icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
8. mar 2012

@basa23 idete na tanecnu? mala bude chodit? aj ja chcem dat malu tancovat.. 🙂

angie267
8. mar 2012

caute holky, my noc hroza a des nonstop rev 😒 ale uz sa zacina prerezavat cez dasno tak snad este par dni a budeme mat chvilu pokoj 😝
@jenie123 esteze tam nemala vela penazi horsie to je s dokladmi. Aj u nas je na prd totiz pada sneh a dost chumeli och nech uz ide zima do prdele 😝 parada tak budete mat ako novu bytovku 🙂 ja som varila cinu a chcela som ju trosku pikantnu tak som tam dala 3 chilli papricky a ona je jak ohen och to sa mi nepodarilo, len som to isla kostnut a skoro som sa zadusila 😠 esteze mame radi pikantne jedla len toto bude dnes extrem 😀 Juj Stellka to ma v pamati tu koznu, ona na to casom zabudne.
@basa23 budes tancovat s malou? Ja necvicim teraz nic sa mi nechce ale hned ako sa otepli zacinam behat. Ale este k brusakom aspon sa chcem dopracovat ke mne sa tak strasne nechce 😝

basa23
8. mar 2012

no sme po tanecnej, toolko deticiek a ake dlhe vlasy som im zavidela 😉 to je v riverparku tanecna to je taka tanecna a pritom sa tak hraju ze ked je pesnicka ze haloo tak maju mobili a volajuuu halooo, alebo sa plazia,tocia dokola,ale super tam bolo vivi sa rozkukavala ale sa uz chytala trocha na prvykrat dobre som zvedava nabuduce ci sa viac chyti alebo nie, uvidim to je od 2 rokoch predsa tie deticky su uz starsie tak uz vsetko zväcsa opakovali.
@jenie123 ja chcem tiez dat malu na tanecnu ale tak od 3-4 taky uz normalny kruzok toto je taky ze od 2 - max 3 rocne tam boli.
@angie267 no ja som s nou tancovala som jej skusala ukazovat ale sem tam sa chytala, sledovala vsetky deti, ale ta pani co cvici s nimi ze naprvykrat sa chytala dobre.och ani nevrav ja tiez cvicit sa mi nechce 😒

jenie123
8. mar 2012

@angie267 chudatko, musia jej tie zubky trapit, aj si jej nieco dala od bolesti..? aj u nas dost chumeli, ale asi z toho nic nebude.. ja mam rada pikantne, ale tak akorat, drahy pikantne miluje, temu by tvoja cina urcite chutila.. 🙂 ani mne sa nechce cvicit, ale teraz sme sa s kamoskou dohodli, ze v pondelok pojdeme.. tak som zvedava, co nam do toho vbehne ci vobec pojdeme.. 🙂

jenie123
8. mar 2012

@basa23 to je super, Stellke by sa tam tiez pacilo.. 🙂 vivi sa urcite rozkuka a bude tancovat o dusu.. je to super, ze take nieco mate k dispozicii.. mne by sa take nieco aj u nas pacilo.. 🙂

angie267
8. mar 2012

@basa23 je super ze mate taketo prilezitosti predsa blava je blava 😉 muselo to byt velmi mile ked tak tancovala a super sa teda chyta 😉 ja by som ju musela dat na tanecnu do Ma a samozrejme ju tam 2 krat tyzdenne vozit a to je dost komplikovane a hlavne uz budem aj zamestnana, takze u nas take nieco asi nevyjde.
@jenie123 vcera som jej akurat nurofen nedala ale inak ked viem ze ju nieco trapi tak jej dam iba teda aspon na noc inak sa snazim tomu vyhybat. Tak pojdes cvicit teda mozno ked vam do toho nieco nevleti 😀 😀 bodaj by, ze? 😀 cina sa jedla dost teda mm najprv ze ako stipe ale potom ju jedol ako besny, povedz tvojmu nech si pride ze este zostalo aj na zajtra 😅

baby uz ste skusali niekedy urobit marlenku? Simi stale ju pyta tak najblizsie ju skusim.

