Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@angie267 my sme boli doobeda u nasich.. mala skakala na trampoline, potom sa hrala s vodku.. teraz je zas u svokry.. isli sa kupat k jej bratovi a zobrali malu.. najskor sa tam vyspi a potom sa budu kupsat.. musim jej kupit tie plavky.. lebo uz svokra vymyslala s rukavcami.. co je dost teraz blbost, si myslim.. musia na nu davat stale pozor.. je tak sa aj vy budete kupat, super.. ja som sa doobeda kupala vo vlastnom pote, kopali sme zahradu.. 🙂 pustny kvet poznam, knizku mam precitanu.. velmi dobra.. uz sa tesim na film.. aj my tu mame na byte teplo.. lezim tu na sedacke v plavkach.. 🙂 teraz sme si s muzikom pustili nejaky zasnezeny film, aby sme sa s hladili.. 🙂
ahojte kocky ja sa hlasim az teraz sme od rana boli s kamoskou u jej svokrovcov maju bazen tak sme sa boli kupat vivi ani von nechcela ist ted isla spat som zvedava kolko potiahne pak ideme zas tam.dnes vstavala o 6.mna uz z nej picne stale skoro v poslednej dobe vstava.vonku je na skapanie ale aspon u nas trosku fuka ze sa da docela 😉 idem trochu relaxovat kym sa ta opica vyspi dufam ze da aspon tri hodky 😀 co pochybujem 😉 mi chvalabohu nemame v byte teplo lebo tu mame tien dobry nam svieti len doobeda slnko 😉
@jenie123 jeej rukaviky to je skoro si myslim vivi dnes sedela v kolese jak pecena 😉
@angie267 no to verim na poschodi vam musi pekne palit snko nevyhoda domou poschodovych 😀
no baby dnes som jej rano dala cipok leb sa v noci budila urcite ju bolelo brucho.pak sa vykakala dobru naloz dala.ale som kupila taky novy sirup na kakanie to je ako prehanadlo ale prirodne jedna mi poradila ze jej odvtedy kaka kazdy den tak uvidime 😉
@basa23 snad jej ten sirup zaberie.. uz by mohlo, ved uz ste sa natrapili dost.. tak aj vy sa kupete.. super.. treba, v tomto pocasi sa ani inde vydrzat neda.. aj my sme dnes od 6 hore.. :( my byvame na poslednom poschodi.. takze tu na nas dobre pecie.. a slnko svieti od 12 az do vecera.. takze, ked pecie, tak poriadne.. :( nastastie si trocha odizolovali strop, takze to neni az tak strasne..
Dobre ranko baby.. @basa23 @angie267 ako ste spinkali? My hrozne zle.. celu noc sa vrtila a ja som nevedela zaspat.. a od 6 sme hore.. ako ste sa mali vcera? Mala sa nam vratila o 20 - tej.. stale sa kupsala.. nechcela z bazena ani vyliezt.. skoda, ze sme tam neboli.. a co mate dnes v plane?
@angie267 pozerala si ten film.. ja som na konci tak plakala, ked ako malej jej isli robit tu obriezku.. v noci som asi aj kvoli tomu nevedela spat.. to je strasne, ze sa take nieco deje este doteraz.. :( :( :(
ahojte kocky mi sme spali ok dnes vstavala 7 45 asi mala dost po vcerajsku 😉 to slnko je hruuuza ja uz som vcera nevladala z toho tepla 😒 super je pri vode v takomto teple inde by som nevydrzala 😉 aaach baby dnes mame 2 roky ale to letiiii ☹
@jenie123 dnes neviem mala ted spi mozno sa pojdeme zas tej kamoske kupat.a vy co mate v plane?
@angie267 a ty angie co mas na plane? 😉
ahojte 🙂 fu vonku je zase peklo, ale neva uzivame si na dvore slniecko a neskor pojdeme kupsat do bazena 😝 nici dnes potiahla au do 9tej a ja hore o 6tej ale neva kym vstala tak som mala vyupratovane, bola som v meste kupila som si konecne nove plavky 🙂
@jenie123
@basa23 tak sa kupsate aj vy inak by sme ani nevydrzali to teplo 😝 Jani nevidela som to cele, stale som nieco este vecer upratovala a tak som sa na to tesila, to ano ta hroza sa vykonava este dnes 😠
Vivienke prajeme vseeeetko najlepsie, cmuk na licko od nas 🙂 🙂 nasa ma zajtra ppresne o 20.38 😝
@angie267 aj teraz to opakuju.. 🙂 na tom konci to bolo strasne.. :( ideme na kupalisko do dubnan.. mazelik dosiel aj skor z prace, cakame na malu az sa zobudi a vyrazime.. no to ti pekne potiahla.. 🙂 aj ti chcela ist na obed spinkat..? teda, tak si sa spravila radost a kupila nove plavky.. ale asi si aj musela, ked si tolko schudla.. 🙂 Nici sa narodila vecer? Stelka sa narodila 4:45.. 🙂
Dobre ranko kocky..@angie267 @basa23 ako ste spinkali? My celkom ok, len sa mi v noci zobudila a strasne plakala.. asi mala zle sny.. neviem.. vstavali sme o 6:30.. vcera sme boli na tom kupalisku a bolo super...nebolo tam vela ludi, mala si to uzila a dnes pojdeme asi opat aj s mojou sestrou.. co mate dnes v plane?
