icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

majusa4444
24. júl 2012

@jenie123 potom napis ako dopadla dvojrocka..ja cakam kedy mne dojde aby som dosla s oboma na dvoj a patrocnu prehliadku.. my dnes nic...teraz ideme vencit a poobede asi na preliezky 🙂 spali sme o nieco lepsie aj ked stale nic moc a vstavali pred siestou

jenie123
24. júl 2012

@majusa4444 tak nase miery: 11,5 kg a 87cm a ohladom spania my poradila, aby som ju prestahovala k nam, ale nie do postele, ale vedla nas na postel.. co je aj problem, kedze sa tam dalsia postel nezmesti.. :( a mam jej vyskusat davat b- kompex.. snad to pomoze.. teraz sa ju snazim uspat, ale nevyzera to na spanok.. :(

majusa4444
24. júl 2012

@jenie123 jej taka malinka..som zvedava kolko meria Edinko..ale asi 88 sak boli skoro rovnaky.. no hadam sa vam to upravi..moj zaspava..a my mame postelku v spalni aj tak zle spi..

basa23
24. júl 2012

ahojte kocky mi sme spali ok ale uz 6 20 vstavala som myslela ze ma picne.a to zaspala vecer o 10 co nechcela ist spat.mi sme boli doted vonku zachvilu pojde spat a pak zas von ked ma byt dnes teplo sice hlasia dazd k veceru 😒 babule to ihrisko je vedla auparku je to tam pekne, hned vedla sadu janka krala, a teraz je dobre kusok odtial je aj ta t-com plaz sa tam oplati ist pozret 😀
@jenie123 ako ste dopadli na prehliadke?
@majusa4444 je tam dobre to ihrisko pre male aj pre väcsie deti fakt je to tam dobre 😉

majusa4444
24. júl 2012

@basa23 tak sa mozme stretnut nekedy..len neviem ako sa tam ide..50 alebo 68 kde vystupim... 🙂

jenie123
24. júl 2012

@majusa4444 hej, tiez si myslim, ze boli rovnaky...doktorka jej urobila graf a zistili sme, ze je pod priemerom, ale este stalesv poriadku.. ze priemer v dvoch rokoch je 92cm.. 🙂 to tie nase deti nemaju.. 🙂 mala teraz zaspala, ale opat len so mnou.. idem robit poriadky.. :(
@basa23 vsetko v pohode, pochvalila ju, ze je sikovna a to je vsetko.. hlavne som bola zvedava kolko meria, kedze je taka malicka..

majusa4444
24. júl 2012

@jenie123 mne sa praveze edinko nezda malicky 🙂 ale asi preto ze nie som s nikym v jeho veku 🙂)

jenie123
24. júl 2012

@majusa4444 ja to u nas vidim.. stretavame sa priblizne rovnake deti a este mensie deti ju prerastli.. ale na druhej strane, dobreho vela nenarastie.. 🙂 i ked ta moja je skor certica.. 🙂

majusa4444
24. júl 2012

@jenie123 xixi 🙂 a co budete inak dnes este porabat?

jenie123
24. júl 2012

@majusa4444 vobec neviem.. asi skocime na preliezky, mozno k nasim.. uvidime, ked sa zobudi Stellus.. a vy co mate v plane?

majusa4444
24. júl 2012

@jenie123 no my sme mali navstevu a bol tu chlapecek aj skoro trojrocny tak sme ani von nesli..blaznili sa doteraz tu a uz uspavam 🙂 tak prijemne poobede upistane bolo..traja chalani to uz je moc 🙂)

jenie123
24. júl 2012

@majusa4444 tak to ti verim.. mne stacia 3 baby a mam dost.. malu isla az teraz spinkat.. boli sme na preliezkach, potom sme skocili k nasim a prisiel kombajn, nasi isli mlatit.. 🙂 tak sme pomahali.. mala bola unesena z kombajnu.. 🙂

jenie123
25. júl 2012

Dobre ranko kocky @majusa4444 @basa23 ako ste spinkali? My strasne.. noci su stale horsie a horsie.. :( dnes u nas krasne prsi.. mali sme ist k mojej babke gratulovat k meninam.. este uvidime.. co mate dnes v plane?

majusa4444
25. júl 2012

@jenie123 ajoj..no ako vies ako zle spal moj?? najhorsie ako sa dalo..celucicku noc vyliezal z postelky a ze mama cicik..vkuse..ako hrooooza......a v plane pri prsani nic.. nuda doma a moknut pod dazdnikom

jenie123
25. júl 2012

@majusa4444 tak sme mali podobnu noc.. :( Edinka trapia urcite tie zubky a kojenim sa ukludnuje..

