icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

jenie123
13. aug 2012

Dobre ranko kocky @majusa4444 @angie267 @basa23 ako ste spinkali? My celkom fajn a este spinka.. 🙂 ja sa este valam.. 🙂 co mate dnes v plane?

jenie123
13. aug 2012

Ahojte baby.. Tusim som tu dnes sama.. 🙂 ako ste sa dnes mali? My super, dobeda sme boli u mojej starenky.. strazi teraz vnucika.. ale to je strasny cert, ma 5 rokov a co on stvara, vobec neposlucha, robi si co chce, bije starku, no katastrofa a ked som mu ja nieco povedala, ze to robit nemoze, tak mi este odpapuloval.. no ak by to robilo moje dieta, asi by dostavalo nonstop.. poobede sme boli "nahledat" babatko.. ma 2 mesiace a taky anjelik to bol.. hned som zatuzila po babatku.. 🙂 🙂 musim nasadit drahemu chrobaka do hlavy.. 🙂

angie267
14. aug 2012

ahojte baby, ja tu teraz mozno dlhsie nebudem, oddnes zaciname malovat 😒

basa23
14. aug 2012

ahojte kocky ako sa mate?ako ste spinkali?mi ok ale 6 30 sme uz buntosili.ani sem nechodim moc cast omame to ted medzi nami tak vseliak myslim medzi mnou a robom.neak sa hadame a tak.tak nemam na nic chut.radcej utecem s malou von a je 😉
@jenie123
@majusa4444
@angie267

jenie123
14. aug 2012

Ahojte baby.. ani ja sem dnes nemam cas ist.. dnes velke balenie, chystanie, pecenie.. cely den ma boli hlava, na skapanie..
@angie267 jeeej, vy uz malujete.. tak nech sa Vam dari a pekne vymalujete.. 🙂
@basa23 my sa mame v pohode.. len nech uz sme na chate.. :( mala tiez dlho dnes nepospala, niekedy pre 7 vstavala.. bude lepsie, aj my mavame take obdobie.. teraz to je medzi nami super, ale niekedy sa stava, ze sa pomaly spolu nebavimeaj par tyzdnov, teda bavime, ale neni to take ake by to malo byt.. uvidis, coskoro bude lepsie.. inak aj ja radsej s malou vypadnem.. 🙂

jenie123
15. aug 2012

Ahojte kocky.. tak sa tu majte a my uz vyrazame.. 🙂 🙂 dufam, ze cesta bude v pohode..

jenie123
15. aug 2012

Ahojte baby.. Tak sa Vam hlasim z dovolenky.. Cesta celkom v pohode.. Len som dufala, ze Stellka prespi celu cestu a nic z toho.. Hodinku si dala a dalsie dve vymyslala.. Zajtra nas caka turistika, tak uvidime ako to baby zvladnu. Ako ste sa dnes mali?
@basa23 @angie267 @majusa4444

angie267
16. aug 2012

ahojte kocky 🙂 tak my uz konecne mame vymalovane uz je vsetko na svojom mieste tak ako som si to predstavovala 🙂 no fuska to bola poriadna 2 dni od rana do noci ale uz chvalabohu je po tom a tak strasne to nenavidim, doplnim foto 😉
@basa23 neboj nie ste v tom sami, aj my mavame take obdobia kedy sa len hadame potom pride klud a zas znova tak dookola, ono prejdete tym sprostym obdobim a zas sa ukaze slnko a bude vsetko v pohode.
@jenie123 tak uz ste na dovolenke, uzite si to tam ako sa da a super ze aj pocasko vam vyslo.
A tym ze sme stahovali aj spalnu tak Nici nechela vecer spinkat a aj v noci buntosila asi 2 hodky nespala chudatko zmena prostredia na nu vplyva, ale zvykne si. Idem to nafotit a hodim sem.

angie267
16. aug 2012

tak baby takto sme to zmakli 😉 na fotke je nici ako prave spinka 🙂

jenie123
16. aug 2012

@angie267 teda, vy ste to uz zmakli.. super.. krasne farbicky.. 🙂 uz aj ja by som chcela vymalovat detsku..
My sme dnes dali 7 hodinovu turu.. detska v krosnach.. dokonca si tam aj pospali.. sice viac ako pol hodinky urcite nie.. dufam, ze za chvilku zalomi.. dokonca tuto noc super spinkala v postielke.. zobudila sa az rano o 7, prestahovala sa k nam a este hodinku dala.. 🙂

angie267
17. aug 2012

@jenie123 veru zmakli sme to vyborne nad moje ocakavania 🙂 ale taka som stastna ze to mam za sebou 😀 no vy teda super uzivate a stellke zmena prostredia pomohla v spinkani no parada 😵

jenie123
17. aug 2012

@angie267 asi som to zakrikla, lebo tato noc bola uplakana.. uvidime aka bude tato.. unavena je dost.. 🙂 len teraz sa uspavame. :( dnes sme boli v muzeu oravskych dediniek a v lanovom parku.. zajtra sa asi pojde na oravsky hrad a oravsku priehradu.. to ti verim, ze si rada, ze to mate za sebou.. ale mate to uzasne.. 🙂 ja sa uz tesim, ked sa do toho pustime.. 🙂 aky ste mali dnes den?

