙂 rano som uz utekala k mamine pre malu, bolo mi za nou smutno.. A mala spala zle, ze kazdu stvrthodinku fnukala alebo sa tocila alebo vymyslala.. Ako obycajne.. ☹ opytaj sa zubarky, kedy mas prist s malou.. Kazdy zubar to ma ine.. Tato nasa ju chce vidiet 2 krat do roka..
@jenie123 no ja jej musim najprv najst lebo nasa zubarka nebere deti.tak musim niekde pokukat kde su zubarky detske v ba 😒 ach to mi je luto ze tak zle spala mamina si teda moc nepospala.ale tak vy to mate skoro stale tak aspon ste si oddychli.kokso som si nasla doki v ba a som si bola zobrat u mojej doktorky kartu a som kukala no Vivi je po mne.ked som mala 4 m tak som mala 8 kg a ked som mala 7 m som mala 9,5 kg.ale uz potom od 6 rokov to bolo ok,uz som vazila ako ine decka som kuk tabulku na nete.a ked som mala 18 rokov som vazila 49 kg a 170 cm ach kde su tie casy ☹ to pri muzovi som pribrala tolko.ale uz som dala 2,5 kg dole este 2,5 a som spokojna 😉
@basa23 nasa zubarka zobrala celu zubarku, co ma tesi.. Je naozaj mila.. Asi si budes musiet najst a potom sa jej len opytaj kedy mate s Vivi prist.. Mama sa mi ani necuduje, ze som niekedy taka unavena.. My sme si uz zvykli, ale ked s nou spi niekto novy, tak to dobre pocitia.. Este by si ju mohla zobrat svokra, nech vie ake to je a potom neviem ci povie, musite vydrzat do 3 rokov.. Aj ja som bola taky tucko.. 🙂 vidis a potom sa bojis, ze to vivi ostane, ani na tebe to neostalo.. Ja ani neviem kolko som v 18-tke vazila.. Ale uz si vahu drzim peknych par rokov.. Tak dufam, ze mi to aj ostane.. Gratulujem k zhodenym kilam.. Ja som si teraz dala 4 kolace od babky.. 🙂

@jenie123 ahoj ja som konecne tu som od rana robila moravske kolace mnaam super su na prvykrat 😀 ale co z toho ked ja nemozem dieta 😠 mi sme vstavali o pol 8.raz bola o 5 hore na caj.ted mi akurat zaspava.no mi uz sme boli vonku na saniach chvilu ale len chvilku bo moc snezi u nas tak jej vadilo ze jej to ide do tvare.ale to ti dobre pospala nato ze sla tak skoro