@angie267 Nici prajeme vsetko najlepsie k narodeninkam.. Stellus posiela pusinku.. 🙂
dobre ranko 😉 tak nici spinkala pekne celu noc bez zobudenia az o pol osmej vstala 😉 ale ja som zasa nemohla spat, mame v spalni 29 stupnov takze sa skvracime vo vlastnej stave 😒 vcera sme sa cely cas zas iba kupali len s nici je to problem pri bazene stale chodi a bojime sa aby nespadla, nech uz mame vestu doma.
@jenie123 ano plavky som si musela kupovat 😉 isla pekne spinkat aj naobed sice az o pol druhej ale bez protestu 😝 tak sa idete kupsat aj dnes, ja dnes nepojdem s nici to mam pri tom bazene tazke tak snad uz zajtra dorazi vesta. Dakujeme za pusinku och chyta ma nostalgia, ze dva roky uz, kde je to male babatko 😝
ahojte kocky mi sme spali ok ale uz o pol 7 vstavala.boli sme doobeda len vonku, potom sa kupala v bazene na balkone,ted spi som zvedava kolko pospi.neviem co budeme veru poobede na kupko asi nie nemam plaaavky hentie s minuleho roka su mi velke ked som kojila 😀 do frasa musim kupit 😒 dakujeme baby za priania oslavujeme v sobotu och ani sa mi nechce ked bude taketo teplo 😒 😒
@angie267 no to verim aj vivi vcera chodila v bazene bo nemaju taky hlboky ta kamoska asi po krk jej je a sama v nom cely cas chodila som infarktovala 😒 si objednala niekde vestu?vseeetko najlepsie Nici, kopec darcekov a veelku pusinku 😉
@jenie123 zavidim vam to kupanie ja musim si zohnat plavky ako mam ale to nemozem ist medzi vela ludi v nich bo su mi velke 😀
@basa23 ahoj 😉 musela byt zlata v tej vode ako chodila, nasa sa do velkeho bazena boji ist, neviem co sa stalo 😒 aj my dakujeme za prianie 🙂 ano objednavala som jej vestu taku obycajnu ja myslim, ze to bude stacit, nedam take prachy co za tie vesty chcu 😠 ja som si tiez tak musela kupovat nove plavky tiez mi boli velke 😝
Ahojte baby.. tak som uz tu.. doobedie sme stravili u maminy, aj tam spinkala a potom sme isli na to kupko.. super bolo.. ked sme sa vratili, bola som este maminu odviezt na pohotovost.. opat ju chytil zachvat migreny.. nastastie jej pomohli..
@basa23
@angie267
Mne su velke len podprsenky.. ako som prestala kojit, aj prsia mi zmizli.. :( budem musiet prehovorit manzela, nech si urobime pre Stellku surodenca, nech sa opat citim ako zena.. 🙂 🙂 🙂
@basa23 cez vikend hlasia ochladenie.. aj sa som sa bala oslavy v byte, aj sme rozmyslali, ze to presunieme.. ale ked sa ma trosku ochladit, bude dobre.. 🙂
ahojte kocky mi sme spali ok ale uz o pol 7 vstavala, lebo uz niesme zabedneny musi byt otvorene okno inak by sme zahynuli v noci tak uz o pol 7 budicek.ma picne z tychto vstavani 😉
@jenie123 no ma sa v sobotu ochladit na neakych 28 stup ale aj tak to je teplo.tak to ste mali super den mala sa len na balkone vcera kupala.dnes este ani netusim co v plane chcela by som ist k vode len musim zohnat kto pojde. chudatko mamina ale chvalabohu ze jej pomohli to musia byt bolesti 😒
@angie267 tak to ano oni niesu normalny co pytaju za tie vesty.chore zarabaju na detoch 😠 vies co aj vivi sa bala nechcela ist do bazena ale som ju tam dala som sa s nou jasila a pak zabudla a uz nechcela ist von 😀
jeeeeej baby som zabudla vam povedat od nedele poobedia sme bez plienky v pondelok sme mali 2 nehody, vcera 1 nehodu.tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim 😀
Dobre ranko baby.. @angie267 @basa23
Ako ste spinkali? My super.. mala prespala celu noc sama vo svojej izbicke.. sice sme vstavali 5:30.. ale aspon somstihla pozehlit.. 🙂 ako ste vcera zvladli to teplo? My sme sa vcera s manzelom chytli kvoli svokre, tak sa ani nebavime a vcera malu zobral k nej a ja som bola taka vytocena, sadla som na bicykel a vratila sa az navecer..