angie267
18. aug 2012

@jenie123 no skoda a pritom z tolkych zazitkov by mohla spat celu noc. Veru neskoro sa uspavate no snad potiahla do rana aspon 😝 super mate program nieco som uz videla na FB tak narychlo neskor si pozriem v klude. Mame sa dobre tiez chodime von na ihrisko a Nici sa naucila jazdit na bicykli uz ide tak rychlo ze mam problem ju dostihnut 😝 a dnes ideme na nejaky detsky indiansky den tu u nas v dedine tak bude zabava 🙂

jenie123
18. aug 2012

@angie267 no spinkala do pol 9.. 🙂 teraz este nespi, pozeraju spievankovo a jasia sa.. 🙂 to ste mali super program.. ako bolo? My sme boli dnes na oravskom hrade.. zajtra sa delime na 2 skupinky.. my s detskami sa ideme kupat do besenovej a ostatni idu davat vysokohorsku turistiku.. teda super, tak uz jazdite na bicykli.. mala to tiez uz skusala u kamosky.. len ona mala trosku vacsi bicykel a dobre nedociahla.. mate tu 12-tku?

angie267
18. aug 2012

@jenie123 no tak si aspon pospala 🙂 nasa tiez dnes nechce spinkat ale tusim uz spi lebo ju nepocut 😝 super na Oravskom hrade ja som este nebola. Tak idete do Besenovej to mate kusok aj od tatralandie. Neviem ake cislo ma nas bicykel ale je to to najmensie. Dnes sme mali krasny popoludnie na indianskom dni akurat zo zaciatku plakala bala sa totiz indianov 😝 nici je taky bojko a aj sa vozila na konikovi prvykrat nikdy nechcela a ked videla kamoskinho maleho tak isla tiez 🙂

jenie123
18. aug 2012

@angie267 to ta nasa sa neboji nicoho.. co je aj skoda, nemam ju cim postrasit.. 🙂 v pondelok by sme mali ist do tatralandie, tak uvidime.. ja som tiez doteraz nebola na oravskom hrade.. my sme sa uz par krat vozili na ponikoch, vcera smesa dokonca viezli na koci.. 🙂

angie267
18. aug 2012

@jenie123 nasa sa zas boji vsetkeho 😝 tak date teda aj tatralandiu, potom napis ake to bolo v besenovej 🙂

jenie123
18. aug 2012

@angie267 ja uz som v besenovej bola pred 5 rokmi, ale ze teraz je to prerobene a nove atrakcie.. tak som zvedava.. co mate zajtra v plane?

majusa4444
18. aug 2012

ahojte..tak stale sme u mamy nemam na nic cas tu :D cele dni vonku a tak s deckami dobre tu je som oddychnuta spokojna uplne stastna..s mojim chodime po veceroch na romanticke prechadzky..fotenie dopadlo super..deti spolupracovali a su nadherne.. pozajtra uz ideme domov..sa mi vobec nechce..zasa to iste a bez kamosky :( tu mam sestry a maminu je tu veselo stale nieco.. a v bratislave uz mam toho aj dost.. hadam ma dobra nalada rychlo neopusti a bude lepsie aj tam
angie267 aj ja ucim edina na bicykli normalnom ale este nevie naslapovat pedalovat teda.. tak zatial len na bicyklovom odrazadle.. ale v blave ho budem ucit naslapovat na trojkolke ktoru ma v byte.. hadam sa rychlo nauci¨
jenie123 krasne si uzivate dovolenku.. zavidim vyletiky

inak baby neodstavila som este..zatial kojim ale len rano a na obed.. ale aj to zrusim postupne.. spi uz celu noc.. hura som stastna :D

basa23
19. aug 2012

ahojte kocky ja sem ani nestiham chodit stale teplo,aj tento tyzden ze 37 stupnov no hruuuza.mus bol s malou z piatka na sobotu stanovat som kukala jak puk tam spala do pol 8 uplne dobra,nepytala stale papat ako tu doma.tak asi na vikend ju bere na bukovuuuuuuuuuuu sa tesiiim 😀 mi sme boli zurovat do 4 rana s babami 😉
@majusa4444 to je super aj tak uz malo kojis,postupne zrusis.
@jenie123 jooj zavidim ti dovolenku 😉 len si ju uzite 😉
@angie267 krasne ste vymalovali nadherne farby sikovny 😀