jenie123
9. mar 2012

dobre ranko baby.. @angie267 @basa23
ako ste spinkali? my nic moc.. mala som pocit, ze bola stale hore..
@angie267 Chudatko Nici, tie zubky jej davaju zabrat.. dufam, ze tuto noc ste mali uz lepsiu.. presne ako pises.. bodaj by.. 🙂 🙂 🙂 a to som volakedy sportovala strasne rada.. ked som este byvala v BA, tak som bicykli chodila do prace, potom este par km na korculiach, 4 krat do tyzdna posilka, 3 krat do tyzdna aerobic.. to vytazena som bola dost.. a tak straaaaasne ma to bavilo.. a teraz sa mi nechce nic.. ☹ ale zasa je pravda, ze v BA je viacej prilezitosti k sportu, nez u nas na dedine.. ja som uz robila marlenku.. 🙂 medove platy som si kupila, tie sa mi robit nechceli.. bola super, ale ta kupovana mi chuti viacej.. 🙂

basa23
9. mar 2012

dobre ranko kocky mi sme spali ok ale uz 6 10 vstavala opica jedna.vcera som musela uz malej dat cipok do rizky zas 3 dni nekakala 😒
@angie267 nie neskusala ale co poznam znamy robili a ze je super,vyskusaj potom daj ediet ci je tazke ju urobit a potom skusim aj ja 😉 a tak to hej v blave je viac prilezitosti ako u vas 😒
@jenie123 to mi je luto tie vase noci snad uz pridu krasne noci 😉
co mate v plane cez vikend?

jenie123
9. mar 2012

@basa23 my sme vstavali o pol 7.. cez vikend sme sa mali ist kupat, co sa nam teda zrusilo.. takze ani neviem.. dnes ideme poobede ku kamoske.. v nedelu ideme gratulovat malej krsnemu.. a to je zatial vsetko.. uvidime, co sa nam este pritrafi.. mala je dnes uz od rana nejaka urevana.. ☹ co mate vy na plane?

basa23
9. mar 2012

@jenie123 aach ani nevrav aj moja od rana je jak sto certov.ted konecne spi.som zvedava dokedy posledne 2 dni spala cez 3 hodky tak uvidime 😉 mi zajtra oslavujeme muz ma v pondelok narodky tak to zajtra oslavujeme.

jenie123
9. mar 2012

@basa23 mala mi tiez spinka od 12, pred chvilkou sa mi zobudila, dobehla za mnou a bola este nevyspana, tak som ju ulozila naspat do postele a spinka.. 🙂 nechapem.. 🙂 tak budete mat zajtra veselo.. aj toho vela chystas? prajeme drahemu mu vsetko najlepsie.. 🙂 to ti pekne spinkava.. aj nasa sa teraz celkom pretocila.. musim si zaklopat.. zacala spavat v detskej na posteli, uz v kociku len vynimocne.. tak som rada, len dufam, ze jej to vydrzi..

basa23
9. mar 2012

@jenie123 no to bude veselo, muz kupil 2 litre fernetu 😒 tak si dam bavoraaak 😉 dakujem odkazem 😀 to je super pekne aj tebe pospinka.mala spala 3 hodky aj dnes 😉 ale rano sme boli v kutiku sa smykala skakala na trampoline tak sa unavila 😉 ooch hcystame ani nevrav sme robili majonezovy salat 3 kg ,okolo 20 reznov, plus chlebickov kopec no konec sveta roboty az az 😠

jenie123
9. mar 2012

@basa23 teda, tak to bude u vas poriadne obzerstvo.. 🙂 jrasne ti spinka aj cez den.. Ze si si to nevedela este pred pol rokom predstavit, ze ti bude takto uzasne spat hlavne v noci..? 🙂 🙂 mala bola tiez dost unavena, vecer mi zaspinkala hned, som zvedava aka bude noc..

jenie123
11. mar 2012

ahojte kocky.. @basa23 @angie267
od piatka sme tu tusim neboli.. 🙂 ako vikendujete? mi sme stale niekde vonku, takze doma sa ani neohrejeme.. aj dnes mame v plane vypadnut z bytu este doobeda a vratime sa az navecer.. ideme k svokre a potom na oslavu..
@basa23 ako ste oslavili? bolo veselo?