dnes je super, trosku sa nam ochladilo.. nebude nam tak horuco..
dobre ranko kocky mi sme spali ok ale uz 6 10 buntosila to je naprd taketo tepllo nemozme byt zabedneny, tak hned je svetlo uz nespi 😒 v noci bola otrasna burka som nevedela spat sa bojim burok 😀 mi sme vcera boli len tu u nas pri dome, muzovi a ani jednej z bab sa nikam nechcelo tak sme sa tu pri nas potulovali.tak ma bli dnes hlava este sa rozculujem aby mala uz kakala zas 3 den a nic mna uz to fakt nebavi 😒
@jenie123 jeeej super konecne mate prespatu noc.len tak dalej 😉 och to mi je luto, mi sa teiz s muzom v poslednej dobe hadame casto 😉
@angie267 a ty kde si stratenaaaa? 😀
@basa23 jeeeej to kakanie.. a ake mlieko jej teraz davas? Aj ja som sa zobudila na burku, ale hned som aj zaspala.. malu to dokonca ani nezobudilo.. dufam, ze jej to spanie ostane, i ked si myslim, ze to bola len nahoda.. 2 krat v noci mrncala, ale to len chvilocku a hned aj zaspala.. jeeej, hlava ta boli, nezavidim ti.. mamina mi rano pisala, ze od 2 v noci nespi.. ze ju strasne boli hlava.. ona s tou hlavou ma zavedene.. cely zivot ma migreny a nevedia jej pomoct.. :(
@jenie123
@basa23 caute tak hlasim sa aj ja 😉 cele dni niekam behame hlavne teda kupat 🙂 nic sa mi doma nechce robit tak sa snazim aspon uhadzat ten bordel co tu je 😝 aj u nas bola strasna burka neskoro som sa zobudilo uz nam tieklo cez stresne okna je to nevyhoda tychto okien 😝
@basa23 och to vase nekakanie uz nech sa to da do poriadku. A gratulujem, no vidis a tak si sa odplienkovania bala a ide to vivi tusim aj najlepsie 😉 super len tak dalej. My kakanie stale nic 😒
@jenie123 teplo bolo vcera neunosne ale tak aspon sme sa chladili v bazene 😝 super spinkala stellka no len tak dalej 😉 my sa tiez hadavame a niekedy vlastne skoro stale len za blbosti 😠
@jenie123 teraz jej davam kravske mlieko.ale dnes vies co som uz jej isla dat cipok, a jak ma zbadala hned utiekla ze neee cipok a v ykakala sa ona je prespekulovana ona nie ze nemoze nechce kakat 😒 aach boze chudatko mamina to si neviem ani predstavit take bolesti 😒
@angie267 jooj zavidim kupat muzovi sa nehce,a ani kamoskam ze je moc teplo, ze nejdu a mne samej sa nechce tak aspon na bôlkone sa mala kupe 😉 noooo som ju prechvalila dnes sa uz popisala.ale tak neva si myslim ze je to ok vcera mala len jednu nehodu a to o pol 9 😀
@angie267 ani mne sa nic nechce.. rano som pozehlila a teraz dala do poriadku kupelnu a mala by som este zem poumyvat, ale to sa mi uz nechce.. zajtra poumyvam.. ja dnes idem robit so sestrou korpus.. zajtra ju dokoncime..
