icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

majusa4444
11. mar 2013

@jenie123 mená nie a ani nepremyslam. Najprv ze Natalka a Adamko ale už nie. Nič sa mi nelubi 😀 aj mne to uteká pri dvoch deťoch. Edino zaspal o štvrtej.Som zvedava kedy pôjde večer spat. Hádam o esiatej. Co už 😉 už ma boli brucho. Som to čakala keďže som dnes nosila edino stale na rukách ☹ sa teším na september a miminko xi

basa23
12. mar 2013

Dobre ranko.mi už hore klasika.už ma picne 🙂

@jenie123 joj aj normalne závidím tehotenstvo ale neviem či by som sa nato dala 🙂
@angie267

jenie123
12. mar 2013

Dobre ranko kocky..
@basa23 o kolkej ti chodieva vecer spavat? Pod do toho.. 🙂))) ja som chcela este jedno a cim skor tym lepsie.. neviem ci by som sa do toho dala po par rokoch..
@majusa4444 aj ja sa tesim na babatko, ale vobec si to momentalne neviem predstavit.. len som zvedava ako zoberie babatko stellka.. dufam, ze nebude ziarlit.. ako to bolo u vas?

majusa4444
12. mar 2013

@jenie123 u nás pohoda. Ziarlenie prišlo po roku kvôli hráčkam a všetko musia mať rovnako. Od roka do dvoch malého to boli najhoršie jedovania a ziarlenie. Teraz už dobre 😀 aj ked sú dni kedy mam riadne nervy ha. Edinko už je zdravý. Konečne sme spali xi

jenie123
12. mar 2013

@majusa4444 tak to pride aj u nas.. ale dufam, ze bude aj doba, ze sa budu pekne hrat 🙂

majusa4444
12. mar 2013

@jenie123 šak moji sa už vedia aj pekne hrať tak dá teším.

jenie123
12. mar 2013

@majusa4444 na to sa tesim najviac.. tak urcie ten prvy rok sa toho vela nenahraju, ale potom uz bude lepsie..

majusa4444
12. mar 2013

@jenie123 sak uvidíš 😀

basa23
14. mar 2013

Dobre ranko kocky čo nové?dnes je strašná zima ☹
@jenie123 ja ju dávam späť o 9.dnes výnimočné vstala 6 20.ja nevien ja mám stale stres z toho porodu
@angie267 a ty kde sii???:-P

jenie123
14. mar 2013

@basa23 dobre ranko.. 🙂 dnes sme mali prisernu noc, uz sa nam opat vracaju preplakane noci a aj rano bola urevana a v skolke opat.. to bude den.. :( my sme dnes tiez vstavali o 6:20.. porodu sa nebojim.. mala som celkom fajn porod pri Stellke, tak dufam ze to bude podobne aj teraz.. mala si tazky porod?
Angie este asi oslavuje ;))))

angie267
17. mar 2013

@jenie123
@basa23
@majusa4444 ahojte baby 🙂 uz som zde, pisem si absenciu 😝 Barbor este stale ti mala vstava tak skoro? Nasa tiez nie je ziaden spac, vstava okolo 6.30 az 7.00 malokedy viac, ale vecer uz o 8smej je tuha 😝 Tebe Jani dakujem za prianie 😉 A inak pekne ti aj s majkou tyzdne pribudaju ani sa nenazdate a uz pojdete rodit 🙂 a inak ako sa citite?
Baby my sme mali strasne dnesny den krasny, boli sme pozvani do Incheby na vystavu a potom sme boli v restauracii Ufo na obede, uau to bol nadherny zazitok, ale ten ucet potom, to ja mam na jedlo pre celu rodinu na cely mesiac 😝

basa23
18. mar 2013

Dobre ranko kocky no mi budíček dnes 5 50.hrozne:-( som sa cez vikend neozvala muž oslavoval 30 rokov
@jenie123 zas sa vám vracajú tie uplakane noci.ktovie prečo ☹
@angie267 Vivi chodi spat o 9.wau to ste mali krásny den 🙂 aj ja by som niečo take prijala 😉