majusa4444
25. júl 2012

@jenie123 presne to si myslim..ale cez den je normalny..len ja nevyspata uplne.. o pol siestej uz sa preberal a o siestej uz tu lietal..starsi spal do pol osmej.. akurat som dokoncila pudingovy kolacik..piskotove cesto do toho uvareny puding a tak upiect...velka mnamka 🙂

jenie123
25. júl 2012

@majusa4444 mnam, to moze byt dobre.. my sme boli gratulovat a dostali sme nabaleny jablckovy kolacik.. teraz varim, musim pozehlit a poobede neviem co vymyslime.. manzel sa vrati az vecer.. u nas neprsi, tak dufam, ze to vydrzi..

majusa4444
25. júl 2012

@jenie123 u nas uz neprsi tiez je pekne.. mathias ide dnes k zubarovi na preventivku a inak nic u..len tak potulovat sa budeme.. a vecer kopu pradla zehlit 🙂

jenie123
25. júl 2012

@majusa4444 ja uz mam pozehlene, nastastie.. 🙂 u nas uz opat prsi.. :(
Baby, mam vas pozdravovat od angie.. este stale nema opraveny pc.. :( ale snad uz dnes bude a nabehne sem.. 🙂

majusa4444
25. júl 2012

@jenie123 🙂 ja uspavam a pojdem na to 🙂 a mozno az zajtra..sak mam co este obliect sebe aj detom 🙂))

jenie123
25. júl 2012

@majusa4444 mala este nespi :( my sme boli navecer vonku..konecne neprsalo, tak sme vyrazili von v gumakoch.. 🙂 presne tak, ked si mate co obliect, kasli na to.. 🙂

jenie123
26. júl 2012

Dobre ranko baby.. @majusa4444 @basa23 ako ste spinkali.. ja som si v noci povedala, ze tusim tuto noc sa vyspime a samozrejme som to zakrikla a do rana sme sa uz nevyspali.. stale sa vrtila a jedovala a zo sna kricala: nechcem, nechcem.. asi ma zle sny.. ale potiahli sme do 8.. u nas je dnes pod mrakom.. musime skocit na postu a do obchodu.. co mate dnes v plane? A co budete varit?
@basa23 uz si pobalena? 🙂

majusa4444
26. júl 2012

@jenie123 ajoj..moj bol styrikrat na cecku..a raz sa z revom zobudil s tym ze rozpraval ze bojim velkeho chrobacika.. to krical asi zly sen .. a inak od rana upratujem kadeco.. a varit budem spagety vajickove detom a nam s mortadelou a syrom.. je tu pekne pojdeme von za chvilku.. a poobede tiez len tak zasa nakupit potraviny a pomotat sa po okoli..

basa23
26. júl 2012

ahojte kocky ja sem ani nemam cas pomaly ist stale nieco nakupujeme,alebo sme vonku.mi sme spali ok ale uz 6 45 buntosila.normalne uz mam nerv taka je mala zla posledne dni ze uz nevladzem z nej 😒
@majusa4444 jasne mozme sa tam neikedy stretnut ale bus tam ide tusim 50 z niv alebo odkial vsetko chodi 😉
@jenie123 jemine co ta Stellka ti neda spinkat 😒 pobaleny nejsme az zajtra rano to je coby dup zbalene 😀 noo mi uz mame 92 cm 😉

majusa4444
26. júl 2012

a ked vystupim 50 v auparku neviem kam ist..mne stoji 50 na dulaku pomaly pred domom 🙂 viem ako ti je z malej..ja mam starsieho takeho :((

jenie123
26. júl 2012

@basa23 Vivi je teda vysoka.. 🙂 aj ja mam nervy na malu.. stale nieco vymysla a neposlucha a dnes sa rozhodla, ze na obed spat nepotrebuje.. su 2 hodiny a ona este nespi... uz neviem ako na nu.. :(

jenie123
26. júl 2012

Baby ja som z tej mojen malej uz na nervy.. nechce spinkat.. cez den nespala a teraz tiez nie.. ale uz vidim na nej, ze je unavena, ale vobec ju nemozem uspat.. :( :(

majusa4444
26. júl 2012

@jenie123 :(( no mas dieta co spanok nepotrebuje.. tak pevne nervy..

jenie123
27. júl 2012

Ahojte kocky.. @majusa4444 @basa23 ako ste spinkali? Tato noc bola opat s krikom.. zobrali sme ju medzi nas a bolo uz lepsie.. doobeda sme boli po obchodoch.. krasne je vonku.. aj by som sa isla okupat.. 🙂 mala mi pred chvilkou zaspinkala.. konecne, tak som rada.. za chvilku ma prist opravar na umyvacku.. tak som rada, ze zaspala skor ako prisiel.. 🙂 ako sa dnes mate? A co robite?

jenie123
27. júl 2012

Baby, tusim nemate cas sem skocit.. aj my sme stale vonku a zajtra budeme tiez.. dnes sme si objednali chatu.. ideme na dovcu.. 🙂