@basa23 vidis, mozno jej ozaj pomoze vyhrazat sa cipkom.. 🙂 nevadi, ze sa pocikala.. my sme kolko krat mali viacej nehod ako uspechov.. pekne jej to ide.. kamoska teraz zacala oducat dcerku ma 1 a pol.. zacalo sa jej darit, pokial sa jej nezapacilo, ze ked sa pocikala, pekne to clapka.. tak teraz do nocnika vobec a uziva si clapkanicu.. 🙂
Baby, tak mamina skoncila dnes v nemocnici na chirurgii.. v noci sa nezobudila na bolesti hlavy, ale na bolest v bruchu.. rano bola u doktora a ten ju poslal priamo do nemocnice.. zatial nevedia co jej je.. cakaju na vysledky testov, ale asi je to vred.. takze oslava bude bez maminy :(
ahojte baby 😉 tak som tu dnes prva a v tuto hodinu 😝
@jenie123 joj dufam, ze bude maminka v poriadku daj vediet ked budes vediet nieco nove. A este aj ked mam mala oslavu, necches to presunut o tyzden?
Ja dnes som baby makala cele dopoludnie a dokonca sa mi podarilo vyupratovat cely dom naraz aj poumyvat podlahy, to uz sa mi dlho nepodarilo za cele dopoludnie 😝 😝 musim sa pochvalit 😀 vcera som tu vecer bola aj som pisala prispevok ale sibalo asi konikovi lebo napisalo ze je pridany a v skutocnosti nebol 😠
A co vy dnes porabate?
@basa23 a co vy? ako cikanie?
ahojte kocky no konecne som tu nic dnes nestiham sme boli vonku no dnes nic moc ale aspo nsa ochladilo troska 😀 robili sme s muzom henry-ruske vajcia na zajtra tak makacka bo dve tacky az 😉 ted mam konecne pokoj.
@angie267 jeeej ty uz mas aj upratane mi az zajtra to bude makacka, lebo ideme robit chlebicky z dvoch chlebov este no amen maria 😒 poobede sa chystame niekde von ak ovsem nebude prsat bo u nas od rana mrholi kazdu chvilku 😠
@jenie123 jeemine chudatko maminka.uz zistili co jej je?och to mi je luto snad bude coskoro doma a v poriadku.noo mi cikanie super dnes zatial ziadna nehoda.vcear len jedna 😉 takze super jej to ide.uvidime dokedy 😎
@angie267 @basa23 ahojte, ja dnes len na chvilocku.. robime od rana tortu.. zatial pohodicka.. uz ju mame aj potiahnutu.. uz len cakame ked stvrdnu mysky a sup s nimi na tortu.. fotku sem asi ani nedam, nejde mi to sem pridat.. tak bude na facebooku.. poobede ak mi da muz auto, chceme skocit za maminou.. este sa nebavime, tak neviem.. aj sme chceli oslavu prelozit, ale aj mamina hovorila, ze ju mame nechat na teraz a potom s nou oslavime este raz.. ja som aj rada, ze je taketo pocasie, dobre sa ta torta potahovala.. keby bolo teplo, by moc tiekla..
@basa23 tak uz chystate na zajtra, ja tiez musim este maso nalozit na grilovanie a tu tortu spravit och mne sa tak strasne to nechce robit, neznasam pecenie 😠 super ide malej to cikanie tesim sa s tebou 😉
@jenie123 tak vy uz mate tortu pomaly hotovu och zavidim 😝 ale da ti auto neboj a mozno sa aj pritom udobrite 😉 a este mamine nic nezistili?
@angie267 auto som dostala.. 😉 mamina je stale na infuzkach.. Dnes dostala po 36 hodinach v nemocnici prvy krat jest.. :( normalne nechapem.. Nezistili jej nic.. Skoda, ze tam musi este ostat.. Jeee, ty si dnes tak makala? Mna to caka zajtra a este chlebicky.. O 10 pride svokor.. bude to len kraaatka navsteva..
ahojte kocky ja len na skok som uspala malu este musim postihnat posledne pripravy lebo okolo treje uz zacnu chodit.
@angie267 potom daj foto torticky som zvedava urcite sa ti podari 😉
@jenie123 pozerala som foto krasnu ste spravili sikulky ste 😉 chudatko maminka by som umrela od hladu.
tak si uzite oslavy a pak fotoooooooooo 😀

@jenie123 ahoj, no my sme tiez boli cely den vonku. No nasa by tam vliezla urcite aj oblecena 😝 neskoro potom isla spinkat, nastastie nasa zalomila o pol deviatej.
Teraz som uz nici ulozila spat, cele doobedie sa kupsala tak je unavena, ked sa vyspi sa chystame ist kupat do bazena k znamemu co som ti spominala a budeme tam az do vecera vraj nieco ugrilujeme este tak snad do osmej budeme doma, dnes ide v telke Pustny kvet citala som knihu a chcem pozriet ako to je sfilmovane inak odporucam.
U nas v dome uz mame peklo a navyse na poschodi uz sa neda spat 😒
@basa23 a vy co? ako si uzivate? 😉