jenie123
18. mar 2013

@angie267 teda to vam bolo super.. krasny dnik ste mali.. 🙂 ja som v ufe bola, ale straaaaasne davno.. ja si viem predstavit tie ceny.. majitel ufa ma dalsie restauracie a v jednej z nich som robila a co sa tyka cien tak si tam pod 10€ ani polievku nedas.. ;) 🙂
@basa23 tak ste oslavovali.. uz by to mohla prerast.. teda dufam, ze nech sa drobec narodi bude mala uz lepsie spavat..
Baby aj my sme mali super vikend.. v sobotu poobede sme boli u kamosky na besede.. nevidela som ju snad rok a mala sa tam hrala s jej 7 rocnym chlapcom.. ani domov nechcela ist.. v nedelu sme sa boli kupat v uherskom hradisti.. bolo super, malej sa pacilo a poobede sme isli k dalsej kamoske a malu som odtial opat nemohla dostat.. najlepsie je, ze ona sa nehra s dievcatami a babikmi, ale chodi stale za chalanmi a hra sa s autami a ked videla, ze ma Denisko buzza raketaka, uz ho ani vratit nechcela.. 🙂))))

angie267
18. mar 2013

@basa23 teda fakt skory budicek ste mali 😝 muzovi prajeme vsetko najlepsie 🙂 🙂
@jenie123 fakt uz by to mohla prerast dlho to uz trva. Jee tak ste mali super tiez vikend take cvachtanie vo vode by som prijala aj ja. V stellke drieme take male chlapca. Veru tie ceny boli brutalne pre obycajnych ludi ako sme my to ani zdaleka nie je, polievka stala cca 14 eur, dezert 13 a hlavne jedlo okolo 30 evri no nekup to 😝 ale ten vyhlad....

jenie123
19. mar 2013

@angie267 ved to.. no nekup to.. 🙂)))) vyhlad je fantasticky.. ;) tuto noc sme mali opat katastrofalnu.. :( nech uz ju to prejde.. :( :( baby uz sa pripravujete na velku noc? Ja by som mala zacat robit poriadky a o oknach ani nehovorim.. :( len sa do toho pustit.. ;) ale v tomto pocasi sa mi vobec nechce.. idem si radsej vyrobit krtka s kamaratmi na tortu..

angie267
19. mar 2013

@jenie123 je mi luto tych vasich prebdenych noci, to uz neni tusim ani normalne 😒 nam akurat teraz pustili elektrinu nebola od noci, nic som nemohla robit v baraku zima ani kurit sa nedalo 😠 v dosledku toho silneho vetra co bol vcera to bol brutal 😠 ja uz Jani nieco mam porobene ale malo ked sa pokazilo toto poasie tiez sa mi do toho nechce veru, ale od zajtra sa zas do niecoho pustim lebo okna mam v hroznom stave. 😝

jenie123
19. mar 2013

@angie267 a nechces potom prist aj k nam na brigadu? 🙂))) aj ja sa musim do toho pustit.. aspon kazdy den nieco.. 🙂 teda, to vam nezavidim tak dlho bez elektriny.. u nas vcera boli len slabe vypadky, ale nastastie len chvilkove.. co sa chystas piect na velku noc?

angie267
19. mar 2013

@jenie123 jaaaaj jani veru ja mam toho mrte tych okien hlavne 😝 sak to vsetko ani nestihnem no co ved aj po sviatkoch mozem 😉 veru bez tej elektriny uz ma riadne porazalo veru 😝 ja nepeciem nic vzdy kupim par zakuskov ktore sa aj tak nezedia, nemavame navstevy, my sme stale niekde po rodine hlavne u nasich. Jani nasa simi bude mat narodky 30 marca aj v ten den chcem oslavu, ja by som chcela ci by si neupiekla aj nam torticku nejaku, nic velke a pracne da sa nieco tak do cca 20 ecok?

jenie123
19. mar 2013

@angie267 tak ty mas okien naozaj vela.. A ja mam problem umyt 5 okien.. :( ale pustim sa do toho.. Ja asi upeciem nejaky zakusok a hotovo.. Tiez stale niekde sme po rodine.. Jasne, upeciem ti.. Aku by si chcela teda skor aku by chcela Simi?

angie267
19. mar 2013

@jenie123 zajtra sa pustim do stresnych mam 4 kusy, teda ak nebude prsat 😝 akurat od nas odisla svagrova a ze ona jej upecie aby som nedavala tak to rusim teda aspon nebudem mat vydavky 😝 ale chcela som to spojit aj s navstevou u vas.

jenie123
19. mar 2013

@angie267 ved to, som sa na vas uz tesila 🙂 nevadi, ale dufam ze sa uvidime inokedy.. To je super, ze ti upecie svagrova.. ;) i ked ja by som ti dala speci cenu ;););););) Aj ja sa do nich pustim, musim sa do toho dokopat.. ;);) Zajtra robim tortu a malu si musim vyzdvihnut o 12 zo skolky.. Maju tam zasa nieco.. :(

angie267
20. mar 2013

@jenie123 tiez som chcela mat od teba, ale ked bude ona piect tak to vyuzijem aspon usetrim 😝 mozno ked bude mat v juni nici uz si dam u teba 😉 ja som dnes nic nespravila a to je den ako stvoreny na umyvanie okien a ani nebudem teraz som nici ulozila spinkat a potom chcem vyuzit krasne pocasko a ist s nou von 😝 niekedy teraz ked uz budu krajsie dni tak pridem nech sa kocky pohraju kludne aj na par hodin aby sme mohli aj von na ihrisko vypadnut 🙂 a co stellka v pohode v skolke?

