icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
13. jún 2012

@basa23 @angie267 baby ja som myslela, ze ma dnes picne.. mala mi na obed vobec nechcela spat.. 2 hodiny som ju prehovarala.. a nakoniec som to vzdala.. zaspala az o 16 a to v aute.. boli sme reklamovat tenisky a isli sme na besedu k prababke.. spala hodinku a to som ju zobudila, aby spala teraz vecer.. a teraz mala place a nie a nie spinkat.. a dokonca sa mi teraz pocikala.. :( a to mi cikala 10 minut spat.. ja neviem co je to dnes za den.. :(
@angie267 mnaaaam kelovy privarok.. dala by som si..

angie267
13. jún 2012

@jenie123 no mali ste den blbec, uz su nase velke slecny a pekne s nami vedia zatocit. Pozerala si modre z neba? Och este teraz mam hrcu v krku, strasne ma ten posledny pribeh odrovnal, slzy mi tiekli potokom 😢

jenie123
14. jún 2012

Dobre ranko baby.. @angie267 @basa23 tak dnes sa hlasim prva.. 🙂 ved kto by dobrovolne vstaval o 6, ked nemusi.. mala ide z extremu do extremu.. dnes vstavala o 5:30.. ale aspon v noci celkom fajn spinkala.. ako ste spinkali vy?
@angie267 ani mi nehovor, sa som preplakala cely druhy aj treti pribeh.. je to tak nespravodlive..

jenie123
14. jún 2012

Baby, tak nakoniec budeme robit asi takuto tortu, ale urcite nebude az tak pekna.. 🙂 http://www.tortyodmamy.sk/narodeninove/syr-s-my...

basa23
14. jún 2012

ahojte kocky mi sme spali super vstvala 7 30.sme boli vonku doted ale nic moc slnko svieti ale dost u nas fuka som zvedava ako bude poobede 😉 ale od zajtra uz teplo sa tesiiiiiiiim 😀
@jenie123 jeeemine to co mala Stellka za den.by ma piclo keby vivi nespala ona sa vzdy tesi na mlieko 😀 fuuha extrem o pol 6 och to mna by piclo som nevedela do noci dlho spat by som nezvladla vstavat tak skoro 😒
@angie267 a dnes kde si?? 😀

angie267
14. jún 2012

caute 🙂 🙂 nasa tiez dnes skoro vstala asi o pol siedmej uz bola hore, ale uz o jedenastej bola unavena nezaspala len lezala a pozerala spievankovo. O chvilu pojde spat ja zalahnem tiez boli ma hlava jak slak. Boli sme doobeda vonku no zima je u nas a tiez fuka 😒 Torta je nadherna, som zvedava na tu vasu ako sa vam podari, ja by som si na take nieco netrufla veru. Och tak stellus dala teda rekord vstavani 😝 😝
@basa23
@jenie123

jenie123
14. jún 2012

@basa23 ved to, ani ja som v noci nevedela zaspat a rano uz tak skoro vstavala.. u nas je tiez tak vselijako... poobede ideme do centra na cvicenie..
@angie267 dnes mi nastastie na obed celkom v pohode zaspala.. ale bala som sa, lebo o 12 vyzerala ako keby len vstavala.. neviem odkial berie energiu.. ale podla toho ako vyzeram ja, ju berie mne.. 🙂 no ja som tiez zvedava, ako sa podari.. sestra tiez hovorila, ze to zmakneme.. tak dufam, ze hej.. potom hodim fotku.. 🙂

basa23
14. jún 2012

@jenie123 aj kamoska robila tu tortu svojmu krsniatku a zvladla to ze to neni zevraj take tazke.som zvedava na nasu tortu teda co mama bude robit ci sa vydari 😉
@angie267 aaale zvladla by si to neboj.klasika upecies tortu a marcipan das na vrch a je.budes davat piect tortu?alebo skusis sama?snad uz poobede bude krajsie lebo ma picne

jenie123
14. jún 2012

@basa23 tiez si myslim, ze nemoze byt zlozita.. len ja som este s potahom nerobila.. takze uvidime ako sa podari.. a hlavne tie mysky.. 🙂 mama bude piect Vivi tortu?

angie267
14. jún 2012

@jenie123
@basa23 tak uz sme vyspate 🙂 my pojdeme na nakup a na ihrisko dufsm ze nebude prsat su mraky velke 😝 ja budem piest so svagrovou aj mi hovorila ze by me mohli skusit potiahnut marcipanom, len ja ani neviem ako sa to kupuje a hlavne kde.

