Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@kucierka24 Priatelovi sa najprv tiez meno Tadeas nepozdavalo ale teraz je rad ze sme ho dali 🙂 Mozno pri tej 1 sa viac unavil a uz sa mu nechcelo a ako casto sa ti v noci budi a spava v postielke?
Inak je nadherny tusim sa podoba na teba muza nepoznam 😀 😀
@anjelicek26 Nahodou je sikula...pokom ma take krasne ocka?? 🙂
@mojalili Ahoj pekne ste to zvladli aj ti aj Danko aj snim cvicis na tie chodidla a ako casto?Ja s malym 1xdenne a raz do tyzdna chodime na rehabilitaciu.
Baby co mate precitenu tu knihu o spani dietata aky mate nato nazor??
@katka512 nie katka to je obyčajná gumička , taká tá ako pletená alebo aké to je je to dosť elastické a netlačí ho to ale staršiemu a priatelovi som robila náramky tou uzlikovou metodou.. vyzerá to ako tie indianske náramky 😵
@katka512 VOjtovku teraz cvicit nemozeme, teda ten jeden cvik, co nam ukazala, pretoze pri nej sa drzi hlavicka a myl teraz tam ma stichy...nozicku sa snazim premasirovat vzdy, ked ho prebalijem na pulte....takze viackrat denne, na rehabilitacii sme uz neboli 2 tyzdne, pani bola chora a potom my na Kramaroch... 🙂
@desmodka vyskusame 🙂
@ellysa tak Oliv je sikulka, uz takto chce sediet? 🙂
@mojalili tak to je fakt super, ze Danko to takto dobre znasa. Nasa keby nedostala papat, ejha to by zobudila celu nemocnicu 😖 posledne dni prisla na to, ze dokaze naramne vrieskat tak, ze urcite zobudi cely dom, tak to vyuziva na plne gule 😠 chvilu to trva, kym sa necha utisit a potom sa usmieva, nechapeme 😅
@katka512 - dakujeme 😵 Ale tie ocka mu take neostanu, Saska mala rovnake a postupne jej hnedli, tmavli... este stale nie su uplne hnede, ale zeleno hnede. A to ma styri roky. Do roka ich mala modre. Ale drahy by nemal nic proti, keby ostali modre 😝
K tej knizke - funguje - ale ja by som to uz teraz tak nikdy nerobila. Mne to srdce trhalo vtedy. Naucila sa zaspavat sama do 5 minut, ale nespala o nic lepsie, ako predtym. Budila sa rovnako. A na prsniku zaspavala krasne. Kedze sme sa kojili dlho - nebol by to problem aj keby zaspava vylucne na prsniku. No a co? Je to predsa krasne ked babatko tak zaspava.
Mne Max na prsniku zaspi vynimocne, väcsinou teraz zaspi drahemu na rukach, ked spolu kukaju na telku alebo ked si robi drahy maily do prace, tak ho ma a chalan zaspi okamzite. Inak zaspava vedla mna na posteli, ja si robim svoje a on zaviera postupne ocicka a zaspi. Ani cumel nepotrebuje. Na hracej deke tiez zaspava pravidelne, v hojdacom lehatku je tuhy do 5 minut. Ak to zhrniem toto dieta spi za kazdych okolnosti 😅
@anjelicek26 mas pravdu, mne Danko zaspi tiez sem tam pri prsniku, ale zaspi aj vedla mna v postielke, ked si po obede lahneme. Zaspi aj v lehatku ci v kociku, ked sa mu chce spinkat, staci cumel a ucucka sa🙂
Ahoj tak aj my sa ideme pochváliť - malý začal 1x pásť koníčky, keď mal 5 týždňov! - som kukala jak puk.
Dokonca sa už 2x pretočil z bruška na chrbátik - ale to bola asi len náhoda, lebo od vtedy to už nezopakoval.