jenie123
20. aug 2012

Dobre ranko baby.. @basa23 @majusa4444 @angie267 ako ste spinkali? My este spime a neuverite, prespala celu noc v postielke.. minulu noc sa v noci zobudila s placom polhodinovym.. a tuto noc spinkala uzasne, len keby jej to chcelo ostat.. vcera sme boli sa nakoniec kupat v oraviciach.. do besenovej bola uzatvorena cesta a obchadzat sa nam to nechcelo.. dnes teda ideme do besenovej..
@basa23 no teda, tak si od malej aj oddychnes.. super, ze ste sa boli s babami zabavit, aj to treba.. 🙂
@majusa4444 super, tak ti uz krasne spava.. tak este ostan doma alebo chod castejsie.. urcite chalanom i tebe prospeje dedina ako BA.. no super a uz mate aj fotky..?
@angie267 tak nakoniec sa tatralandia nekona.. :( budeme musiet ist niekedy nabuduce..

majusa4444
20. aug 2012

@jenie123 spali sme uzasne..o siestej sa obudil dal si jogurt a este siel do postielky a spal do osmej :D uz sme doma.. cesta bola super len rano nejake u oboch jedovate a urevane..ale uz je fajn doma je doma aj ked som velmi chcela ostat este v caroch :/ a fotky mame tri zatial..daj si na fb Martina Photografy a tam najdes edina a mathiasa dve fotky :D este to nema..cakam ze do tyzdna uz budu vsetky...videla som vsetky inak su pekne a dala som jej uz ktorych 23 chcem upravit..az potom ich mozem zverejnit.. tak zatial len dve tam su a este jedna edinova.. alebo si ma pridaj na fb a uvidis :D

majusa4444
20. aug 2012

@basa23 joj zavidim ze si bez malej a ze si zurujes do rana :DDD ale na druhej strane my nechodime ani jeden na zurky.. az o rok ked deti podrasu budeme chodit spolu...my sme dost ziarlivy hlavne manzel..tak sme sa dohodli ze ja si nebudem vyrazat a nebude ani on a sme spokojny :D a o rok budeme spolu :D uz sme doma dnes sme dosli.. a zasa tie tepla fuj.. a mam tu kopu zehlenia na vecer fuj sa mi uz teraz nechce 🙂

jenie123
20. aug 2012

@majusa4444 tak to ti krasne spinkal, len tak dalej.. posli mi do ip tvoje priezvisko.. najdem si ta na facebooku.. je to pekne, ze ste sa tak dohodli.. u nas je to skor tak, ze ideme spolu, ale potom uz idem s malou sama a manzel tam ostane.. :(
Baby dnes sme vykupsane.. 🙂 len skoda, ze tam bola dost tepla voda.. zajtra ideme na oravsku priehradu a na ranc.. uz sa moc tesime.. 🙂

majusa4444
20. aug 2012

@jenie123 jaj kupanie vam zavidim.. si pekne uzivate dovcu.. dnes mi maly hnackoval trikrat :/ uz sa bojim aby mu nic nebolo.. uz skoro dva tyzdne ma riedku stolicu raz denne ale dnes az trikrat.. nema este posledne stolicky tak predpokladam ze to je z toho..prve mu sli totiz az dva mesiace stolicky kym vysli.. tak som zvedava tieto posledne kolko pojdu..

jenie123
20. aug 2012

@majusa4444 tak to moze mat zo zubkov i ked aj teplo robi svoje.. uzivame.. 🙂 i ked uz sa nam to krati, v stredu ideme uz domov..

jenie123
20. aug 2012

@majusa4444 vies o tom, ze mame spolocnu znamu.. 🙂 simcu hruzovu.. je to nasa susedka.. 🙂

majusa4444
21. aug 2012

@jenie123 ano?? moja spoluziacka zo strednej 🙂)) dnes je ake teplo zasa .. fuj.. nic sa mi nechce

basa23
21. aug 2012

ahojte kocky ja sem nemam cas chodit v poslednej dobe stale sme bonku ako je takto teplo.dnes je mala neaka cudna uz 5 45 vstavala a pomaly nic nejedla to je u nej divne ona taky zrut 😒
@majusa4444 ja som niekedy ziarlila ale teraz uz nie 😉 uz starnem 😀
@jenie123
@angie267

jenie123
21. aug 2012

@majusa4444 svet je maly.. 🙂
@basa23 nasa sa tu v spanku polepsila.. 🙂 spava do pol 9, ale teda chodi neskoro spavat.. cez den malinko spinka, ale ma vela zazitkov, tak je unavena 🙂 asi vivi nema svoj den, zajtra bude lepsie..