jenie123
14. jún 2012

@angie267 ja som malu budila 15:15.. 🙂 ja idem robit potah na tortu s marshmallow cukrikov.. so sestrou sme robili falosny marcipan zo suseneho mlieka a viem, ze sa da potah robit aj s hladkou mukou.. vsetko su to lacnejsie varianty marcipanu.. sestra mi spominala, ze u nich v cukrarni objednavaju marcipan 1 kilo za 5 eur.. ale to maju asi lepsiu cenu ako v obchode.. inak s marcipanom som sa v obchode este nestretla..

basa23
14. jún 2012

mi sme boli v eurovei mala dnes spala pomaly 3 hodky.konecne uz spi uz som jej mala dnes dost 😉
@jenie123 marcipan predavaju takych speci obchodoch väcsinou na nete sa to da objednat.dost je to drahe som zvedava z coho bude mama robit ci kupi alebo tak netusim 😉
@angie267 tak si si aj ty pospala super ja som tiez lezala a mala zavrete oci ale nezaspala som 😉 ten marcipan musis vygooglit predavaju da sa aj po kile kupit lebo predavaju aj 10 kg bedne 😀

angie267
14. jún 2012

@jenie123 no to ja robit ani nebudem skusat bolo by iba skoda materialu kedze mne by sa to urcite nepodarilo. To mate v tej cukrarni asi dost lacne teda ja vobec netusim ako chodia ceny.
@basa23 tak teda dobre si mala pospala to ja ani nepamatam kedy dala 3 hodiny spanku, ale uz som si zvykla na nieco vyse hodinky, aspon vecer ide pekne o pol deviatej. Uz som niec opogoglila ale uz som sa rozhodla ze bude klasik torta len 😝
Baby u nas je strasna burka prave jak z hororu 😒 aspon net ide a to sa cudujem 😝 A Jani zajtrajsok teda plati?

jenie123
15. jún 2012

Dobre ranko baby..@angie267 @basa23 ako ste spinkali? My nic moc.. a rano sme vstavali o 6..
@angie267 aj ja sa bojim, ze sa mi to nepodari.. ale vyskusam a ked sa mi ten marcipan nepodari, potiahnem tortu lentilkami a hotovo.. 🙂 dnesok plati.. ale dnes hlasili u nas v rozhlase, ze je dnes a zajtra na zamku nejaka akcia.. idem zistit a napisem.. 🙂
aj Stellka na obed spala 3 hodinky a potom mi nechce vecer zaspat..

jenie123
15. jún 2012

@angie267 tak ak chceme ist na ten Holicsky zamok, podme radsej v pondelok.. dnes a zajtra je v okoli zamku remeselny jarmok, myslim,ze tam aj skoly vystupuju, aj skupiny.. a vstupne je 5€, deti v kociku zadarmo.. tak neviem.. ale ak by si chcela ist, kludne mozme.. ale skor by som brala, keby tam nic nebolo a detska by mohli behat kade- tade a nemuseli by sme na nich davat taky pozor.. tu si to pozri:
http://www.holic.sk/index.php/aktuality-topmenu-85

jenie123
15. jún 2012

@angie267 tak sa ti ten odkaz neotvori tam kde ma.. 🙂 vpravo su odkazy a najdes to na: vitajte na panstve Marie Terezie..

angie267
15. jún 2012

ahojte baby 🙂 my sme spali dobre, som cele doobedie makala, prala, varila.
@jenie123 Jani to neva zajdeme tam pozriet a mozme ist po meste s detmi a na nejake ihrisko a tak. Chcem aj malej kupit nejaky bazenik niekde v nejakom hrackarstve moc sa tam nevyznam, poradis 😝 uz ked to mame v plane dnes tak to dajme uz mam vsetko tomu prisposobene a hlavne pondelok ma byt velmi horuco a v tom aute by mi mala asi zahynula 😝 teraz som ju dala spat a predpokladam ze asi o 14.30 mozem vyrazit aby sme mohli mat co najviac casu do vecera. A ty ako si na tom?

basa23
15. jún 2012

ahojte kocky mi sme spali ok ale uz o 6 10 vstavala som myslela ze ma picne, mna taaak strasne bolela hlava rano som si musela dat ibalgin.vonku krasne teplucko poobede ideme vybehnut na strkovec.och baby mna picne mala zas naposledy kakala v stredu rano ja uz neviem 😒
@jenie123
@angie267

jenie123
15. jún 2012

@angie267 ok.. jasne mozme.. mala mi este nespi.. ale snad uz co chvila zaspi.. jasne pochodime mesto aj preliezky.. zoberies aj kocik, ze? Neviem ci by Stellka usla.. ja tak nejako malu zobudim, ale mozem vyrazit asi o 3.. ked dorazi muz..
@basa23 ja som si uz myslela, ze mate kakanie v pohode.. davas este tie cipky.. ?

