icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

basa23
13. sep 2012

ahojte kocky ako ste spinkali?mi hruza dnes vstavala 5 40 a vcera 5 20 ja uz nechapem ta nema potrebu spat dlhsie a to je pritom tma 😠 toto je dnes pocasie strasna zima je vonku.normalne sa desim ze pride zima co s malou vonku sa dlho neda byt no to bude.uz nech je leto 😀 😀
@majusa4444
@jenie123
@angie267

majusa4444
13. sep 2012

@basa23 no my spime tiez len do 5:30 posledne dni.. ale tak ja sa nehnevam..som si uz aj zvykla na to..sak o rok tak budem vstavat aj do prace :DDD inak zima je fuj. boli sme na nakupe a vymrzli sme a poobede ideme este ..

angie267
13. sep 2012

caute baby 🙂 my sa mame ok len akosi ani nechodim na net 😝 dnes je vonku zima jak v rusku, este sme neboli ani vonku a nici beha dokonca este v pyzame 😝 teraz vstala obleciem ju a pojdeme aspon k nasim. Ani neviem co jej mam obliect 😠 dnes som varila bolonske spagety a mafiny 🙂 sme sa nazrali strasne to lubime. Musim pochvalit nici, uz kaka cca tyzden pekne do nocnika alebo na zachod 🙂
veru skoro vam deticky vstavaju, nasa pospi niekedy aj dlhsie ale cca je okolo 7mej hore 🙂 s robotou este neviem nic nove, do certa 😠

jenie123
13. sep 2012

@basa23 my sme vstavali pred 7 a spinkala celkom v pohode.. my sme dnes ani vonku neboli.. od rana som sa hrala s tortou, prisla mi aj sestra a mala nam stale chcela pomahat.. ale uz ju mame hotovu.. 🙂
@angie267 aj Stellka behala skoro polku dna v pyzame.. 🙂 mnaaaaaaam.. tusim k vam idem na obed.. milujem bolonske spagety a o muffinach ani nehovorim.. my mame vyprazany karfiol s zemiakovou kasou.. super, tak sa uz naucila.. parada.. a co ta robota? To ta pekne natahuju.. a naozaj sa ti ta torta pacila..? ja som strasne zvedava na reakcie.. 🙂

angie267
13. sep 2012

@jenie123 ta torta nemala chybu podla mna ako od profesionala, chvalim ta 🙂 no prave som sa bavila so svagrovou a povedala ze vyzera to ze z toho nic nebude tak mi bude hladat nieco ine. Spagety sa mi podarili 🙂 sak dojdi este trochen zostalo ale ponahlaj sa 😀 a stelka uz spinka dobre v noci?

jenie123
13. sep 2012

@angie267 dakujem.. 😉 si zlata.. Ved uz by som mohla konecne k vam zbehnut na besedu, pokial si este doma.. 😉 ja som dostala strasnu chut na pizzu, asi si zajtra spravime.. S tou pracou ma to mrzi, skoda.. Ale dufam, ze ti nieco najde.. Ja som mohla ist do jednej uz od pondelka.. Kamoska nastupuje a ze potrebuju este jednu.. No, co ked nemam kam dat Stellku.. :( ale aspon si do januara uzijem materskej a dufam, ze si nieco malo privyrobim s tortickami.. I ked Andrej mi uz hovoril, ze ani nemam do prace vobec ist a zacnem piect.. 😉 spinka uz lepsie, ale len vdaka tomu sirupu.. Neviem co bude, ak ho vysadime.. :(

angie267
13. sep 2012

@jenie123 bude mi hladat tak snad coskoro uz pojdem, skoda ze nemas malu kam dat mohla si uz zarezavat 😒 tak super zacni vo vacsom piect podla mna sa to urcite oplati na privyrbenie popri materskej, ved tak paradne ti to ide bola by skoda keby nie. A budes musiet ten sirup vysadit?

jenie123
13. sep 2012

@angie267 hej, budem musiet vysadit.. S doktorkou sme sa dohodli, ze jej ho budem davat len na noc, inak sa dava 3 krat za den, a ak zaberie a bude spavat lepsie, ma nieco s nervovou sustavou a pojdeme na vysetrenie.. Ten sirup ma akoze ako experiment.. Je ukludnujuci a mal by pomahat aj k vacsiemu apetitu.. 😉 mna tie torticky bavia, mohla by som ich robit kazdy tyzden, uz mam nakupene pomocky a formy.. 😉 len, musim toho este vela napiect, ved tato bola moja 5.. 😉 a uz mam objednavku na dalsie 2.. 😉 len vobec neviem, kolko si za nu vypytat.. :( som rozmyslala, ze takych 16 - 17€.. Co myslis?