jenie123
21. mar 2013

@angie267 Stellka teraz v pohode.. 🙂 rano ma svoju oblubenu ucitelku.. to nam ledva da pusu a uteka za nou.. 🙂 horsie to bude buduci tyzden.. to tam je rano druha a tu nema rada.. vcera bolo nadherne.. skoda, ze dnes prsi.. aj by som si dnes to okno umyla.. 🙂)) teraz cakam co si pride jeden chalanisko pre tortu a idem sa pustit do pecenia a upratovania.. dnes mi asi Andrej donesie novu chladnicku.. tak sa moc tesim.. 🙂)) bude len na torty.. 🙂))) uz by sa mohlo oteplit, tesim sa, ze budeme chodit na preliezky.. ;) co dnes varis?

basa23
21. mar 2013

Ahojte kocky no dnes som skúšala že nebudem späť s malou v izbe či bude lepšie späť a prd 😉 budíček 5 50 ☹ to dieťa sa nenauci spat.bože baby čo je toto za pocasie už nech je teplo.
@angie267 kokso to sú ceny v tej restike ☹
@jenie123 aj ty máš dilemu čo variť?ja už nemám nápady dnrs som robila sosovicny privarok s vajickom prvýkrát 😉

jenie123
21. mar 2013

@basa23 mnaaaam.. 🙂 vcera som robila cestoviny so syrovou omackou so sunkou a spenatom a na dnes neviem.. mam chut na makovu strudlu s visnami.. ;) tak to mate skore budicky.. ani cez zimu dlhsie nespavala? ja som dnes chcela skor vstavat a len co som vysla z izby do pol hodinky bola hore.. tak som sa musela vratit naspat do postele.. 🙂)) jednej znamej dcerka tiez tak skoro vstava, ale ona byva hore uz o 4 a ked si pospia tak vstavaju o 5.. ale ona zasa chodieva spavat pred siedmou vecer..

angie267
21. mar 2013

@jenie123 tak budes mat novu chladnicku, super. Ja som len teraz zacala varit cele doobedie sme boli prec najprv u nasej detskej dok. nici je vyhadzana a tiez pre potvrdenie do skolky. Neskor som kamoske isla varovat maleho potrebovala ist na poradnu. Mnam ja malo varim cestoviny aj ked ja ich milujem len u nas som sama zvysok to nechce jest, u nas leti vsetko z masa.
@basa23 veru ceny nie su pre nas obycajnych ludi 😠 tiez si prajem aby uz konecne bolo teplucko a slniecko, uz tato nekonecna zima ma deprimuje 😒 dobry obed si varila, ja prave robim roladu z ml. masa a k tomu salat. No mas doma ranne ptaca, ale tak aj my vstavame okolo 6.30 niekedy aj skor, no mne to nejako neprekaza kedze aj tak musim ist hore lebo starsia ide do skoly.

jenie123
21. mar 2013

@angie267 uz ju mam doma.. 🙂 uz jej len najst miesto.. aj mala sa mi vcera vyhadzala.. cele ruky mala.. dala som jej fenistil.. vobec neviem z coho to mohla mat.. ja som dnes spravila len tu strudlu.. o chvilku pojdem pre malu a potom na cvicenie.. 🙂 konecne medzi ludi.. 🙂

angie267
21. mar 2013

@jenie123 no super tak sa vytesujes 😉 nasa ma brusko a chrbat povedala nam ze asi z jedla, tak neviem. Mnaaam strudla. To chodis cvicit so stellkou?

jenie123
21. mar 2013

@angie267 ano so Stellkou.. je to cvicenie pre deti.. deti si zacvicia, mamicky pokecaju.. 🙂 a robi to malej pani ucitelka.. 🙂 Stellka ma len ruky, teda zapastie.. :( nechce si to ani namastit.. co jej na to davas?

angie267
22. mar 2013

@jenie123 mas to super ked takto chodite, my tu na dedine nemame nic dalo by sa chodit do Malaciek na podbne veci ale to neriesim. Davam jej fenistil kvapky a este mast mi predpisala vola sa to Excipial no neviem presne ako sa to pise.