basa23
11. mar 2012

ahojte holky no konecne tu, po oslave bolo super.aj ja som si dala par poharikov bavoraku ael napodiv mi nic nebolo asi slaby fernet 😉 aach baby ja uz som zufala mala co robi tento vikend sa hadze o zem o dusu reve ked jej nieco nedovolim, uplne zachvaty 😒 mi sme dens uz stihli ist do kutika ale konec strasne vela deti sa tam nedalo byt dlho vivi chcela len skakat a vysvetlit jej ze ma pockat kym dieta do skace no konec 😒 baby som malej objednala take odrazadko ako bicykel to je ale nema pedale kuk na facebooku na nastenke ho mam, nezvazovali ste ho alebo nemate nieco podobne?je to od 2 rokov tak som zvedava 😉
@angie267 a ty kde sa flakas??
@jenie123 super tak aj vy mate rozlietany vikend 😉
joooj v piatok 15 stupnov tesiiiiiiiiiiiiim 😀

jenie123
11. mar 2012

@basa23 pozerala som to odrazadlo a tiez som chcela nieco take.. Tak uvidim.. Mala dostane na sibacku od maminy kolobezku vzadu ma 2 kolieska.. Som zvedava ako jej to na nej pojde.. 🙂 ale ten bicykel by som chcela.. Na ktorej stranke si to objednala?
@angie267 vsetko najlepsie k meninkam.. 🙂 skoro som zabudla..

basa23
11. mar 2012

@jenie123 na stranke www.kolobezky-hojdacie-siete.sk maju tam vela na vyber ale henta sa mi ludi najviac.nasa uz skusala na kolobezke ale este to nevedela dobre 😉
@angie267 jeeej fakt vseetko naj k meninkam 😉 robila si tu marlenku?

angie267
11. mar 2012

@jenie123
@basa23 caute caute, dakujem vam za priania 🙂 flakame sa cely vikend, len dnes sme doma cely den. Vcera sme si u nasich opekali spekacky zahajili sme jarnu sezonu 😀 😀 som vas par dni zanedbala, ale akosi sa mi nedarilo sem prist. A pri malej uz vobec sem nechodim iba ked spi, lebo veru nenapisem ani jednu vetu, alebo ked vystihnem ze sa hra s nou Simi a ja sa sem vyparim 😅 Marlenku som robila, ale nic moc teda, suroviny ma vysli na 10 ecok to som mohla rovno kupit hotovy original, po druhykrat uz vzdy kupim. Rozoberate kolobezky, chystate sa opickam kupit? Barbor aj mne sa mala hadze o zem a je jedovita ale strasne posledne dni ovela viac.

basa23
11. mar 2012

@angie267 ja uz sedieviem z nej nechapem co jej sibe tak 😒 jeeej super opekacka mi sa chystame v aprili sa zeleznu studienku 😉 fuu tak to dost vyslo to fakt kupis hotovu.mi kolobezklu zatial nekupujeme ja som objednala ten bicykel odrazadlo mam ho na facebooku na stranke, kukni potom 😉
jooo j baby kukali ste pocasie ze sobota 18 stupnov 😀

angie267
11. mar 2012

@basa23 ja tiez uz niekedy si idem aj vlasy vytrhat, sediva som na moj vek uz teda dost 😠 pozrem na to odrazadlo. To faaakt ze 18 stupnov? Jeeeee to bude zurka sa teda tesim len aby sa nam to nepokazilo 😝

jenie123
12. mar 2012

dobre ranko kocky.. @angie267 @basa23
ako ste spinkali? my celkom dobre.. prvy krat sa zobudila o 1:45, sice potom sa prehadzovala a nevedela zaspat, ale nakoniec sme potiahli do 7:45, ani rozhlas ju nezobudil.. 🙂
@angie267 aj mne viacej chutila ta kupovana.. no co uz original je original.. 🙂 mala dostane kolobezku na sibacku.. jej 2 kamosku uz maju, tak sme museli kupit aj nasej, aby sa potom nehadali.. 🙂 jarna sezona zahajena, super.. aj ja sa tesim na opekacky..
@basa23 tak to bude super, ze 18 stupnov.. 🙂 sa tesim ako sa zbavime zimnych bund.. 🙂
baby aj nasa sa jeduje, hodi sa na zem, len ked jej nieco zakazem alebo zoberiem.. hadze veci o zem.. normalne neviem co s nou.. ak jej chcem dohovorit, vobec to nezabera a co ju mam stale bit po plienke.. baby ako to riesite?