jenie123
14. sep 2012

Dobre ranko koceny.. @angie267 @majusa4444 @basa23 ako ste spinkali? My tak vselijako, uz spala aj lepsie, vstavali sme o pol 8.. co mate dnes v plane? My musime zbehnut na postu, do obchodu.. chcela by som upiect nejaky kolacik.. zajtra ideme na .prasiatko, tak by sa zislo k tomu masu aj nieco sladke.. 🙂

angie267
14. sep 2012

@jenie123 dobre rano, my dnes nemame nic v plane teda ako vzdy max. do obchodu pojdem a treba varit budem robit kapustovu polievku si vcera rzkazali 😝 Jani tak mozem ti povedat ze ja som vzdy za tortu zaplatila ovela viac to by si mala podla mna velmi lacne ja som platila vzdy nejakych 45 ecok.

angie267
14. sep 2012

@jenie123 a kolko vyjde material?

majusa4444
14. sep 2012

@jenie123
@angie267 ajojte tak my sme spali v pohode do pol siedmej.. dnes nevarim mame zo vcerajska. za chvilu ieme von sa prebehnut a potom na pol jednu s mathiasom na ockovanie a 5 rocnu prehliadku.. drzte palce nech to ten moj citlivy upistany chlapec zvladne..zatial to bere ok :D a ked som sa dr pytala preco nepozvala edinka rovno na dvojrocnu aby sli spolu ako pred rokom tak povedala ze jeho radsej nechcu :DDD ze on ked vidi len cakaren uz reve a v ambulancii sa s dr ani nepocujeme :D tak ze ho nechce trapit ze radsej pocka tak pol roka 🙂))) ale aj tak sa edino doktorovi nevyhne lebo o tyzden nas caka kontrola u chirurga a urologa.. to zasa bude revu ach jajajajajaj.. a toto ma od narodenia .. len teraz reve len co vystupim z autobusu a vidi akou cesto mierim.. mathias nikedy nereval.. maximalne ked dostal injekciu ako babo.. a dalsi krat nic v pohode a edino ten je splaseny ako vidi ambulanciu..preto ho nechavam aj dnes doma babke a ja zdrhnem ako zaspi rychlo ...

angie267
14. sep 2012

@majusa4444 aj nici je presne taka ista ked idem k doktorke tak vlastneho slova nie je pocut budova sa otrasa v zakladoch 😝 my sme ani neboli na dvojrocnej prehliadke mne doky povedala ze ak chcem mozem prist ale ze nemusim ze staci az v troch rokoch tak ked je zdrava tak radsej sa tomu vyhybam 😉

majusa4444
14. sep 2012

@angie267 🙂 sranda.. tak sme na tom rovnako 🙂

jenie123
14. sep 2012

@angie267 material ma vysiel na 11- 12€ tak som si dala 5€ pre mna.. 🙂 ale skor to beriem, ze sa este ucim a neni vsetko dokonale.. tuto v okoli beru za kilo 10€.. tato ma 2,2kg.. tak som si dala od kg 8€.. ale teda zavisi to aj ake mam naklady na tu torticku.. akosi sa mi to rozbieha.. uz mam 5 objednavok + rodina.. 🙂

jenie123
14. sep 2012

@majusa4444 mala sa neboji, ona tam ide rada, vzdy tam dostane lizatko, len jej nic nemozu robit.. 🙂 inak si nenecha ani do pusiny kuknut..🙂

angie267
14. sep 2012

@jenie123 tu u nas su dost drahe torty teda, no super uz mas dost objednavok len tak dalej a kazdou tortou bude to dokonalejsie 😉 casom mozes aj viac pytat teda aj podla narocnosti torty.

jenie123
14. sep 2012

@angie267 ved to.. sestra predava v BA torty a to su tam ine palky.. este mi hovorila na tuto moju, ze by ju tam predali min za 50€, ale zasa si tu vela pytat nemozem.. ked sa vytrenujem, tak potom si nieco pridam urcite..

angie267
14. sep 2012

@jenie123 no vidis ja som dala vzdy okolo 45 eur a to lacnejsiu som nikde tu u nas nenasla a som na sprostej dedine 😠 ked sa zdokonalis tak aj ceny porastu 😉 nech sa ti pekne dari, snad niekedy aj odo mna budes mat objednavku..