angie267
15. jún 2012

@basa23 no skoro ste teda vstavali, mna tiez bolela hlava v poslednej dobe mam pocit ze ma boli stale, neviem co to je. Je nadherne super konecne teplo 🙂 tiez som si myslela ze uz vivi kaka dobre.
@jenie123 ja beriem urcite kocik, mne by sa mala nedrzala za ruku ona by chcela ist inym smerom ako my 😝 radsej zober aj ty kocik, ja bez kocika ani na krok 😝 ved kludne vyraz kedy budes moct ja nahodou keby som tam bola skor tak ta pockam v meste.

jenie123
15. jún 2012

@angie267 ok.. zavolam ti, ked tam dorazime.. 🙂 super, uz sa tesim.. mala je taka ista, ide presne inym smerom ako chcem ist.. 🙂 urcite zoberiem kocik.. uz sa pomaly balim.. 🙂

angie267
15. jún 2012

@jenie123 juj ty uz sa balis? tak utekam aj ja 😝 😝 ok zavolaj teda ked dorazis, uz sa tesim 😉

jenie123
15. jún 2012

@angie267 ja sa musim balit dopredu, lebo som strasne domotana a nakoniec plno veci zabudnem doma.. a aj tak zabudnem.. 🙂

angie267
15. jún 2012

@jenie123 inak ja som taka ista a potom rozmyslam, vypla som sporak, zamkla som? No nici uz je hore tak pojdem ju obliect a o pol vyrazame 😉

jenie123
15. jún 2012

@angie267 ta je sikula.. 🙂 nasa este spinka.. asi jej pojdem otvorit dvere, nech sa pomaly zobudi aj ona.. o sporaku ani nehovor.. 🙂 tolko krat som sa uz kvoli tomu vracala domov a aj tak zistim, ze som vypla.. nastastie na dverach mame gulu.. tak je to jedno ci zamknem alebo nie.. 🙂

basa23
16. jún 2012

ahojte kocky no moi uz sme doma sme boli so svokrou na tom policajnom MDD ako bolo super ale strasne teplo lebo tam nebol ani chladok tak sme boli len 2,5 hodky vivi to slnko znicilo ale doma ozila este nespi.to kakanie mala donedavna dobre ale teraz zase hlavne od tej enmocnice sa zas jak keby zasekla ja uz neviem stale vsetci ze ake ma brusko ale chuda to ma z kakania ked sa vykaka ma uplne mäkke brusko.hrozneee teplo je vonku.ako ste spali?mi ok ale zas 6 30 budicek uz skoro vstava v poslednej dobe 😉
@jenie123
@angie267

angie267
16. jún 2012

@basa23 ahoj, nasa spinkala dobre a aj potiahla do 8.15 🙂 joj vonku je pekelne teplo, ale fuka dost vietor takze sa to da. Aj tak ste tam dost dlho vydrzali na tom slnku. Jasne ze ma mala vacsie brusko ved je nafuknuta z nekakania. A uz sa vykakala od vcera?
Nasa sa kupsala v bazeniku, vcera som jej kupila v tom holici, boli sme s jankou 🙂

jenie123
16. jún 2012

Ahojte baby.. mala spala u maminy.. nemohla som ju vcera odtial dostat.. a spala do 8.. 🙂
@basa23 jeee, tak ste mali doobeda o zabavu postarane.. aj u nas je teplo a fuka, tak je celkom prijemne.. jasne, ze musi mat velke brusko, ked nekaka.. cipky jej este davas?
@angie267 krasne ste spali.. a aka bola cesta naslat.. Zaspala ti po ceste? Tak uz sa aj kupala.. a velkost bazena stacila? Neni maly?

angie267
16. jún 2012

@jenie123 ahoj, mala cestou naspat vobec nezaspala, stale vymyslala tak som ju musela zabavat ako sa dalo, este ked sme prisli domov sme isli k nasim a domov sme dosli az o deviatej malu som rychlo osprsila a sup spinkat 😝 ano uz sa aj kupala a bazenik je super a mohol byt kludne aj mensi, no teraz budem mat problem ked pojdeme na dvor sa bude chciet stale kupat tak verim tomu ze po par dnoch ho budem musiet zrusit 😝

jenie123
16. jún 2012

@angie267 ja jej asi kupim len taky malicky na balkon.. 🙂
My sme boli dnes cele doobedie vonku.. boli sme kuknut tuto u nas kusok jazero... uz sa tam normalne aj ludia kupali.. mala tam chodila po vode.. ale keby mohla vliezla by tam cela.. 🙂 este teraz mi nespinka.. ja neviem co to ma teraz za obdobie..
Baby, ako ste si dnes uzili teply den?