basa23
12. mar 2012

ahojte kocky mi sme spali ok vstavala 6 30.jeeej krasne ste spinkali a super potiahla nech tak mate kazdu noc krasnu 😉
@jenie123 ja to riesim tak ze si ju nevsimam nech sa vyreve a potom prestane.nesmies si ju vsimat lebo to bude potom robit casto, takto uvidi ze si ju envsimas a prestane.
@angie267 noo ja sa strasne tesim na teplo uz ma nebavi to obliekanie hruuuza 😒 no ale dnes je hnusne nehlasili ze ma byt tak skaredo.
no baby nakoniec som hento zrusila a objednala druhe 😉 mam ho na facebooku na nastenke.je to to bieloruzove.to uz definitivne berem 😀

jenie123
12. mar 2012

@basa23 kraaaasne.. potom napis ako sa paci Vivi, kupime aj my.. 🙂 preco si ho vymenila? ja sa ju snazim nevsimat.. ale ked ma zacne kopat alebo kusat, tak to uz nieco musim spravit.. ale ked sa zacne jedovat, tak ju necham tak a idem prec..
dnes ideme na zapis do skolky.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

basa23
12. mar 2012

@jenie123 jeeej ti tam aj ostane ked zbada deti 😉 kedy ti ide do skolky nabuduci rok v septembri alebo skor?lebo toto sa mi odzaciatku pacilo som vaha objednala druhe ale ten pan sa mi ozval ze ma na sklade toto tak hned som chcela radcej to 😀

jenie123
12. mar 2012

@basa23 tak toho sa aj bojim.. nebude mi odtial chciet ist.. 🙂 napisem tam januar, ale dam ju neskor, len aby mi ju zobrali.. teda uvidi sa co a ako s pracou.. podla toho sa zariadim.. ale ako to ubehlo, ved sa len teraz narodila a uz ju davam do skolky.. odrazadlo je uzasne.. ja ho chcem tiez, ale asi az k narodeninam ho dostane.. 🙂 kolko stoji?

basa23
12. mar 2012

@jenie123 tak sa chvilku pohra 😉 jasne ved uvidis ako s pracou.no sak to ma opica uz k narodkam, mi vzdy vsetko skor kupujeme.aj smyklavku vcera dostala.a prve co bolo rano ked sa zobudila smyyyykat 😀 stoji 79 eur neni najlacnejsie aaale zerem ho 😉

jenie123
12. mar 2012

@basa23 jaaaaj, tak to ano.. 🙂 tak malo no neni, ale ked nieco velmi chces, tak ides po tom.. 🙂 mala miluje smyklavku.. aj som rozmyslala, ze jej kupime, ale mala by to uz v izbe dost natesno, tak radsej nie.. ked tak k babkam na zahradu.. 🙂

angie267
12. mar 2012

caute 🙂
@jenie123 super ste mali jani noc no len tak dalej. ja tiez malu necham vyjedovat a nevsimam si ju, len neda sa to vzdy niekedy aj po plienke dostane ale to okamzite zliznem aj ja, ona si mysli ze ked ja mozem tak aj ona. To ich prejde casom urcite, je to teraz normalne, uz si zvykam. Ja chcem smykacku malej na zahradu kupit na narodeniny v lete a rozmyslam aj nad trampolinou. Tak uz ste boli na zapise och ale nam tie deticky rastu o chvilu ich budeme odprevadzat do skoly 😝 pri simonke som plakala jak male decko prvy den od dojatia.
@basa23 dost drahe to odrazadlo, jeeee aj smykacku mate no super a co ma mala predcasne darceky? No dnes bolo teda fakt hnusne pocasie ale boli sme chvilu na prechadzke vonku. ja sa tiez tesim kedy zazimujem zimnu bundu 😅 😅

jenie123
12. mar 2012

@angie267 dnes bola mimoriadne zla.. Stale mi plakala a jedovala sa.. Normalne nechapem co sa s nou robi.. Vobec nezabralo nevsimanie, ani dohovaranie a ani rana po plienke.. Strasne bola zla a neposlusna.. Dufam, ze ju to coskoro prejde.. Teraz uz spinka.. Uvidime co bude v noci..

jenie123
13. mar 2012

dobre ranko baby.. @angie267 @basa23
ako ste spinkali? my tuto noc nic moc.. ale vstavali sme o 7.. takze v pohode.. co mate dnes na plane? mne sa nic nechce.. tusim doobeda ostaneme doma.. 🙂