jenie123
14. sep 2012

@angie267 to su ine palky.. to som z chudobneho kraja.. 🙂 dakujem, si zlata.. 🙂

jenie123
15. sep 2012

Ahojte kocky.. @angie267 @majusa4444 @basa23 ako sa mate? Mala mi konecne zaspala.. 🙂 boli sme na oberacke u nasich a ked sa mala vyspi ideme ku kamoske na pecene prasiatko.. 🙂 mnaaaaaam..

angie267
15. sep 2012

@jenie123 ahoj jani 🙂 ja sa tu prave rozculujem, zvoncek zobudil nicolku spala len kratko to simonkine kamaratky vyzvanaju 😠 😠 som na to nasrata. Ja sa chystam oprat kocik a potom pojdem k nasim, mnam take prasiatko by som si dala 😝

majusa4444
15. sep 2012

@jenie123 ajoj tak dnes bol fajn dnik.. nic take sme nerobili..tatinka sme mali v praci tak som bola s detmi sama...zajtra sa tesim na vylet do zoo ideme.. sice v blave je nudna zoo ale pre deti uzasna 🙂

jenie123
15. sep 2012

@majusa4444 my sme v ba v zoo este s malou neboli, ale chystame sa.. 🙂
@angie267 ja by som za ten zvoncek vrazdila, hlavne keby ju zobudil.. :(((((( prasiatko bola velka mnamka, az mi je zle ako som prezrana, zajtra dame asi dietu.. 🙂

angie267
16. sep 2012

@majusa4444
@jenie123 caute kocky 🙂 mame krasnu nedelu 😉 my ideme o chvilu ked sa nici zobudi za tatkom do nemocnice a bude po dni, ale aspon je tam krasne prostredie vonku 🙂 maji ja som uz strasne davno nebola v ba v zoo este ked bola simi malicka ale poviem ti pravdu ze ta zoo ma vobec nelaka, ale detickam je jedno hlavne ze su tam zvieratka 😉 maju tam este tu opicu co tak pluje po ludoch? Jani tak si sa prejedla teda, mnam aj by som sa 😝 😉

majusa4444
16. sep 2012

@angie267 tak v zoo bolo super..len mi bolo luto zavretych zvierat..vela z nich vyzeralo vypatlanych chudatka..ale detom sa pacilo najma novy pavilon opic co tam je a dinopark..chceme ist este raz niekedy a obehnut tam viac toho..nestihali sme toho vela lebo muz siel na nocnu..

jenie123
17. sep 2012

Dobre ranko baby..@majusa4444 @angie267 @basa23 ako ste spinkali? Mala celkom fajn len ja som nevedela dlho zaspat.. pred chvilkou sme vstavali.. 🙂
@majusa4444 tak vam bolo super, my sa tam tiez musime niekedy vybrat, este som tam ten dinopark nevidela..
@angie267 tu kocku s tortami poznam.. chodim do temy: marcipanove torty a tam prispieva aj ona a dava fotky, uz mam par ich fotiek ulozenych pre inspiraciu.. 🙂 inak tam chodia ine sikovnice.. prekrasne torty robia.. ako je tatinovi? Urcite mal radost, ked Vas videl..
Co mate dnes v plane, u nas vyzera, ze bude celkom pekne, musime skocit do mesta na nakup, doma mame akosi vyprazdnenu chladnicku..

angie267
17. sep 2012

ahojte baby 🙂
@jenie123 ja som mala dnes tulavy den bola som v Ma u kamaratky a v meste sme vymetali obchody, skoda len ze ja s prazdnou penazenkou 😠 nici som ulozila do postielky uz pred hodinou a este nespi ale to preto lebo v aute driemala a teraz je fit snad zaspi lebo ma caka super zvysok dna 😒 ja strasne obdivujem take zeny co vedia piect lebo ja som fakt drevo 😀
@majusa4444 tu bratislavsku zoo drzi akurat ten dinopark to je tam fakt pekne ostatne je strasne stare a aj by to potrebovalo velku rekonstrukciu.

jenie123
17. sep 2012

@angie267 tak si mala super doobedie.. ja by som tiez chcela vymetat obchody, ale s plnou penazenkou a co by bola bomba, nepozerat sa ani na ceny.. 🙂 🙂 o tom mozem len snivat.. 🙂 aj ja take baby obdivujem.. skusala som aj hackovat, ale to som zistila, ze som hotovy antitalent.. som zvedava ako dlho vydrzim pri tortickach.. na tento vikend som si dala poriadny oriesok.. som zvedava, ci sa torta vydari.. 🙂