Ale hneď druhým dychom dodávam, že netreba robiť paniku ak ešte bábatká "nepasú". Náš prvorodený začal oveľa neskôr, a teraz je veľmi šikovný, čo sa týka pohybu.
Inak ja som tiež proti tomu, aby sa bábatká nechali vyplakať.
Obaja synovia spia s nami v spálni a užívam si to - mám predsa troch chlapov v posteli 😀
verte neverte, ale máme na krajíčku zúbok, ale nie je to ako býva zvykom spodná jednotka, ale vrchná 3-jka🙂
@fatimuska pasiete baranky pasiete....
Ahojte maminy , chcem sa spýtať takú otázku , že ako riešite papanie drobcov , ked niekde idete. Kojíte vonku alebo odsajete mliečko a potom im dávate? My papáme viac-menej pravidelne každé 3 hodiny , ale kým sa vychystáme prejde aj hodina a po 2 hodinách už musím ísť domov. Ja totiž to neviem kojiť na verejnosti . Ja musím byť obložená vankúšmi aby mal malý pohodlnú polohu a na každý prsník má inú polohu. Lebo z jedného mu veľa tečie a druhý veľmi ťažko chytá. No a keď mu to nejde začne nervačiť a už sa nevie chytiť. Kojila som ho už aj v aute , ale v tomto teple to bola katastrofa ... ☹
@tintinka1 ja odsajem a davam flasku lebo kojenie na verejnosti v londyne neni ziadna sranda! ☹ samy uchyl...tiez to poriadne neviem bez vankusa a musim drzat jednou rukou malu, druhou prso a velkou latkovou plienkou som sa zakryvala, ale furt mi to lietalo a vsetko bolo vidiet, tak som to vzdala a davam flasku. svet sa nezruti a mala sa stale prisava ukazkovo! 🙂
@tintinka1 ahoj... no ja neviem odkial si, ale ja zatial vyuzivam nakupne centra.... 😖 ja viem... ubohe,ale je tam prebalovak a aj gauc na kojenie.... s polohami problem nemam, tak neviem 😅
uz som chcela ist nakupovat aj na obchodnu do centra, ale v polovici som sa otocila a isla domou..... ked som si predstavila, ze to tam na nu pride, tak ze kde budem hladat miestecko.... 😲 ja to na verejnosti moc neviem 😔
ale uz som mala aj krizu a kojila som aj v kabinke v obchode 😀
ahoj @mici111 ako sa mate? 🙂
@tintinka1, ja kojím v pohode na verejnosti, prikrývam plienkou. Mne to nie je nepríjemné a ani som sa nestretla s negatívnou reakciou.
To skôr majú ľudia poznámky ku šatke: a môže v tom bábo dýchať?, Nebude mať krivú chrbticu?, alebo, že bude rozmaznané a bude sa chcieť stále nosiť ... 😠
no s tou satkou som tu tiez trosku atrakce 😀 predavacka sa musela pozriet 😀
@trillianka ahooj, super nam je 🙂 chodime kade tade 🙂 mohli by sme sa tiez niekedy dohodnut a ist kocikovat napr. do sadu janka krala...tam chodievam niekedy s kamoskami kocikovat..
@katka512 Nooo budi sa mi 2x v noci....Prvy krat mu davam mliecko, druhykrat sa ten hlad snazim zahnat cajom, no ale niekedy to vobec nezabera...Myslela som ze by si zvykol ze druhykrat mliecko nedostane a aby sa mi budil iba raz...No ale mala som mylne predstavy...Hlad je hlad...Cize mu davam 2x....Uz z 2 cumla a teraz na prekvapenie mi nevypije ani 120 ml, tak asi to bude tou horucavou,lebo mi mame v byte strasne dusno....Uvidime čo bude ďalej 😉
Vy sa kolko krat budite v noci??

@lienocka15 Ahoj vsimla som si ze ma maly cerveny naramok na ruke to si mu robila alebo kupila ajja by som pre maleho nieco take chcela ale na nete som nenasla nic...